- 30 Ocak 2014
- 427
- 489
- 108
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #106.241
Rica ederim tatlım, bugünden itibaren sende menünü yazmaya başla birazda yediklerine dikkat et ilk haftalar çok güzel kilo veriliyor benim öyle olmuştu şimdi çok yavaş gidiyo gerçiHımm pekala ozaman beklemedeyim :) çok teşekür ederim canımm
Rica ederim tatlım, bugünden itibaren sende menünü yazmaya başla birazda yediklerine dikkat et ilk haftalar çok güzel kilo veriliyor benim öyle olmuştu şimdi çok yavaş gidiyo gerçihenüz listeye girmiyorum deyip sakın kendini buradan ayırma ilk haftalar motivasyon için çok önemli...her türlü soruyu her türlü bilgiyi çekinmeden paylaş bizimle...
Canım karbonhidratı sıfıra indirip yani ekmek makarna meyve gibi şeylerden biraz uzak durup protein ağırlıklı besleneceksin. Haşlanmış yumurta, et, Yoğurtla beslen ve sporu arttır :) insan doğasına aykırı bu şekilde kilo vermemen.Tatlimm cok tesekkur ederimm:) cumaya kadar kendimce devam edeyim ozman.. esasn bende 59 dan 54 e dustum ama simdilerde tik yok hep ayni kiloda takilp kaldim
Kızlar bende bi iki şey diyim benim ilk katildigim haftalarda pazartesi günü de kilolar yazılıp sıralama yapılıyordu sonra bi daha yapılmadı ona yine devam edebilir miyiz şimdi cuma bildirim vereceğiz diye perşembe telaşa kapılıp yemiyoruz sanki pazartesi de bildirim yapalım böylece haftasonu da belki daha çok dikkat ederiz
canımm pazartesi bildirimi zorunlu olmadığı için unutuldu. Ama baslayalim pazartesi burada olan herkes musaitligine gore bildirir..Tam evime döndüm derken şimdi de kombi bozuldu kv de takiliyorum yine...Allahım su evime bi yerlessem adam gibi
odem yapacagin icin daha fazla gosterir tarti.. Moralin bozulur :)Kızlar regl olduğumuzda tartılmak doğru değil sanırım ?
Hergun ayni menumu yapiliyor? 3 yumurta fazla gelir gibi geldi. Bide hic sebze yok. 3-4 gunluk olsa falan okeyde 3 hafta ayni seyi yemek zor valla:)Geçen hafta bu sitede diyet listesi ele geçirdim :) inceledim 1-2 gün denemiştim yapabiliyorum 3 haftada 6-7 kilo verebiliyomuşuz. Diyet 5 gün. Hafta sonları ise serbest (abartmamak şartıyla). Neyse ben bugün başladım buna :)
Kahvaltı
1- 1 dilim kızarmış kepek ekmek
2- 1 adet portakal
3- çay
Öğle yemeği
1-2 dilim kızarmış kepek ekmek
2- 4 yemek kaşığı tam yağlı yoğurt
3- 1 adet haşlanmış yumurta
4- 1 adet portakal
5-çay
Akşam yemeği ( daha yemedim gerçi)
1- 2 adet domates
2- 2 adet haşlanmış yumurta
3- 2 yemek kaşığı tam yağlı yoğurt
4- 2 dilim kızarmış kepek ekmek
5- yarım marul ( arzuya göre biraz zeytinyağı ve sirke kullanabilirsiniz. )
2 litre su bitti bile :) gece yatana kadar 3 olacak. Jillian Michaels level 1 yaptım. ( 27 dk ) ama öldürüyor bildiğiniz gibi :) fakat yatmadan tekrar yapıcam. Kızlar bu diyet listesi pazartesinindi. Bekleyemedim bugün başladım. Çünkü bi an önce fit bir vücut istiyorum :) hepimize kolay gelsin kızlar
