- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #106.401
Su 14 dakika olan bacaklara iyi geliyor herhalde. Bi baktımda soyle bir benimde asıl problemli kısmım bacaklar aslında. Gerci ikinci çocukta 20 kilo alınca gobektede biraz sıkılaşmaya ihtiyacım var ama bacaklarım inceleydi göbegi gormem bile zaten kıyafetten belli olmuyo anca cıplakken belli oluyo ama o bacakları saklayamıyorum18 dk mari winsor butt and thin
14 dk Cardio Barre: Lower Body Shred Workout
bacaklarıııım ağrıııyoooo
18 dk mari winsor butt and thin
canım üzülme daha çookkkk verecek kilomuz var bekliyoruz seniTüm spor yapanlar sizi canı gönülden tebrik ediyorum
Bir canım çekiyor, bir imreniyorum ki sormayın..
Çok severek yaptığım bazı videolarımı yapamıyor olmak çok üzüyor beni
Sabırsızlıkla bekliyorum, aranıza döneceğim günü
Yahuu ne acayip sporlar biliyosunuz..Ben baya baya cahilim.. Benim bildigim tek spor annemin baskisiyla yuruyus yapmak. O kadar cok bana yuruyus yap dediki, nefret ediyorum yuruyus yapmaktan .. Ama sizin yaptiklarinizi okuyunca vay bee diyorum neler neler varmis.. Videolari falan varsa paylasin kizlar bizde bakalim..
Eve geldim sonunda
Bugunku ve bu haftaki kacamaklarimin topluca cezasini odedim bugun
Sabah-aksam ev-is-ev rutin yuruyus 20+20=40 dk (1+1=2 km)
100 mekik
2 saat cross ramp - 970 cal
Aksam yemegi de yok bana bunca kacamaga bi de aksam yemegi mi olsaydi cezaliyim yatiyorum ben :)) ii geceler herkese
Kaptanımm yazdığım videoların isimlerini yazınca youtubeden çıkıyoYahuu ne acayip sporlar biliyosunuz..Ben baya baya cahilim.. Benim bildigim tek spor annemin baskisiyla yuruyus yapmak. O kadar cok bana yuruyus yap dediki, nefret ediyorum yuruyus yapmaktan .. Ama sizin yaptiklarinizi okuyunca vay bee diyorum neler neler varmis.. Videolari falan varsa paylasin kizlar bizde bakalim..
Cnm baktim şimdi biraz yarın ayrınlılı incelicem.Kaptanım şu linke tıkla bi
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?forums/spor-gorsel-paylasim.580/
Her çeşit video var. Bi kaç kişide var sorulara cvp.ta veriyorlar
Ben çok faydalandım tavsiye ederim
Cok sagol canimmm bakiyorum hemen :)Kaptanım şu linke tıkla bi
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?forums/spor-gorsel-paylasim.580/
Her çeşit video var. Bi kaç kişide var sorulara cvp.ta veriyorlar
Ben çok faydalandım tavsiye ederim
Gunaydinnnnn
Simdi kahvalti zamani,
1 yumurta
1 dilim ekmek
3 zeytin ( yesil)
Slim cay
Ogle yemegi
Pirasa yemegi 5 kasik
1 dilim ekmek
2 kasik yogurt
Ara
1 mandalina
Slim cay
Aksam
4 kofte
Yanina salata
1 dilim ekmek veya corba
Benim bugun durumum budur, cok giremezsem kizmayin, bugun kuzenler geliyor. Hepsi diyetteKacamak yapma durumu yok. Boyle misafire can kurban
yazdıkların çok açıklayıcı olmuş sabah kahvaltısı benim için en güzel alternatif muzdu bundan vazgeçmek pskolojimi değiştirdi bi günde resmen :/Patates ve muz konusunda da meyvenin sabahları aç karnınına yenilmesi tarafındayım. Daha doğrusu meyveler tok karnına yendiği zaman vücutta uzun süre kalır. normalde meyvenin sindirim süresi 15-20 dakikadır. ancak biz onları yemeğin üstüne yersek hemen sindirilemezler ve midedki diğer beslinlerle karışarak bozulurlar. sindirim süreleri 2-3 saate çıkar. Ayrıca sabah aç karnına yenen meyveden en üst düzeyde vücudumuz faydalanır. diyet içinde meyvenin aç karnına yenmesi daha doğrudur bu yüzden. Patateste tek başına yendiğinde evet kilo verdirir ama diğer yiyeceklerin yanında çok fazla yersek onunda GI yüksek olduğundan daha çabuk acıkırız. Ayrıca karbonhidratı çok yüksek olduğundan diyet yaparken de daha zor kilo vermemize neden olabilir. Sonuçta vücut bir tek yediğimiz şeylerin kalorisine bakmıyor. Her şeyi tek tek hesaplıyor öyle düşünmek lazım
18 dk mari winsor butt and thin
Eve geldim sonunda
Bugunku ve bu haftaki kacamaklarimin topluca cezasini odedim bugun
Sabah-aksam ev-is-ev rutin yuruyus 20+20=40 dk (1+1=2 km)
100 mekik
2 saat cross ramp - 970 cal
Aksam yemegi de yok bana bunca kacamaga bi de aksam yemegi mi olsaydi cezaliyim yatiyorum ben :)) ii geceler herkese
. Gercekten mantalite olarak diyete girdim dediginde vucut birkac gun acim acimmm diye bagiriyor.. Bende ender sarac'in menusune basliyorum dedim. Ilk iki gun acliktan gozum hicbisey gormuyordu. Yemekten ac kalktim diyordum. Simdi alistim ama cok deli gibi acikmiyorum.. Sende alisacaksin..gecici bu :)Hanimlar merhabalar tekrardan - oncelikle ben son 1bucuk haftadir basarisiz performans sergiledim.
