- 18 Nisan 2014
- 2.982
- 3.925
- 248
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #106.181
[/QUOE]
vayyyy. Bu aleti hep merak etmiştim. Ise yarıyor mu bacım. Bende bunun eski tipleri var ama kullandıgım yok. Dur aklıma gelmişken çıkarayım kacamak yaparsam onunla çal~sayim
selam hoşgeldin canımSelam kızlar.
Daha kahvaltımı yeni yaptım. Takımda bayaa gelişme olmuş. Bence de herkes birini takip etsin. Yorum kısmına gelincede eger kaçamak yapıyorsam beni de kimse.gormemezlikten gelmesin. En agır sekilde elestirsin. Yoksa aman ne olcak bi seferlik bazen oluyor gibi elestiriler beni.haza getirmez. Spor olarakta evet herkes normal sporunu.yapsin ve kaçamak yapıyorsa ekstradan spor yaptıgımı da yazsın
Gunah kecisi mi olduk ne
Peki yaziyorum:
1 haşlanmış yumurta
1 k.ekmek 1 bardak sut
1 şekersiz çay
1 nescafe
3yk yoğurt
2yk kapuska
2 yk mantar sote
Yarım dl ekmek
Yarım portakal
Selam kızlar.
Daha kahvaltımı yeni yaptım. Takımda bayaa gelişme olmuş. Bence de herkes birini takip etsin. Yorum kısmına gelincede eger kaçamak yapıyorsam beni de kimse.gormemezlikten gelmesin. En agır sekilde elestirsin. Yoksa aman ne olcak bi seferlik bazen oluyor gibi elestiriler beni.haza getirmez. Spor olarakta evet herkes normal sporunu.yapsin ve kaçamak yapıyorsa ekstradan spor yaptıgımı da yazsın
biliyorsunuz dukan yapıyordum ama biraz kendime uyarladım
önce dünki menüm;
sabah;
3-4 çeri domates
1 kibrit kutusu beyaz peynir
1 haşlama yumurta
3 zeytin
1 fincan yeşilçay
1 dilim çavdar ekmeği
ara;
1 ayva
1 çay brd. süt
öğlen;
derin dondurucan közlenmiş biber çıkardım yoğurtla yedim
saat 16,00;
2 y.k yulaf kepeğiyle peynirli çöreğimsi bişi,
1 fincan yeşil çay
akşam;
3 ince parça tavuk yağsız tavada
yoğurt
ne kadar çok yemişim ama kaçamak yok hiç
valla yarıyor canım ilk yaptığımda 3 gün kendime gelemedimdi bütün kasları çalıştırmış
ben de koşu bandı alırken yanında yarı fiyatına almıştım bunu o zaman çok kiloluyum diye fazla yapmamıştım körükleri patlamasın diyeartık daha çok yapabilirim biraz zayıfladım ya
anacım insanın içinden gelecek spor yapmak valla küçük bi spor salonu yapacak malzemem var nerdeyse ne yapıyorsun dersen hiççç kınayın beni ayıplayın valla
pazartesi başlıyacam lısmetse
Sağol canımtekrar geçmiş olsun canımüzülme demek çare olmaz ama hep dediğim bişi vardır sen sinir oluyorsun üzülüyorsun da karşındakinin umrunda oluyormu oluyorsa neyse de olmuyorsa kendine yapıyorsun
geçen hafta eşime kızdım bir konudan bi kaç gün trip attım ama içten içe de kendi kendime nasıl sinir oluyorum ona karşı inan kendi kendi dolduruyorum resmen sinirim geçeciğine daha da çoğalıyor sonra dedimki boşver hem evdeki huzur bozuluyor hemde sağlığın etkileniyor bütün gün sinir stres mahvediyor adamı
genelde de böyleyim benim sağlığımı etkiliyorsa umursamıyorum artık hiçbirşeyi
ben de katılıyorum yazılmazsa kaçamaklar çoğalabilir gibi yazınki ben de kızayım size
şaka bir yana prensesciğimin dediği gibi kaçamak yapan fazladan spor yapsın
birde haftalık hedefler belirleyelim
senin yaptığında benim çok hoşuma gidiyor aslında
umarım kaptanım bu cevabı vermek için geç kalmamışımdır. buharlı pişiriciler oldukça mantıklı bence. her hatı ayrı ayrı değerlendirerek bi menü bile çıkarıyorlar. çok da sağlıklı diye biliyorum. ki ben bu makinanın yaptığı işi brokoli karnıbahar pişirisken yapıyorum aslında. tencerenin altına su koyuyorum biraz.üstte tel ve sebzelerKizlar evinde buharli pisirici kullanan var mi? Bugun almayi dusunuyoruz ama sadece karnabahar ve brokoli pisirildigini gordum. Onun disinda tarif var mi bildiginiz? Ya da almalimiyim, yoksa gereksiz bisey mi, fikri olan var mii?
