- 18 Nisan 2014
- 2.982
- 3.925
- 248
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #106.141
hoşgeldin canımHerkese merhaba..
Uzun zamandır giremiyorum
Yeni yıl geldi geleli hastalık ve sorunlar yaşıyorum malesef.
Buna şükür elbet. Yrn.dan itibaren evimde olacağım inşallh. Daha sık uğramaya çalışırım, çünkü ne diyet kaldı ne başka bişey.
Motivasyon sıfır.!!
Yeni gelenler hoşgeldiniz :)
Nasılsınız, nasıl gidiyor? Özledim sizii
Tatlım hoşgeldin. Geçmiş olsun hayırdır. Nasılsın?Herkese merhaba..
Buna şükür elbet. Yrn.dan itibaren evimde olacağım inşallh. Daha sık uğramaya çalışırım, çünkü ne diyet kaldı ne başka bişey.
Motivasyon sıfır.!!
Herkese merhaba..
Motivasyon sıfır.!!
kızlar ...
ben bu takımda 8 aydır yarışıyorum daha bir 3-4 ay da burdayım gidişata göre ama hiç bu kadar kötü durumda görmedim bu takımı
hee derseniz sen çok mu veriyorsun evet kilo vermem zorlaştı ama olabildiğince dikkat ediyorum iki haftadır yaptığım kaçamak 1-2 dir benim canım istemiyormu çikolata tatlı istiyor ama yemiyorum lütfen kaçamaklarımızı olabildiğince azaltalım
takımımıza sahip çıkalım kızlar diğer takımlar yapabiliyorsa bizde yapabiliriz değilmi haftaya ben en az 500 gr vericem sözzzzz ve topikte sıkı takipteyim haberiniz ola diyetine dikkat etmeyene fena çemkirecem şimdiden haberiniz olaaa
Herkese merhaba..
Motivasyon sıfır.!!
kızlar ...
ben bu takımda 8 aydır yarışıyorum daha bir 3-4 ay da burdayım gidişata göre ama hiç bu kadar kötü durumda görmedim bu takımı
hee derseniz sen çok mu veriyorsun evet kilo vermem zorlaştı ama olabildiğince dikkat ediyorum iki haftadır yaptığım kaçamak 1-2 dir benim canım istemiyormu çikolata tatlı istiyor ama yemiyorum lütfen kaçamaklarımızı olabildiğince azaltalım
takımımıza sahip çıkalım kızlar diğer takımlar yapabiliyorsa bizde yapabiliriz değilmi haftaya ben en az 500 gr vericem sözzzzz ve topikte sıkı takipteyim haberiniz ola diyetine dikkat etmeyene fena çemkirecem şimdiden haberiniz olaaa
Kaptanımın kurallarına katılıyorum. Günlük mesaj sayımıza özen gösterelim.*** DIKKAT DIKKAT ***
Kizlardayko nun yazdiga mesaja %100 katiliyorum.. Biz ayni donemde basladik onunla ve gercekten o donem 14. Takim her hafta 1. Olan bir takimdi. Inanilmaz bir azim, motivasyon vardi. Simdiyse herkes yerinde sayiyor..
Ben oncelikle gruba kimsenin dogru durust ugramamasina bagliyorum bunu.. Cunku buraya gelmemizin sebebi menumuzu yazmak, birbirimize OLUMLU mesajlar yazmak, daha cok motive etmek. Ornegin kacamak yapmayan birinin menusune ; onun yerine bunu yeseydin, bunun yerine sunu yeseydin yazmak yerine daha yapici yorumlar yapilmasi kisiyi daha cok motive edecektir.. Herkesin hergun en az 5 mesaj yazmasi zorunlulugu var.. Ancak haftalik liste cikardim icler acisi.. Bugune kadar bu kurala hicbirimiz uymamisiz.. Bundan sonrasi icin bu kurala uymayanlara uyari ve takimdan cikarilma cezasi verilecegini bildirmek isterim.. ( mazeret bildirenler haric )
Lutfen herkes menulerini yazsin,
Lutfen herkes spora baslasin, ( 15 dk bile olsa bisey yapalim )
Lutfen herkes birbirine olumlu yonde yorumlar yazsin,
Lutfen kimse kacamak yapmasin, yaptigini da burada paylasmasin.
Eger kacamak yapildiysa bunun icin lutfen extra spor yapilsin ve onlarla birlikte yazilsin..
Simdi ben bu hafta yazilan mesaj sayilarini yayinliyorum. Buna gore bi sapkamizi onumuze koyup dusunelim. Gercekten diyet yapip kilo verecekmiyiz yoksa laylay olsun diyemi takiliyoruz burada..
Prelestniy 11 mesaj
D DERYAK45 5 mesaj
mosmorum 2 mesaj
se_zen 17 mesaj
dayko 13 mesaj
Turkce77 6 mesaj
@yakar76 14 mesaj
Absolut123 21 mesaj
@Bunnyoga 6 mesaj
meksilina 5 mesaj ( izinli)
Herkesin iyice dusunup gercek bir karar alacagini umid ettigim bir hafta sonu dilerim.
