Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kizlar aranizda stepper kullanan var mi

Ben vucudumun ust bolgesini calistiracak (zayiflatacak-inceletecek) birsey ariyorum aslinda .
Var mi oneriniz?

Rakibem yaz bakalim menunu, dun ne yedin ne ictin- spor kac dakika, ne yaptin - seni kendime sectim - bundan sonra hergun gelip menunu ve sporunu kontrol edicem.

meksilina canim nasil gidiyor izin- iyisindir insallah - ozletme kendini arada ugra mesajsiz birakma bizi

Prelestniy gunaydin canim.. Mesaj olayini bitimissin.. Sabahtan beri senin yazdiklarini okuyorum

Kacamaklari yazma konusu soyle, tabiki yazalim ama yanina ben bu kacamagi yaptim sonrada gittim 100 mekik cektim diye yazalim mesela.. Yoksa herkes sunu yaziyor; ucundan bi lokma , bi catal, ince bir dilim diye yaziyor. Sonra bakiyorum kimsenin ses cikardigi yok, aliskanlik ve rahatlik geliyor.. Kacamak yapariz tabiki, robot degiliz ama disipline girip bunun bir cezasi oldugunu kabul etmeliyiz..

Guanydin Eniba
Gunaydin kaptanim,

Kesinlikle kaptanim guzel bir tespit - ve kesinlikle katiliyruma am takip olmadigi icin sanirim biraz da ipin ucu kaciyor.

Herkesin 1 rakibi olsun ornegin benim hazirladigim listeye gore de olabilir - herkes bi onundekinin o gun ne yedigini ne ictigini sporunu kacamagini cezasini takip etsin - en azindan bir takip mekanizmasi olsun - cuma gunu de herkes rakibinin raporunu sunsun

Ornegin
Rakibim bu hafta 3 kez kacamak yapti ama su kadar ceza da ekstra spor yapti veya yapmadi o yuzden kilo veremedi gibi.
En azindan bir otorite gelir ceza spor isine.

Cok guzel fikir, ama arkadaslara sormak lazim, herkes kabul ederse neden olmasin :)

Cok guzel fikir, ama arkadaslara sormak lazim, herkes kabul ederse neden olmasin :)
Bana uyar bir ricam olacak beni 3-4 kişi takip etsin.ve lütfen eleştirirken yok ayıp olur mu yok kırılır mi diye dusunmesin. Ben aşırı rahat bir insanım yayildim mi yayılırim

Bana uyar bir ricam olacak beni 3-4 kişi takip etsin.ve lütfen eleştirirken yok ayıp olur mu yok kırılır mi diye dusunmesin. Ben aşırı rahat bir insanım yayildim mi yayılırim

Eniba

Kesinlikle burda herkes herkesi takip etmeli zaten, ama ozellile rakibimizden de sorumlu olalim yani ozellikle onu mercek altina alalim ki kacamak yapmasin - yaptiginda cezasini odediginden emin olalim ki rakibimiz de kilosunu verebilsin - emekleri bosa gitmesin.

Ayni sekilde benim icinde elestriler ne kadar sert olursa o kadar etkili olur bende, sorun yok benim icin.

Neyse ben ise kactim - gizli gizli yaziyorum zaten mesajlari - biraz calisayim arada girerim - yazilan mesajlari cevaplarim buralardayim

Kizlar evinde buharli pisirici kullanan var mi? Bugun almayi dusunuyoruz ama sadece karnabahar ve brokoli pisirildigini gordum. Onun disinda tarif var mi bildiginiz? Ya da almalimiyim, yoksa gereksiz bisey mi, fikri olan var mii?

