- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #106.381
çok güzel açıklamışsın teşekkürler meyve için yazdıklarını hiç duymamıştım mesalaPatates ve muz konusunda da meyvenin sabahları aç karnınına yenilmesi tarafındayım. Daha doğrusu meyveler tok karnına yendiği zaman vücutta uzun süre kalır. normalde meyvenin sindirim süresi 15-20 dakikadır. ancak biz onları yemeğin üstüne yersek hemen sindirilemezler ve midedki diğer beslinlerle karışarak bozulurlar. sindirim süreleri 2-3 saate çıkar. Ayrıca sabah aç karnına yenen meyveden en üst düzeyde vücudumuz faydalanır. diyet içinde meyvenin aç karnına yenmesi daha doğrudur bu yüzden. Patateste tek başına yendiğinde evet kilo verdirir ama diğer yiyeceklerin yanında çok fazla yersek onunda GI yüksek olduğundan daha çabuk acıkırız. Ayrıca karbonhidratı çok yüksek olduğundan diyet yaparken de daha zor kilo vermemize neden olabilir. Sonuçta vücut bir tek yediğimiz şeylerin kalorisine bakmıyor. Her şeyi tek tek hesaplıyor öyle düşünmek lazım
yaaa akşam eve geldiğimde kıyma çözülmemişti köfte yapamadım. Sadece salata malzemem olduğu için içine biraz bulgur katıp kısır yaptım. 1 tabak yedim sanırım 280 kalori civarı.. Yanına başka hiçbişi yemedim.. Öğlen yediğim ekmeği görsen üzülürdün bana
Canim kaptanim kacamak yok ise ve spor da var ise tek bir aciklamasi var vucut su tutuyor. Ya da sindirim sistemi henuz calisma islevini tamamlamamis.
Menun guzel, ogle yemeginde ekmegi fazla kacirmamissindir umarim.
Bol kofte ye salatayi cok abartma bak bakalim yarin durum ne olacak.
bende çok fena kıskandımm biraz yediklerimi sindireyim jillian bacı beni bekler :)Vayyy fena kıskandım bende hemen kalkıp sporumu yapayım o zaman. Keşke fırsatım olsa da devamlı yapabilsem ya.
Yazın sabahları en sevdiğim şey soğuk soğuk meyve yemektir.. Süper anlatmışşsın..Patates ve muz konusunda da meyvenin sabahları aç karnınına yenilmesi tarafındayım. Daha doğrusu meyveler tok karnına yendiği zaman vücutta uzun süre kalır. normalde meyvenin sindirim süresi 15-20 dakikadır. ancak biz onları yemeğin üstüne yersek hemen sindirilemezler ve midedki diğer beslinlerle karışarak bozulurlar. sindirim süreleri 2-3 saate çıkar. Ayrıca sabah aç karnına yenen meyveden en üst düzeyde vücudumuz faydalanır. diyet içinde meyvenin aç karnına yenmesi daha doğrudur bu yüzden. Patateste tek başına yendiğinde evet kilo verdirir ama diğer yiyeceklerin yanında çok fazla yersek onunda GI yüksek olduğundan daha çabuk acıkırız. Ayrıca karbonhidratı çok yüksek olduğundan diyet yaparken de daha zor kilo vermemize neden olabilir. Sonuçta vücut bir tek yediğimiz şeylerin kalorisine bakmıyor. Her şeyi tek tek hesaplıyor öyle düşünmek lazım
kiizzzz bu kadarcik yemek yemissin, ustune deli gibi spor yapmissin, izne mizne birakmiyorum.. Yok valla.. Sen ki 2 hafta once birinci olmussun ne izni yaww.. Hadi topla kendini yarin diyetine 4 elle sarill huuuuHanimlar bana biraz cemkirin veya neyi neyle degistireyim tavsiyelerinize ihtiyacim var:
Sabah
Gec kalktim - evden yemeden ciktim - iste de yiyecek birsye yoktu
Ogle
150 gr yunan salatasi (domates, salatalik, biber, beyaz peynir, zeytin - z.yagi)
1 simit buyuklugunde ekmek.
150gr kara bugday haslama
Ara
1 orta boy patates haslama
Buraya kadar olanlar simdiye kadar yediklerim
yulaf kepekli yogurt ve 1 adet de meyveli yogurt yemeyi planliyorum.
Dukan diyetindeyim sozde - diyet miyet kalmadi.
