- 17 Ocak 2015
- 1.541
- 4.345
- 158
- 31
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #106.201
Sınavlarım bitti şu aralar tek işim spor ve diyet :) çok teşekkür ederim canım. Kilo bildirimini yüzde olarak mı yazacağız? Ona biraz baktım ama nasıl yapacağımı bulamadımcanım hoşgeldin iyiki geldin tekrar. kaptan yardımcıyım bende. 28 yaşındayım. hergün buraya gel uğra. yediklerini içtiklerini yaz, bizlerin menülerine yorum yap. bide cuma günleri öğlene kadar kilo bildirimi yaparsan tamamdır. eğer bunlara dikkat edersen 2 haftalık denem süresinden listeye girersin hayatım.
iyiki geldin tekrar.
canım senin iki hafta yüzde olarak bildirmene gerek yok. daha sonra yapılacak hesaplama ve kayıtlar için normal kilonu yazsan yeter. listeye gireceğin zaman yüzde olarak bildirirsin.Sınavlarım bitti şu aralar tek işim spor ve diyet :) çok teşekkür ederim canım. Kilo bildirimini yüzde olarak mı yazacağız? Ona biraz baktım ama nasıl yapacağımı bulamadım
kisa bi örnekle anlatayım sana. geçen cuma kilon 65, bu cuma 64 olsun. fark 1,00Sınavlarım bitti şu aralar tek işim spor ve diyet :) çok teşekkür ederim canım. Kilo bildirimini yüzde olarak mı yazacağız? Ona biraz baktım ama nasıl yapacağımı bulamadım
Teşekkürler :))kisa bi örnekle anlatayım sana. geçen cuma kilon 65, bu cuma 64 olsun. fark 1,00
65/64/1,00/%1,54
1:65=0,01538..
0,1538.. X 100=1,54
farkı bir önceki kiloya bölüp 100 ile çarpınca yüzde çıkıyor.
ben de vardı yahuuu dur pazartesi çıkarayım
canım benimkinin lastik bantları da vardı bir de dvd vardı çalışmak için gayet güzel çalıştırıyordu dvd alt üst benden dur bulabilirsem resmini eklerim
günaydın canım öğlen oldu yaben yazana kadar
hee az olmuş kuzum araya domates salatalık falan katsan dahadoyurucu olur birde yulaf kepeğinden ekmek yapmayı dene acaip tok tutuyor canım
ben kabul ettim bile yararımıza olacak her şey kabulum
tmm canım bende takipteyim işte kimse kırılmasın diye çok eleştirmiyorum bende sonuçta kimseyi tam tanımıyoruz kimseyide kırmak istemem
bekliyoruz menüleri kaptancım
canım kardeşimde vardı onunki şöyle kat kat olanlardan
o çok memnundu
mesela bi katına prinç bi katına tavuk bi katına sebze koyuyorum 1 kerede akşam yemeği çıkıyor diyordu
oyyyy yürüyüşe bile çıkılmış ben hala tembel tembel oturuyorum burda
canim karabugday neee?? Diyet mi tarif mi??Selam kızlar bende bi hafta sobu gecsin haftaya 3 gun dayanabilirsem karsbugday yapayım diyorum. Cok katı yapamam ama bir ogun yogurtla yerim bir ogunde salata yerim yanında.
hadi kolay gelsin canim..Merhaba kızlar
Malum haftasonu temizlik çamaşır derken birde çocukları dışarı çıkardım 2 saate yakin yürüyüş anca eve girdim.simdi çocukları yıkayıp bir şeyler yerim
hosgeldinnn.. Bende takim kaptaniyim.. Hadi insallah hepberaber verecegiz kilolari artik..Merhaba kızlar :) ben de artık bu grubun bi üyesiyim.
Hoşgeldin .grubun en genç uyesisin. Yanlış bilmiyorsan tabi.enerjiden bide feyZ alırız.tekrar hoşgeldin .Merhaba kızlar :) ben de artık bu grubun bi üyesiyim.
daykocumm tesekkurler canimm.. Tam bilmek istedigim seyi soyledin :) yarin gidip alicaz..