aslında canım bunu bende duymuştum ama çok fazla uygulayamıyordum. bundan sonra en azından evde olduğumda uygulayacağım.canım afiyet olsun
ben başlarda diyetisyene gitmiştim bana söylediğini aktarmak istiyorum sana ve diğer arkadaşlara da
meyve yedikten sonra protein alınmalı(süt,yoğurt,ayran) meyve şekerinin depolanmasını engelliyormuş
1 porsiyon meyveye 1 çay brd. süt ya da 1 çay brd. yoğurt ya da 1 su brd. ayran olabilir demişti
meyve arttıkça protein de artıyor 2 porsiyon meyve de 1 su brd. süt oluyor gibi
ayyyy. işte buuuu. bizim evde buna benzer bi alet var. eşim almış vaktıyle ama denedim bi kaç kez basen yapar bıraktım. aslında çok pratik tv karşısında bile yapılır. ama nereyi çalıştırdığını bilmiyorum bilen biri varsa açıklasa olmazmı?
canım hoşgeldin. hadi kendini tanıt bize. tanıyalım seniMerhaba kızlar :) ben de artık bu grubun bi üyesiyim.
Selam kızlaaarrr :)) ismim Gülsüm. 21 yaşındayım. Hukuk fakültesi 3. Sınıf öğrencisiyim. Boyum 1.72 şuan kilom 69.7 . Birbirimize destek olarak umarım çok güzel şeyler başarabiliriz kızlar. Acayip bi motivasyonla geldim buraya. Hepinizi çok öpüyorum.canım hoşgeldin. hadi kendini tanıt bize. tanıyalım seni
canım bezan insan öyle şeyler yaşıyorki, şaşırıp kalıyor insanların yapptıklarına. ama hiç kendini üzme gerçekten değmez. seeen güzelce diyetine devam et onlar sendeki değişme şaşırıp kalsınlarSağol canım
Normalde bende umursamamaya çalışırım ama çok kırılmışım. Eve dönüp kendimle kalınca farkettim. Yok yani gönlüm kalkmıyo.
Öfkemde geçti anneme gitmek yaramış sanırım. Sadece içimde hüzün kaldı
Yemek yemek kısmı da geçti çok şükür.
Tekrar cal hesaplamaya başlayabilirsem benim için daha kolay olacak, gidişatı görmeyi seviyorum, herşey tüm açıklığıyla gözümün önünde olunca daha rahat oluyordu kilo vermek
canım hoşgeldin iyiki geldin tekrar. kaptan yardımcıyım bende. 28 yaşındayım. hergün buraya gel uğra. yediklerini içtiklerini yaz, bizlerin menülerine yorum yap. bide cuma günleri öğlene kadar kilo bildirimi yaparsan tamamdır. eğer bunlara dikkat edersen 2 haftalık denem süresinden listeye girersin hayatım.Selam kızlaaarrr :)) ismim Gülsüm. 21 yaşındayım. Hukuk fakültesi 3. Sınıf öğrencisiyim. Boyum 1.72 şuan kilom 69.7 . Birbirimize destek olarak umarım çok güzel şeyler başarabiliriz kızlar. Acayip bi motivasyonla geldim buraya. Hepinizi çok öpüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?