- 30 Ekim 2014
- 346
- 466
- 73
- 39
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #106.161
Kizlar bende soylediklerinize katılıyorum. Bende bu yuden girip girip bakıp çıkıyorum. Takıma ilk geldifim.zamanlarda bu konuda yazmıştım bende ama sonuç alamayınca bende çogunluga uydum. Su kacamakları yazmama isi guzel.olur valla. Insan da gorunce aklımda yokken bile aklına geliyor.
Ben jillina gidiyorum hadi bakalim spor yapmayanlari beklerim
Kaptanımın kurallarına katılıyorum. Günlük mesaj sayımıza özen gösterelim.
Bu takımdaysak zayıflamak için burdayız ama tam tersi yönde ilerliyoruz sanki. herkesin yediğine içtiğine ve sporuna dikkat etmesi şart. ayrıca bildirimlerinize dikkat edin hanımlar. Akşama kadar kilo bildirimi bekleyip duruyoruz, sonuç hüsran.
herkese sağlıklı kilo vermeler dilerim. takımınızı da düşünün lütfen.
Evet herkes kimse yazmıyo diye yazmamis demekki.bundan sonrahepimiz herkes yaziyo diye yazarsa bi sıkıntı kalmaz.
Prelestniy gunaydin canim.. Mesaj olayini bitimissin.. Sabahtan beri senin yazdiklarini okuyorum
Kacamaklari yazma konusu soyle, tabiki yazalim ama yanina ben bu kacamagi yaptim sonrada gittim 100 mekik cektim diye yazalim mesela.. Yoksa herkes sunu yaziyor; ucundan bi lokma , bi catal, ince bir dilim diye yaziyor. Sonra bakiyorum kimsenin ses cikardigi yok, aliskanlik ve rahatlik geliyor.. Kacamak yapariz tabiki, robot degiliz ama disipline girip bunun bir cezasi oldugunu kabul etmeliyiz..
Cok guzel fikir, ama arkadaslara sormak lazim, herkes kabul ederse neden olmasin :)GuanydinEniba
Gunaydin kaptanim,
Kesinlikle kaptanim guzel bir tespit - ve kesinlikle katiliyruma am takip olmadigi icin sanirim biraz da ipin ucu kaciyor.
Herkesin 1 rakibi olsun ornegin benim hazirladigim listeye gore de olabilir - herkes bi onundekinin o gun ne yedigini ne ictigini sporunu kacamagini cezasini takip etsin - en azindan bir takip mekanizmasi olsun - cuma gunu de herkes rakibinin raporunu sunsun
Ornegin
Rakibim bu hafta 3 kez kacamak yapti ama su kadar ceza da ekstra spor yapti veya yapmadi o yuzden kilo veremedi gibi.
En azindan bir otorite gelir ceza spor isine.
Bana uyar bir ricam olacak beni 3-4 kişi takip etsin.ve lütfen eleştirirken yok ayıp olur mu yok kırılır mi diye dusunmesin. Ben aşırı rahat bir insanım yayildim mi yayılırimCok guzel fikir, ama arkadaslara sormak lazim, herkes kabul ederse neden olmasin :)
Bana uyar bir ricam olacak beni 3-4 kişi takip etsin.ve lütfen eleştirirken yok ayıp olur mu yok kırılır mi diye dusunmesin. Ben aşırı rahat bir insanım yayildim mi yayılırim
Gunah kecisi mi olduk neYaz bakalim menunu dun neler yedin bakayim :)
tekrar geçmiş olsun canımHoşbuldum:)
Kuzumun hastalığı bir türlü geçmedi. Çocuk balgamı atamıyor, küçük oluncada korkuyor.bu yüzden de çok öksürüyor..
Ben ise; geçen hafta yine kitlendim.
Hareket edemedim, belim tutuldu.
Hal böyle olunca ne kendi ihtiyaçlarımı ne de kızımınkileri karşılayamayınca; biraz kv biraz da annemde kaldım.
Ayrıca dr gittim bel fıtığı çıktı.
