- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #106.981
Bende katılmak istiyorum iki gruptada olabilirim dimiArkadaşlar yeni bir spor yolculuğuna ne dersiniz?
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...sansone-ile-walk-at-home-hep-birlikte.792924/
Günaydın kızlar bugünkü kahvaltım
2 dilim tam buğday ekmeği
1 yumurta
1 domates
1 karper
bir avuç limonlu maydanoz şekersiz çay
Günaydın bu arada
Sabah kahvaltim;
1 dilim kepekli ekmek
0,5 dilim beyaz peynir
2 adet cherry domates
1 adet küçük salatalık
1 bardak taze sıkılmış meyve suyu
Ara öğün bir fincan şekersiz Türk Kahvesi
Öğle yemeğinde nohut pilav ve karnabaharlı salata var
Düşüncem 1 tabak salata 2 dilim kepek ekmek 1 bardak ayran yada 1 kase yoğurt ne dersiniz yada nohut tan yesemmi biraz
Evet katılabilirsinBende katılmak istiyorum iki gruptada olabilirim dimi
Tabiki canım.burası zayıflama takımı,orası spor grubu...kardeş kardrş yaparız ne güzelBende katılmak istiyorum iki gruptada olabilirim dimi
O zamaKızlar yanlış anlamayın lütfen ama menüleri tek seferde yazarsanız, yorumlamamız daha kolay olur.
Çünkü fırsat buldukça girip okuyabiliyoruz, o yüzden kopukluklar oluyor, başı neydi sonu neydi diye
Nohuttan yiyebilirsin tabiki, kendi ölçünü bildiğin sürece sıkıntı yok tatlım
haklısın canım bende msj sayısı var diye ayrı ayrı yazıyordum akşamları yazarım artık :)Kızlar yanlış anlamayın lütfen ama menüleri tek seferde yazarsanız, yorumlamamız daha kolay olur.
Çünkü fırsat buldukça girip okuyabiliyoruz, o yüzden kopukluklar oluyor, başı neydi sonu neydi diye
Afiyet olsun cnm. Süper menüGünaydın kızlar bugünkü kahvaltım
2 dilim tam buğday ekmeği
1 yumurta
1 domates
1 karper
bir avuç limonlu maydanoz şekersiz çay
Afferin kız sana. MaşallahVay ıyimis şu jillian. Sabah yarım saat yaptım iyi geldi
Waaaw harika. Afiyet olsun cnm.Günaydın bu arada
Sabah kahvaltim;
1 dilim kepekli ekmek
0,5 dilim beyaz peynir
2 adet cherry domates
1 adet küçük salatalık
1 bardak taze sıkılmış meyve suyu
ölçülü olursa neden olmasın.Ara öğün bir fincan şekersiz Türk Kahvesi
Düşüncem 1 tabak salata 2 dilim kepek ekmek 1 bardak ayran yada 1 kase yoğurt ne dersiniz yada nohut tan yesemmi biraz
2-3 çatal ye canım canım istemesin sonra :)Ara öğün bir fincan şekersiz Türk Kahvesi
Oluyor canım oluyor..
Kendi kendimize yapıyoruz ne yapıyorsak!
Kilo verme psikolojik
Kilo alma psikolojik
Hastalıklar psikolojik
Hamile kalabilmek bile psikolojik
Ayy bende şiştim valla, tartışabilmekte bi başarı, hiç olmazsa deşarj olursun.
Ben anca içime atıp susup, ağlıyorum
Aynen öyle kaptanım. Bana da oluyor.
Bi parça kek attım ağzıma. AĞLADIM.
