- 18 Nisan 2014
- 2.982
- 3.925
- 248
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #106.361
Sağol canım sana da kolay gelsin spor candır diyorum da bu ara iyice boşladım bengerçekten tebrik ediyorum kaptanım ben dışarı çıkıp hem de bozmadsn devam etmşşsin.
daykom kolay gele. Bende başladım ya spora çok iyi hissedşyorum kendimi.
insanın kendi bedenini tanıması en güzeli=)Öyle biliyorum bende dediğim gibi bana iyi gelmiyor patates çok çok az tüketiyorum bende
seni kıskandım eve geçeyim bende bir video ile egzersiz yapacağımEki Görüntüle 1382052
200 mekik çektim 100 gece yaparım pilim bitti Öncesinde step aletiyle 540 yapıldı adım oluyor sanırım
Hay masallahhh yaaaEki Görüntüle 1382052
200 mekik çektim 100 gece yaparım pilim bitti Öncesinde step aletiyle 540 yapıldı adım oluyor sanırım
Kıskan kıskan gaza gelseni kıskandım eve geçeyim bende bir video ile egzersiz yapacağım
İyi akşamlar kızlar yarın görüşürz
Sağol canım bu arada yarım mekik çekiyorum onuda belirteyim kızlar tam mekik çekmem için bi 20 kg daha vermem lazım hiç yapmamaktan iyidir yinedeHay masallahhh yaaa
Kızlar patates günümüz modern protein diyetlerine göre elbette uygun değil bol miktarda karbonhidrat içerdiği için. Bu tarz diyetler tek çeşit diyetleridir en sağlıksız olanlardandır geçen yıl tv de sadece cips yiyerek bi ton kilo veren insanları hatırlıyorum bu şekilde kilo elbette verilir ama üstüne bir dünya kronik rahatsızlıklar kemiklerle rde güç kaybı hafıza bozuklukları vs hastalık elimizde kalırAyy ben patstesi diyete uygun değil diye biliyorum ama belkide yanlış biliyorum, çok şaşırdım.
Spor salonundan bildiriyorum
100 mekik cekildi simdi crossramp ile calismaya basliyorum
Hala sporunu yapmayan varsa haydi eller havaya
Canim bu diyet nasi bisey ve ise yariyor mu?Şimdi rusyada olan karabuğday söylenene göre lezzetliymiş ama türkiyedekiler ihraç malı onların tadı kötü valla
ben 1 bardak buğdayın üzerine 2 su bardağı sıcak su katıyorum akşamdan sabaha haşlanmış oluyor zaten o kadar içine yoğurt karıştırıp dereotuyla öyle yiyorum. Elmalı denedim yiyemedim
afiyet olsun canımKızlar bugünkü menüm
1 haşlanmış yumurta
Çok az peynirdomates
Çay ve 3 yk fasulye piyaz(eksili canım istedi biraz)
1yk kısır
2 yk makarna
1b çay
1 dl ayva
1 tabak çorba
3yk pırasa
3yk makarna
1kupa rezene çayı
Su:2lt
Spor:10 dk ısınma 5dk koşu 70+30 mekik ceza (3 çatal tatlı)
inşallah işe yarar canım afiyet olsunSelam kızlar önce menü
bugün sırf karabuğday olmadı maalesef yoksa açlıktan geberecektim. Tamam çok tutuyor ama yiyebilene
sabah
1 dilim kepek ekmekli tost kaşarlı
ara
3 yk karabuğday ve 2 yk yoğur
öğle
1 lahmacun 1 diyet kola (kaçamak demiyorum çünkü 250 kaloriymiş )
akşam
1 yumurta
karabuğday içine azıcık tavuk karıştırdım yoğurtla yedim.
yeterince ceza vermişsin kendine canım 500 cal çok iyiEveeet 1 saatlik crossramp calismami da ekedim an itibari ile 100 mekik + 500cal yakmis bulunuyorum. Tualet molasi verdim tartildim- spora girdigimde kiyafetimle birlikte 60,2 idi suan 59,6.
Gaza geldim su bugun yaptigim kacamaklar icin ( patates borek ve karabugday- cok kacamak yapmisim soyle
bakinca( ) fazladan yarim saat daha crossramp calismaya kara verdim
Belki yarin lacamak yspmama engel olur bu ceza
Yaradığını söylüyorlar. Sadece yoğurt ve karabuğdayla hafta da 3-4 kilo verenler varmış. Ama genellikle herkes ben gibi 1 - 2 gün zor dayanıyor.Canim bu diyet nasi bisey ve ise yariyor mu?
Vayyy fena kıskandım bende hemen kalkıp sporumu yapayım o zaman. Keşke fırsatım olsa da devamlı yapabilsem ya.Eveeet 1 saatlik crossramp calismami da ekedim an itibari ile 100 mekik + 500cal yakmis bulunuyorum. Tualet molasi verdim tartildim- spora girdigimde kiyafetimle birlikte 60,2 idi suan 59,6.
Gaza geldim su bugun yaptigim kacamaklar icin ( patates borek ve karabugday- cok kacamak yapmisim soyle bakinca( ) fazladan yarim saat daha crossramp calismaya kara verdim
Belki yarin lacamak yspmama engel olur bu ceza
Ben oldukça yavaş yerim 20 kez çok olmasa da 15 kez kesin çiğniyorumdur.Hatta bugün öğlen yemekte bu muhabbet vardı. Millet 3 lahmacunu benden önce bitirdi. ben 1 tane yiyebildim. Aslında evet 20 dakikada anca doyuyoruz. O yüzden yavaş yemek ve bolca çiğnemek önemliKızlar yemeğimizi yerken çok çiğniyor muyuz.
20 kez her lokmayı çiğnemek sindiriminizi hızlandırıyor.hadi bakalım çeneler çalışsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?