- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #106.301
Evde suyun icine iki dilim limon attim.hafta sonu nasıl.su ictim.varya anlatamam. Iyi geldi valla. Ne zamandır.suu cok içemiyorumSu ic bacim acligi bastirir.. Bende sabahtan beri elimde biberon gibi suyla geziyorum :)
:)) hakkat yaa bak şimdi benim de canım istedi insan bi fiil aç oluncaaNeeee yumurta mı. Agzımın.suları aktı.
Ikinci form cayimi da ictim.. Icin icinnn yaglarim eriyor insallahhhh :)
Yemek dusunmeyin kizlar, her ac kaldigimiz an daha cok yaglar gidecek diye dusunun.. Su anda dehset acim. Ama su an irademi koruyorum. Inat ettim yemiycemmmm
Var canim insulin direncim var ama gercekten bunaldim yaa.. Ilacta kullansam da gitmiyo.. Bide boyle deneyeyim dedim. Az yemek cok spor, cok su.. Belki insulin direncimi kirarim diye umid ediyorum.Kaptanım sende insülin direnci yokmuydu yav?
Sıkıntı olmasın bu açlık, senin için?
Zararsız bişeyler mi yesen acaba?
Kaptan karatay denedin mi hiç. Aslında insulin direnci icin iyi geliyoduVar canim insulin direncim var ama gercekten bunaldim yaa.. Ilacta kullansam da gitmiyo.. Bide boyle deneyeyim dedim. Az yemek cok spor, cok su.. Belki insulin direncimi kirarim diye umid ediyorum.
Acliktan olmem herhalde ama bu insulin direncini kirmam lazimm
Kaptan
Kaptan karatay denedin mi hiç. Aslında insulin direnci icin iyi geliyodu
Bende o jillianı yaparken dilim kopekler gibi dışarda kalıyom. O atlama zıplama kısmını yapamıyorumJillian'i da yaptimmm.. Biri beni gorse 30 dakika gulme krizine girer. Hakikaten yerlerde yuvarlaniyorum..
Benim dizlerde sorun oldugu icin ziplayamiyorum. O jumping jacklerde sadece el salliyorum :) zamanla hepsini yapariz insallahhh.. Bu arada kac gun daha karabugday yapacaksin.. Nasil dayanacaksin o mide bulantisina kiyamam yaaBende o jillianı yaparken dilim kopekler gibi dışarda kalıyom. O atlama zıplama kısmını yapamıyorum
Ahahhhahahh supersin yaaaaa devam devammmHaftasonu elticigimler.geldi. aslında benim esim tek erkek cocugu ama.daha once anlatmıştım kayınvaldemin ardeşinin gelinleri. Aynı apartmanda oturuyoruz ama karşılaştıgımızda genelde.benim uzerimde mont.falan oluyo. Beni gorduler hemen ayyy sen cok zayıflamışsın diyet mi yapıyorsun diye başladılar. Bende hayalini kurdugum.o cumleyi soyledim. Yoooo bor ara yaptım.ama.sonra kosturmaktan bıraktım ne bulursam yiyorum ama iste iki cocuk is falan derken biraz zayıfladım herhalde.Onlar bei en son gorduklerinde ben 63 kilo falandım. Nasıl sinir oldular bana.anlatamam hepsi daha zayıflamazsın herhalde falan diyor.bene ay yok boyle iyiyim dwdim. odleri kopuyo zayıflıycam diye
Canım bu akşam da ben aynı tiplerle birlikteydim aynı olayi bende yaşadım tüm gelinler falan.benim elti sen baya zayıflamışsın dedi bende emzirdigm için herhalde yoksa gece bile yiyorum dedim söylemesi bile güzel oluyo gerçektenHaftasonu elticigimler.geldi. aslında benim esim tek erkek cocugu ama.daha once anlatmıştım kayınvaldemin ardeşinin gelinleri. Aynı apartmanda oturuyoruz ama karşılaştıgımızda genelde.benim uzerimde mont.falan oluyo. Beni gorduler hemen ayyy sen cok zayıflamışsın diyet mi yapıyorsun diye başladılar. Bende hayalini kurdugum.o cumleyi soyledim. Yoooo bor ara yaptım.ama.sonra kosturmaktan bıraktım ne bulursam yiyorum ama iste iki cocuk is falan derken biraz zayıfladım herhalde.Onlar bei en son gorduklerinde ben 63 kilo falandım. Nasıl sinir oldular bana.anlatamam hepsi daha zayıflamazsın herhalde falan diyor.bene ay yok boyle iyiyim dwdim. odleri kopuyo zayıflıycam diye
Kaptanım pazartesi bildirim teklifini ben yapmıştım ama katılmak isteyen kimse olmadığı için bildirim yapmiyoruz diye düşündüm yazmadım bende. Ama kilomu soyliyim geçtiğimiz cuma bildirim yapamadgm zaman 62.2 den 62.0 a inmistm bugün baktım 61.5 inşallah cumaya 61 diyebilirim sanaKizlar paylasim alaninda enn tepede bir anket var.. Analiz raporlarinin yapilmasi ile ilgili.. Oy kullanmayi unutmayin lutfenn..
Bu günkü menüm:
İftar
1 tabak çorba
2 yk pırasa
1 çatal fırın tavuk ve yanında pişmiş 2 dilim patates
1 yk fasulye piyazi
Kahve
2b şekersiz çay
Kızlar çeşit çok tu hepsinden az az yiyim dedim. Ekmek hiç yok.su: daha 1 litre ama yatana kadar 1.5 gecer
Spor:10 dk ısınma 5 dk koşu 70 mekik halledip yatarım.
Bu arada menülerimize çemkirecektik sanki hiç bana laf atmiyosunuz:-D
Saolasin kaptanimCanim tebrik ederim cok guzel kilo vermissin.. Ben menunde de bir asirilik gormedim. Afiyet olsun :)
heey yaptım bende 30 dk kadar sporumu heyoooooBekliorumm tatlimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?