- 30 Ekim 2014
- 346
- 466
- 73
- 39
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #106.341
ben 400gr artıdayım bugünsizler çok güzel gidiyorsunuz utandım kendimden
nedeni pis boğazım dün kek yedim bu sabah artı çıkacağımı bile bile yedim regl dönemindeyim onun da etkisi vardır hem artıda hem tatlı istememde
hee bahane bunlar tabi bugün telafi edeceğim mekik çekerek
birde acaip halsizim kızlar
ekstra ceza verirseniz de cezama razıyımmm
canım oluyor öyle ben de iyice bıktım diyetten sadece dukandan değil ama diyettenn
dukanıda kendime uyarladım tam dukan değilde protein ağırlıklı diyet oldu benimki de sabahları 1 dilim çavdar ekmeği ekledim her gün olmasa da meyve yiyorum
sen de kabızlık oldumu birde
erkek kardeşim geçen hafta rahatsızlandı bronşit teşhisi kondu 5 gündür evde yatıyor akşam bana mesaj atmış
_abla yeni bi diyet buldum bende neymiş diye sordum
4 günde 5 kg verdiren bronşit diyetiymişahhh ahhh ne hallere düştük zayıflayacaz diye
Mrb hanımlar
gruba katıldım ama katılım sağlamadım :/ artık kararlıyım hergün uğrayacağım buraya. aslında birazda uğramamamın sebebi çok dengesiz beslenmemdi. ona rağmen kilo verdim ama yediklerim az miktar da olsa sağlıksız olunca menü yazasım gelmedi. Gün toparlanma günüdür =)
bugün kü menümü yazarak başlayım.
Kahvaltı
1 muz
1 bardak süt
Öğle
Yarım simit
Ayran
Akşam
1 kase çorba
Balık (ne balığı var evde onu bilemiyorum)
Su: 2.5 lt
Spor: Slim 1. level
çalışıyorum. Normalde öğle yemeğimi evden getiriyorum ama bugün getiremeyince dışardan alabileceğim seçenekler arasında simit daha cazip geldi.Canım kahvaltını ve öğle yemeğini çok doğru bulmadım açıkçası. Glisemik indeksi yüksek olan besinler grubuna giriyor yediklerin. O yüzden kilo vermen zorlaştır. Çalışıyor musun ?
hmm ceza olarak 3 kat merdiven cik daykocum, aksam yemeginden once (artik ne kadar once oldugu musaitligine kalmis - simdi bile yapabilirsin) 2 dolu yemek kasigi yogurt ye. bir de bugunku ictigin suyu 2 litreye tamamla.
Bu hafta cumaya kadar kacamak yok ona gore
Ben de kronik kabizlik vardi zaten ama Dukan a basladim baslayali normale donmustum. Yulaf kepegi her nasilsa etkili oldu bende.
Ya aslinda cok guzel gidiyordum, birdenbire ne olduysa tatli krizine girdim ki tatliyla aram hic yoktur.
Tatli yiyince doymuyorum- 10 dk sonra geri acikiyorum. aksam evde yemek de yapamiyorum nedense o da gunduz marketten yememe sebep oluyor. Dukana uygun birsey yok markette de.
Bir kendime gelmem lazim. Dukana uygun guzel degisik seyler yapmam lazim ki tekrar diyete doneyim.
Hakli, ben de Tr de iken hastalanmistim - deli gibi terlemistim - o haftanin sonunda birinci oldum ya zaten.
Canim menun guzel, sadece bir hatirlatma simit kalorisi ve glisemik indeksi dusuk bir besin. Diyette onu tuketmek yerine normal ekmek tuketsen bile daha az zararda olursun emin ol.
Tabi ekmek-simit yerine bir tabak yagsiz yemek yesen hem daha az kalori alir hem de daha uzun sure tok kalirsin.
Sabah da yine ayni sekilde muz yerine daha az sekerli bir meyve ile gune baslayabilirsin :)
Sabah ve oglen cok az gorundu gozume- umarim ac kalmazsin gun icinde.
Sporun harika
tatlim ne zaman istersen izine ayrilabilirsin tabiki.. Ama motivasyonun icin buradayiz.. Kendini toparlaman icin bize ihtiyacin olursa hep buradayiz biliyosun. Hepimiz birbirimiz icin variz :)Kizlar benim su istahim hala kapanmadi. Dukan ile ilgili butun yiyeceklerden tiksinmis durumdayim ve hic canim istemiyorum. Bu hafta ara verdim diyete. biliyorum dukan da ara diye birsey yok, ya hep ya hic ama dayanamadim.
