- 8 Eylül 2011
- 1.159
- 1.009
- 448
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #106.421
Yok canim ne pes etmesi bende deve inadi vardir kolay kolay pes etmemsu içimini arttırabildiğin kadar arttır sporun getirdiği durumsa ödem vücudundaki ne kadar çok su o kadr cabuk gider=) spor getirdi diyede bırakma aman =) geçiçi etki kaslar çalışınca ister istemez su tutuyo . yıllardır sen kaslarını kullanama simdi su tuttular diye pes et olcak iş mi
Bu kara bugdayın esprisi nedir? özel bir diyet listesi mi var? etkisi ne ki?Selam.kızlar insallah bu hafta tartı.benim yuzumu guldurecek. Karabuday devam etmesede yemeklerin yanına yiyorum
Hanimlar merhabalar tekrardan - oncelikle ben son 1bucuk haftadir basarisiz performans sergiledim.
Nedenini inanin hic bilmiyorum. Belki birden bire o kadar cok kilo verince rehavete kapilmam, belki dukan diyeti menulerinden sikilmam, belki icinde oldugum kararsiz durum ve stress etkili oldu.
Ama son 1bucuk haftadir diyetimi mahfettim. Dukanda hepinizin bildigi gibi kacamak yapmamak esastir. Kacamak yaptiginizda kilo alirsiniz veya uzunbir sure kilo vermeniz yavaslar.
Ben 1 degil 1bucuk hafta boyunca malesef cok kacamak yaptim ve bu hafta ozellile verfigim kilonunbuyuk kismini yaklasik 1,2 kilo (bi onceki hafta da 200 gr almistim toplamda 1,4 kilo ) almis bulunmaktayim gun itibari ile.
Biraz dukan sitelerinde dolastim, ne yapmali derken okudugum yazilarla tekrar diyet moduna gectim sukur.
Zararin neresinden dounulurse kardir. Yazilanlara gore 3-5 gun saf protein yapmam gerekiyormus ve sporu arttirmam gerekiyormus. Sporumu arttirdim. Ben 5 gun dayanamam 3 gun yapip devam edecegim seyir evresine. Bugun saf protein ilk gunum. Bu ay boyunca hic kacamak yapmadan devam etmem gerek. Geriye yaklasik 7 kilo kaldi vermem gereken. bu da 1 bucuk ay ediyor kacamaksiz devam edersem.
Kacamak yapmak istedigimde birsey yemeden once gelip buraya yazacagim, umarim bir faydasi olur.
Yanimda oldugunuz icin cok tesekkur ederim. 1 bucuk saat kaldi ogle yemegine - baski altinda hissettigimden karnim acikiyor
Normalde kahvalti etmedigimde karnim acikmiyordu. Bugun omlet yedim kahvaltida deli gibi karnim ac suan.
. Gercekten mantalite olarak diyete girdim dediginde vucut birkac gun acim acimmm diye bagiriyor.. Bende ender sarac'in menusune basliyorum dedim. Ilk iki gun acliktan gozum hicbisey gormuyordu. Yemekten ac kalktim diyordum. Simdi alistim ama cok deli gibi acikmiyorum.. Sende alisacaksin..gecici bu :)
Bende de kotu haber var, kacamak yok spor var ama bu sabah +200 daha cikti.. Benim kafam karismaya basladi.. Diyet spor full yapiyorum ama gidecegine geliyor.. Sanirim insulin direnci dedikleri bu olsa gerek.. Vucudumla resmen inatlastigimi hissedebiliyorum.
Canım karabugday nnormalde sok diyetlerden biri. Butun gunu karabugday ve yogurt yiyorsun. Bi rivayete gore yapanlar hafta 3 4 kilo veriyomus. Ama ben cok yapamadım. 1 gun duzwnli yaptım digwr gunler az yemekle yaptım. Zatwn cok sok diyet yanlısı degilim uzun sure yapmayacaktım 2 gun falan bi metebolizmayı sasirtayım diye. Simdi de tadını cok sevmesemde tok tutuyor diye yiyorumBu kara bugdayın esprisi nedir? özel bir diyet listesi mi var? etkisi ne ki?
Prensesim sana ve arkadaşlara naçizane bi tavsiyem olacak.
