Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Yok canim ne pes etmesi bende deve inadi vardir kolay kolay pes etmem

Prensesim sana ve arkadaşlara naçizane bi tavsiyem olacak.

İçtiğimiz suyun içine biraz karbonat atarak içersek- bir yudum dahi olsa- üzerinden yarım saat geçmesi gerekiyor.

Tabii bu yarım saat geçene kadar sendeki kaçamak aşkıda sönüyor :)

"Yemeklerden yarım saat önce yemeklerden en AZ bir saat sonra içilmeli"

Çünki; karbonatlı su midedeki asit seviyesini düşürüyor, yediklerimizi sindirebilmemiz içinse, midemizin asit üretmesi gerekiyor.

Sen yapıyor musun derseniz? Bu ara yapamıyorum ama bi ara ciddi ciddi yapıyordum.
0.5 ml.lik su şişesine hazırlıyordum, canım birşey yemek mi istedi hemen içiyordum.

Hele akşam yemeğinden sonra hiç birşey yememek için elimde karbonatlı su ile geziyordum.
Sadece gece yatmama yakın bırakıyordum, ya yoğurt yiyim ya ayran içiyim diye

Dur ben yine bi şişe hazırlayım

İnatlaşmaya devam kaptanım birde dün yazacaktım uyumuş kalmışım.
Spor görsellerde kedidirkedi diye bi arkadaş var onun topikte dizlerim sıkıntılı filan dersen sana proğram çıkarıyor fırsat bulunca.
Sağolsun bana çıkarmıştı hemde çok işe yarıyordu, sorunlu kaslarımın çalıştığını hissediyordum.
Şimdi ağrılarım geçince dr.a o videoları sorup ona göre devam etmeyi istiyorum.

Sende sormak istersen

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...lmaya-basliyoruz.770027/page-72#post-38990101

Can
Bu kara bugdayın esprisi nedir? özel bir diyet listesi mi var? etkisi ne ki?
Canım karabugday nnormalde sok diyetlerden biri. Butun gunu karabugday ve yogurt yiyorsun. Bi rivayete gore yapanlar hafta 3 4 kilo veriyomus. Ama ben cok yapamadım. 1 gun duzwnli yaptım digwr gunler az yemekle yaptım. Zatwn cok sok diyet yanlısı degilim uzun sure yapmayacaktım 2 gun falan bi metebolizmayı sasirtayım diye. Simdi de tadını cok sevmesemde tok tutuyor diye yiyorum

1 yumurta 77
1 dilim ekmek 106
Slim cay

Ogle yemegi
Pirasa yemegi 79
1 dilim ekmek 106

Ara
2 mandalina 75
Activia minik yoğurt 104
1 avuç kabak çekirdeği 56

Aksam
4 kofte 200
Yanina salata 87
Ezogelin Çorbası 135

çok olmuş kalorim yaaa.. öğlen yiyeceğim yoğurdun yerine arada 1 adet activia yedim. hafif kabızlık var iyi gelir dedim ama onunda maşallahı varmış bilemedim birde 1 avuç kabak çekirdeği kaçamağım oldu.. onun içinde akşam yapacağım spora ilaveten 10dk çekerek ceza veriyorum kendime.. ( sayısını bilemem ama 10 dk mekik çekmek 130 kalori yakıyor )
akşamları aldığım kalori hep diğer öğünlere oranla çok oluyor benim. Bundan sonra akşam yemeğimi daha iyi planlamalıyım.

sağol canım yaa.. bakıyorum hemen

B
Spor salonundan bildiriyorum- dun canim cikmis benim

20 dk cross ramp -155 cal yakildi simdi 50 mekik cektim 50 daha cekecegim

Hadi spora :))
Bu nasıl bir spor askidir. Bende bugun 36 beden pntolunum icine accık dar olsada girdim. Yanlız ben zayıflayınc gobegimdeki catlaklar ortaya cikti. Ama olsun 2 cocuk dogurdum ben.gururla taşırım ben o çatlakları

Canım bi ara bende denemiştim karbonatı yarım litrelik petlere ne kadar atıyorsun karbonat?

Evet kaptanım benimde hep akşam artıyo yediklerim, öğleden sonraki ara öğunlerimi arttırmayı deneyeceğim bende.

Evet kaptanım benimde hep akşam artıyo yediklerim, öğleden sonraki ara öğunlerimi arttırmayı deneyeceğim bende.

B

Bu nasıl bir spor askidir. Bende bugun 36 beden pntolunum icine accık dar olsada girdim. Yanlız ben zayıflayınc gobegimdeki catlaklar ortaya cikti. Ama olsun 2 cocuk dogurdum ben.gururla taşırım ben o çatlakları
Allah'ımm sana geliyorum..36 beden diyor .. ben burda 46 bedenim yawww

bende bende.. akşam üzeri 5 gibi bir ara öğün yapıp, akşamı azaltmam lazım..

Menum
Sabah
2 yumurta biraz lor peynir

Ara
2 erik

Ogle karabugday yogur ve hazır tavuk kebabı ardı soyle adana urfa benzeri bi sy ondan 2 parca

Ara 1 minik cikolata 55 kl

Aksam
1 tabak sogan.musakka
3 tane tavuk kebap 1 kase yogurt
Vaaay. Süper menü sezenim.

B

36 beden mi?? Benm hayatımda asla göremeyeceğim bir beden tebrik ve takdir ediyorum seni

Canım bi ara bende denemiştim karbonatı yarım litrelik petlere ne kadar atıyorsun karbonat?

Canım Ben, 1lt. Ye 1 silme tatlı kaşığı atıyorum
Yada 0.5ml e 1 çay kaşığı

Birde 2 gündür yapıyorum "gerçi bugün yapmadım" 1 s brd suya 1 yemek kaşığı limon suyu, 1 çay kaşığı karbonat atıp içtim yemeklerden yarım saat önce. Onuda kk. De okudum du. Ama faydasını bilemiyorum

Allah'ımm sana geliyorum..36 beden diyor .. ben burda 46 bedenim yawww

bende bende.. akşam üzeri 5 gibi bir ara öğün yapıp, akşamı azaltmam lazım..

Aslında yediklerin çok değil ama toplamda kaç kalori günlük limitin?
Bana 1800 cal vermişti diyetisyen.

Birde senin boy kaç ben 92 kilodayken 48 beden giyiniyordum.

Ay zaten şu beden işini kafamda çöZemedim bir türlü o kadar kilo verdim görüntüde herkes daha zayıfsın diyor ama bedende öyle olmuyor niyeki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…