5gün üst üste aynı şeyleri yiyince tiksinilir gibi geldi bana?Geçen hafta bu sitede diyet listesi ele geçirdim :) inceledim 1-2 gün denemiştim yapabiliyorum 3 haftada 6-7 kilo verebiliyomuşuz. Diyet 5 gün. Hafta sonları ise serbest (abartmamak şartıyla). Neyse ben bugün başladım buna :)
Kahvaltı
1- 1 dilim kızarmış kepek ekmek
2- 1 adet portakal
3- çay
Öğle yemeği
1-2 dilim kızarmış kepek ekmek
2- 4 yemek kaşığı tam yağlı yoğurt
3- 1 adet haşlanmış yumurta
4- 1 adet portakal
5-çay
Akşam yemeği ( daha yemedim gerçi)
1- 2 adet domates
2- 2 adet haşlanmış yumurta
3- 2 yemek kaşığı tam yağlı yoğurt
4- 2 dilim kızarmış kepek ekmek
5- yarım marul ( arzuya göre biraz zeytinyağı ve sirke kullanabilirsiniz. )
2 litre su bitti bile :) gece yatana kadar 3 olacak. Jillian Michaels level 1 yaptım. ( 27 dk ) ama öldürüyor bildiğiniz gibi :) fakat yatmadan tekrar yapıcam. Kızlar bu diyet listesi pazartesinindi. Bekleyemedim bugün başladım. Çünkü bi an önce fit bir vücut istiyorum :) hepimize kolay gelsin kızlar
Yok canım sadece kahvaltı aynı. Diğer öğünler her gün farklı :) 5 gün yapayım canım gerçekten işe yararsa öneririm tabiki. Ben 2 yumurta yiyorum günde. Brokoli filan ilave ettim mesala menüye yumurta yerine.H
Hergun ayni menumu yapiliyor? 3 yumurta fazla gelir gibi geldi. Bide hic sebze yok. 3-4 gunluk olsa falan okeyde 3 hafta ayni seyi yemek zor valla:)
Yok canım kahvaltı aynı sadece diğer öğünler farklı :) bugünkü yediklerimi koydum ben. Bu menüde acıkmıyorum ben hiç. Bide en az yarım saat spor yapıyorum. Günlük en fazla 1000 kalori almaya çalışıyorum normal diyette de. Ve en az 1 saat spor yapıyorum. Şimdi tatildeyim spor salonuna gidemiyorum diye az yemeye çalışıyorum :)5gün üst üste aynı şeyleri yiyince tiksinilir gibi geldi bana?
Ayrıca normal diyete dönünce giden kiloların bir kısmı tekrar dönebilir.
Yine de kolay gelsin
SElam kızlar hafta sonu yoğunluğu nedeni ile çok giremedim. Yarın ben ve karabuğdaylarım buradayız ,
Yarın karabuğdaya başlıyorm. Daha önce yapmıştım ama bırakır bırakmaz almıştım bu sefer dikkatli yapıp yavaş yavaş bırakıcam. Şöyle ki karabuğday alıp Tüm gün onu yiyorsunuz. Karabuğday rusya da olan bir şey böyle bulgurumsu bir şey. Tadı kötüydü ama daha sonraki denemelerimde yiyebilmeye başladım. Bu akşamdan 1 bardak karabuğdayı 2 su bardağı sıcak su ile ıslatıp yarın karbuğday ve elma tarçın üçlüsünü yiycem bir sonraki günde yoğurt ve dereotuyla yiycem. Aralarda da bol bol dereotu yemem lazım. Bu hafta 1 kilo vermeyi hedefliyorum hem biraz gaza gelirim . 3. günde yanında salata falan ile yemeye çalışıcam sonra da akşam yemeklerini sıfr onunla yapayım diyorum bir kaç gün sonra bırakıp kilo verdiğimi görürsem haftada 2 gün falan yapayım diyorum.