İçtiğimiz suyun içine biraz karbonat atarak içersek- bir yudum dahi olsa- üzerinden yarım saat geçmesi gerekiyor.
Tabii bu yarım saat geçene kadar sendeki kaçamak aşkıda sönüyor :)
"Yemeklerden yarım saat önce yemeklerden en AZ bir saat sonra içilmeli"
Çünki; karbonatlı su midedeki asit seviyesini düşürüyor, yediklerimizi sindirebilmemiz içinse, midemizin asit üretmesi gerekiyor.
Sen yapıyor musun derseniz? Bu ara yapamıyorum ama bi ara ciddi ciddi yapıyordum.
0.5 ml.lik su şişesine hazırlıyordum, canım birşey yemek mi istedi hemen içiyordum.
Hele akşam yemeğinden sonra hiç birşey yememek için elimde karbonatlı su ile geziyordum.
Sadece gece yatmama yakın bırakıyordum, ya yoğurt yiyim ya ayran içiyim diye
Dur ben yine bi şişe hazırlayım
İnatlaşmaya devam kaptanım birde dün yazacaktım uyumuş kalmışım.
Spor görsellerde kedidirkedi diye bi arkadaş var onun topikte dizlerim sıkıntılı filan dersen sana proğram çıkarıyor fırsat bulunca.
Sağolsun bana çıkarmıştı hemde çok işe yarıyordu, sorunlu kaslarımın çalıştığını hissediyordum.
Şimdi ağrılarım geçince dr.a o videoları sorup ona göre devam etmeyi istiyorum.
Sende sormak istersen
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...lmaya-basliyoruz.770027/page-72#post-38990101
Bu nasıl bir spor askidir. Bende bugun 36 beden pntolunum icine accık dar olsada girdim. Yanlız ben zayıflayınc gobegimdeki catlaklar ortaya cikti. Ama olsun 2 cocuk dogurdum ben.gururla taşırım ben o çatlaklarıSpor salonundan bildiriyorum- dun canim cikmis benim
20 dk cross ramp -155 cal yakildi simdi 50 mekik cektim 50 daha cekecegim
Hadi spora :))
Ayy negüzel konuştun, bunu duyduğuma çok sevindim. Ne zaman normale döner?spora yeni başladıysan ilk günler gecici bi artış olabiliyo=)
Canım bi ara bende denemiştim karbonatı yarım litrelik petlere ne kadar atıyorsun karbonat?Prensesim sana ve arkadaşlara naçizane bi tavsiyem olacak.
İçtiğimiz suyun içine biraz karbonat atarak içersek- bir yudum dahi olsa- üzerinden yarım saat geçmesi gerekiyor.
Tabii bu yarım saat geçene kadar sendeki kaçamak aşkıda sönüyor :)
"Yemeklerden yarım saat önce yemeklerden en AZ bir saat sonra içilmeli"
Çünki; karbonatlı su midedeki asit seviyesini düşürüyor, yediklerimizi sindirebilmemiz içinse, midemizin asit üretmesi gerekiyor.
Sen yapıyor musun derseniz? Bu ara yapamıyorum ama bi ara ciddi ciddi yapıyordum.
0.5 ml.lik su şişesine hazırlıyordum, canım birşey yemek mi istedi hemen içiyordum.
Hele akşam yemeğinden sonra hiç birşey yememek için elimde karbonatlı su ile geziyordum.
Sadece gece yatmama yakın bırakıyordum, ya yoğurt yiyim ya ayran içiyim diye
Dur ben yine bi şişe hazırlayım
İnatlaşmaya devam kaptanım birde dün yazacaktım uyumuş kalmışım.
Spor görsellerde kedidirkedi diye bi arkadaş var onun topikte dizlerim sıkıntılı filan dersen sana proğram çıkarıyor fırsat bulunca.
Sağolsun bana çıkarmıştı hemde çok işe yarıyordu, sorunlu kaslarımın çalıştığını hissediyordum.
Şimdi ağrılarım geçince dr.a o videoları sorup ona göre devam etmeyi istiyorum.
