Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

tamamdır yarın yapınca ben bildiririm burda. ama geç yaparım biraz 23.00 civarı(eşimin yatmasını bekliyorum da 'gece kuşu' der absolut burda bana). senden de beklerim.
Bende sabah yaparim yapinca burdan yazicam gece kusu :) spor olarak videodan falan mi yapcaksin tatlim ?

Bende gym direct yapiorum 30 dk lik videolar seklinde yarindan itibaren ondan tekrar baslicam.pilates icin bi ara ebru salliyi denedim ama cok skildim bu dedigin pilates videolar nette mevcut mu tatlim ? Eger nette varsa ardindan onu da yaparim

Kızlar soda içmek su içmekle bir sayılır mi.güya 1 sişe soda on bardak suya eşitmis bunun da doğruluk payı var mi sizce
canim bir ara ben cok fazla maden suyu, soda iciyordum. Eski isim sebebiyle cok fazla doktorla calistim. Bir tane gercekten isinin en iyisi bir kardiyoloji& ic hastaliklari profesoru hocam vardi. Bu kadar cok soda & maden suyu icme vucuduna cok tuz aliyorsun diye uyarmisti. Gunde 1 tane sadece. 1'den fazlasi toksik etki yapar demisti. Ondan beri cok bulasmiyorum.

Kızlar şişkinliğimiz için bi kaç formül yazayım dedim :)
Gece yatmadan suyun içine limon,salatalık,yeşil elma koyup sabah aç karnına içiyoruz :)
Ya da yine gece yatmadan suyun içine bi tane kuru hurma atıp sabah aç karnına suyu içip hurmayı da yiyoruz :) hurmanın kabızlığı giderici faydası var. Şişkinlik filan kalmayacak kızlar hadi bakayım :)

Haklisin Haklisin belki sadece mineral acısından böyle söylenmiş olabilir

Süpersin canım tam da ne yapsam da sabah tartıda az çıksam diye düşünüyordum

Kızlar menümü de yazayım sonra spor ve yatış:
1 haşlanmış yumurta
Domates peynir
1dl.tb ekmek
Çay

Soda

Yarım porsiyon karnabahar

1 kâse çorba
3 yk karalahana yemegi
yoğurt, salata

Türk kahvesi

Su:1.5 lt yatana kadar 2yaparim
Spor: 15 dk ısınma-egzersiz +60 mekik

Süpersin canım tam da ne yapsam da sabah tartıda az çıksam diye düşünüyordum
Özellikle limon-yeşil elma-salatalık üçlüsünü doğrayıp sabaha içmeyi seviyorum. Bi arkadaşıma diyetisyeni söylemiş hatta adı Detox suyu :) bu üçünü suya doğrayıp buzdolabına koy sabah iç demiş. :) ve faydasını gördüm canım.

harika tarifler.. Cok sagol canim.

Kizlar hadi bakalım spor yapmayanlar kalkin bakalim. Gece 11.30 da cocukları uyutup jillian yaptım. Ohhh iyi geldi valla. Bahane yok spor var. 1 haftadır herfun spor yapıldı. Daha hic bırakmadım jillianı
anammm ben bugun yapicam dedim yapmadim valla ne yalan soyliyim. Sabah kalkar kalmaz soz ilk spor yapcam.. Supersin valla gece gece usenmeden yapmissin :) bravooo

Kizlar hadi bakalım spor yapmayanlar kalkin bakalim. Gece 11.30 da cocukları uyutup jillian yaptım. Ohhh iyi geldi valla. Bahane yok spor var. 1 haftadır herfun spor yapıldı. Daha hic bırakmadım jillianı
helal ya sana sezenim. yarın kesin bende başlıyorum bak gör

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…