Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızlarr ikinize de mucckkk :) bebişe geçmiş olsun sözencimm..
sezencim sendeki hırs bu takımda kimsede yok desem abartmam herhalde, senin istediğin kiloya gelmene çok az kaldı bence :)

maşallah sana canım.. azimlisin ve başarıyorsun.. bende her zaman azıcık kiloluydum 60 civarı.ama evlenince çok aldım malesef. hamilelikte 6-7 kilo almıştım en fazla ama var olanlar yapıştı resmen gitmiyor. martta güzel kilo verdim diyet spor hepsi vardı.. yaz gibi saçlarım dökülmeye başladı çokk fenaydı birsürü dr a gittim vitamin değerlerim normal görünüyordu ama sanırım testlerde çıkmayan bişeyler eksilmişti vücuttan mineraller... bende diyeti bıraktım yedim de yedim .. yine geldi eski kilolar.. iş çok yoğun olunca buraya da giremiyorum.. bakalım inşallah toparlıycam burda..

Ay canım belki saçma olacak ama ben ekmek yemeği bıraktığımda da saçım dökülmeye başlamıştı. Diyetisyenlik okuyan bir arkadaşım vardı öyle laf arasında ekmek vazgeçilmez yoksa saçın dökülür dedi :) ben şok olmuştum. Evet dökülüyor filan demiştim. Yani belki böyle bişeydir demiş bulundum şuan

se_zen bacım çok düşüncelisin :) o zaman şöyle yapalim rakip düşüncesiyle degil ortak mantıgiyla hareket edelim en birinci biz olalim :)

öyle malesef canım bende ne ekmek nede pilav türü şeyler yemedim o dönem.. 3-4 ay sonra dökülmeler başladı. cildiye uzmanına gittim defalarca hiç bişey işe yaaramadı o dönem vitamin ilaçları başladım çeşit çeşit 3 ay sonra normale döndü dökülmelerim..şimdi yine diyete başlıyorum ama bu sefer daha dikkatli olcam yavaş yavaş gitsin ne yapıyım çabuk verdim odönem sonra çabuk aldım..

Kızlar 2 gündür acayip kaçamak yapıyorum. Aylardır yemediğim şeyleri özlemişim sanki biraz. Sporla telafi etmeye çalışıyorum ama içim rahat değil.

bu evlenince kilo alma durumu nedir kadınların derdi yaaa.. ben evlendiğimde 40 bedendim. boyum uzun olduğu için çok göstermiyordu 40 beden. gayet iyiydim. evlendikten sonra 6 ay içinde inanılmaz bir hızla kilo aldım. yaklaşık 30 kilo kadar oha diyorum kendime..
ayy sözennn nolur verelim şu kiloları yaaaaa.. yazık bize vallaaa..
bu arada ıı. abdülhamid dönemini okuyorum bi yandan savaşlar mavaşlar kafam uçtu artık valla

Aynı şeyi bende yaşadım bacım. 2 yıl ağzıma ekmek - makarna - pilav sürmedim. Ama hakkaetten sürmedim. Ve benimde deli gibi saçlarım döküldü dünya kadar doktora gittim bir sürü test yapıldı her şey normal görünüyordu. Sonra hamile kalınca normal yemeğe başladım ve hormonlarında etkisi ile saçlarım dökülmedi. Şimdi de ekmek yiyorum artık saçlarım eskisi gibi dökülmüyor.

prensesim beni bitirdin yine, ama bak gör ben hepinizden önce verip fazlalıklarımı kırmızı kurdale alcam

kaptanım sen naptın yaa:))) başına gelmeyen kalmamış, olsun her işte vardır bi hayır deyip yola devam

çook geçmiş olsen sozenim, biz bile soğuklara zor dayanıyorsak çokcuklarnapsın?

zaten canım sağlıkla giden kilolar genellikle geri gelmezler. aslında herşeyden az az yemekte fayda var. ben şimdi diyetteyim ya eşim yazııık hergün isyanlarda, '"mutfak masrafları daha da arttı bu nasıl diyettir oysaki ben açım"diye.. tabi bana takılıyomarkete gidip tavuk et alıyorum uyarıyo hemen "bana da al olur mu" diye.

Kızlar bugün giremedim fazla daha yeni geldim eve.kaptanım çok geçmiş olsun nazara geldin herhalde.bi oku üfle kendine de Allah beterinden korusun.

Bacılar sinirlerim çok bozuk nerde benim rakibem
Bu gece kv görümce elti görumcenin kv si kv nin yeğeni falan kalabalık içinde sırf ekmek ve pilav yemedim diye sen yoksa diyet mi yapiyosun eyvahlar olsun diyerek rencide edildim.(ben tabagmdakine dokunmadım onlar tabağa koydurmadilar bile) eltim emzirir ve sigara içer onda hiç kötü bisey yok ama diyet yapmak romayı yakmaktan kötüdür.diğerleri istahsizdir sadece ama ben her şeyi silip sürmeliyim.aşırı derece de sinirimi bozuyolar. bu akşam yemeğe gideceğiz gorumceye tam kapıdan çıkıyoruz kv bana gündüzden kalan patates salatasını zorla yedirmeye kalkmasın mi.hele dün gece yarısı bana kokorec söylemeye kalktilar.farkedildigim için daha çok sıkıştırıyorlar elti ve gorumce 46-50 kilo ama ben o kiloda asla olmamalıyım kızlar çok uzun yazdım kusura bakmayın eşim de yok ya bi size derdimi anlatabiliyorum

Diyet yapmaktan ne anlıyor bu insanlar ya. Ne var yani diyet yapıyorsan? Gerçi sen de bilmiyorsundur bunun cevabını. Ay çok sinirlendim anacım.

yaaa ben sana kıyamammmm.. nasıl da üzülmüşşş.. üzülme kuzucan.. çaktırmamaya çalış.. yok canım ne diyeti herşeyi yiyorum.. emziriyorum ben, diyet falan yapamam diye söyle.. arada bir onların baskısıyla yediklerin de senin nazar boncuğun olsun ne diyelim. evine döndüğünde spor yaparsın bol bol hiçç bişey olmaz..

Kızlar son 10 gün...anneme gidiyorum bugün orda biliyolar yediklerime dikkat ettiğimi serbest bırakıyorlar. Dün gece sinirden spor falan yapamadım ilk defa.ama bugün bol bol yürüyüş var akşama da mekikle egzersiz. Çarşamba dönüyorum evime hadi bakalım siz bi de beni dönünce görün
Annemde tartılamıyorum evdekine göre 2 kg eksik.aslında yillardir orada tartılırım ama şimdi evdekiyle başladım kafa karışıklığı olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…