Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Yaa kaptanım cahilliğime ver bişi sor1 gün mesela akşam menüsü. onların hepsini mi yiyon yoksa sadece birini seçip onu mu?

yakarcım diyetisyene gidiyor musun hatırlamıyorum ama. o arkadaşımın danışmanı ilk gün bi aletle metabolizma hızını ölçmuş bi takım ölçümler yapmış değişik aletlerle ve kadın günde 5-6 dilim ekmek yiyordu demiş ki yemezsen veremezsin. nitekim 2 haftaya bir kontrole gittiğinde de kaç kilo verdiğini ne kadar su nekadar yağ nekadar kas kaybı olduğunu düzenli ölçmuş ve dikkat ettiği haftalarda hep yağ kaybı olmuş kas değil bunu anlattığında ben çok şaşırmıştım. o kadar çok şey yiyor ki ben yesem kilo alırım diyorum yani düşünama kadın zayıflıyor enterasan bi şekilde.

eğer hep aynı şeyleri yiyorsan vücudunu şaşırtmayı deneyebilirsin mesela. tavsiyem her öğune maydonoz eklemen çoook güzel ödem atıyor ve haliyle motivasyonun artıyor.

Ayni seyi bende kendimden biliyorum, benim bi hocam var prof diyetisyen.. Bana bir menu hazirlamisti, haftada bir sutlac , magnum dondurma bile vardi. Nasil bir menu anlatamam.. Dedim ben bunlari yersem 500 kilo olurum. Sen bilirsin dedi. Tabiki yapmadim ve kilo veremedim.. Baska arkadaslarima menuler hazirladi onlar uyguladilar ve 1ayda 7 kilo veren oldu.. Tabi simdi olcum falan yaptirmadigim icin metabolizmamin hizini bilmiyorum, o yuzden o menuyu yapamiyorum.

cok çok hoşbuldumm :) ben 29 yasindayim 160 boyundayim ve 54 kiloyum (59 dan düstm ama hala stabil ) ankarada yasiyorum hedef kilom 48.bende sizleri taniyabilirimiyimm
28. yaşındayım kaptan yardımcısıyım. çalışıyorum. eğer azımlı ve kararlıysan bizimle olabilirsin burda.

Yeni arkadaşlar gelmiş.hayırlı olsun kızlar tam da herkesin gaza geldiği bi ana denk geldiniz umarım sizlerle motivasyonumuz daha artar ve kilolar hızlıca gider

Bu günkü menüm
1 haşlamış yumurta
1/2 dl.k ekmek

3 yk mantı
2 parca ispanakli borek
2 b şekersiz çay

1 fincan ş.siz çay

1 dilim fırında karnabahar
3 tavuk kanat ızgara

1 küçük muz
Yarım kivi
Su:1.5 lt
Spor:20 dk yürüyüş +10 dk egzrsz+50 mekik

Kızlar bende bi iki şey diyim benim ilk katildigim haftalarda pazartesi günü de kilolar yazılıp sıralama yapılıyordu sonra bi daha yapılmadı ona yine devam edebilir miyiz şimdi cuma bildirim vereceğiz diye perşembe telaşa kapılıp yemiyoruz sanki pazartesi de bildirim yapalım böylece haftasonu da belki daha çok dikkat ederiz

Tam evime döndüm derken şimdi de kombi bozuldu kv de takiliyorum yine...Allahım su evime bi yerlessem adam gibi

bu topikte sistem nasıl acaba bilen birisi anlatabilir mi acepp ?? ne zaman başlanıyo ne zaman tartılıp bildirin yapılıyor vs vs...

bu topikte sistem nasıl acaba bilen birisi anlatabilir mi acepp ?? ne zaman başlanıyo ne zaman tartılıp bildirin yapılıyor vs vs...
Aslında meksilina ayrintili bilgi verir ama ben kabaca söyle diyim cuma günleri sabah tartılıyoruz kilo bildirimizi yapıyoruz yüzdelik olarak hesapiyoruz sonra kaptanımız grup yüzdesini hesaplıyor ve yayınlıyor.her takım bu şekilde yapıyor ve akşam takımların dereceleri açıklaniyor.sen 2 hafta sonra listeye gireceksin canım o zaman meksilina ya da absolut seni yönlendirecek

Hımm pekala ozaman beklemedeyim :) çok teşekür ederim canımm

Hoşgeldin tatlım
Ay çok güldüm, çok yaşa emi

Bir ara benmde böyle olmuştu.
Yüzme, yürüyüş, diyet.. Herşeyi harfiyen yapıyordum ama üstüne kilo alıyodum.
Diyetisyenm araştırdı, kendi çıkamadı işin içinden dahileye uzmanıda baktı birşey yok.
Sonra anlaşıldı ki psikolojikmiş.!
Ben zayıflamam lazım diyip bunları yaptıkça vücut kendini kasıyormuş.!

Yaa işte böyle yakarım. Seninki de bu sebepten olabilir

Kizlar merhaba banada yer varmi kii aranizda :)
Hoşgeldinn, elbette var :)

Tam evime döndüm derken şimdi de kombi bozuldu kv de takiliyorum yine...Allahım su evime bi yerlessem adam gibi

Ayy canımm.. Allah kolaylık versin az daha sık dişini.
Herşey yoluna girer

Herkese gunaydinnn.. Hatta tunaydin :) sabah 9'da kalkip bu saate kadar birsuru abuk sabuk seyle oyalandigim icin kahvaltimi yeni yaptim.

1 yumurta,
2 dilim tb ekmegi
Maydanoz, sivri biber
1/2 dilim beyaz peynir
Cay

Ogleden sonrayi 2 ara ogun ile gecistirecegim

Aksama
Firinda balik ve yesil salatam var.

Guya Ender Sarac diyeti yapiyordum. Oyle karmakarisik ettimki menuleri, tamamen baska biseye dondu.. Neyse yinede az yedigimi, saglikli beslendigimi biliyorum. Kacamak yapmiyorum. Bugun bide jillian yaparim.

Ha bide dunle bugun arasinda -700 gr fark etmisim insallah devami gelirrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…