Hepinizi cok seviyorum. Hepimizin her hafta bol bol kilo verecegi, saglik dolu bir gelecek dilerim..
Emeğine sağlık canım bi önceki Msj içinCanim gecmis olsun tekrardan, umarim hersey yolundadir.
Ozledik seni gercekten. Kilo alman onemli degil, sagligin yerinde olsun, sen iyi ol, verirsin azminle sen.
Dort gozle bekliyoruz seni.
Bu hafta benim icin cok kotu gecti - bugun o kadar coksey yedim ki anlatamam yiyecek yerim yok ama stresten sanirim surekli birseyler yemek icin mutfagin yolunu asindiriyorum.
Hala duzelemedim. Su stresi cozmem lazim - neye streslendigimi bi bulsam.
Allahtan bugun diyeti baltalayacak seyler yemedim - cogunlugu diyetime uygun seylerdi
Ben de Allah kismet ederse 200 gram verecegim minimum, bunun sozunu vereyim.
Daha fazlasini vermek isterim elbet ama su istahla zor gorunuyor duzelmezsem.
Haftaya herkes 100 gram dahiu olsa versin bu fikir guzel ama tuttum.
Artık günde 10 mu olur 15 mi olur Allah ne verdiyse bıktırana kadar yazacam*** DIKKAT DIKKAT ***
Kizlardayko nun yazdiga mesaja %100 katiliyorum.. Biz ayni donemde basladik onunla ve gercekten o donem 14. Takim her hafta 1. Olan bir takimdi. Inanilmaz bir azim, motivasyon vardi. Simdiyse herkes yerinde sayiyor..
Ben oncelikle gruba kimsenin dogru durust ugramamasina bagliyorum bunu.. Cunku buraya gelmemizin sebebi menumuzu yazmak, birbirimize OLUMLU mesajlar yazmak, daha cok motive etmek. Ornegin kacamak yapmayan birinin menusune ; onun yerine bunu yeseydin, bunun yerine sunu yeseydin yazmak yerine daha yapici yorumlar yapilmasi kisiyi daha cok motive edecektir.. Herkesin hergun en az 5 mesaj yazmasi zorunlulugu var.. Ancak haftalik liste cikardim icler acisi.. Bugune kadar bu kurala hicbirimiz uymamisiz.. Bundan sonrasi icin bu kurala uymayanlara uyari ve takimdan cikarilma cezasi verilecegini bildirmek isterim.. ( mazeret bildirenler haric )
Eger kacamak yapildiysa bunun icin lutfen extra spor yapilsin ve onlarla birlikte yazilsin..
Simdi ben bu hafta yazilan mesaj sayilarini yayinliyorum. Buna gore bi sapkamizi onumuze koyup dusunelim. Gercekten diyet yapip kilo verecekmiyiz yoksa laylay olsun diyemi takiliyoruz burada..
Prelestniy 11 mesaj
D DERYAK45 5 mesaj
mosmorum 2 mesaj
se_zen 17 mesaj
dayko 13 mesaj
Turkce77 6 mesaj
@yakar76 14 mesaj
Absolut123 21 mesaj
@Bunnyoga 6 mesaj
Herkesin iyice dusunup gercek bir karar alacagini umid ettigim bir hafta sonu dilerim.
Hepinizi cok seviyorum. Hepimizin her hafta bol bol kilo verecegi, saglik dolu bir gelecek dilerim..
Canım kimsenin ayrılmasını istemiyoruz ancak mezun olursan o ayrı tabiki aksilikler olabilir insanız sonuçtaKızlar hepinizden topluca özür diliyorum hakkınızı helal edin bugün acil bi durum yüzünden evden çıkmak zorunda kaldım tartildigim halde kilomu yazacak fırsatım olmadı gittiğim yerde internete de gidemedim hepinizin yazdıklarına fazlasıyla katılıyorum atılan tüm taşlar başım üstüne... Bi daha tekrar böyle kilomu yazamayacak durumla karşılaşırsam gruptan tamamen ayrılacağım kimsenin hakkına girmemek için. Kendi cezalarımı kendim vereceğim. Haftaya bende 500gr vermeye çalışacağım.
Canım haklısın ben de de bazen öyle oluyor bakıp çıkıyorum artık yazıcam kimse olmasada başka türlü olmuyor çünkü dağılıyoruz iyiceKizlar bende soylediklerinize katılıyorum. Bende bu yuden girip girip bakıp çıkıyorum. Takıma ilk geldifim.zamanlarda bu konuda yazmıştım bende ama sonuç alamayınca bende çogunluga uydum. Su kacamakları yazmama isi guzel.olur valla. Insan da gorunce aklımda yokken bile aklına geliyor.
Ben jillina gidiyorum hadi bakalim spor yapmayanlari beklerim
hoşgeldin canım
geçmiş olsun bizde seni özledik
Tatlım hoşgeldin. Geçmiş olsun hayırdır. Nasılsın?