Kardeşim de 97 kilodan 65 kiloya düştü. Bilir bu psikolojiyi. Abla çok takıyorsun dedi. Tek derdim bu çünkü. Kendimle savaşıyorum. Ve kısa sürede hemen olsun bitsin istiyorum. Ama kilo vermek zaman ve sabır işiymiş onu anladım. Artık kendimle savaşmak yerine kendimi sevmeye başladım. Kendimi mutlu edecek şeyler yapıcam. Canım kek mi istedi ? Bir parça yiyeceğim. Spor salonunda hocam " bi kere yedin diye kilo almazsın bunu sürekli hale getirirsen alırsın" demişti. Ben de haftada bi tatlımı, kekimi,böreğimi yemeğe başladım. Baktım gram gram da olsa kilolar gidiyor. Acelemiz yok. Psikolojimizi bozmadan kendimizi severek zafere yürüyeceğiz :)
Evett kesinlikle katılıyorum.. Bu kadar çok kendimi kasmaktan artık kilo veremez duruma geldim. 1 haftadır diyetisyen menüsüyle diyete başladım ama vereceğime 2 kilo almışım. Sabah uyandığımdan beri söyleniyorum, günüm çöp oldu. Hatta sabah hiç bişey yemedim. Öğlende de salata ve 1 dilim ekmek yedim. Vallahi bazen çok baskı yapıyorum kendime. Bi rayına girse bu kadar inişli çıkışlı olmasa kilolarım, belki biraz daha relax olucam ama bir hafta içinde kilom o kadar farklı çıkıyor ki, noluyo beeeee diye bağırasım geliyor
Ama kopmuyorum bi şekilde umutsuzluğa kapılsamda devam etmeye çalışıyorum. :)
Canım diyetisyrnlerin önerdiği haftada bir gün sabah tuvalete gittikten sonra kıyafetsiz tartılmak.Evett kesinlikle katılıyorum.. Bu kadar çok kendimi kasmaktan artık kilo veremez duruma geldim. 1 haftadır diyetisyen menüsüyle diyete başladım ama vereceğime 2 kilo almışım. Sabah uyandığımdan beri söyleniyorum, günüm çöp oldu. Hatta sabah hiç bişey yemedim. Öğlende de salata ve 1 dilim ekmek yedim. Vallahi bazen çok baskı yapıyorum kendime. Bi rayına girse bu kadar inişli çıkışlı olmasa kilolarım, belki biraz daha relax olucam ama bir hafta içinde kilom o kadar farklı çıkıyor ki, noluyo beeeee diye bağırasım geliyor
Ama kopmuyorum bi şekilde umutsuzluğa kapılsamda devam etmeye çalışıyorum. :)
Hasta olduğum için evden fazla cikamiyorum. O yüzden jilliani bu sabah denedim. Süper hareketler var. Gerçi biraz ham birazda hasta olduğum için arada fire verdimKızlar günaydın :))
Geç uyandığım için öğle ve kahvaltı birleştirdim.
5 zeytin
2 kızarmış kepek ekmek
1/2 domates
1 haşlanmış yumurta
1 çatal salçalı sosis
2 kk peynir
Yeşilçay
Akşam
1/2 porsiyon bulgur pilavı
5 adet tavuk kanat
Aralarda hurma yiyeceğim.
Kızlar dün kek yapmışlar 1 dilim yedim akşamkaçamak yapıyorum şu sıralar ve spor yapmadım :S bugün kendime çeki düzen vericem. Jillian, egzersizler, mekik Allah ne verdiyse.
Kendime dikkat etmeye başlayalı 4 gün oldu. Kilo verdim mi tam bilmiyorum ama kendimi hafiflemiş hissediyorumAfiyet olsun cnm. Süper menü
Afferin kız sana. Maşallah
Waaaw harika. Afiyet olsun cnm.
ölçülü olursa neden olmasın.
Bence kilodan çok beden ölçülerine dikkat et. Spor yapiyorsan sıkılasma sebebi ile yağ gitmiş kas gelmiş olabilir. O yüzden bence hiiiic canını sıkmaKızlar bu ara bana bir sinir geldi. Önüme gelen herkesle tartışıyorum, hep bi mutsuzluk hep bi tembellik, umutsuzluk hali. Sürekli diyet düşünüyorum. 4 kaşık yazan yemekten 6 kaşık yesem dünyanın en büyük hatasını yapmışım gibi hissediyorum. Bu ara çok baskı var üzerimde ne yapsam bilemedim. Sizede oluyo mu bazen ??
Bu tartı farkı benimde çok canımı sıkıyor her sabah tartılıyodum bir günde 2 kg farkettiği oluyodu şimdi cumaya saklıyorum bakalım sonuç ne olacakCanım diyetisyrnlerin önerdiği haftada bir gün sabah tuvalete gittikten sonra kıyafetsiz tartılmak.
İlk diyete başkadığımda bende hergün tartılıyordum ve çok farklı çıkıyordum.
Tabiii buda moral bozukluğu olarak dönüyordu.
Şimdi sadece cumaları tartılıyorum. Haa birde pts tartılıyorduk yaa, birde o zaman
Bence sende çok tartılma farkı göreceksin eminim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?