- 25 Mart 2013
- 822
- 760
- 208
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #106.321
Kizlar bir gun daha nasıl yerim bilmiyorum. Allahın gucune gitmesin ama midem agzıma geldi ya. Yutkunamiyorum. Benki taştan yumuşak ne olsa yerim, ama yok anacım yok yani bogazımdan assagı gitmiyo. Hamile iken bu kadar midem.kalkmadı ya.
Butun gun bir kac kuru erik harici bozmadım. Bakalım.inşllah yarın bu eziyete deger. Hayır o gazla ben bugun 1 kilo daha aldım karabugday. 2 yıl once de almıstım boyle 2 paket en son catıda kuşlara verdim hayvanlar 1 ay boyunca tadına bile bakmamıştı.
Mnu super bacım ne eksik ne fazla. Spor da super. Bugün 10 uzerinden 10 yıldiz.benüm menüm
sabah yumurta, peynir domates maydonoz dereotu ve 1 dilim ekmek yeşil çay
öğle yanımda tavuklu salata götürdüm işe gitmeden hazırlamıştım 1 ayran ile onu yedim.
ara 2 kayısı 3 ceviz
akşam 5-6 kaşık kuru fasulye, yoğurt salata 1 dilim ekmek tam tahıllı
ara: 2 mandalina 1 ince dilim armut eşimden kalan. 10 tane kadar badem.
tam istediğim gibi oldu bii deeeeeeeeeee 30 DK KADAR SPORRR
Kizlar bir gun daha nasıl yerim bilmiyorum. Allahın gucune gitmesin ama midem agzıma geldi ya. Yutkunamiyorum. Benki taştan yumuşak ne olsa yerim, ama yok anacım yok yani bogazımdan assagı gitmiyo. Hamile iken bu kadar midem.kalkmadı ya.
Butun gun bir kac kuru erik harici bozmadım. Bakalım.inşllah yarın bu eziyete deger. Hayır o gazla ben bugun 1 kilo daha aldım karabugday. 2 yıl once de almıstım boyle 2 paket en son catıda kuşlara verdim hayvanlar 1 ay boyunca tadına bile bakmamıştı.
Haftasonu elticigimler.geldi. aslında benim esim tek erkek cocugu ama.daha once anlatmıştım kayınvaldemin ardeşinin gelinleri. Aynı apartmanda oturuyoruz ama karşılaştıgımızda genelde.benim uzerimde mont.falan oluyo. Beni gorduler hemen ayyy sen cok zayıflamışsın diyet mi yapıyorsun diye başladılar. Bende hayalini kurdugum.o cumleyi soyledim. Yoooo bor ara yaptım.ama.sonra kosturmaktan bıraktım ne bulursam yiyorum ama iste iki cocuk is falan derken biraz zayıfladım herhalde.Onlar bei en son gorduklerinde ben 63 kilo falandım. Nasıl sinir oldular bana.anlatamam hepsi daha zayıflamazsın herhalde falan diyor.bene ay yok boyle iyiyim dwdim. odleri kopuyo zayıflıycam diye
canım oluyor öyle ben de iyice bıktım diyetten sadece dukandan değil ama diyettennKizlar benim su istahim hala kapanmadi. Dukan ile ilgili butun yiyeceklerden tiksinmis durumdayim ve hic canim istemiyorum. Bu hafta ara verdim diyete. biliyorum dukan da ara diye birsey yok, ya hep ya hic ama dayanamadim.
Biraz ozlemem gerekiyor sanirim o besinleri.
Sporuma aynen devam ediyorum. Ama musadeniz olursa ben de izne ayrilmak istiyorum. Diyetime cekiduzen vermem gerek.
Su sira kafam cok karisik, ne calisabiliyorum ne de herhangi birseye konsantre olabiliyorum. Size de destek olamiyorum
Bi toparlanip ona gore daha neseli daha pozitif ve daha enerjik doneyim araniza. Musaade var midir?
hoşgeldin... 1.sayfada ki kurallara bir bak eğer bakmadıysan, katılımın çok yetersiz böyle devam edersen listeye giremezsinMrb hanımlar
gruba katıldım ama katılım sağlamadım :/ artık kararlıyım hergün uğrayacağım buraya. aslında birazda uğramamamın sebebi çok dengesiz beslenmemdi. ona rağmen kilo verdim ama yediklerim az miktar da olsa sağlıksız olunca menü yazasım gelmedi. Gün toparlanma günüdür =)
bugün kü menümü yazarak başlayım.
Kahvaltı
1 muz
1 bardak süt
Öğle
Yarım simit
Ayran
Akşam
1 kase çorba
Balık (ne balığı var evde onu bilemiyorum)
Su: 2.5 lt
Spor: Slim 1. level
farkındayım canım artık düzenli aranızdayım=)hoşgeldin... 1.sayfada ki kurallara bir bak eğer bakmadıysan, katılımın çok yetersiz böyle devam edersen listeye giremezsin
tamam o zaman tekrar hoşgeldin diyelim yeni gelmişsin gibifarkındayım canım artık düzenli aranızdayım=)
kızlar ben şimdi cezamı uygulamaya gidiyorum
100*3 set mekik çekeceğim Allah beni bildiği gibi yapsın emi yerken niye düşünmedim bu mekik çekme işini
Mrb hanımlar
gruba katıldım ama katılım sağlamadım :/ artık kararlıyım hergün uğrayacağım buraya. aslında birazda uğramamamın sebebi çok dengesiz beslenmemdi. ona rağmen kilo verdim ama yediklerim az miktar da olsa sağlıksız olunca menü yazasım gelmedi. Gün toparlanma günüdür =)
bugün kü menümü yazarak başlayım.
Kahvaltı
1 muz
1 bardak süt
Öğle
Yarım simit
Ayran
Akşam
1 kase çorba
Balık (ne balığı var evde onu bilemiyorum)
Su: 2.5 lt
Spor: Slim 1. level
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?