- 8 Eylül 2011
- 1.159
- 1.009
- 448
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #106.621
se_zen cim çok teşekkür ederim..
zeynepcim teşekkür ederim
ayy çok şey üst üste gelmiş canımm.. Allah beterinden korusun.. yarınıda atlatırsan rahatlarsın inşallah..
bende sabah hafif bir kahvaltı yaptım..aslında öğlene doğru uyandım ..günlerdir uykusuzdum.çok yorulmuşum öğlene kadar uyudum..öğleden sonra tarhana çorbası içtim ekmeksiz.. aksama patlıcan musakka yaptım..aylardır evde yemek yapmıyordum.. yanına ne yapsam diye düşünüyorum... ufaklığın ateşi var.. birde kekelemeye başladı bugün korkutuyor bu durum beni.. ateşten sanırım..öpüyorum hepinizi....
Canım teşekkür ederim güzel düşüncelerin için Ama merak etme ben kolay kolay mezun olamam gibime geliyor. Eski takımdayken 58 le başlayıp 49 a kadar inip sonra 55 ile takımdan ayrılmıştım. Bakma böyle yazdığıma bi gazla yazıyorum sonra yemekleri görünce dayanamıyorum.
Ayrıca yok bacım komik falan olduğum yok da benimki alışkanlık eski takımda bir arkadaş vardı siz onu görmeliydiniz kız cem yılmazın bayan haliydi resmen onunla biz fena rakiptik hatta bir gün iddalaştık falan sonra 1 ay sonra buluştuk işte o dönem 49 kiloya kadar düşmüştüm. Fena gaza gelmiştim sayesinde.
Yok kızzz sen beni yanlış anlamışsın annem. Ben sana niye rakip olayım ben hani beraber diğerlerini geçeriz diye öyle yazmıştım sen ye annem. Öyle azıcık yersen halsiz kalırsın.
Hayır şu menünü bugün bu kadaar şey yedikten sonra görmeyeydim iyiydi.
absolut bi kurşun döktür sen. Baksana başına gelmeyen kalmamış. Aman bacım dikkat. Allah beterinden korusun. Bazen olur öyle aksilikler üst üste bacım.
maşallah sana canım.. azimlisin ve başarıyorsun.. bende her zaman azıcık kiloluydum 60 civarı.ama evlenince çok aldım malesef. hamilelikte 6-7 kilo almıştım en fazla ama var olanlar yapıştı resmen gitmiyor. martta güzel kilo verdim diyet spor hepsi vardı.. yaz gibi saçlarım dökülmeye başladı çokk fenaydı birsürü dr a gittim vitamin değerlerim normal görünüyordu ama sanırım testlerde çıkmayan bişeyler eksilmişti vücuttan mineraller... bende diyeti bıraktım yedim de yedim .. yine geldi eski kilolar.. iş çok yoğun olunca buraya da giremiyorum.. bakalım inşallah toparlıycam burda..Sozen
Okulda falan çok sık hastalanıyor çocuklar. Benim kız 6 yaşında anasınıfına gidiyor Oğlan da 11 aylık oldu. Bende doğumda aldığım kilolarımı hala vermeye çalışıyorum. gerçi benim ablamda doğumda 30 dan fazla kilo aldı oğlu 19 yaşında hala veremedi ama işte bende öyle uğraşıyorum bakalım. Doğumda alınan kilolar hep bahanemiz oluyor işte. Eskiden ben zayıfkene herkes çocuk doğursun göreriz dediler. Kızım doğunda 49 kiloya düştüm gördüler. Sonra bir tane canım ikinciyi doğurunca öyle kolay verilmiyor dediler ikinciden sonra da hemen hemen verdim sayılır azıcık daha versem onu da görecekler. 30 dan sonra kilo veremezsin dediler. Şükür 32 yaşındayım. Yani bacım yaş, doğum , emzirme bilmem ne hep bizim bahanelerimiz ;Ben çocukluğum ve genç kızlığım boyunca tombalaktım böyle her gören yanaklarımı sıkmak isterdi. Evlenince daha fazla kilo alır dediler evlenince 45 kiloya düştüm . Ben herhalde milletin bahanelerini çürütmek için zayıflıyorum. ayyy kötümüyüm neyim.Şimdi de millet zayıflamayayım diye ayyy zayıf olunca yanakların çöküyor sana yakışmıyor bu kadar yeter diyo. Tamamen kıskankançlıktan olduğu için hiç kulak asmıyorum onlara. Resimlerime bakıyorum valla gayet iyi görünüyorum. Kiloluyken yanaklarımın tombalaklığından gözlerim minnacık kalıyo.