Kahvalti konusunda haklisin yesillik salata koyamadim, pazara gittik ogleden sonra. Yarindan sonra ekleyecegim :)
canim karabugday neee?? Diyet mi tarif mi??
hadi kolay gelsin canim..
hosgeldinnn.. Bende takim kaptaniyim.. Hadi insallah hepberaber verecegiz kilolari artik..
Hoşbuldum canım çok teşekkürler :) umarım hedeflediğimiz kiloya birlikte varırızHoşgeldin .grubun en genç uyesisin. Yanlış bilmiyorsan tabi.enerjiden bide feyZ alırız.tekrar hoşgeldin .
Yarin sadece protein almayı düşünüyorum.çakma duman yapayım ben.ekmegi tamamen bırakmayı düşünüyorum.
Hedef kilonu da yazar misin gulsumcumm..Selam kızlaaarrr :)) ismim Gülsüm. 21 yaşındayım. Hukuk fakültesi 3. Sınıf öğrencisiyim. Boyum 1.72 şuan kilom 69.7 . Birbirimize destek olarak umarım çok güzel şeyler başarabiliriz kızlar. Acayip bi motivasyonla geldim buraya. Hepinizi çok öpüyorum.
yakarım eşler ne kadar yardımcı olsalar da en basit yemek düşünmek bile sorun gerçekten. hele haftasonları. arabesk ki ne hemdeSagol kaptanın .daha yeni oturdum ya.nasıl adaletsiz bir dünya evde işde paso çalış.
Arabesk modundayim gene
iş arkadaşım diyetisyene gidiyor benim. bi baktım kadın iki tane ekmeği almış tenefüste yiyor.Yarin sadece protein almayı düşünüyorum.çakma duman yapayım ben.ekmegi tamamen bırakmayı düşünüyorum.
kaptanım dur bi bende araştırayım bakayım merak ettim.Kizlar, ender sarac'in diyetini yapmaya calisiyorum. Bugun 2. Gun azicik menulerin yerini degistirdim ama hakikaten uzun zamandir ilk defa diyette oldugumu hissettim.. Baya baya acim ben yaa.. Insallah bu diyeti yapabilirim. ilk haftalari baya kilo veriliyormus.. Dayanirsam super olacak
Sabah kahvaltimi ve ogle yemegimi yazmistim zaten,
Aksamda
Tarhana corbasi ve mercimek yemegi yedim, yanina 1 dilimden biraz az tb ekmegi
1 bardak nar suyu taze sıkılmış
Birazdan tarçınlı, zencefilli süt içip günü bitiriyorum..
Ama bugun cok yoruldum daha jillian falan yapamiycam..
iş arkadaşım diyetisyene gidiyor benim. bi baktım kadın iki tane ekmeği almış tenefüste yiyor.
ben bi şaşkınlıkla yüksek sesle bi bağırdım' kııız dur yeme bozma diyeti etme diye' bi görseniz kahkahalara boğulurdunuz. meğer yemesi gerekiyormuş ve yemediği zaman kilo vermesi duruyormuş. metabolizma hızına göre ayarlamış onu diyetrisyen. siz bendeki şaşkınlığı bi görün sonra
Tatlim menu asagidaki gibi.. Ben dedigim gibi biraz karistirdim ogunleri.. Oldugu kadar yapmaya calisiyorumkaptanım dur bi bende araştırayım bakayım merak ettim.
Hosgeldinn.. Tabiki kapimiz herkese acik, kendinden bahsedermisin canim. Kilo, yas, hedefin vs :)Kizlar merhaba banada yer varmi kii aranizda :)
Canimcim acaba metabolizma hizin mi yavasladi.. Spora devam et mutlaka fayda goreceksin..Allah allah
Bu hafta diyete tamamen uydum her gün spora gittim ama elde var sıfır.bende kahvaltıda çoğu zaman iki dilim ekmek yemistim ona bağlaşım.hic yemezsem belki olur diye düşündüm. Bir yerde ciddi bir hata yapıyorum ama nerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?