Sende sormak istersen
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...lmaya-basliyoruz.770027/page-72#post-38990101
Evet kaptanım benimde hep akşam artıyo yediklerim, öğleden sonraki ara öğunlerimi arttırmayı deneyeceğim bende.1 yumurta 77
1 dilim ekmek 106
Slim cay
Ogle yemegi
Pirasa yemegi 79
1 dilim ekmek 106
Ara
2 mandalina 75
Activia minik yoğurt 104
1 avuç kabak çekirdeği 56
Aksam
4 kofte 200
Yanina salata 87
Ezogelin Çorbası 135
çok olmuş kalorim yaaa.. öğlen yiyeceğim yoğurdun yerine arada 1 adet activia yedim. hafif kabızlık var iyi gelir dedim ama onunda maşallahı varmış bilemedimbirde 1 avuç kabak çekirdeği kaçamağım oldu.. onun içinde akşam yapacağım spora ilaveten 10dk çekerek ceza veriyorum kendime.. ( sayısını bilemem ama 10 dk mekik çekmek 130 kalori yakıyor )
akşamları aldığım kalori hep diğer öğünlere oranla çok oluyor benim. Bundan sonra akşam yemeğimi daha iyi planlamalıyım.
Evet kaptanım benimde hep akşam artıyo yediklerim, öğleden sonraki ara öğunlerimi arttırmayı deneyeceğim bende.1 yumurta 77
1 dilim ekmek 106
Slim cay
Ogle yemegi
Pirasa yemegi 79
1 dilim ekmek 106
Ara
2 mandalina 75
Activia minik yoğurt 104
1 avuç kabak çekirdeği 56
Aksam
4 kofte 200
Yanina salata 87
Ezogelin Çorbası 135
çok olmuş kalorim yaaa.. öğlen yiyeceğim yoğurdun yerine arada 1 adet activia yedim. hafif kabızlık var iyi gelir dedim ama onunda maşallahı varmış bilemedimbirde 1 avuç kabak çekirdeği kaçamağım oldu.. onun içinde akşam yapacağım spora ilaveten 10dk çekerek ceza veriyorum kendime.. ( sayısını bilemem ama 10 dk mekik çekmek 130 kalori yakıyor )
akşamları aldığım kalori hep diğer öğünlere oranla çok oluyor benim. Bundan sonra akşam yemeğimi daha iyi planlamalıyım.
Allah'ımm sana geliyorum..36 beden diyor .. ben burda 46 bedenim yawwwB
Bu nasıl bir spor askidir. Bende bugun 36 beden pntolunum icine accık dar olsada girdim. Yanlız ben zayıflayınc gobegimdeki catlaklar ortaya cikti. Ama olsun 2 cocuk dogurdum ben.gururla taşırım ben o çatlakları
bende bende.. akşam üzeri 5 gibi bir ara öğün yapıp, akşamı azaltmam lazım..Evet kaptanım benimde hep akşam artıyo yediklerim, öğleden sonraki ara öğunlerimi arttırmayı deneyeceğim bende.
Vaaay. Süper menü sezenim.Menum
Sabah
2 yumurta biraz lor peynir
Ara
2 erik
Ogle karabugday yogur ve hazır tavuk kebabı ardı soyle adana urfa benzeri bi sy ondan 2 parca
Ara 1 minik cikolata 55 kl
Aksam
1 tabak sogan.musakka
3 tane tavuk kebap 1 kase yogurt
Olcak olcak sende bu azim oldukça senin 34 olcak.Allah'ımm sana geliyorum..36 beden diyor .. ben burda 46 bedenim yawww
bende bende.. akşam üzeri 5 gibi bir ara öğün yapıp, akşamı azaltmam lazım..
B
Bu nasıl bir spor askidir. Bende bugun 36 beden pntolunum icine accık dar olsada girdim. Yanlız ben zayıflayınc gobegimdeki catlaklar ortaya cikti. Ama olsun 2 cocuk dogurdum ben.gururla taşırım ben o çatlakları
Canım bi ara bende denemiştim karbonatı yarım litrelik petlere ne kadar atıyorsun karbonat?
Allah'ımm sana geliyorum..36 beden diyor .. ben burda 46 bedenim yawww
bende bende.. akşam üzeri 5 gibi bir ara öğün yapıp, akşamı azaltmam lazım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?