Ay canım belki saçma olacak ama ben ekmek yemeği bıraktığımda da saçım dökülmeye başlamıştı. Diyetisyenlik okuyan bir arkadaşım vardı öyle laf arasında ekmek vazgeçilmez yoksa saçın dökülür dedi :) ben şok olmuştum. Evet dökülüyor filan demiştim. Yani belki böyle bişeydir demiş bulundum şuanmaşallah sana canım.. azimlisin ve başarıyorsun.. bende her zaman azıcık kiloluydum 60 civarı.ama evlenince çok aldım malesef. hamilelikte 6-7 kilo almıştım en fazla ama var olanlar yapıştı resmen gitmiyor. martta güzel kilo verdim diyet spor hepsi vardı.. yaz gibi saçlarım dökülmeye başladı çokk fenaydı birsürü dr a gittim vitamin değerlerim normal görünüyordu ama sanırım testlerde çıkmayan bişeyler eksilmişti vücuttan mineraller... bende diyeti bıraktım yedim de yedim .. yine geldi eski kilolar.. iş çok yoğun olunca buraya da giremiyorum.. bakalım inşallah toparlıycam burda..
öyle malesef canım bende ne ekmek nede pilav türü şeyler yemedim o dönem.. 3-4 ay sonra dökülmeler başladı. cildiye uzmanına gittim defalarca hiç bişey işe yaaramadı o dönem vitamin ilaçları başladım çeşit çeşit 3 ay sonra normale döndü dökülmelerim..şimdi yine diyete başlıyorum ama bu sefer daha dikkatli olcam yavaş yavaş gitsin ne yapıyım çabuk verdim odönem sonra çabuk aldım..Ay canım belki saçma olacak ama ben ekmek yemeği bıraktığımda da saçım dökülmeye başlamıştı. Diyetisyenlik okuyan bir arkadaşım vardı öyle laf arasında ekmek vazgeçilmez yoksa saçın dökülür dedi :) ben şok olmuştum. Evet dökülüyor filan demiştim. Yani belki böyle bişeydir demiş bulundum şuan
bravooo bravoooooAkşam menüm
1 tabak mercimek çorba
1 tabak kabak yemegi
2 bardak su
Yemekten bir saat sonra da bi bardak çay
bugünü kaçamaksiz tamamladim şükür:)
bu evlenince kilo alma durumu nedir kadınların derdi yaaa.. ben evlendiğimde 40 bedendim. boyum uzun olduğu için çok göstermiyordu 40 beden. gayet iyiydim. evlendikten sonra 6 ay içinde inanılmaz bir hızla kilo aldım. yaklaşık 30 kilo kadarmaşallah sana canım.. azimlisin ve başarıyorsun.. bende her zaman azıcık kiloluydum 60 civarı.ama evlenince çok aldım malesef. hamilelikte 6-7 kilo almıştım en fazla ama var olanlar yapıştı resmen gitmiyor. martta güzel kilo verdim diyet spor hepsi vardı.. yaz gibi saçlarım dökülmeye başladı çokk fenaydı birsürü dr a gittim vitamin değerlerim normal görünüyordu ama sanırım testlerde çıkmayan bişeyler eksilmişti vücuttan mineraller... bende diyeti bıraktım yedim de yedim .. yine geldi eski kilolar.. iş çok yoğun olunca buraya da giremiyorum.. bakalım inşallah toparlıycam burda..
Aynı şeyi bende yaşadım bacım. 2 yıl ağzıma ekmek - makarna - pilav sürmedim. Ama hakkaetten sürmedim. Ve benimde deli gibi saçlarım döküldü dünya kadar doktora gittim bir sürü test yapıldı her şey normal görünüyordu. Sonra hamile kalınca normal yemeğe başladım ve hormonlarında etkisi ile saçlarım dökülmedi. Şimdi de ekmek yiyorum artık saçlarım eskisi gibi dökülmüyor.öyle malesef canım bende ne ekmek nede pilav türü şeyler yemedim o dönem.. 3-4 ay sonra dökülmeler başladı. cildiye uzmanına gittim defalarca hiç bişey işe yaaramadı o dönem vitamin ilaçları başladım çeşit çeşit 3 ay sonra normale döndü dökülmelerim..şimdi yine diyete başlıyorum ama bu sefer daha dikkatli olcam yavaş yavaş gitsin ne yapıyım çabuk verdim odönem sonra çabuk aldım..
