- 6 Ekim 2014
- 1.277
- 1.495
- 208
- 40
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #107.001
ah ahh benimde en kötü huyum her sabah tartıya çıkmadan duramıyorumBu tartı farkı benimde çok canımı sıkıyor her sabah tartılıyodum bir günde 2 kg farkettiği oluyodu şimdi cumaya saklıyorum bakalım sonuç ne olacak
Gozün aydın bacım. Bu arada hayırdır senin esin nerde. Esimi.yanında çok fazla da diyet muhabbeti yapma bak simdi emziriyorsun diye bir sey falan der sonra kayınvaldene malzeme çıkarBacılar nasılsınız benim heyecan dorukta bir gün kaldievin işi de bitmek üzere buraya pek uğrayamadım kusuruma bakmayın sizleri çok seviyorum
Biz boyle acele ettikce kilolar da hisse senedi gibi oynak oluyor bacım. Dusunsene borsa ne kadar aceleci, her sey saniyelik. Ama bak simdi bankaya paranı yatırıyorsun yavas yavas buyuyor heyecan yok hareket yok, param bitti eridi derdi yok. Iste biz de kiloları boyle yavas vercez sonra aman 3 gunde 3 kilo aldım derdimiz olmayacak. Sende biraz rahatla. O kilolar gidecek. Sen aldın onları ve sen istediginde gidecek. Biraz da olumlama yap. Kendini neye inandırırsan oyle olur. Kendini zayıfladıgına, kolay kilo verdigine inandır. Ama dikkat hızlı degil kolay. Bak bir sure sonra gercekten cok kolay kilo veriyorsun. Gece yataga yattıgında kendini rahatlat, en kolay yolu gozlerini kapat~p bir merdivenden indigini hayal etmektir.sonra zihnini boylece boşalt ve kendi kendine absolut sen çok kolay kilo veriyorsun. Saglık icik yemekbyiyorsun ve yedigin her yemek için Allaha şükür et. Bunun gibi.Evett kesinlikle katılıyorum.. Bu kadar çok kendimi kasmaktan artık kilo veremez duruma geldim. 1 haftadır diyetisyen menüsüyle diyete başladım ama vereceğime 2 kilo almışım. Sabah uyandığımdan beri söyleniyorum, günüm çöp oldu. Hatta sabah hiç bişey yemedim. Öğlende de salata ve 1 dilim ekmek yedim. Vallahi bazen çok baskı yapıyorum kendime. Bi rayına girse bu kadar inişli çıkışlı olmasa kilolarım, belki biraz daha relax olucam ama bir hafta içinde kilom o kadar farklı çıkıyor ki, noluyo beeeee diye bağırasım geliyor
Ama kopmuyorum bi şekilde umutsuzluğa kapılsamda devam etmeye çalışıyorum. :)
Bacım.kilonu hatırlayamdım ama mesela oglen hep nohut hem ekmek sani yanyan olmamış gibi geldi. Ikiside yogun karbonhidrat icriyor nohutun gerci iyi korbonhidrat ama sanki ekmek yerine yanında salata yeseydin daha iyi olurdu.onun.dışında menün gayet iyi gibiSlm sabah akşam zorunlu yürüyüşümü yaptım
2 dl kepek ekmek
1 karper
1 domates
Yarım kırmızı biber ve limonlu maydanoz
Ara şekersiz Türk Kahvesi
1 tb karnabaharlı salata
1 kepçe etli nohut
2 dilim kepek ekmek ayran
Ara 1 bardak sütle hazırlanmış ceviz tarçın yulaf
5 mercimek köfte roka marul
Şimdide biraz leblebi
Bol su tarçınlı yeşil çay
Bugünlük bu kadar
Kiskandımmmmmmmm.jilian yaptım akşamada 120 mekik çekicem
Kiskandımmmmmmmm.
Bende bugun insallah yapıcam.jillianımı. yanlız sen spor ayakkabı giyiyormusun. Benim bir kac gundur dizlerim cok agrımaya basladı. Acaba spor ayakkabı giymedim diye mi.
