- 6 Ekim 2014
- 1.277
- 1.495
- 208
- 40
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #106.261
Bende sabah yaparim yapinca burdan yazicam gece kusu :) spor olarak videodan falan mi yapcaksin tatlim ?tamamdır yarın yapınca ben bildiririm burda. ama geç yaparım biraz 23.00 civarı(eşimin yatmasını bekliyorum da 'gece kuşu' der absolut burda bana). senden de beklerim.
evet daha önceden yaptığım bir video var Mari Winsor Pilates Buns & Thigh adında onu yapcam yanınada başka bişiler bulucam işte.Bende sabah yaparim yapinca burdan yazicam gece kusu :) spor olarak videodan falan mi yapcaksin tatlim ?
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/kalca-sikilastirma-ve-bacak-inceltme.783983/ bu sayfaya bakmıştım dün istersen inceleyebilirsin cnm.Bende sabah yaparim yapinca burdan yazicam gece kusu :) spor olarak videodan falan mi yapcaksin tatlim ?
tamam canim cok tesekkurler incelicemhttp://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/bacaklari-eritmek.787870/ bu sayfaya bakmıştım dün istersen inceleyebilirsin cnm.
ay yanlış vermişim aşagıdatamam canim cok tesekkurler incelicem
Ah ahh benim sikintim gobek tatlim
hımm o göbek yarından itibaren çok hızlı inecek sen hiiiç merak etme)))))Ah ahh benim sikintim gobek tatlim
Ayyy insallahh tatlimm agzindan bal damliyor vallahımm o göbek yarından itibaren çok hızlı inecek sen hiiiç merak etme)))))
canim bir ara ben cok fazla maden suyu, soda iciyordum. Eski isim sebebiyle cok fazla doktorla calistim. Bir tane gercekten isinin en iyisi bir kardiyoloji& ic hastaliklari profesoru hocam vardi. Bu kadar cok soda & maden suyu icme vucuduna cok tuz aliyorsun diye uyarmisti. Gunde 1 tane sadece. 1'den fazlasi toksik etki yapar demisti. Ondan beri cok bulasmiyorum.Kızlar soda içmek su içmekle bir sayılır mi.güya 1 sişe soda on bardak suya eşitmis bunun da doğruluk payı var mi sizce
Evime yerleşeyim tüm gün aç kalmaya raziyim yeter ki sıkıştıran olmasıninan canım diyetine tam uyman için bunu ben bile çok istıyorum
Haklisin belki sadece mineral acısından böyle söylenmiş olabilircanim bir ara ben cok fazla maden suyu, soda iciyordum. Eski isim sebebiyle cok fazla doktorla calistim. Bir tane gercekten isinin en iyisi bir kardiyoloji& ic hastaliklari profesoru hocam vardi. Bu kadar cok soda & maden suyu icme vucuduna cok tuz aliyorsun diye uyarmisti. Gunde 1 tane sadece. 1'den fazlasi toksik etki yapar demisti. Ondan beri cok bulasmiyorum.
Süpersin canım tam da ne yapsam da sabah tartıda az çıksam diye düşünüyordumKızlar şişkinliğimiz için bi kaç formül yazayım dedim :)
Gece yatmadan suyun içine limon,salatalık,yeşil elma koyup sabah aç karnına içiyoruz :)
Ya da yine gece yatmadan suyun içine bi tane kuru hurma atıp sabah aç karnına suyu içip hurmayı da yiyoruz :) hurmanın kabızlığı giderici faydası var. Şişkinlik filan kalmayacak kızlar hadi bakayım :)
Özellikle limon-yeşil elma-salatalık üçlüsünü doğrayıp sabaha içmeyi seviyorum. Bi arkadaşıma diyetisyeni söylemiş hatta adı Detox suyu :) bu üçünü suya doğrayıp buzdolabına koy sabah iç demiş. :) ve faydasını gördüm canım.Süpersin canım tam da ne yapsam da sabah tartıda az çıksam diye düşünüyordum
harika tarifler.. Cok sagol canim.Kızlar şişkinliğimiz için bi kaç formül yazayım dedim :)
Gece yatmadan suyun içine limon,salatalık,yeşil elma koyup sabah aç karnına içiyoruz :)
Ya da yine gece yatmadan suyun içine bi tane kuru hurma atıp sabah aç karnına suyu içip hurmayı da yiyoruz :) hurmanın kabızlığı giderici faydası var. Şişkinlik filan kalmayacak kızlar hadi bakayım :)
anammm ben bugun yapicam dedim yapmadim valla ne yalan soyliyim. Sabah kalkar kalmaz soz ilk spor yapcam.. Supersin valla gece gece usenmeden yapmissin :) bravoooKizlar hadi bakalım spor yapmayanlar kalkin bakalim. Gece 11.30 da cocukları uyutup jillian yaptım. Ohhh iyi geldi valla. Bahane yok spor var. 1 haftadır herfun spor yapıldı. Daha hic bırakmadım jillianı
helal ya sana sezenim. yarın kesin bende başlıyorum bak görKizlar hadi bakalım spor yapmayanlar kalkin bakalim. Gece 11.30 da cocukları uyutup jillian yaptım. Ohhh iyi geldi valla. Bahane yok spor var. 1 haftadır herfun spor yapıldı. Daha hic bırakmadım jillianı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?