Sekerim bizde seni ozledik.. Gecmisler olsun ciddi bisey yoktur insallah..
Sen gel biz seni motive ederizzzz :)
Hoşbuldum:)Canim gecmis olsun tekrardan, umarim hersey yolundadir.
Ozledik seni gercekten. Kilo alman onemli degil, sagligin yerinde olsun, sen iyi ol, verirsin azminle sen.
Dort gozle bekliyoruz seni.
Bu hafta benim icin cok kotu gecti - bugun o kadar coksey yedim ki anlatamam yiyecek yerim yok ama stresten sanirim surekli birseyler yemek icin mutfagin yolunu asindiriyorum.
Hala duzelemedim. Su stresi cozmem lazim - neye streslendigimi bi bulsam.
Allahtan bugun diyeti baltalayacak seyler yemedim - cogunlugu diyetime uygun seylerdi
Ben de Allah kismet ederse 200 gram verecegim minimum, bunun sozunu vereyim.
Daha fazlasini vermek isterim elbet ama su istahla zor gorunuyor duzelmezsem.
Haftaya herkes 100 gram dahiu olsa versin bu fikir guzel ama tuttum.
Kesinlikle haklısın kaptanım*** DIKKAT DIKKAT ***
Prelestniy 11 mesaj
D DERYAK45 5 mesaj
mosmorum 2 mesaj
se_zen 17 mesaj
dayko 13 mesaj
Turkce77 6 mesaj
@yakar76 14 mesaj
Absolut123 21 mesaj
@Bunnyoga 6 mesaj
*** DIKKAT DIKKAT ***
Prelestniy 11 mesaj
D DERYAK45 5 mesaj
mosmorum 2 mesaj
se_zen 17 mesaj
dayko 13 mesaj
Turkce77 6 mesaj
@yakar76 14 mesaj
Absolut123 21 mesaj
@Bunnyoga 6 mesaj
Kizlar bende soylediklerinize katılıyorum. Bende bu yuden girip girip bakıp çıkıyorum. Takıma ilk geldifim.zamanlarda bu konuda yazmıştım bende ama sonuç alamayınca bende çogunluga uydum. Su kacamakları yazmama isi guzel.olur valla. Insan da gorunce aklımda yokken bile aklına geliyor.
Ben jillina gidiyorum hadi bakalim spor yapmayanlari beklerim
Emeğine sağlık canım bi önceki Msj için
Dediğin gibi 100 gr da versen yeter yeterki eksilerde olalım genel paylaşımda en son takım olmaktan kurtulalım artık
Bir de suyu yeterince içiyormusun acaba bazen suyu az içince insan doymak bilmiyor hep bişiler yemek istiyor
Artık günde 10 mu olur 15 mi olur Allah ne verdiyse bıktırana kadar yazacam
Canım kimsenin ayrılmasını istemiyoruz ancak mezun olursan o ayrı tabiki aksilikler olabilir insanız sonuçta
En az 100 gr versek kârdır kendimiz için neden Süreci uzatıp duralım ki
Canım haklısın ben de de bazen öyle oluyor bakıp çıkıyorum artık yazıcam kimse olmasada başka türlü olmuyor çünkü dağılıyoruz iyice
Haftaya da kim en çok mesaj yazmış diye de yarışırız
Hoşbuldum:)
Kuzumun hastalığı bir türlü geçmedi. Çocuk balgamı atamıyor, küçük oluncada korkuyor.bu yüzden de çok öksürüyor..
Ben ise; geçen hafta yine kitlendim.
Hareket edemedim, belim tutuldu.
Hal böyle olunca ne kendi ihtiyaçlarımı ne de kızımınkileri karşılayamayınca; biraz kv biraz da annemde kaldım.
Ayrıca dr gittim bel fıtığı çıktı.
Egzersiz verdi ama bel kaslarını kuvvetlendirmeye yönelik.
Spor yapmam için, Biraz daha kendimi toplamam gerekiyor. Halen ağrılarım devam etmekte.
Ayrıca yılbaşı gecesi tatsız ve gereksiz bir o kadarda üzücü 'özel' bi olay yaşadım.
Üzülünce birşey yiyemem tıkanırım ama,
Bu sefer öfkem ağır bastı.
Ve öfkeden 2 haftadır hele geçen hafta gözüm dönmüş gibi yedim. Yedim ama ne
Sinirimi yenebildim, nede kırgınlığımı geçirebildim.
Kesinlikle haklısın kaptanım
Ben bu aralar giremeyeceğim diye izin aldım.
ama normal zamanda girip bakıyorm kimse yazmamış amaann diyorum.
Sonra gidip diğer takımları okuyodum gaza gelmek için.
Diğer takımlarda genelde günlük ve haftalık msj sayısıda yazılıyor
Ayrıca; haftalık hedef -cuma liste taşındktan sonra- yazılıyor.
Hepimiz uyalımki işin ciddiyetini farkedelim. Ve kısa sürede verelim fazlalklarımızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?