Biraz ozlemem gerekiyor sanirim o besinleri.
Sporuma aynen devam ediyorum. Ama musadeniz olursa ben de izne ayrilmak istiyorum. Diyetime cekiduzen vermem gerek.
Su sira kafam cok karisik, ne calisabiliyorum ne de herhangi birseye konsantre olabiliyorum. Size de destek olamiyorum
Bi toparlanip ona gore daha neseli daha pozitif ve daha enerjik doneyim araniza. Musaade var midir?
cok halsizsen ekstra bisey yapma bence.. Sen kendin mekik cekme karari almissin zaten. Cok yorma kendini..ben 400gr artıdayım bugünsizler çok güzel gidiyorsunuz utandım kendimden
nedeni pis boğazım dün kek yedim bu sabah artı çıkacağımı bile bile yedim regl dönemindeyim onun da etkisi vardır hem artıda hem tatlı istememde
hee bahane bunlar tabi bugün telafi edeceğim mekik çekerek
birde acaip halsizim kızlar
ekstra ceza verirseniz de cezama razıyımmm
canim anlamadim. Diyet yaptigim icin menuyu buraya yazmiyorum demissin.. :) asil amacimiz menuleri paylasmak zaten :)Kızlar merhaba :) bugün diyete devam yine. Sabah yeşil çay, portakal ve 1 dilim kızarmış kepek ekmek yedim. :) diyet yaptığım için menüyü buraya yazmayayım dedim. Bide spor yapmadan uyuyamıyorum kızlar. Artık psikolojim bu yönde :d sabah tartıldım 68 olmuşum bile 3 günde 1 kilo :)
sabah daha fazlasını yiyemiyorum.Bazen corn flakes bazen 1 yumurta haşlıyorum. hafta içi böyle tabi hafta sonu değil.
öğle yemeğinide evden bugün getiremeyince kaloriyi azaltmak için yarıma indirdim.
ama şimdi aklıma takıldı gi durumunu çok araştırmadım bu güne kadar bi araştırayım. Sabah benim için en saglıklısı muz ve süt diye düşünüyordum resmen yıkıldım:/ peki bu durumda muzu ne zaman tuketmeliyim yada tüketmemelimiyim
Benim dengesiz vucudum yapti yine numarasini.. Son bir kac gunde toplam 1 kilo vermistim, bu sabah yine +600 gr ciktim. Yani totalde 400 gr vermisim gibi oldu.. Sifir kacamak ve ustune spor yaptigim halde vucudum hala benle inatlasiyor.. Ama tabi bende de deve inadi var.. Hele havalar sanki isindi bahar geliyo gibi bir psikolojiye girdim. Eteklerim tutustu, yaza kadar kilo verecegim diye inada bindim.. Vucuduyla inatlasan bir insan olarak tarihe gecicem
Bugun sabahtan beri disaridaydim, simdi eve girdim birazdan tekrar cikicam.
Sabah disarida beyaz peynirli tost yedim. Ama biraz yagli yapmislardiyanindada baby ispanakla salata yapmislardi.
Saat 11.30 gibi bir bardak sut ictim.
Henuz ogle yemegimi yemedim. Evde dunden biraz salata vardi. Icine biraz peynir koyup yaninda tb ekmegi ile onu yiyecegim.
Aksamada kofte yapiciimm..
Yine yanina kocaman bir salata ve belki bir kase corba ile..
Canim muz, uzum gibi seker orani diger meyvelere gore daha yuksek olan meyveleri diyette oldugun surece tuketmemen veya mumkun mertebe azaltman gerek kilo verebilmen icin.
Ideal kilona ulasinca kararinda tuketebilirsin bence - ya da diyette oldugun sure icinde hergun tuketmemeye calis - haftada 2 ile sinirla mesela.
Muz yerine elma tuketebilirsin. hatta tarcin seviyorsan tarcina bulayip tuketebilirsin elmayi.
Sabahlari domates salatalik ve biber uclusu de super olur. Benimkisi sadece tavsiye elbet.,
Absolut123 kaptancim - valla bu sira herkes gaza gelmis durumda kimsenin diyetini baltalamak istemiyorum. Su kacamaklarimi yazmaya da utaniyorum resmen.