Egzersiz verdi ama bel kaslarını kuvvetlendirmeye yönelik.
Spor yapmam için, Biraz daha kendimi toplamam gerekiyor. Halen ağrılarım devam etmekte.
Ayrıca yılbaşı gecesi tatsız ve gereksiz bir o kadarda üzücü 'özel' bi olay yaşadım.
Üzülünce birşey yiyemem tıkanırım ama,
Bu sefer öfkem ağır bastı.
Ve öfkeden 2 haftadır hele geçen hafta gözüm dönmüş gibi yedim. Yedim ama ne
Sinirimi yenebildim, nede kırgınlığımı geçirebildim.
ben de katılıyorum yazılmazsa kaçamaklar çoğalabilir gibi yazınki ben de kızayım sizeBiz de seni seviyoruz kaptanim
Kaptanim buraya ugrayip mesj yazma olayina katiliyorum - kendim gun icinde ugrayamiyorum isim sebebi ile.Aksamlari mesai saati bittikten sonra girip bakabiliyorum mesajlara - ordan spora geciyorum aksam halim kalirsa ancak yazabiliyorum ama daha cok dikkat edecegim bundan sonra.
Kacamaklar konusunda ise ben yazilmasini daha uygun goruyorum- yaptigim kacamagi buraya yazarken utaniyorum.
Takimima ihanet etmis gibi hissediyorum,o hafta 500gr yerine 300 gr verdiysem misal utaniyorum bu kilomu yazarken bile. Bu da kacamak yapacagim zamanlar bana daha cok engel oluyor.
Acikcasi bugune kadar diyetime sadik kalabilmemdeki en buyuk etken burdaki destek ve burdaki takim ruhu.
Ama herkes rahatsiz ise ben kacamaklarimi yazmam ama o zaman da menumuzu yazmamizin ne anlami kalir ki diye dusunuyorum.Sakin yanlis anlamayin, fikrimi yazmak istedim sadece
Olumsuz mesajlar konusunda ben kendi takimimda enazindan kimseye niye sunu yedin niye bunu yedin diye olumsuz yorum yapildigini gormedim.Hatta keske bana yazilsa dedigim oldu zaman zaman, silkeleseler de beni kendime gelsem dedigim oldu bazen - niye kacamak yaptim diye. Pozitif bir takimiz, ve ben bu pozitifligi seviyorum.
Herkesin gunluk 30 dakika spor yapmasi gereksin. Herkes neler yaptigini yazsin.
Kacamak yapilmamasi konusuna siddetle katiliyorum.Burda duzenli olarak kacamak yapiliyor hatta, ustune ustluk sporda yapilmayinca geriye dogru gidiyoruz, vermek yerine kilolari aliyoruz. Kacamak yapan kisi kacamagini yazsin bence, ama yanina sporunu da eklesin. Spor yapamayacaksa o kacamagi da yapmasin. Kendim de dahilim bu guruha.
Bu arada kacamak yapildiginda 30dk spor + kacamak icin ekstra spor olsun.
Kaptanim cok tesekkur ediyorum,mesajinla beni kendime getirdigin icin - dun son paylastigim menumden sonra aksam birsey yemedim - tek kacamakla kapattim ve bugun ve izleyen gunlerde kacamaksiz devam edecegim.
Silkelendim ve hazirim- kilomla savasa
Dilerim sen de en kisa zamanda listeye doner bir hizla tum fazlaliklarini verirsin
Hemen cikar o kacamaklari aklindan sevgili rakibimhaftaya yine ensene yapiscam bekle beni
Yarisalim mi yapilan sporda ve kacamaksiz menulerde var misin
Yanimda 2 lt suyum olur hep genelde bitiriyorum onu - uzerine de gun icinde limonlu sicak su 2-3 kupa ya da yesil cay iciyorum.Bu hafta boyle oldu ben de anlamadim ama sanirim is stresi - 2 gundur yapmam gereken isi salliyorum hala onun yerine yemek yiyorum sirf isi yapmamak icin. Ben universitede de boyleydim . Ertesi gunun sinavina calismak icin erkenden kalkar derse gitmez ders calismak icin evde kalirdim - aksam olur ben hala kitabin yuzunu acmazdim - dakika basi gider kahve hazirlar kahveyi icer karnim acikti diye yemek hazirlardim yemegi yer agirlik coker su icerdim su ictikce tualete giderdim vs bi turlu baslayamazdim. aksam yatmazdim ders caliscam diye gece saat 4 e kadar neler yemezdim ki uyanik kalabilmek icin sonuc saat 4 de calismaya baslar 2 saat calisir oyle giderdim sinava.
