Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

harika tarifler.. Cok sagol canim.

anammm ben bugun yapicam dedim yapmadim valla ne yalan soyliyim. Sabah kalkar kalmaz soz ilk spor yapcam.. Supersin valla gece gece usenmeden yapmissin :) bravooo
Usengeclik yapınca olnuyor canım ya. Bi bırakırsam bahanelerin.eksilmez valla. Hem cok iyi geliyor.

Gunaydin kizlarrr, Iyi haftalar herkeseeee

Sabah
1,5 dilim tb ekmegi
1 domates
1 dilim beyaz peynir
3 zeytin ( 7-8 yaziyodu da yuh dedim )
Slimcay

Oglen
1 pors. Haslanmis sebze
1 haslanmis gogus tavuk

Ara
2 ceviz
Slimcay

Aksam
5 kasik Ispanak kavurma
4 kasik makarna

Bol bol su,
Birazdan jillian yapacagim..

günaydın kızlar.cumadan beri giremedim şimdi de mesajları okuyordum. yazdıklarınızın hepsine katılıyorum.yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz.kaptanım ben izne ayrılmak istiyorum.oğlumda bende cuma gününden beri ateşli yatıyoruz.kriptik tonsillit olmuşuz.anlayacağın diyet falan kalmadı.spor zaten kalmadı.bacaklarımın ağrısından ağrı kesici ile duruyorum.haftayada annem geliyor.3 hafta bildirim yapamaycağım.

Geçmiş olsun canım herkesin de dediği gibi önce sağlık.Rabbim şifa versin

Günaydın kızlarr..
Bol azimli, bol sporlu ve kaçamaksız bir hafta diliyorum, hepimize

Deryacım çok geçmiş olsun, rabbim şifa versin inşallah cümleyle..

Merhaba kızlar :) ben de artık bu grubun bi üyesiyim.

Kizlar merhaba banada yer varmi kii aranizda :)

Yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz, ne iyi ettiniz.

Ikinize de saglikli kilo vermeler diliyorum.

Kizlar hadi bakalım spor yapmayanlar kalkin bakalim. Gece 11.30 da cocukları uyutup jillian yaptım. Ohhh iyi geldi valla. Bahane yok spor var. 1 haftadır herfun spor yapıldı. Daha hic bırakmadım jillianı

Uuuuuv rakibim - cok pis gaza geldim - bu aksam ben de spor yapmaliyim. Haftasonu ev temizliginden vakit ve hal kalmadi spora ama bugun saglam bir spor yapayim bari, sana yetismem lazim.

Gecmis olsun, en kisa zamanda iyilesip aramiza donmen dilegiyle.

Günaydın kızlarr..
Bol azimli, bol sporlu ve kaçamaksız bir hafta diliyorum, hepimize

Deryacım çok geçmiş olsun, rabbim şifa versin inşallah cümleyle..

Gunaydin PembePuantiyeli ve takim arkadaslarim

Kacamaksiz ve bol sporlu bir hafta olsun insallah :)

gunaydin canim, cok cok gecmis olsun.. Once saglik, bol bol vitamin al, ogluna ve kendine cok cok dikkat et..

Bu sabah -300 gram cikti.. Gercekten ac kalmamin karsiligini gormeye basladim.. Insallah devami da gelir :) tabi siz kilomu bilmiyosunuz, soyle diyim, ingiltereye gitmeden onceki kiloma 1,8 kilo kaldi. Onu bi halledeyim listeye yazicam kendimide :) simdi cuma gunu sonuclarini yaziyorum.. Isteyen pazartesi bildirimi yapabilir..

***14.TAKIM 396. ETAP ***
Prelestniy 57.3 /
Se_zen 55.7/
dayko 80.1 /
minikiminannesi 62,2/
Yakar76 64,6/

Canım çok geçmiş olsun. İyileş sonra tamgaz dön aramıza.

Acımmmm. Annem yutamıyorum bu karabugdayı. Agzımda buyuyo resmen yaa. Yogurtla yemek dsha kolaydı bunu. Elmayla hiç yenmiyo bu, ama yanımda yogurt da yok. Ne etcem ben.
Sabah tartılmdım ama kesin cumadan dazlaydım. Hafta sonu kacamak degil.ama kahvaltıları çok abarttım

Heryerde yemek var yaaa.. Televizyonda her kanalda yemek programlari, instagramda hep yemek yapanlar,..

Agzimin suyu aka aka bakiyorum

Su ic bacim acligi bastirir.. Bende sabahtan beri elimde biberon gibi suyla geziyorum :)

Eyvah eyvah ne menem bişi imiş meğer bu karabuğday. Su iç sezenim bol bol. O kadar acı mı gerçekten yaa?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…