Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Sanki biraz rahatladın gibi geldi bana inşallah öyledir
Valla ben fazla su icmedigim için böbreklerden rahatsızlandım doktor günde 5lt içmezsen iyi olmayı bekleme dedi 5lt ye kadar içilebilir diye düşünüyorum.

Canım kiloya göre hesaplıyor diyetisyenler. Bnde bi proğram var 90 kiloykrn içtiğim su lt.si ile şuanki kilomda içtiğim lt. Farklı hesapladı

5lt.de çok değil mi yaa, fazla suda zehirler deniliyor

Bacılar bugün tarifsiz bir mutluluk içindeyim.sabah baktım cumadan beri 600gr uçmuş;-) üstelik temizlik yüzünden spor yapamamistm ama temizlik iyi gelmiş demekki.yarın eşim geldiğinde giymek için aldığım herşey tam istediğim gibi oldu hedefledigm kiloya henüz gelemesemde vücudum tam istediğim şekilde.dünyalar benim su an

Dediğin gibi olabilir canım ama yine de bi zararı yoktur diye düşünüyorum çünkü vücudumuz çok gelişmiş bir mekanizma.bi eksiklik varsa hemen alarm veriyor benim bi tanıdık diyetisyen kontrolünde ekmek dışında herşey sebest günde 5lt su içme şartıyla çok super kilo vermişti

Yok canım ben hızlı kilo vermek istemiyorum zaten. Yavaş olsun bizim olsun. Bugün nedense yemek yemek istemedim.
Bu arada baya mutlusun şuan :) kıyafetlerinin istediğin gibi olmasına da çok sevindim :)

evett daha rahatımm.. diyete devamm

ayyy gözün aydınnnnnn

Yüz bin kere masaallah kızımıza

Bugünkü menum;

Kahvaltı
1 yumurta
2 domates
1 salatalık

Öğlen yemek yemeğe zamanım olmadi

Aksam
Lahana çorbası
bologene soslu yogurtlu karnabahar
1 bardak salgam

2.5 litre su, yeşil cayimida şimdi içiyorum

Bugünkü menum;

Kahvaltı
1 yumurta
2 domates
1 salatalık

Öğlen yemek yemeğe zamanım olmadi

Aksam
Lahana çorbası
bologene soslu yogurtlu karnabahar
1 bardak salgam

2.5 litre su, yeşil cayimida şimdi içiyorum

Canım harika bi liste. Lahana çorbası çok iyi diyorlar :) afiyet olsun.

Bende ilk kez yaptım. İçinde havuç soğan sarımsak yeşil biber de var yağ yok. Rondo dan gecirdim yapımı kolay. Tavsiye ederim güzel oldu ve bol vitaminli oldu

Yağ yakıyormuş lahana çorbası :) tadı kötü demişti arkadaşım ama çorbayı sizin gibi zenginleştirirsek daha güzel oluyormuş. Ohh gitsin yağlar, kilolar :)

Kızlar topluca sagolun bugün kahvaltıda peynir zeytin salatalık domates çay ekmeksiz yedim
Ara da dibek kahve

Heyecandan iştah gitti akşama karnabahar çorba bi kaç kaşık alırım daha da yiyemem herhalde

Iyi akşamlar kızlar bugün yoğundum evdede misafirim vardı yazamadım
Kahvaltı
2 dilim kepek ekmek
1 karper
1 haşlanmış Yumurta
1 domates limonlu maydanoz ve 1 kırmızı biber

Ara
Şekersiz Türk Kahvesi

Öğle yemeği
2 kaşık bulgur pilavı
3 kaşık fırında köfteli patates yemeği
1 kase yoğurt

Ara
Yarım bardak sütle hazırlanmış müsli

Akşam
1 dilim kepek ekmek
1 porsiyon fırında köfteli patates yemeği
1 kase yoğurt

2 fincan tarçınlı yeşil çay
2 litre su
1 prebiyotik yoğurt

Bugünüde böyle kapadım
Hepinize iyi geceler

Selam kızlar benim diyet falan bu hafta hepten yalan oldu ya. İnşallah yarın uyabilirim çok abarttım ya. Hepinizden çok özür diliyorum bu hafta için

Kahvaltı

1 domates
5 zeytin
2 kk peynir
1/2 yumurtalı patates kızartma
Çay
2 kızarmış ekmek

Akşam
Çorba, salata

Kızlar öğlen yemek yiyemeyeceğim. Kardeşim için alışverişe çıkıcaz. Kızartmanın cezasını da çekicem.

Mrb kızlar nasılsınız bugün menü
Kahvaltı
2 dilim kepek ekmek
1 kk süzme peynir
Domates yeşil ve kırmızı biber maydanoz
1 yumurta

Öğle Yemeği
1 kase tarhana çorbası
1.5 dilim kepek ekmek
1 porsiyon karnabaharlı salata
1 kase yoğurt

Akşam
1 büyük patates az yağ ile fırınlanmış
1 kase yoğurt

Aralarda
Tarçınlı yeşil çay
15 - 20 adet beyaz leblebi
Yarım bardak sütle hazırlanmış müsli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…