Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Patates ve muz konusunda da meyvenin sabahları aç karnınına yenilmesi tarafındayım. Daha doğrusu meyveler tok karnına yendiği zaman vücutta uzun süre kalır. normalde meyvenin sindirim süresi 15-20 dakikadır. ancak biz onları yemeğin üstüne yersek hemen sindirilemezler ve midedki diğer beslinlerle karışarak bozulurlar. sindirim süreleri 2-3 saate çıkar. Ayrıca sabah aç karnına yenen meyveden en üst düzeyde vücudumuz faydalanır. diyet içinde meyvenin aç karnına yenmesi daha doğrudur bu yüzden. Patateste tek başına yendiğinde evet kilo verdirir ama diğer yiyeceklerin yanında çok fazla yersek onunda GI yüksek olduğundan daha çabuk acıkırız. Ayrıca karbonhidratı çok yüksek olduğundan diyet yaparken de daha zor kilo vermemize neden olabilir. Sonuçta vücut bir tek yediğimiz şeylerin kalorisine bakmıyor. Her şeyi tek tek hesaplıyor öyle düşünmek lazım

çok güzel açıklamışsın teşekkürler meyve için yazdıklarını hiç duymamıştım mesala

yaaa akşam eve geldiğimde kıyma çözülmemişti köfte yapamadım. Sadece salata malzemem olduğu için içine biraz bulgur katıp kısır yaptım. 1 tabak yedim sanırım 280 kalori civarı.. Yanına başka hiçbişi yemedim.. Öğlen yediğim ekmeği görsen üzülürdün bana 1 dilim aldım onu da bitiremedim.. Yazık banaa..ahahaha:))

Vayyy fena kıskandım bende hemen kalkıp sporumu yapayım o zaman. Keşke fırsatım olsa da devamlı yapabilsem ya.
bende çok fena kıskandımm biraz yediklerimi sindireyim jillian bacı beni bekler :)

Yazın sabahları en sevdiğim şey soğuk soğuk meyve yemektir.. Süper anlatmışşsın..

Bende bir bilgi paylaşayım sizinle..
Yemek yedikten sonra mide yediklerimizi sindirmek için asit üretimini arttırıyormuş.. Yemekle birlikte su içersek midede ki asit sulanıyor, sindirim zorlanıyor, yediklerimiz tam sindirilmeden barsaklara gidiyormuş. İyi sindirim için yemekten yarım saat sonra su içilmesi gerekiyormuş.. Ayni zamanda hazimsizlik sorunlarida ortadan kalkiyor bu sekilde..

kiizzzz bu kadarcik yemek yemissin, ustune deli gibi spor yapmissin, izne mizne birakmiyorum.. Yok valla.. Sen ki 2 hafta once birinci olmussun ne izni yaww.. Hadi topla kendini yarin diyetine 4 elle sarill huuuu

Eki Görüntüle 1382052
200 mekik çektim 100 gece yaparım pilim bitti Öncesinde step aletiyle 540 yapıldı adım oluyor sanırım
masallahhh masallahhhh

canim benim oglen menune azicik protein katsaymissin 10 numara 5 yildiz olurmus.. Sporunuda yapmissin masallahhh masallahh ohh misss

Haklisin canım, öğlen komşudaydım seçeneklerin içinde yiyebileceğim yalnizca bunlardı.diğerleri hamurişi ve tatlıydı.onları yemedim tabiki bi de sporumu henüz yapmadım önce buraya yazıyorum ki yapmak zorunda kalayimdiye ama yapıp öyle yatarım insaallah

Vayyy fena kıskandım bende hemen kalkıp sporumu yapayım o zaman. Keşke fırsatım olsa da devamlı yapabilsem ya.

Canim senin yaramazlarin pesinde kosmsn bile dpor zaten. Ben bu yaptiklarim seninkinin yaninda hic bile.
Ama ins firsat bulursun, azimli hatunsun vesselam, masallah.

Saol kaptanim destegin icin umarim bu hafta aldigim kilolari veririm cumaya kadar. Su an 30 dk crossramp daha yaptim 240 cal daha harcadim. Tel caldi onla konusmak icin ara verdim.

Simdi son bi gaz yapabildigim kadar yapip eve gececegim

Sevindim ekmek az yemene.

