Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Selam kızlar.
Daha kahvaltımı yeni yaptım. Takımda bayaa gelişme olmuş. Bence de herkes birini takip etsin. Yorum kısmına gelincede eger kaçamak yapıyorsam beni de kimse.gormemezlikten gelmesin. En agır sekilde elestirsin. Yoksa aman ne olcak bi seferlik bazen oluyor gibi elestiriler beni.haza getirmez. Spor olarakta evet herkes normal sporunu.yapsin ve kaçamak yapıyorsa ekstradan spor yaptıgımı da yazsın

biliyorsunuz dukan yapıyordum ama biraz kendime uyarladım
önce dünki menüm;
sabah;
3-4 çeri domates
1 kibrit kutusu beyaz peynir
1 haşlama yumurta
3 zeytin
1 fincan yeşilçay
1 dilim çavdar ekmeği
ara;
1 ayva
1 çay brd. süt
öğlen;
derin dondurucan közlenmiş biber çıkardım yoğurtla yedim
saat 16,00;
2 y.k yulaf kepeğiyle peynirli çöreğimsi bişi,
1 fincan yeşil çay
akşam;
3 ince parça tavuk yağsız tavada
yoğurt
ne kadar çok yemişim ama kaçamak yok hiç

selam hoşgeldin canım
korkun benden huuuu acımak yok artık
canım benim tabletin sarjı sorun çıkardı bi süredir
laptopu da açmak zor geliyordu telefonum dersen pek bi akılsızdı ordan giremiyordum şimdi daha fazla buralardayım eşim telefonunu değiştirecek onunkinide ben alırım onun telefondan giriliyordu kendi gibin pek bi akıllı telefonuda hehehehe

valla yarıyor canım ilk yaptığımda 3 gün kendime gelemedimdi bütün kasları çalıştırmış
ben de koşu bandı alırken yanında yarı fiyatına almıştım bunu o zaman çok kiloluyum diye fazla yapmamıştım körükleri patlamasın diye artık daha çok yapabilirim biraz zayıfladım ya
anacım insanın içinden gelecek spor yapmak valla küçük bi spor salonu yapacak malzemem var nerdeyse ne yapıyorsun dersen hiççç kınayın beni ayıplayın valla
pazartesi başlıyacam lısmetse

bugün menüm
sabah;
5 çeri domates
1 k.k beyaz peynir
1 yumurta
3 zeytin
1 dilim çavdar ekmeği
1 fincan yeşil çay
artık kahvaltımı normal yapıyorum yani çavdar ekmeğimi yiyorum 1 dilim diğer öğünler de protein ağırlıklı yapıyorum yoksa sonum kabızlıktan olacak çok fena sıkıntı yaptı eşimde annemde kızdı hiç ekmek meyve yemezsen böyle olur diye bende sadece sabahları kmek ve gündüz 1 meyve ekledim artık sağlık daha önemli değilmi kızlar

birazdan anneme gidicem kısmetse akşama kadar oradayız akşamda uzak bir akrabamızın kızının düğününe gidicez o yüzden diğer öğünlerde ne yerim bilmiyorum kızlar bugün ve yarın spor yapamam bugün annemdeyim yarında eşim evde buraya da giremeyebilirim akşama kadar haberiniz ola kızlar gündüz alışverişe gidebiliriz ancak akşamı bulur gelmemiz

Gunah kecisi mi olduk ne
Peki yaziyorum:
1 haşlanmış yumurta
1 k.ekmek 1 bardak sut

1 şekersiz çay

1 nescafe

3yk yoğurt
2yk kapuska
2 yk mantar sote
Yarım dl ekmek

Yarım portakal

Estafurullah gunah kecisi ne demek :) Sen online sin diye dedimdi :)

Herkes yazicak ben dahil. Buranin amaci bu :)

Saol dayko m sende de yok yok vallahi

Hehe kayit altina alaagim seni rakibem merak etme sen - su gun su saatte nerdeydin hesabi bugun basliyorum bakalim :))

Ama zetin gordum sanki orda, bir dukanciyi kandiramazsin
Vallahi menun super, darisi basima - sporunu da yaptiysan ve boyle devam edersen cumaya kadar 1 kilo gider en az

ise yariyorsa super - o zaman ben bundan alayim bi tane zira 9 gun sonra spor salonu uyeligim bitiyor
burda ne adar sure daha calisacagimi bilmiyorum - yilbasini da gectigimize gore ve Rusyadaki ekonomi hala karisik oldugundan bizi isten cikarabilirler ya da turkiye ofise, baska ulke ofislerine yollayabilirler.