Kendimi toparlayim oyle yazayim diyorum.
cnm harikasın seni daha sık görelşm buralarda.Kızlar merhaba :) bugün diyete devam yine. Sabah yeşil çay, portakal ve 1 dilim kızarmış kepek ekmek yedim. :) diyet yaptığım için menüyü buraya yazmayayım dedim. Bide spor yapmadan uyuyamıyorum kızlar. Artık psikolojim bu yönde :d sabah tartıldım 68 olmuşum bile 3 günde 1 kilo :)
sağol canım squat dizlerimi zorluyor birde benim alt taraf ince üst taraf sorunlu ama 50 yapmasamda biraz yapmaya çalışırımHaydi kolay gelsin. bide önüne squat ekle hiç yoktan 50 tane. vücudun daha çabuk ısınacağı için daha etkili olsun mekikler=)
step aletiyle yapsam olmazmı şimdi üzerimi değişmem lazım bizim evler çok sıcak oluyor kapri tişort çıkamam da apartman içinehmm ceza olarak 3 kat merdiven cik daykocum, aksam yemeginden once (artik ne kadar once oldugu musaitligine kalmis - simdi bile yapabilirsin) 2 dolu yemek kasigi yogurt ye. bir de bugunku ictigin suyu 2 litreye tamamla.
Bu hafta cumaya kadar kacamak yok ona gore
Ben de kronik kabizlik vardi zaten ama Dukan a basladim baslayali normale donmustum. Yulaf kepegi her nasilsa etkili oldu bende.
Ya aslinda cok guzel gidiyordum, birdenbire ne olduysa tatli krizine girdim ki tatliyla aram hic yoktur.
Tatli yiyince doymuyorum- 10 dk sonra geri acikiyorum. aksam evde yemek de yapamiyorum nedense o da gunduz marketten yememe sebep oluyor. Dukana uygun birsey yok markette de.
Bir kendime gelmem lazim. Dukana uygun guzel degisik seyler yapmam lazim ki tekrar diyete doneyim.
Hakli, ben de Tr de iken hastalanmistim - deli gibi terlemistim - o haftanin sonunda birinci oldum ya zaten.
Canim menun guzel, sadece bir hatirlatma simit kalorisi ve glisemik indeksi dusuk bir besin. Diyette onu tuketmek yerine normal ekmek tuketsen bile daha az zararda olursun emin ol.
Tabi ekmek-simit yerine bir tabak yagsiz yemek yesen hem daha az kalori alir hem de daha uzun sure tok kalirsin.
Sabah da yine ayni sekilde muz yerine daha az sekerli bir meyve ile gune baslayabilirsin :)
Sabah ve oglen cok az gorundu gozume- umarim ac kalmazsin gun icinde.
Sporun harika
adaş baştan yürüyeyim dedim halsiz olunca mekik geldi aklıma yattığım yerden yapacam 50 yapıp az dinlerim yani 50 ser 50 ser 1 dk arayla yapıcam öncesinde step aletiyle az çalışımtatlim ne zaman istersen izine ayrilabilirsin tabiki.. Ama motivasyonun icin buradayiz.. Kendini toparlaman icin bize ihtiyacin olursa hep buradayiz biliyosun. Hepimiz birbirimiz icin variz :)
cok halsizsen ekstra bisey yapma bence.. Sen kendin mekik cekme karari almissin zaten. Cok yorma kendini..
canim anlamadim. Diyet yaptigim icin menuyu buraya yazmiyorum demissin.. :) asil amacimiz menuleri paylasmak zaten :)
ben de patates yeyincede cabuk acıkıyorumHanimlar bana biraz cemkirin veya neyi neyle degistireyim tavsiyelerinize ihtiyacim var:
Sabah
Gec kalktim - evden yemeden ciktim - iste de yiyecek birsye yoktu
Ogle
150 gr yunan salatasi (domates, salatalik, biber, beyaz peynir, zeytin - z.yagi)
1 simit buyuklugunde ekmek.
150gr kara bugday haslama
Ara
1 orta boy patates haslama
Buraya kadar olanlar simdiye kadar yediklerim
yulaf kepekli yogurt ve 1 adet de meyveli yogurt yemeyi planliyorum.