Spora gitmeyi de planliyorum ama caip bir isteksizlik de yok degil hani.
masallahhh masallahhhhEki Görüntüle 1382052
200 mekik çektim 100 gece yaparım pilim bitti Öncesinde step aletiyle 540 yapıldı adım oluyor sanırım
canim benim oglen menune azicik protein katsaymissin 10 numara 5 yildiz olurmus.. Sporunuda yapmissin masallahhh masallahh ohh misssKızlar bugünkü menüm
1 haşlanmış yumurta
Çok az peynirdomates
Çay ve 3 yk fasulye piyaz(eksili canım istedi biraz)
1yk kısır
2 yk makarna
1b çay
1 dl ayva
1 tabak çorba
3yk pırasa
3yk makarna
1kupa rezene çayı
Su:2lt
Spor:10 dk ısınma 5dk koşu 70+30 mekik ceza (3 çatal tatlı)
Haklisin canım, öğlen komşudaydım seçeneklerin içinde yiyebileceğim yalnizca bunlardı.diğerleri hamurişi ve tatlıydı.onları yemedim tabikikiizzzz bu kadarcik yemek yemissin, ustune deli gibi spor yapmissin, izne mizne birakmiyorum.. Yok valla.. Sen ki 2 hafta once birinci olmussun ne izni yaww.. Hadi topla kendini yarin diyetine 4 elle sarill huuuu
masallahhh masallahhhh
canim benim oglen menune azicik protein katsaymissin 10 numara 5 yildiz olurmus.. Sporunuda yapmissin masallahhh masallahh ohh misss
Vayyy fena kıskandım bende hemen kalkıp sporumu yapayım o zaman. Keşke fırsatım olsa da devamlı yapabilsem ya.
Saol kaptanim destegin icin umarim bu hafta aldigim kilolari veririm cumaya kadar. Su an 30 dk crossramp daha yaptim 240 cal daha harcadim. Tel caldi onla konusmak icin ara verdim.kiizzzz bu kadarcik yemek yemissin, ustune deli gibi spor yapmissin, izne mizne birakmiyorum.. Yok valla.. Sen ki 2 hafta once birinci olmussun ne izni yaww.. Hadi topla kendini yarin diyetine 4 elle sarill huuuu
masallahhh masallahhhh
canim benim oglen menune azicik protein katsaymissin 10 numara 5 yildiz olurmus.. Sporunuda yapmissin masallahhh masallahh ohh misss
yaaa akşam eve geldiğimde kıyma çözülmemişti köfte yapamadım. Sadece salata malzemem olduğu için içine biraz bulgur katıp kısır yaptım. 1 tabak yedim sanırım 280 kalori civarı.. Yanına başka hiçbişi yemedim.. Öğlen yediğim ekmeği görsen üzülürdün bana1 dilim aldım onu da bitiremedim.. Yazık banaa..ahahaha:))
bende çok fena kıskandımm biraz yediklerimi sindireyim jillian bacı beni bekler :)
tebrikler daykom, bide halsizdin. halsiz olmasan bizi solda sıfır bırakırsın yaEki Görüntüle 1382052
200 mekik çektim 100 gece yaparım pilim bitti Öncesinde step aletiyle 540 yapıldı adım oluyor sanırım
yaa harikasın 500 cal ne mükemmel bişi bende yatmadan yapcam sporumuSpor salonundan bildiriyorum
100 mekik cekildi simdi crossramp ile calismaya basliyorum
Hala sporunu yapmayan varsa haydi eller havaya
Herşeyin başı kesinlikle sağlık ve diyetler de bana göre öyle olmalı, açıklamandan dolayı alkışlıyorum canım seniKızlar patates günümüz modern protein diyetlerine göre elbette uygun değil bol miktarda karbonhidrat içerdiği için. Bu tarz diyetler tek çeşit diyetleridir en sağlıksız olanlardandır geçen yıl tv de sadece cips yiyerek bi ton kilo veren insanları hatırlıyorum bu şekilde kilo elbette verilir ama üstüne bir dünya kronik rahatsızlıklar kemiklerle rde güç kaybı hafıza bozuklukları vs hastalık elimizde kalır
ben basen hareketleri istiyorum daykom.maşallah
kaçamak yapana mekik cezası verelim çoookkk işe yarıyor
afiyet olsun canım, çok gibi görünüyo ama aslında az ve öz bi menü. yarina da biraz protein eklersin olur biterKızlar bugünkü menüm
1 haşlanmış yumurta
Çok az peynirdomates
Çay ve 3 yk fasulye piyaz(eksili canım istedi biraz)
1yk kısır
2 yk makarna
1b çay
1 dl ayva
1 tabak çorba
3yk pırasa
3yk makarna
1kupa rezene çayı
Su:2lt
Spor:10 dk ısınma 5dk koşu 70+30 mekik ceza (3 çatal tatlı)
Kızlar yemeğimizi yerken çok çiğniyor muyuz.
20 kez her lokmayı çiğnemek sindiriminizi hızlandırıyor.hadi bakalım çeneler çalışsın
Oyyyy. sezenim az kaldı yetişecen bana diye korkuyom ben yaa. ne güzel menüSelam kızlar önce menü
bugün sırf karabuğday olmadı maalesef yoksa açlıktan geberecektim. Tamam çok tutuyor ama yiyebilene
sabah
1 dilim kepek ekmekli tost kaşarlı
ara
3 yk karabuğday ve 2 yk yoğur
öğle
1 lahmacun 1 diyet kola (kaçamak demiyorum çünkü 250 kaloriymiş )
akşam
1 yumurta
karabuğday içine azıcık tavuk karıştırdım yoğurtla yedim.
