Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bu tartı farkı benimde çok canımı sıkıyor her sabah tartılıyodum bir günde 2 kg farkettiği oluyodu şimdi cumaya saklıyorum bakalım sonuç ne olacak
İnşallah hep beraber yüzümüz güler
Bacılar nasılsınız benim heyecan dorukta bir gün kaldi evin işi de bitmek üzere buraya pek uğrayamadım kusuruma bakmayın sizleri çok seviyorum

Gözün aydın canım

Selam kızlar once menu
Sabah
1 dilim ekmekli.tost,.2 yumurta

Ogle
Tavuk brokoli, yogurt

Ara
1 minik cikolata
1 elma

Aksam
Yumurta corbası, yogurt
1 tabakta keşkek

Ara
Biraz yabn mersini
2 ceviz

Dunyayı yemisim

Senin menüde tavuk görünce bana gülme geliyoo bacım :)

Çok yememişsin bence

Yumurta çorbası nasıl bişey ki?

Canım bende aynısını yaşadım.doğumda sadece 3 kg gitti benim oğlan 3 kg küsur doğdu doğuma girmeden önce doktor doğumdan itibaren vücutta ödem biraz artar 3 gün sürebilir haberin olsun demişti.gerçekten öyle oldu ilk ayda 13 kilo bi anda gitti bu arada eşim askerden dönüyor;-)

Senin menüde tavuk görünce bana gülme geliyoo bacım :)

Çok yememişsin bence

Yumurta çorbası nasıl bişey ki?

Ya sorma ya tavugu aslında pratik oluyor diye hafta sonu yapıyorum sonra 4 gun falan yiyorum. Bugün iş yerinde de aynı muhabbet vardı. Yeter artık.biz tavuktan nefret ettik dediler. Bende napıyım.iki cocukla nasıl yemek yemek yapayım.ben yemegim yok başka dedim yarın bana arkadaşın biri yemek getirecek simdi
Biz aksam yemeklerini kayınvaldemlerde yiyoruz genelde de bana gore bi sey olmuyo. Yani gecistirmek icin yiyorum.ama ertesi gun is yerine goturmek icin pek bir sey olmuyor. Calıştıgım yerde dag başı. Her kes evden getiriyor hafta da 1 dışarı çıkıyoruz o yuzden elim mahkum tavuga. Ama karar verdin haftaya degisik bir seyler yapıcam artık.

Canım bence diyetisyenini bi ara sor bakalım o nediyecek?

Belki vücut direniyordur.. Da sonradan hemen gidecektir kilo.

Yağdan gitmiş ama yerine suda tutmuş olabilir vücudun
hepsi olabilir aynen. Yarın arayacağim valla iyi dedin :)

oyyy şimdiden gözün aydınnn :)

Yemek yapmaktan nefret eden biri olarak bissürü basit tarifim var benim :) mesela düdüklüde kuşbaşı et soğan kekik kavurma yaparım ( sicak su koyup 30dk pişiriyorum) , yanınada 4 patatesi minik minik doğrayıp yağlı kağıdın üzerine serpiştirip fırında pişiriyorum. Hem çok sağlıklı hem çok bereketli hemde çok lezzetli oluyor. Yanınada bi salata ohh misss..
Ton balığını, soğan sarımsak azıcık salça ve baharatla kavurup makarnanın üstüne koyuyorum. Çookk güzel oluyor..
Bulgur pilavı ve mercimek yemeğide çok çabuk pişer. Şu an bunları yazarken ağzım sulandı

Kuzucum ben de evde olduğum zaman kilo alıyorum. Mesela tatil oldu sürekli evdeydim. Diyet yapıyorum ama kilo veremiyorum. Sonra 1-2 gün yoğundum aynı yemekleri yedim ama akşama kadar koşturmuştum baktım 1 kilo vermişim. Evde olunca spor da yapıyordum ama veremedim bi türlü. Hareketsizliğe bağladım onu. Ciddiyim bak. Eğer zamanın varsa sabah yarım saat akşama doğru yarım saat yürüyüş yap gece yatmadan da sporunu yapar yatarsın. Göreceksin farkedecek.

Bacım benim saol valla nasıl moral oldun anlatamam. 67 kiloyum. 60 olup fit bi vücut istiyorum. Resimleri de dosya yükle kısmına tıklıyoruz fotoğrafı seçiyoruz yükleniyor :) ben telefondan giriyorum canım siteye. Bilgisayarda farklı mı bilmiyorum.

Gunaydin kizlaaar
Jillianı çok şükür bu sabahta yapabildim. Artık iyilestim gibi. Aksamda spora gidebilirsem degmeyin keyfime
Bugünkü menumude tek seferde akşam belirtirim

Bu arada kızlar ben sanki çok su içiyor gibiyim. 3 lt geçiyor sanki. Hosumada gidiyor. Sizce bi zararı olur mu?

azıcık havaların ısınmasını bekliyorum. atıcam kendimi sokaklara :) çok güzel yürüyüş parkurları var yaşadığım yerde. onu bekliyorum bende. az kaldı inşallahh

Bu arada kızlar ben sanki çok su içiyor gibiyim. 3 lt geçiyor sanki. Hosumada gidiyor. Sizce bi zararı olur mu?
herşeyin fazlası zarar dedikleri gibi suyunda fazlası zarar verebilir. gerçi çokkk abartmıyorsun 3 litre çok çok fazla değil..

bugün menümü yazayım,

sabah
1 yumurta
2 dilim tb ekmeği
1/2 dilim peynir
2 zeytin

öğlen
peynirli akdeniz salata yazıyor ama hiçç malzemem yok, yerine ne yapacağımı bilemedim valla
ayran
2 dilim tb ekmeği

ara
1/2 muz
6 badem veya 2 ceviz

akşam
sebzeli piliç
salata
yoğurt
2 dilim tb ekmeği

gece
1/2 ayva

bakalım inşallah uyabilirim :)

Tok tutan salata filanda yapabilirsin. Aklıma bişey gelmedi şuan. Ama face de bi sayfa vardı çalışanlar için pratik yemek tarifleri diye.
Ben pek severim de mutfakta vakit geçirmeyi

Diyetisyenin cevabını merak ediyorum bana da söyleee

Kilonu hatırlayamadım canım ama 3 lt den fazlası zarar olabilir.

Normal zamanda bende 3 lt içiyorum bakma bu ara midemi bulandırdığına

Selam kızlar bugün bişey yemek gelmiyor içimden

O yüzden kahvaltı olarak sadece şekersiz Türk kahversi.

Akşam
1 haşlanmış yumurta
2 kk peynir
5 zeytin
2 kızarmış beyaz ekmek ( kepek ekmek kalmamış evde )
Çay

kafana göre tartılma diye kızdı bana ( şaka yaptı tabiki ) senin dediğin gibi ödem olmuş olabilir dedi. haftaya kontrole gittiğimde oradaki tartıya göre bakacağız kilo mu almışım, ödemmi olmuş diye. yeşil çay, mate çayı falan iç dedi. haftada 3 gün spor yap dedi.. haftaya bakıcaz :)

Tatlım canın istemese de kendini çok ac bırakma.amacımız ac kalıp hızlı kilo vermek değil sağlıklı beslenerek kalıcı kilo vermek. Yoğurt ve meyveyi menü aralarına sıkıştır bence.biraz kuruyemiş ceviz badem filan da at ağzına hem tok tutar hem güç verir.kahvaltıyı da hiç atlama hatta senin için mümkünse erken yap çünkü metabolizma ne kadar erken çalışmaya başlarsa o kadar çok kalori harcar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…