Bu yuzden tekrar uye olamiyorum - 1 senelikleri uygun fiyatli 3 aylik uyelige de 2 hafta once %50 zamn yapmislar.
Ben de o paraya evde calismak icin alet alirim hem evde dizi izlerken sporumu da yaparim diye dusunuyorum.

Evim tek odali oldugu icin yer kaplamayacak birsey ariyordum stepper fiyatlari da uygun hem

Bir de benim bacaklarim ince, popom yok zaten - butun kiloyu bel cevresi gogus ve sirta aliyorum. ust bedende de ise yariyorsa bugun- yarin alirim ben bunu.

Ya da baska onerisi olan varsa acigim

Sağol canım
Normalde bende umursamamaya çalışırım ama çok kırılmışım. Eve dönüp kendimle kalınca farkettim. Yok yani gönlüm kalkmıyo.
Öfkemde geçti anneme gitmek yaramış sanırım. Sadece içimde hüzün kaldı

Yemek yemek kısmı da geçti çok şükür.

Tekrar cal hesaplamaya başlayabilirsem benim için daha kolay olacak, gidişatı görmeyi seviyorum, herşey tüm açıklığıyla gözümün önünde olunca daha rahat oluyordu kilo vermek

Ogle yemegi olarak 1 kase mercimek corbasi ictim. Yaninda 2 yemek kasigi kadar kizarmis ekmek yedim. 1 buyuk bardak ayran ictim. Bir ara ogunum daha var. ceviz yiyecegim. Aksama balik izgara yapip, salata yiyecegiz. 2 saat yuruyus yaptim. Aksamada jillian yapicam insallah :)

Selam kızlar bende bi hafta sobu gecsin haftaya 3 gun dayanabilirsem karsbugday yapayım diyorum. Cok katı yapamam ama bir ogun yogurtla yerim bir ogunde salata yerim yanında.

Merhaba kızlar
Malum haftasonu temizlik çamaşır derken birde çocukları dışarı çıkardım 2 saate yakin yürüyüş anca eve girdim.simdi çocukları yıkayıp bir şeyler yerim

Kizlar evinde buharli pisirici kullanan var mi? Bugun almayi dusunuyoruz ama sadece karnabahar ve brokoli pisirildigini gordum. Onun disinda tarif var mi bildiginiz? Ya da almalimiyim, yoksa gereksiz bisey mi, fikri olan var mii?
umarım kaptanım bu cevabı vermek için geç kalmamışımdır. buharlı pişiriciler oldukça mantıklı bence. her hatı ayrı ayrı değerlendirerek bi menü bile çıkarıyorlar. çok da sağlıklı diye biliyorum. ki ben bu makinanın yaptığı işi brokoli karnıbahar pişirisken yapıyorum aslında. tencerenin altına su koyuyorum biraz.üstte tel ve sebzeler ama tavuk falan girmiyo işim içine tabi
aslında canım bunu bende duymuştum ama çok fazla uygulayamıyordum. bundan sonra en azından evde olduğumda uygulayacağım.
ayyyy. işte buuuu. bizim evde buna benzer bi alet var. eşim almış vaktıyle ama denedim bi kaç kez basen yapar bıraktım. aslında çok pratik tv karşısında bile yapılır. ama nereyi çalıştırdığını bilmiyorum bilen biri varsa açıklasa olmazmı?

canım hoşgeldin. hadi kendini tanıt bize. tanıyalım seni
Selam kızlaaarrr :)) ismim Gülsüm. 21 yaşındayım. Hukuk fakültesi 3. Sınıf öğrencisiyim. Boyum 1.72 şuan kilom 69.7 . Birbirimize destek olarak umarım çok güzel şeyler başarabiliriz kızlar. Acayip bi motivasyonla geldim buraya. Hepinizi çok öpüyorum.

canım bezan insan öyle şeyler yaşıyorki, şaşırıp kalıyor insanların yapptıklarına. ama hiç kendini üzme gerçekten değmez. seeen güzelce diyetine devam et onlar sendeki değişme şaşırıp kalsınlar

canım hoşgeldin iyiki geldin tekrar. kaptan yardımcıyım bende. 28 yaşındayım. hergün buraya gel uğra. yediklerini içtiklerini yaz, bizlerin menülerine yorum yap. bide cuma günleri öğlene kadar kilo bildirimi yaparsan tamamdır. eğer bunlara dikkat edersen 2 haftalık denem süresinden listeye girersin hayatım.

iyiki geldin tekrar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…