Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ikinci form cayimi da ictim.. Icin icinnn yaglarim eriyor insallahhhh :)

Yemek dusunmeyin kizlar, her ac kaldigimiz an daha cok yaglar gidecek diye dusunun.. Su anda dehset acim. Ama su an irademi koruyorum. Inat ettim yemiycemmmm

Ikinci form cayimi da ictim.. Icin icinnn yaglarim eriyor insallahhhh :)

Yemek dusunmeyin kizlar, her ac kaldigimiz an daha cok yaglar gidecek diye dusunun.. Su anda dehset acim. Ama su an irademi koruyorum. Inat ettim yemiycemmmm

Kaptanım sende insülin direnci yokmuydu yav?
Sıkıntı olmasın bu açlık, senin için?
Zararsız bişeyler mi yesen acaba?

Kaptanım sende insülin direnci yokmuydu yav?
Sıkıntı olmasın bu açlık, senin için?
Zararsız bişeyler mi yesen acaba?
Var canim insulin direncim var ama gercekten bunaldim yaa.. Ilacta kullansam da gitmiyo.. Bide boyle deneyeyim dedim. Az yemek cok spor, cok su.. Belki insulin direncimi kirarim diye umid ediyorum.
Acliktan olmem herhalde ama bu insulin direncini kirmam lazimm

Kaptan
Kaptan karatay denedin mi hiç. Aslında insulin direnci icin iyi geliyodu

Kaptan

Kaptan karatay denedin mi hiç. Aslında insulin direnci icin iyi geliyodu

Ya bilmiyorum karatay bana hic sicak gelmiyo.. Birde annemin bir komsusu kalp hastasi oldu karatay diyeti yuzunden. Gerci teyze tereyag yiyin diyince her sabah kasik kasik tereyag yemis :)) kalp damarlari tikanmis tovbe tovbe.. :))

Su ender sarac'in diyetini yapmaya calisiyorum biraz corba ettim gerci ama 4 gun oldu 1 kilo verdim. Bunla bi devam edeyim bakalim olmadi baska bisey denerim

Kizlar bir gun daha nasıl yerim bilmiyorum. Allahın gucune gitmesin ama midem agzıma geldi ya. Yutkunamiyorum. Benki taştan yumuşak ne olsa yerim, ama yok anacım yok yani bogazımdan assagı gitmiyo. Hamile iken bu kadar midem.kalkmadı ya.
Butun gun bir kac kuru erik harici bozmadım. Bakalım.inşllah yarın bu eziyete deger. Hayır o gazla ben bugun 1 kilo daha aldım karabugday. 2 yıl once de almıstım boyle 2 paket en son catıda kuşlara verdim hayvanlar 1 ay boyunca tadına bile bakmamıştı.

Haftasonu elticigimler.geldi. aslında benim esim tek erkek cocugu ama.daha once anlatmıştım kayınvaldemin ardeşinin gelinleri. Aynı apartmanda oturuyoruz ama karşılaştıgımızda genelde.benim uzerimde mont.falan oluyo. Beni gorduler hemen ayyy sen cok zayıflamışsın diyet mi yapıyorsun diye başladılar. Bende hayalini kurdugum.o cumleyi soyledim. Yoooo bor ara yaptım.ama.sonra kosturmaktan bıraktım ne bulursam yiyorum ama iste iki cocuk is falan derken biraz zayıfladım herhalde. Onlar bei en son gorduklerinde ben 63 kilo falandım. Nasıl sinir oldular bana.anlatamam hepsi daha zayıflamazsın herhalde falan diyor.bene ay yok boyle iyiyim dwdim.odleri kopuyo zayıflıycam diye

Bende o jillianı yaparken dilim kopekler gibi dışarda kalıyom. O atlama zıplama kısmını yapamıyorum
Benim dizlerde sorun oldugu icin ziplayamiyorum. O jumping jacklerde sadece el salliyorum :) zamanla hepsini yapariz insallahhh.. Bu arada kac gun daha karabugday yapacaksin.. Nasil dayanacaksin o mide bulantisina kiyamam yaa

Ahahhhahahh supersin yaaaaa devam devammm

Canım bu akşam da ben aynı tiplerle birlikteydim aynı olayi bende yaşadım tüm gelinler falan.benim elti sen baya zayıflamışsın dedi bende emzirdigm için herhalde yoksa gece bile yiyorum dedim söylemesi bile güzel oluyo gerçekten

Kizlar paylasim alaninda enn tepede bir anket var.. Analiz raporlarinin yapilmasi ile ilgili.. Oy kullanmayi unutmayin lutfenn..
Kaptanım pazartesi bildirim teklifini ben yapmıştım ama katılmak isteyen kimse olmadığı için bildirim yapmiyoruz diye düşündüm yazmadım bende. Ama kilomu soyliyim geçtiğimiz cuma bildirim yapamadgm zaman 62.2 den 62.0 a inmistm bugün baktım 61.5 inşallah cumaya 61 diyebilirim sana

Bu günkü menüm:
İftar
1 tabak çorba
2 yk pırasa
1 çatal fırın tavuk ve yanında pişmiş 2 dilim patates
1 yk fasulye piyazi

Kahve

2b şekersiz çay

Kızlar çeşit çok tu hepsinden az az yiyim dedim. Ekmek hiç yok.su: daha 1 litre ama yatana kadar 1.5 gecer
Spor:10 dk ısınma 5 dk koşu 70 mekik halledip yatarım.
Bu arada menülerimize çemkirecektik sanki hiç bana laf atmiyosunuz:-D

Canim tebrik ederim cok guzel kilo vermissin.. Ben menunde de bir asirilik gormedim. Afiyet olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…