Valla.atlarken zıplarken falan hafiften agrımaya başladı. Dizlerimin zorlandıgını hissediyorum sanki. Zemin ser oldugundan ve ayagımda spor ayakkabı olmadıgından olmuş olabilirHangi pozizyonda ağrıdı dizlerin canım ?
Adlında senin bacaklar falan ince. Sen bol bol basen inceltme harekerleri falan yapsan kilo olarak oyle çok asiri durmuyorsun. Basenler incelse elbise super duracak ustunde. Neyse o gunler de yakındır. Ya bende resim ekliycem ama bir turlu beceremiyorumKızlar bugün bi elbise denedim :) fotoğrafın renkleriyle oynadım biraz kusura bakmayın. Bu elbiseyi bi gün gerçekten sexi bi şekilde taşıyacağım az kaldı!!!(basen bölgem yüzünden )
Evet malesef. Sürekli bir ders çalışma modundayım. İngilizcemi geliştireyim diye kursa gitmeye başladım. İşten ayrılmıştım. Sonra bide bidaha üniversite sınavına gireyim bakayım ne yapabiliyorum diyip açıköğretim kazandım. Şimdi sürekli ders çalışıyorum. O yüzden de masa başı çalışan gibi akşama kadar bir sandalyenin tepesinde pinekliyorumKaptanım bütün gün evde misin ?
Canım diyetisyrnlerin önerdiği haftada bir gün sabah tuvalete gittikten sonra kıyafetsiz tartılmak.
İlk diyete başkadığımda bende hergün tartılıyordum ve çok farklı çıkıyordum.
Tabiii buda moral bozukluğu olarak dönüyordu.
Şimdi sadece cumaları tartılıyorum. Haa birde pts tartılıyorduk yaa, birde o zaman
Bence sende çok tartılma farkı göreceksin eminim
Benim sporum çok fasülyeden canım yaa.. Dizlerimde kas zayıflaması var. O yüzden merdiven bile inip çıkmamı istemedi doktor. Haftada 1 gün jillian yapıyorum 3-4 gün ağrı çekiyorum o yüzden çok disiplinli spor yapamıyorumBence kilodan çok beden ölçülerine dikkat et. Spor yapiyorsan sıkılasma sebebi ile yağ gitmiş kas gelmiş olabilir. O yüzden bence hiiiic canını sıkma
Biz boyle acele ettikce kilolar da hisse senedi gibi oynak oluyor bacım. Dusunsene borsa ne kadar aceleci, her sey saniyelik. Ama bak simdi bankaya paranı yatırıyorsun yavas yavas buyuyor heyecan yok hareket yok, param bitti eridi derdi yok. Iste biz de kiloları boyle yavas vercez sonra aman 3 gunde 3 kilo aldım derdimiz olmayacak. Sende biraz rahatla. O kilolar gidecek. Sen aldın onları ve sen istediginde gidecek. Biraz da olumlama yap. Kendini neye inandırırsan oyle olur. Kendini zayıfladıgına, kolay kilo verdigine inandır. Ama dikkat hızlı degil kolay. Bak bir sure sonra gercekten cok kolay kilo veriyorsun. Gece yataga yattıgında kendini rahatlat, en kolay yolu gozlerini kapat~p bir merdivenden indigini hayal etmektir.sonra zihnini boylece boşalt ve kendi kendine absolut sen çok kolay kilo veriyorsun. Saglık icik yemekbyiyorsun ve yedigin her yemek için Allaha şükür et. Bunun gibi.
Haklısın canım ekmekte biraz açgözlülük yaptım sanırım sonradan bende pişman oldum hatta birazını eritim diye kızımla hopladık zıpladık bu arada 1.58 boyum 71 kg yum 55 olmak istiyorumBacım.kilonu hatırlayamdım ama mesela oglen hep nohut hem ekmek sani yanyan olmamış gibi geldi. Ikiside yogun karbonhidrat icriyor nohutun gerci iyi korbonhidrat ama sanki ekmek yerine yanında salata yeseydin daha iyi olurdu.onun.dışında menün gayet iyi gibi
:) kıskanma bacımmm sen de yaparsın. Yok canım ben evde spor yaparken hiç spor ayakkabısı kullanmıyorum..Kiskandımmmmmmmm.
