Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ara öğün bir fincan şekersiz Türk Kahvesi
Öğle yemeğinde nohut pilav ve karnabaharlı salata var
Düşüncem 1 tabak salata 2 dilim kepek ekmek 1 bardak ayran yada 1 kase yoğurt ne dersiniz yada nohut tan yesemmi biraz

Günaydın kızlar bugünkü kahvaltım
2 dilim tam buğday ekmeği
1 yumurta
1 domates
1 karper
bir avuç limonlu maydanoz şekersiz çay

Günaydın bu arada
Sabah kahvaltim;
1 dilim kepekli ekmek
0,5 dilim beyaz peynir
2 adet cherry domates
1 adet küçük salatalık
1 bardak taze sıkılmış meyve suyu

Kızlar yanlış anlamayın lütfen ama menüleri tek seferde yazarsanız, yorumlamamız daha kolay olur.
Çünkü fırsat buldukça girip okuyabiliyoruz, o yüzden kopukluklar oluyor, başı neydi sonu neydi diye

Nohuttan yiyebilirsin tabiki, kendi ölçünü bildiğin sürece sıkıntı yok tatlım

O zama
Kızlar yanlış anlamayın lütfen ama menüleri tek seferde yazarsanız, yorumlamamız daha kolay olur.
Çünkü fırsat buldukça girip okuyabiliyoruz, o yüzden kopukluklar oluyor, başı neydi sonu neydi diye
haklısın canım bende msj sayısı var diye ayrı ayrı yazıyordum akşamları yazarım artık :)

Günaydın kızlar bugünkü kahvaltım
2 dilim tam buğday ekmeği
1 yumurta
1 domates
1 karper
bir avuç limonlu maydanoz şekersiz çay
Afiyet olsun cnm. Süper menü
Vay ıyimis şu jillian. Sabah yarım saat yaptım iyi geldi
Afferin kız sana. Maşallah
Günaydın bu arada
Sabah kahvaltim;
1 dilim kepekli ekmek
0,5 dilim beyaz peynir
2 adet cherry domates
1 adet küçük salatalık
1 bardak taze sıkılmış meyve suyu
Waaaw harika. Afiyet olsun cnm.
ölçülü olursa neden olmasın.

2-3 çatal ye canım canım istemesin sonra :)

Kızlar günaydın :))

Geç uyandığım için öğle ve kahvaltı birleştirdim.
5 zeytin
2 kızarmış kepek ekmek
1/2 domates
1 haşlanmış yumurta
1 çatal salçalı sosis
2 kk peynir
Yeşilçay

Akşam
1/2 porsiyon bulgur pilavı
5 adet tavuk kanat

Aralarda hurma yiyeceğim.

Kızlar dün kek yapmışlar 1 dilim yedim akşam kaçamak yapıyorum şu sıralar ve spor yapmadım :S bugün kendime çeki düzen vericem. Jillian, egzersizler, mekik Allah ne verdiyse.

Evett kesinlikle katılıyorum.. Bu kadar çok kendimi kasmaktan artık kilo veremez duruma geldim. 1 haftadır diyetisyen menüsüyle diyete başladım ama vereceğime 2 kilo almışım . Sabah uyandığımdan beri söyleniyorum, günüm çöp oldu. Hatta sabah hiç bişey yemedim. Öğlende de salata ve 1 dilim ekmek yedim. Vallahi bazen çok baskı yapıyorum kendime. Bi rayına girse bu kadar inişli çıkışlı olmasa kilolarım, belki biraz daha relax olucam ama bir hafta içinde kilom o kadar farklı çıkıyor ki, noluyo beeeee diye bağırasım geliyor
Ama kopmuyorum bi şekilde umutsuzluğa kapılsamda devam etmeye çalışıyorum. :)

Kaptanım bütün gün evde misin ?

Canım diyetisyrnlerin önerdiği haftada bir gün sabah tuvalete gittikten sonra kıyafetsiz tartılmak.

İlk diyete başkadığımda bende hergün tartılıyordum ve çok farklı çıkıyordum.

Tabiii buda moral bozukluğu olarak dönüyordu.

Şimdi sadece cumaları tartılıyorum. Haa birde pts tartılıyorduk yaa, birde o zaman

Bence sende çok tartılma farkı göreceksin eminim

Hasta olduğum için evden fazla cikamiyorum. O yüzden jilliani bu sabah denedim. Süper hareketler var. Gerçi biraz ham birazda hasta olduğum için arada fire verdim

Bence kilodan çok beden ölçülerine dikkat et. Spor yapiyorsan sıkılasma sebebi ile yağ gitmiş kas gelmiş olabilir. O yüzden bence hiiiic canını sıkma

Bu tartı farkı benimde çok canımı sıkıyor her sabah tartılıyodum bir günde 2 kg farkettiği oluyodu şimdi cumaya saklıyorum bakalım sonuç ne olacak

sabah
1 yumurta (yağda pişmiş)
2 dilim ekmek
2 dilim peynir
2 çatal reçel

öğlen yok (geç kahvaltı yaptığım için)

ara sütlü türk kahvesi

akşam
bir kase yoğurtlu yulaf ezmesi
ıspanaklı yumurta

inanılmaz tok hissediyorum sanki dünyaları yemişim gibi :)
2 lt su içtim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…