Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

benüm menüm
sabah yumurta, peynir domates maydonoz dereotu ve 1 dilim ekmek yeşil çay

öğle yanımda tavuklu salata götürdüm işe gitmeden hazırlamıştım 1 ayran ile onu yedim.
ara 2 kayısı 3 ceviz
akşam 5-6 kaşık kuru fasulye, yoğurt salata 1 dilim ekmek tam tahıllı
ara: 2 mandalina 1 ince dilim armut eşimden kalan. 10 tane kadar badem.

tam istediğim gibi oldu bii deeeeeeeeeee 30 DK KADAR SPORRR

Mnu super bacım ne eksik ne fazla. Spor da super. Bugün 10 uzerinden 10 yıldiz.

Günaydın hanımlar... hadiii spor yapılıyormu?

Benim bugünkü kahvaltım 1 kaşık lor ve 1 yumurtadan omlet. Domates peynir. 1 dilim ekmek yeşil çay.
Öğle yine yanımda tavuklu salata getirdim ve ayran. 2 kaşık kestaneli pilav (iş arkadaşlarım için yaptım, onlara eşlik ederim saat 2-3 gibi ara öğün niyetine, öğlen ekmek yemiyorum bu yüzden zaten

Akşam bakacağız.

Kara bugday ben de ilk defa Moskova da yedim ve cok hosuma gitti. Sen nasil yapiyorsun karabugdayi anlat bakalim.
Burda en fazla tuketilen sey - grechka diye hatta ve inanilmaz lezzetli.
Burdakiler sanirim buharda pisirme makinasinda yapiyorlar onu. valla benim dukanda yasakli olmasa her gun yesem bikmam heralde.

Bir de bu diyet ne diyeti, kilo verdiriyor mu?

Harikasin canim ben bile keyiflendim bu duruma. Tebrik ederim, ve en kisa surede ideal kilona ulasmani dilerim. :)

Kizlar benim su istahim hala kapanmadi. Dukan ile ilgili butun yiyeceklerden tiksinmis durumdayim ve hic canim istemiyorum. Bu hafta ara verdim diyete. biliyorum dukan da ara diye birsey yok, ya hep ya hic ama dayanamadim.

Biraz ozlemem gerekiyor sanirim o besinleri.

Sporuma aynen devam ediyorum. Ama musadeniz olursa ben de izne ayrilmak istiyorum. Diyetime cekiduzen vermem gerek.

Su sira kafam cok karisik, ne calisabiliyorum ne de herhangi birseye konsantre olabiliyorum. Size de destek olamiyorum

Bi toparlanip ona gore daha neseli daha pozitif ve daha enerjik doneyim araniza. Musaade var midir?

ben 400gr artıdayım bugün sizler çok güzel gidiyorsunuz utandım kendimden
nedeni pis boğazım dün kek yedim bu sabah artı çıkacağımı bile bile yedim regl dönemindeyim onun da etkisi vardır hem artıda hem tatlı istememde
hee bahane bunlar tabi bugün telafi edeceğim mekik çekerek
birde acaip halsizim kızlar
ekstra ceza verirseniz de cezama razıyımmm

canım oluyor öyle ben de iyice bıktım diyetten sadece dukandan değil ama diyettenn
dukanıda kendime uyarladım tam dukan değilde protein ağırlıklı diyet oldu benimki de sabahları 1 dilim çavdar ekmeği ekledim her gün olmasa da meyve yiyorum
sen de kabızlık oldumu birde

erkek kardeşim geçen hafta rahatsızlandı bronşit teşhisi kondu 5 gündür evde yatıyor akşam bana mesaj atmış
_abla yeni bi diyet buldum bende neymiş diye sordum
4 günde 5 kg verdiren bronşit diyetiymiş ahhh ahhh ne hallere düştük zayıflayacaz diye

Kızlar merhaba :) bugün diyete devam yine. Sabah yeşil çay, portakal ve 1 dilim kızarmış kepek ekmek yedim. :) diyet yaptığım için menüyü buraya yazmayayım dedim. Bide spor yapmadan uyuyamıyorum kızlar. Artık psikolojim bu yönde :d sabah tartıldım 68 olmuşum bile 3 günde 1 kilo :)

Mrb hanımlar
gruba katıldım ama katılım sağlamadım :/ artık kararlıyım hergün uğrayacağım buraya. aslında birazda uğramamamın sebebi çok dengesiz beslenmemdi. ona rağmen kilo verdim ama yediklerim az miktar da olsa sağlıksız olunca menü yazasım gelmedi. Gün toparlanma günüdür =)
bugün kü menümü yazarak başlayım.

Kahvaltı
1 muz
1 bardak süt

Öğle
Yarım simit
Ayran

Akşam
1 kase çorba
Balık (ne balığı var evde onu bilemiyorum)

Su: 2.5 lt
Spor: Slim 1. level

hoşgeldin... 1.sayfada ki kurallara bir bak eğer bakmadıysan, katılımın çok yetersiz böyle devam edersen listeye giremezsin

kızlar ben şimdi cezamı uygulamaya gidiyorum
100*3 set mekik çekeceğim Allah beni bildiği gibi yapsın emi yerken niye düşünmedim bu mekik çekme işini

Haydi kolay gelsin. bide önüne squat ekle hiç yoktan 50 tane. vücudun daha çabuk ısınacağı için daha etkili olsun mekikler=)

Canım kahvaltını ve öğle yemeğini çok doğru bulmadım açıkçası. Glisemik indeksi yüksek olan besinler grubuna giriyor yediklerin. O yüzden kilo vermen zorlaştır. Çalışıyor musun ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…