Nedenini inanin hic bilmiyorum. Belki birden bire o kadar cok kilo verince rehavete kapilmam, belki dukan diyeti menulerinden sikilmam, belki icinde oldugum kararsiz durum ve stress etkili oldu.
Ama son 1bucuk haftadir diyetimi mahfettim. Dukanda hepinizin bildigi gibi kacamak yapmamak esastir. Kacamak yaptiginizda kilo alirsiniz veya uzunbir sure kilo vermeniz yavaslar.
Ben 1 degil 1bucuk hafta boyunca malesef cok kacamak yaptim ve bu hafta ozellile verfigim kilonunbuyuk kismini yaklasik 1,2 kilo (bi onceki hafta da 200 gr almistim toplamda 1,4 kilo ) almis bulunmaktayim gun itibari ile.
Biraz dukan sitelerinde dolastim, ne yapmali derken okudugum yazilarla tekrar diyet moduna gectim sukur.
Zararin neresinden dounulurse kardir. Yazilanlara gore 3-5 gun saf protein yapmam gerekiyormus ve sporu arttirmam gerekiyormus. Sporumu arttirdim. Ben 5 gun dayanamam 3 gun yapip devam edecegim seyir evresine. Bugun saf protein ilk gunum. Bu ay boyunca hic kacamak yapmadan devam etmem gerek. Geriye yaklasik 7 kilo kaldi vermem gereken. bu da 1 bucuk ay ediyor kacamaksiz devam edersem.
Kacamak yapmak istedigimde birsey yemeden once gelip buraya yazacagim, umarim bir faydasi olur.
Yanimda oldugunuz icin cok tesekkur ederim. 1 bucuk saat kaldi ogle yemegine - baski altinda hissettigimden karnim acikiyor
Normalde kahvalti etmedigimde karnim acikmiyordu. Bugun omlet yedim kahvaltida deli gibi karnim ac suan.
spora yeni başladıysan ilk günler gecici bi artış olabiliyo=). Gercekten mantalite olarak diyete girdim dediginde vucut birkac gun acim acimmm diye bagiriyor.. Bende ender sarac'in menusune basliyorum dedim. Ilk iki gun acliktan gozum hicbisey gormuyordu. Yemekten ac kalktim diyordum. Simdi alistim ama cok deli gibi acikmiyorum.. Sende alisacaksin..gecici bu :)
Bende de kotu haber var, kacamak yok spor var ama bu sabah +200 daha cikti.. Benim kafam karismaya basladi.. Diyet spor full yapiyorum ama gidecegine geliyor.. Sanirim insulin direnci dedikleri bu olsa gerek.. Vucudumla resmen inatlastigimi hissedebiliyorum.
Aaa hakkaten mi??? O zaman @yakar76 da ayni seyi yasiyo.. Oda yaziyodu gecenlerde spora basladigimdan beri aliyorum diye.. E ne zaman duzene girecek pekiiiispora yeni başladıysan ilk günler gecici bi artış olabiliyo=)
su içimini arttırabildiğin kadar arttır sporun getirdiği durumsa ödem vücudundaki ne kadar çok su o kadr cabuk gider=) spor getirdi diyede bırakma aman =) geçiçi etki kaslar çalışınca ister istemez su tutuyo . yıllardır sen kaslarını kullanama simdi su tuttular diye pes et olcak iş miAaa hakkaten mi??? O zaman @yakar76 da ayni seyi yasiyo.. Oda yaziyodu gecenlerde spora basladigimdan beri aliyorum diye.. E ne zaman duzene girecek pekiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?