Dukan diyetindeyim sozde - diyet miyet kalmadi.
Spora gitmeyi de planliyorum ama caip bir isteksizlik de yok degil hani.
Canım muz yerine elma tüket. Muz kabızlık falan da yapabilir. Kilo verirken sindirim sistemimiz bizim için çok önemli :)çalışıyorum. Normalde öğle yemeğimi evden getiriyorum ama bugün getiremeyince dışardan alabileceğim seçenekler arasında simit daha cazip geldi.
Sabah kahvaltı yapamıyorum zar zor yetişiyorum. Gerçi öyle olmasada muz vazgeçilmezim gi yüzünden onu sabah saatleri tüketmek mantıklı gelmişti tamamen mi vazgeçmeliyim:/
Canım diyet listemi daha önce paylaşmıştım :) sürekli ona benzer şeyler yediğim için gerek görmedim demek istedim aslında :)canim anlamadim. Diyet yaptigim icin menuyu buraya yazmiyorum demissin.. :) asil amacimiz menuleri paylasmak zaten :)
gerçekten tebrik ediyorum kaptanım ben dışarı çıkıp hem de bozmadsn devam etmşşsin.Benim dengesiz vucudum yapti yine numarasini.. Son bir kac gunde toplam 1 kilo vermistim, bu sabah yine +600 gr ciktim. Yani totalde 400 gr vermisim gibi oldu.. Sifir kacamak ve ustune spor yaptigim halde vucudum hala benle inatlasiyor.. Ama tabi bende de deve inadi var.. Hele havalar sanki isindi bahar geliyo gibi bir psikolojiye girdim. Eteklerim tutustu, yaza kadar kilo verecegim diye inada bindim.. Vucuduyla inatlasan bir insan olarak tarihe gecicem
Bugun sabahtan beri disaridaydim, simdi eve girdim birazdan tekrar cikicam.
Sabah disarida beyaz peynirli tost yedim. Ama biraz yagli yapmislardiyanindada baby ispanakla salata yapmislardi.
Saat 11.30 gibi bir bardak sut ictim.
Henuz ogle yemegimi yemedim. Evde dunden biraz salata vardi. Icine biraz peynir koyup yaninda tb ekmegi ile onu yiyecegim.
Aksamada kofte yapiciimm..
Yine yanina kocaman bir salata ve belki bir kase corba ile..
daykom kolay gele. Bende başladım ya spora çok iyi hissedşyorum kendimi.halen buralarda olduğumdan da anlaşılacağı üzere halen yapmadım cezamı pc kapatınca mutfağa gittim su içmeye ne göreyim ben mutfağı toparlamamışımneyse sonra hemen toparladım ocağı falan sildim sonra da bi sade türk kahvesi içtim şimdi sporumu yapayım artık öpüyorum hepinizi
Ayy ben patstesi diyete uygun değil diye biliyorum ama belkide yanlış biliyorum, çok şaşırdım.dayko patates deyince aklıma geldi onunda gi si yüksek dimi?
Bizim bi tanıdığımız patates diyetiyle 90 kilodan 60 kiloya kadar inmişti sonra tekrar almadı bebeği oldu onun getirisi doğum kiloları oldu yıllar sonra. o zamanki azmiyle bende gaza gelip denemiştim. kaç kilo hatırlamıyorum ama bi hayli vermiştim ama geri aldım tabiki.
o tarz diyetleri desteklemiyorum ama patates çok tutuyordu o zaman beni öyle hatırlıyorum.
tatlım o diyet tek cesıt besın oldugu ıcın kilo verdiriyor olabilir.Ayy ben patstesi diyete uygun değil diye biliyorum ama belkide yanlış biliyorum, çok şaşırdım.
Öyle biliyorum bende dediğim gibi bana iyi gelmiyor patates çok çok az tüketiyorum bendedayko patates deyince aklıma geldi onunda gi si yüksek dimi?
Bizim bi tanıdığımız patates diyetiyle 90 kilodan 60 kiloya kadar inmişti sonra tekrar almadı bebeği oldu onun getirisi doğum kiloları oldu yıllar sonra. o zamanki azmiyle bende gaza gelip denemiştim. kaç kilo hatırlamıyorum ama bi hayli vermiştim ama geri aldım tabiki.
o tarz diyetleri desteklemiyorum ama patates çok tutuyordu o zaman beni öyle hatırlıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?