Bende bugun insallah yapıcam.jillianımı. yanlız sen spor ayakkabı giyiyormusun. Benim bir kac gundur dizlerim cok agrımaya basladı. Acaba spor ayakkabı giymedim diye mi.
Boyumuz aynıymış. Bende ikinci hamileligimde 55 le hamile kalıp hastaneye gittigim gun 75 kiloydum. Eve gelir gelmez yani ertesi gun tartıldıgımda 71 kiloydum. Oglan 3 kilo dogmustu. Dogumdan sonra hastanede pörsümüş gobegime bakınca allahım kesin 65 falan oldum sanırım diye bi heyecan yapmıştım.sorma.gitsin. ama eve gelince hemen resim.cektirdim.kocama ve hala hamile gibi duruyodum ne buyuk hayal kırıklığı yaşamıştım. Aynı hayal kırıklıgını kızım dogunca da yaşamıştım. Kızımda da sadece 3 kilo gitmişti zaten kızımda 3 kilo dogmuştu 1 hafta hani bunu eşi vardı 3 kilo hani bunun suyu vardı 4 kilo hani hastaneden eve gelince 10 kilo veriliyodu diye dolanıp durdum. Sonra doktors gidince sormuştum siz bunun eşi olurmuş onu içerde mi unuttunuz benden niye 3 kilo gitti diye. Doktor da aptal aptal yüzüme bakmıştı.Haklısın canım ekmekte biraz açgözlülük yaptım sanırım sonradan bende pişman oldum hatta birazını eritim diye kızımla hopladık zıpladık bu arada 1.58 boyum 71 kg yum 55 olmak istiyorum
Canım bence diyetisyenini bi ara sor bakalım o nediyecek?Evet malesef. Sürekli bir ders çalışma modundayım. İngilizcemi geliştireyim diye kursa gitmeye başladım. İşten ayrılmıştım. Sonra bide bidaha üniversite sınavına gireyim bakayım ne yapabiliyorum diyip açıköğretim kazandım. Şimdi sürekli ders çalışıyorum. O yüzden de masa başı çalışan gibi akşama kadar bir sandalyenin tepesinde pinekliyorummanyakmıyım neyim :)
Yaaa valla diyetisyene gittiğim gün evden çıkarken tartılmıştım birde bu sabah wc işini hallettikten sonra tartıldım. Kendi kendime heyecan yapmıştım. Ben yanlış besleniyormuşum diyetisyen doğru meüleri verdi şimdi mutlaka kilo vreceğim ama hergün tartılmayım 1 hafta sabredeyim kendime süpriz olsun diye tartıya bi çıktım eyvahlar olsun.. Süpriz derken şok oldum
Benim sporum çok fasülyeden canım yaa.. Dizlerimde kas zayıflaması var. O yüzden merdiven bile inip çıkmamı istemedi doktor. Haftada 1 gün jillian yapıyorum 3-4 gün ağrı çekiyorum o yüzden çok disiplinli spor yapamıyorum
Bu yazdığın mesajın resmini çektim. Moralim bozuldukça okuyacağım :) çok teşekkür ederim. O kadar iyi geldiki.
Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim kızlar fıstıklar. Böyle kendi kendime dertleniyorum ama beni benim kadar iyi anlayıp destek olan siz varsınız hep..
Ayyy nolur böyle motivasyonum düştüğünde hep yazın bana emi
Kızlar günaydın :))
Geç uyandığım için öğle ve kahvaltı birleştirdim.
5 zeytin
2 kızarmış kepek ekmek
1/2 domates
1 haşlanmış yumurta
1 çatal salçalı sosis
2 kk peynir
Yeşilçay
Akşam
1/2 porsiyon bulgur pilavı
5 adet tavuk kanat
Aralarda hurma yiyeceğim.
Kızlar dün kek yapmışlar 1 dilim yedim akşamkaçamak yapıyorum şu sıralar ve spor yapmadım :S bugün kendime çeki düzen vericem. Jillian, egzersizler, mekik Allah ne verdiyse.
Hem hasta hem jillian denedinHasta olduğum için evden fazla cikamiyorum. O yüzden jilliani bu sabah denedim. Süper hareketler var. Gerçi biraz ham birazda hasta olduğum için arada fire verdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?