Ben bi isi yapmak istemiyorsam yapamiyorum - kendimi zorlarsam da boyle bahaneler uretip yine yapmiyor bu bunye.Cok gecmis olsun canim,
ofkeni baska alana yonlendirmeye calis - ne bileyi orgu ormeye basla- elin oyalansin en azindan ben TV karsisinda yemek yeme aliskanligimdan orgu sayesinde kurtulmustum.- spor yapamiyorsun en azindan kendine ugras edin ki yemek yemeyesin
Umarim hersey yoluna girer
gitme baska takimlara - bizi sev
ama baska takimlarin ne yaptigina bakip kendi takimimizda da uygularsak belki daha iyi olur.
ben de vardı yahuuu dur pazartesi çıkarayımKizlar aranizda stepper kullanan var mi
Ben vucudumun ust bolgesini calistiracak (zayiflatacak-inceletecek) birsey ariyorum aslinda .
Var mi oneriniz?
günaydın canım öğlen oldu yaGünaydın hanimlar
hee az olmuş kuzum araya domates salatalık falan katsan dahadoyurucu olur birde yulaf kepeğinden ekmek yapmayı dene acaip tok tutuyor canımGunaydinEniba canimm..
Haydi ben kahvaltiya,
1 dilim tb ekmegi
1 haslanmis yumurta
1/2 dilim peynir
Cay
Oglene ugrar, ogle menumu yazarim.. Simdilik optum herkesii
ben kabul ettim bile yararımıza olacak her şey kabulumCok guzel fikir, ama arkadaslara sormak lazim, herkes kabul ederse neden olmasin :)
tmm canım bende takipteyim işte kimse kırılmasın diye çok eleştirmiyorum bende sonuçta kimseyi tam tanımıyoruz kimseyide kırmak istememBana uyar bir ricam olacak beni 3-4 kişi takip etsin.ve lütfen eleştirirken yok ayıp olur mu yok kırılır mi diye dusunmesin. Ben aşırı rahat bir insanım yayildim mi yayılırim
bekliyoruz menüleri kaptancımTatlım geçmiş mesajları okumak 10 dk aldı))))) bundan sonra hep buralardayım mukemmel menülerle.
Eniba bacım. Günaydın tatlım.
canım kardeşimde vardı onunki şöyle kat kat olanlardanKizlar evinde buharli pisirici kullanan var mi? Bugun almayi dusunuyoruz ama sadece karnabahar ve brokoli pisirildigini gordum. Onun disinda tarif var mi bildiginiz? Ya da almalimiyim, yoksa gereksiz bisey mi, fikri olan var mii?
oyyyy yürüyüşe bile çıkılmış ben hala tembel tembel oturuyorum burdaBu arada kahvaltimi tam yazdigim gibi yaptim. Hic kacamak yok.. Ama doydum mu? Hayirrrrr.. neyse Simdi esimle yuruyuse cikiyoruz.. Yanima bir elma aliyorum. Birazdan ara ogun olarak yiyecegim..
canım afiyet olsunGunah kecisi mi olduk ne
Peki yaziyorum:
1 haşlanmış yumurta
1 k.ekmek 1 bardak sut
1 şekersiz çay
1 nescafe
3yk yoğurt
2yk kapuska
2 yk mantar sote
Yarım dl ekmek
Yarım portakal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?