yaaa akşam eve geldiğimde kıyma çözülmemişti köfte yapamadım. Sadece salata malzemem olduğu için içine biraz bulgur katıp kısır yaptım. 1 tabak yedim sanırım 280 kalori civarı.. Yanına başka hiçbişi yemedim.. Öğlen yediğim ekmeği görsen üzülürdün bana1 dilim aldım onu da bitiremedim.. Yazık banaa..ahahaha:))
ahh ahhh siz benim gençliğimi görecektiniz günde 2 saat spor banamısın demezdi 4-5 ay öncetebrikler daykom, bide halsizdin. halsiz olmasan bizi solda sıfır bırakırsın ya
yaa harikasın 500 cal ne mükemmel bişi bende yatmadan yapcam sporumu
Herşeyin başı kesinlikle sağlık ve diyetler de bana göre öyle olmalı, açıklamandan dolayı alkışlıyorum canım seni
ben basen hareketleri istiyorum daykom.
afiyet olsun canım, çok gibi görünüyo ama aslında az ve öz bi menü. yarina da biraz protein eklersin olur biter
evet evet çok çiğnemek lazim.
Oyyyy. sezenim az kaldı yetişecen bana diye korkuyom ben yaa. ne güzel menü
afiyet olsun kaptanım. oh misss
ayyyyy okurken ben yoruldum sana spor falan gerekmez bacım bulduğun her fırsatta dinlen senBenim ufaklığı yatırdım tam dedim ki spor yapıcam kızım komşudaydı o geldi. O gelince olsun onunla yaparız dedim benim küçük pirem uyandı. Bende onları alıp biraz evde yakalamaca oynadım. Diyorum ki çocuklar odada oyuncaklarla falan oynarken yanlarında yapayım ayağa kalkar kalmaz ufaklık bacaklarıma yapışıyo beni de zıplat diye yere yatıyorum mekik çekeyim diyorum biri geliyor kucağıma oturuyor öteki başıma çıkıyo, ulen bisiklet çevireyim diyorum kız bacaklarıma atlıyo, mezdeke açıyom göbek atayım bari diye oğlan hemen ağlıyo beni de kucağına al diye. boğuşmayı çok seviyolar anacım. Bazen ufaklık hafta sonu falan erken yatıyo kızla spor yapıyoz kız koca salona sığmıyor ekranın önüne geçiyo sonra sporu oyuna çeviriyo illa benim yaptıklarımı yap diye. Spor valla zor iş bana. Eşimde bu arada bugün yüzmeye başladı.ohhh rahat rahat yüzüp üstüne kankasıyla da 1 saat takılıp eve gelicek bende burda spor yapıcam diye bi tarafımı yırtıyom. Adalet bunun neresinde diycem ama adamcağıza da ben ısrar ettim git hareket olur diye. Bari birimiz spor yapsın.
Vayyy fena kıskandım bende hemen kalkıp sporumu yapayım o zaman. Keşke fırsatım olsa da devamlı yapabilsem ya.
Benim ufaklığı yatırdım tam dedim ki spor yapıcam kızım komşudaydı o geldi. O gelince olsun onunla yaparız dedim benim küçük pirem uyandı. Bende onları alıp biraz evde yakalamaca oynadım. Diyorum ki çocuklar odada oyuncaklarla falan oynarken yanlarında yapayım ayağa kalkar kalmaz ufaklık bacaklarıma yapışıyo beni de zıplat diye yere yatıyorum mekik çekeyim diyorum biri geliyor kucağıma oturuyor öteki başıma çıkıyo, ulen bisiklet çevireyim diyorum kız bacaklarıma atlıyo, mezdeke açıyom göbek atayım bari diye oğlan hemen ağlıyo beni de kucağına al diye. boğuşmayı çok seviyolar anacım. Bazen ufaklık hafta sonu falan erken yatıyo kızla spor yapıyoz kız koca salona sığmıyor ekranın önüne geçiyo sonra sporu oyuna çeviriyo illa benim yaptıklarımı yap diye. Spor valla zor iş bana. Eşimde bu arada bugün yüzmeye başladı.ohhh rahat rahat yüzüp üstüne kankasıyla da 1 saat takılıp eve gelicek bende burda spor yapıcam diye bi tarafımı yırtıyom. Adalet bunun neresinde diycem ama adamcağıza da ben ısrar ettim git hareket olur diye. Bari birimiz spor yapsın.
Bacım harikasın böyle devamEve geldim sonunda
Bugunku ve bu haftaki kacamaklarimin topluca cezasini odedim bugun
Sabah-aksam ev-is-ev rutin yuruyus 20+20=40 dk (1+1=2 km)
100 mekik
2 saat cross ramp - 970 cal
Aksam yemegi de yok bana bunca kacamaga bi de aksam yemegi mi olsaydi cezaliyim yatiyorum ben :)) ii geceler herkese
Bende seni alkışlıyorum canım iyi gidiyosun18 dk mari winsor butt and thin
14 dk Cardio Barre: Lower Body Shred Workout
bacaklarıııım ağrıııyoooo
Bende seni alkışlıyorum canım iyi gidiyosun18 dk mari winsor butt and thin
18 dk mari winsor butt and thin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?