@se_zensen mezun olsan da gorusmeye devam edelim ne bileyim blogun felan varsa takip ederim bacim :)
hergun gelir iki kahkaha atar sabah sabah pozitif enerjiyle baslarim gune
Artikse_zen yazisini gormem bile yetiyo olmam icin
Nurgul_85 demistim sana se_zen cok saglam rakiptir diye
Bu hizla ikiniz demeksilina yi indirirsiniz liderlik koltugundan :)
Ben geldimmmmm helloooo
Sabah 5 buçukta kalktım ders çalıştım. Oradan sınava gittik. Sabah sabah sadece poğaça vardı sınav yerinde 1 poğaça yemek zorunda kaldım.. Sınavımda eh fena değil :)
Sınavdan sonra 1 sütlü kahve içtim.
Öğlen
1/2 simit
Peynir zeytin domates çay
Sınavdan sonra pazara gittik biraz sebze alalım diye. Yağmur yağmış, pazarcıların tezgahların tepesine kurdukları brandalarının üstüne su birikmiş. Bir tezgahın önünden geçerken o branda rüzgardan havalandı. Bütünnn o su kafamdan aşağı döküldüSonra kafamı arabanın kapısına vurdum. Elimi yaktım, kolumu dolaba çarptım. Başıma gelmeyen kalmadı... Ay Allah beterinden korusun dedim.. Neyse akşamada fırında tavuk yapıcam, yanınada 3-4 kaşık bulgur pilavıyla halim kalırsa bide salata yaparım.. Şimdide gidip biraz daha yarınki sınava çalışayım.. Herkese iyi haftasonları öptümmmm
çook geçmiş olsen sozenim, biz bile soğuklara zor dayanıyorsak çokcuklarnapsın?oğlan 4.5 yaşında bu sene kreşe başladı sık sık hastalanıyor malesef..yarın kadar bakıcam düşmezse antibiyotik başlıycaz yine..
Küçükken hatırlıyorum benimde toprağa ilgim vardıdemir eksikliğinden çocukların toprak yediklerini ilk duyduğumda çok şaşırmıştım.. Tıp bilimine hayran kalmıştım.... ama iyi yapmışşın şu kışın ortasında hava almışlar çocuklar ne güzel.. senin çocuklar kaç yaşında?
Sozen
Okulda falan çok sık hastalanıyor çocuklar. Benim kız 6 yaşında anasınıfına gidiyor Oğlan da 11 aylık oldu. Bende doğumda aldığım kilolarımı hala vermeye çalışıyorum. gerçi benim ablamda doğumda 30 dan fazla kilo aldı oğlu 19 yaşında hala veremedi ama işte bende öyle uğraşıyorum bakalım. Doğumda alınan kilolar hep bahanemiz oluyor işte. Eskiden ben zayıfkene herkes çocuk doğursun göreriz dediler. Kızım doğunda 49 kiloya düştüm gördüler. Sonra bir tane canım ikinciyi doğurunca öyle kolay verilmiyor dediler ikinciden sonra da hemen hemen verdim sayılır azıcık daha versem onu da görecekler. 30 dan sonra kilo veremezsin dediler. Şükür 32 yaşındayım. Yani bacım yaş, doğum , emzirme bilmem ne hep bizim bahanelerimiz ;Ben çocukluğum ve genç kızlığım boyunca tombalaktım böyle her gören yanaklarımı sıkmak isterdi. Evlenince daha fazla kilo alır dediler evlenince 45 kiloya düştüm . Ben herhalde milletin bahanelerini çürütmek için zayıflıyorum. ayyy kötümüyüm neyim.Şimdi de millet zayıflamayayım diye ayyy zayıf olunca yanakların çöküyor sana yakışmıyor bu kadar yeter diyo. Tamamen kıskankançlıktan olduğu için hiç kulak asmıyorum onlara. Resimlerime bakıyorum valla gayet iyi görünüyorum. Kiloluyken yanaklarımın tombalaklığından gözlerim minnacık kalıyo.
