- 25 Mart 2013
- 822
- 760
- 208
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #106.281
oh mis kaptanım..Bugun aksam yemegimide kacamaksiz tamamladim oleyy yaaaa... Aferin bana :)
Usengeclik yapınca olnuyor canım ya. Bi bırakırsam bahanelerin.eksilmez valla. Hem cok iyi geliyor.harika tarifler.. Cok sagol canim.
anammm ben bugun yapicam dedim yapmadim valla ne yalan soyliyim. Sabah kalkar kalmaz soz ilk spor yapcam.. Supersin valla gece gece usenmeden yapmissin :) bravooo
Aynen öyle.bende çocuğu uyutup is güç filan derken ancak şimdi yaptım sporu. Rahat rahat yatabilirim artıkUsengeclik yapınca olnuyor canım ya. Bi bırakırsam bahanelerin.eksilmez valla. Hem cok iyi geliyor.
Geçmiş olsun canım herkesin de dediği gibi önce sağlık.Rabbim şifa versingünaydın kızlar.cumadan beri giremedim şimdi de mesajları okuyordum. yazdıklarınızın hepsine katılıyorum.yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz.kaptanım ben izne ayrılmak istiyorum.oğlumda bende cuma gününden beri ateşli yatıyoruz.kriptik tonsillit olmuşuz.anlayacağın diyet falan kalmadı.spor zaten kalmadı.bacaklarımın ağrısından ağrı kesici ile duruyorum.haftayada annem geliyor.3 hafta bildirim yapamaycağım.
Deryacım çok geçmiş olsun, rabbim şifa versin inşallah cümleyle..günaydın kızlar.cumadan beri giremedim şimdi de mesajları okuyordum. yazdıklarınızın hepsine katılıyorum.yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz.kaptanım ben izne ayrılmak istiyorum.oğlumda bende cuma gününden beri ateşli yatıyoruz.kriptik tonsillit olmuşuz.anlayacağın diyet falan kalmadı.spor zaten kalmadı.bacaklarımın ağrısından ağrı kesici ile duruyorum.haftayada annem geliyor.3 hafta bildirim yapamaycağım.
Merhaba kızlar :) ben de artık bu grubun bi üyesiyim.
Kizlar merhaba banada yer varmi kii aranizda :)
Kizlar hadi bakalım spor yapmayanlar kalkin bakalim. Gece 11.30 da cocukları uyutup jillian yaptım. Ohhh iyi geldi valla. Bahane yok spor var. 1 haftadır herfun spor yapıldı. Daha hic bırakmadım jillianı
günaydın kızlar.cumadan beri giremedim şimdi de mesajları okuyordum. yazdıklarınızın hepsine katılıyorum.yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz.kaptanım ben izne ayrılmak istiyorum.oğlumda bende cuma gününden beri ateşli yatıyoruz.kriptik tonsillit olmuşuz.anlayacağın diyet falan kalmadı.spor zaten kalmadı.bacaklarımın ağrısından ağrı kesici ile duruyorum.haftayada annem geliyor.3 hafta bildirim yapamaycağım.
Günaydın kızlarr..
Bol azimli, bol sporlu ve kaçamaksız bir hafta diliyorum, hepimize
Deryacım çok geçmiş olsun, rabbim şifa versin inşallah cümleyle..
gunaydin canim, cok cok gecmis olsun.. Once saglik, bol bol vitamin al, ogluna ve kendine cok cok dikkat et..günaydın kızlar.cumadan beri giremedim şimdi de mesajları okuyordum. yazdıklarınızın hepsine katılıyorum.yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz.kaptanım ben izne ayrılmak istiyorum.oğlumda bende cuma gününden beri ateşli yatıyoruz.kriptik tonsillit olmuşuz.anlayacağın diyet falan kalmadı.spor zaten kalmadı.bacaklarımın ağrısından ağrı kesici ile duruyorum.haftayada annem geliyor.3 hafta bildirim yapamaycağım.
Canım çok geçmiş olsun. İyileş sonra tamgaz dön aramıza.günaydın kızlar.cumadan beri giremedim şimdi de mesajları okuyordum. yazdıklarınızın hepsine katılıyorum.yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz.kaptanım ben izne ayrılmak istiyorum.oğlumda bende cuma gününden beri ateşli yatıyoruz.kriptik tonsillit olmuşuz.anlayacağın diyet falan kalmadı.spor zaten kalmadı.bacaklarımın ağrısından ağrı kesici ile duruyorum.haftayada annem geliyor.3 hafta bildirim yapamaycağım.
Su ic bacim acligi bastirir.. Bende sabahtan beri elimde biberon gibi suyla geziyorum :)Acımmmm. Annem yutamıyorum bu karabugdayı. Agzımda buyuyo resmen yaa. Yogurtla yemek dsha kolaydı bunu. Elmayla hiç yenmiyo bu, ama yanımda yogurt da yok. Ne etcem ben.
Sabah tartılmdım ama kesin cumadan dazlaydım. Hafta sonu kacamak degil.ama kahvaltıları çok abarttım
Eyvah eyvah ne menem bişi imiş meğer bu karabuğday. Su iç sezenim bol bol. O kadar acı mı gerçekten yaa?Acımmmm. Annem yutamıyorum bu karabugdayı. Agzımda buyuyo resmen yaa. Yogurtla yemek dsha kolaydı bunu. Elmayla hiç yenmiyo bu, ama yanımda yogurt da yok. Ne etcem ben.
Sabah tartılmdım ama kesin cumadan dazlaydım. Hafta sonu kacamak degil.ama kahvaltıları çok abarttım
Akşama yetişeceğim sana)))Kizlarrr ben az oncesporumu yaptim sabah kahvaltida bir dilim kepek ekmek azcik yagda pismis yumurta azcik peynir yedim.sabah kalkar kalkmaz da bi fincan nescafe ictim
sabah kalkinca da tartildim 54 kg
Bekliorumm tatlimmmAkşama yetişeceğim sana)))
Neeee yumurta mı. Agzımın.suları aktı.Kizlarrr ben az oncesporumu yaptim sabah kahvaltida bir dilim kepek ekmek azcik yagda pismis yumurta azcik peynir yedim.sabah kalkar kalkmaz da bi fincan nescafe ictim
sabah kalkinca da tartildim 54 kg
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?