Hadi kaptanim bu hafta listeye bekliyoruz seni. Bu hafta cok iyi gidiyorsun sakin birakma

Eki Görüntüle 1382052
200 mekik çektim 100 gece yaparım pilim bitti Öncesinde step aletiyle 540 yapıldı adım oluyor sanırım
tebrikler daykom, bide halsizdin. halsiz olmasan bizi solda sıfır bırakırsın ya

Spor salonundan bildiriyorum

100 mekik cekildi simdi crossramp ile calismaya basliyorum

Hala sporunu yapmayan varsa haydi eller havaya
yaa harikasın 500 cal ne mükemmel bişi bende yatmadan yapcam sporumu

Herşeyin başı kesinlikle sağlık ve diyetler de bana göre öyle olmalı, açıklamandan dolayı alkışlıyorum canım seni

maşallah
kaçamak yapana mekik cezası verelim çoookkk işe yarıyor
ben basen hareketleri istiyorum daykom.

afiyet olsun canım, çok gibi görünüyo ama aslında az ve öz bi menü. yarina da biraz protein eklersin olur biter

Kızlar yemeğimizi yerken çok çiğniyor muyuz.
20 kez her lokmayı çiğnemek sindiriminizi hızlandırıyor.hadi bakalım çeneler çalışsın

evet evet çok çiğnemek lazim.

Oyyyy. sezenim az kaldı yetişecen bana diye korkuyom ben yaa. ne güzel menü

afiyet olsun kaptanım. oh misss

Benim ufaklığı yatırdım tam dedim ki spor yapıcam kızım komşudaydı o geldi. O gelince olsun onunla yaparız dedim benim küçük pirem uyandı. Bende onları alıp biraz evde yakalamaca oynadım. Diyorum ki çocuklar odada oyuncaklarla falan oynarken yanlarında yapayım ayağa kalkar kalmaz ufaklık bacaklarıma yapışıyo beni de zıplat diye yere yatıyorum mekik çekeyim diyorum biri geliyor kucağıma oturuyor öteki başıma çıkıyo, ulen bisiklet çevireyim diyorum kız bacaklarıma atlıyo, mezdeke açıyom göbek atayım bari diye oğlan hemen ağlıyo beni de kucağına al diye. boğuşmayı çok seviyolar anacım. Bazen ufaklık hafta sonu falan erken yatıyo kızla spor yapıyoz kız koca salona sığmıyor ekranın önüne geçiyo sonra sporu oyuna çeviriyo illa benim yaptıklarımı yap diye. Spor valla zor iş bana. Eşimde bu arada bugün yüzmeye başladı. ohhh rahat rahat yüzüp üstüne kankasıyla da 1 saat takılıp eve gelicek bende burda spor yapıcam diye bi tarafımı yırtıyom. Adalet bunun neresinde diycem ama adamcağıza da ben ısrar ettim git hareket olur diye. Bari birimiz spor yapsın.

ahh ahhh siz benim gençliğimi görecektiniz günde 2 saat spor banamısın demezdi 4-5 ay önce

ayyyyy okurken ben yoruldum sana spor falan gerekmez bacım bulduğun her fırsatta dinlen sen

Eve geldim sonunda

Bugunku ve bu haftaki kacamaklarimin topluca cezasini odedim bugun

Sabah-aksam ev-is-ev rutin yuruyus 20+20=40 dk (1+1=2 km)
100 mekik
2 saat cross ramp - 970 cal

Aksam yemegi de yok bana bunca kacamaga bi de aksam yemegi mi olsaydi cezaliyim yatiyorum ben :)) ii geceler herkese

Valla bacım yine maşallah azimlisin
Hem iş,hem eş,hem 2 çocuk üstüne birde; diyet+ spor.

Ayy ben okurken yazarken yoruldum. Ben biriyle başedemiyorum, benzer şeyler yapıyo sıpalar aslında da sana ikisiyle kolaylıklar diliyorum.

Bacım harikasın böyle devam

Tüm spor yapanlar sizi canı gönülden tebrik ediyorum

Bir canım çekiyor, bir imreniyorum ki sormayın..

Çok severek yaptığım bazı videolarımı yapamıyor olmak çok üzüyor beni

Sabırsızlıkla bekliyorum, aranıza döneceğim günü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…