Kızlar soda içmek su içmekle bir sayılır mi.güya 1 sişe soda on bardak suya eşitmis bunun da doğruluk payı var mi sizce
tatlım 2 hafta denem süren ama yine de sen bu iki haftada da kilolarını cuma öğlene kadar buraya bildirmelisin. listeye 3 haftaya kadar düzenli katılım yapar ve diyetine devam edersen katılırsın. listeye katılana kadar seni menülerini burda görmek bize mutluluk verir.Hımm pekala ozaman beklemedeyim :) çok teşekür ederim canımm
yaa canım kesinlikle ödem oluşuyor ve fazla çıkabiliyoruz ama o haftalarda daha dikkkatli olammaız gerek. malum cumaları tartı günümüz ve tartılıp bildirmek şartKızlar regl olduğumuzda tartılmak doğru değil sanırım ?
inşallah faydalı olur da güzel güzel devam edersin bize de örnek olursun sezenim.SElam kızlar hafta sonu yoğunluğu nedeni ile çok giremedim. Yarın ben ve karabuğdaylarım buradayız ,
Yarın karabuğdaya başlıyorm. Daha önce yapmıştım ama bırakır bırakmaz almıştım bu sefer dikkatli yapıp yavaş yavaş bırakıcam. Şöyle ki karabuğday alıp Tüm gün onu yiyorsunuz. Karabuğday rusya da olan bir şey böyle bulgurumsu bir şey. Tadı kötüydü ama daha sonraki denemelerimde yiyebilmeye başladım. Bu akşamdan 1 bardak karabuğdayı 2 su bardağı sıcak su ile ıslatıp yarın karbuğday ve elma tarçın üçlüsünü yiycem bir sonraki günde yoğurt ve dereotuyla yiycem. Aralarda da bol bol dereotu yemem lazım. Bu hafta 1 kilo vermeyi hedefliyorum hem biraz gaza gelirim . 3. günde yanında salata falan ile yemeye çalışıcam sonra da akşam yemeklerini sıfr onunla yapayım diyorum bir kaç gün sonra bırakıp kilo verdiğimi görürsem haftada 2 gün falan yapayım diyorum.
Kızlar soda içmek su içmekle bir sayılır mi.güya 1 sişe soda on bardak suya eşitmis bunun da doğruluk payı var mi sizce
inan canım diyetine tam uyman için bunu ben bile çok istıyorumTam evime döndüm derken şimdi de kombi bozuldu kv de takiliyorum yine...Allahım su evime bi yerlessem adam gibi
Tamaamdir tatlimm yarindan itibaren en en minimuma indircem bakiim ne kadar farkedecekCanım karbonhidratı sıfıra indirip yani ekmek makarna meyve gibi şeylerden biraz uzak durup protein ağırlıklı besleneceksin. Haşlanmış yumurta, et, Yoğurtla beslen ve sporu arttır :) insan doğasına aykırı bu şekilde kilo vermemen.
aslında canım bende çok spor yapamayan biriyim ama çok kararlıyım yarından itibaren 20 dk bile olsa kendime göre bişiler yapıcam son bildirimimde 52,6 idi sanırım kilom. sporsuz çok zor oluyo. yarın birlikte başlayalım ne dersin? ve diğer arkadaşlar?Tamaamdir tatlimm yarindan itibaren en en minimuma indircem bakiim ne kadar farkedeceksporuda bu ara epey bi aksattim malum havalar kotu yuruyus falanda yok evde artik oldugu kdaryarindan itibaren yazicam menumu
Aynen tatlimm sporsuz zorr valla super olur beraber start verelim sporaaslında canım bende çok spor yapamayan biriyim ama çok kararlıyım yarından itibaren 20 dk bile olsa kendime göre bişiler yapıcam son bildirimimde 52,6 idi sanırım kilom. sporsuz çok zor oluyo. yarın birlikte başlayalım ne dersin? ve diğer arkadaşlar?
tamamdır yarın yapınca ben bildiririm burda. ama geç yaparım biraz 23.00 civarı(eşimin yatmasını bekliyorum da 'gece kuşu' der absolut burda banaAynen tatlimm sporsuz zorr valla super olur beraber start verelim spora
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?