zaten canım sağlıkla giden kilolar genellikle geri gelmezler. aslında herşeyden az az yemekte fayda var. ben şimdi diyetteyim ya eşim yazııık hergün isyanlarda, '"mutfak masrafları daha da arttı bu nasıl diyettir oysaki ben açım"diye.. tabi bana takılıyoöyle malesef canım bende ne ekmek nede pilav türü şeyler yemedim o dönem.. 3-4 ay sonra dökülmeler başladı. cildiye uzmanına gittim defalarca hiç bişey işe yaaramadı o dönem vitamin ilaçları başladım çeşit çeşit 3 ay sonra normale döndü dökülmelerim..şimdi yine diyete başlıyorum ama bu sefer daha dikkatli olcam yavaş yavaş gitsin ne yapıyım çabuk verdim odönem sonra çabuk aldım..
Diyet yapmaktan ne anlıyor bu insanlar ya. Ne var yani diyet yapıyorsan? Gerçi sen de bilmiyorsundur bunun cevabını. Ay çok sinirlendim anacım.Bacılar sinirlerim çok bozuk nerde benim rakibem
Bu gece kv görümce elti görumcenin kv si kv nin yeğeni falan kalabalık içinde sırf ekmek ve pilav yemedim diye sen yoksa diyet mi yapiyosun eyvahlar olsun diyerek rencide edildim.(ben tabagmdakine dokunmadım onlar tabağa koydurmadilar bile) eltim emzirir ve sigara içer onda hiç kötü bisey yok ama diyet yapmak romayı yakmaktan kötüdür.diğerleri istahsizdir sadece ama ben her şeyi silip sürmeliyim.aşırı derece de sinirimi bozuyolar. bu akşam yemeğe gideceğiz gorumceye tam kapıdan çıkıyoruz kv bana gündüzden kalan patates salatasını zorla yedirmeye kalkmasın mi.hele dün gece yarısı bana kokorec söylemeye kalktilar.farkedildigim için daha çok sıkıştırıyorlar elti ve gorumce 46-50 kilo ama ben o kiloda asla olmamalıyım kızlar çok uzun yazdım kusura bakmayın eşim de yok ya bi size derdimi anlatabiliyorum
Emziriyorum ya.sütüm azalırmış. Akılları yerinden cikiyo ben kilo verinceDiyet yapmaktan ne anlıyor bu insanlar ya. Ne var yani diyet yapıyorsan? Gerçi sen de bilmiyorsundur bunun cevabını. Ay çok sinirlendim anacım.
Emziriyorum ya.sütüm azalırmış. Akılları yerinden cikiyo ben kilo verince
yaaa ben sana kıyamammmm.. nasıl da üzülmüşşş.. üzülme kuzucan.. çaktırmamaya çalış.. yok canım ne diyeti herşeyi yiyorum.. emziriyorum ben, diyet falan yapamam diye söyle.. arada bir onların baskısıyla yediklerin de senin nazar boncuğun olsun ne diyelim. evine döndüğünde spor yaparsın bol bol hiçç bişey olmaz..Bacılar sinirlerim çok bozuk nerde benim rakibem
Bu gece kv görümce elti görumcenin kv si kv nin yeğeni falan kalabalık içinde sırf ekmek ve pilav yemedim diye sen yoksa diyet mi yapiyosun eyvahlar olsun diyerek rencide edildim.(ben tabagmdakine dokunmadım onlar tabağa koydurmadilar bile) eltim emzirir ve sigara içer onda hiç kötü bisey yok ama diyet yapmak romayı yakmaktan kötüdür.diğerleri istahsizdir sadece ama ben her şeyi silip sürmeliyim.aşırı derece de sinirimi bozuyolar. bu akşam yemeğe gideceğiz gorumceye tam kapıdan çıkıyoruz kv bana gündüzden kalan patates salatasını zorla yedirmeye kalkmasın mi.hele dün gece yarısı bana kokorec söylemeye kalktilar.farkedildigim için daha çok sıkıştırıyorlar elti ve gorumce 46-50 kilo ama ben o kiloda asla olmamalıyım kızlar çok uzun yazdım kusura bakmayın eşim de yok ya bi size derdimi anlatabiliyorum
Sağol kaptanım...insaallah sınavın güzel geçer Allah yardımcın olsun.sabah kalk borusuuuuu
gecenin yarısı uyudum, sabah 7de kalktım hala ders çalışıyorum. öğlen 14.00'te sınavım var..ayy bitsede rahatlasam..
haydi iyi pazarlar herkese canlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?