tekrar geçmiş olsun canım üzülme demek çare olmaz ama hep dediğim bişi vardır sen sinir oluyorsun üzülüyorsun da karşındakinin umrunda oluyormu oluyorsa neyse de olmuyorsa kendine yapıyorsun
geçen hafta eşime kızdım bir konudan bi kaç gün trip attım ama içten içe de kendi kendime nasıl sinir oluyorum ona karşı inan kendi kendi dolduruyorum resmen sinirim geçeciğine daha da çoğalıyor sonra dedimki boşver hem evdeki huzur bozuluyor hemde sağlığın etkileniyor bütün gün sinir stres mahvediyor adamı
genelde de böyleyim benim sağlığımı etkiliyorsa umursamıyorum artık hiçbirşeyi
ben de katılıyorum yazılmazsa kaçamaklar çoğalabilir gibi yazınki ben de kızayım size
şaka bir yana prensesciğimin dediği gibi kaçamak yapan fazladan spor yapsın
birde haftalık hedefler belirleyelim
senin yaptığında benim çok hoşuma gidiyor aslında

Kizlar aranizda stepper kullanan var mi

Ben vucudumun ust bolgesini calistiracak (zayiflatacak-inceletecek) birsey ariyorum aslinda .
Var mi oneriniz?
ben de vardı yahuuu dur pazartesi çıkarayım
canım benimkinin lastik bantları da vardı bir de dvd vardı çalışmak için gayet güzel çalıştırıyordu dvd alt üst benden dur bulabilirsem resmini eklerim
Günaydın hanimlar
günaydın canım öğlen oldu ya ben yazana kadar
Gunaydin Eniba canimm..

Haydi ben kahvaltiya,

1 dilim tb ekmegi
1 haslanmis yumurta
1/2 dilim peynir
Cay

Oglene ugrar, ogle menumu yazarim.. Simdilik optum herkesii
hee az olmuş kuzum araya domates salatalık falan katsan dahadoyurucu olur birde yulaf kepeğinden ekmek yapmayı dene acaip tok tutuyor canım
ben kabul ettim bile yararımıza olacak her şey kabulum
tmm canım bende takipteyim işte kimse kırılmasın diye çok eleştirmiyorum bende sonuçta kimseyi tam tanımıyoruz kimseyide kırmak istemem
Tatlım geçmiş mesajları okumak 10 dk aldı))))) bundan sonra hep buralardayım mukemmel menülerle.

Eniba bacım. Günaydın tatlım.
bekliyoruz menüleri kaptancım
Kizlar evinde buharli pisirici kullanan var mi? Bugun almayi dusunuyoruz ama sadece karnabahar ve brokoli pisirildigini gordum. Onun disinda tarif var mi bildiginiz? Ya da almalimiyim, yoksa gereksiz bisey mi, fikri olan var mii?
canım kardeşimde vardı onunki şöyle kat kat olanlardan
o çok memnundu
mesela bi katına prinç bi katına tavuk bi katına sebze koyuyorum 1 kerede akşam yemeği çıkıyor diyordu

Bu arada kahvaltimi tam yazdigim gibi yaptim. Hic kacamak yok.. Ama doydum mu? Hayirrrrr.. neyse Simdi esimle yuruyuse cikiyoruz.. Yanima bir elma aliyorum. Birazdan ara ogun olarak yiyecegim..
oyyyy yürüyüşe bile çıkılmış ben hala tembel tembel oturuyorum burda

Gunah kecisi mi olduk ne
Peki yaziyorum:
1 haşlanmış yumurta
1 k.ekmek 1 bardak sut

1 şekersiz çay

1 nescafe

3yk yoğurt
2yk kapuska
2 yk mantar sote
Yarım dl ekmek

Yarım portakal
canım afiyet olsun
ben başlarda diyetisyene gitmiştim bana söylediğini aktarmak istiyorum sana ve diğer arkadaşlara da
meyve yedikten sonra protein alınmalı(süt,yoğurt,ayran) meyve şekerinin depolanmasını engelliyormuş
1 porsiyon meyveye 1 çay brd. süt ya da 1 çay brd. yoğurt ya da 1 su brd. ayran olabilir demişti
meyve arttıkça protein de artıyor 2 porsiyon meyve de 1 su brd. süt oluyor gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…