- 7 Ocak 2014
- 1.252
- 1.189
- 408
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #107.041
Sanki biraz rahatladın gibi geldi bana inşallah öyledirkafana göre tartılma diye kızdı bana( şaka yaptı tabiki ) senin dediğin gibi ödem olmuş olabilir dedi. haftaya kontrole gittiğimde oradaki tartıya göre bakacağız kilo mu almışım, ödemmi olmuş diye. yeşil çay, mate çayı falan iç dedi. haftada 3 gün spor yap dedi.. haftaya bakıcaz :)
Valla ben fazla su icmedigim için böbreklerden rahatsızlandım doktor günde 5lt içmezsen iyi olmayı bekleme dedi 5lt ye kadar içilebilir diye düşünüyorum.
Dediğin gibi olabilir canım ama yine de bi zararı yoktur diye düşünüyorum çünkü vücudumuz çok gelişmiş bir mekanizma.bi eksiklik varsa hemen alarm veriyorSanki biraz rahatladın gibi geldi bana inşallah öyledir
Canım kiloya göre hesaplıyor diyetisyenler. Bnde bi proğram var 90 kiloykrn içtiğim su lt.si ile şuanki kilomda içtiğim lt. Farklı hesapladı
5lt.de çok değil mi yaa, fazla suda zehirler deniliyor
Tatlım canın istemese de kendini çok ac bırakma.amacımız ac kalıp hızlı kilo vermek değil sağlıklı beslenerek kalıcı kilo vermek. Yoğurt ve meyveyi menü aralarına sıkıştır bence.biraz kuruyemiş ceviz badem filan da at ağzına hem tok tutar hem güç verir.kahvaltıyı da hiç atlama hatta senin için mümkünse erken yap çünkü metabolizma ne kadar erken çalışmaya başlarsa o kadar çok kalori harcar
evett daha rahatımm.. diyete devammSanki biraz rahatladın gibi geldi bana inşallah öyledir
Canım kiloya göre hesaplıyor diyetisyenler. Bnde bi proğram var 90 kiloykrn içtiğim su lt.si ile şuanki kilomda içtiğim lt. Farklı hesapladı
5lt.de çok değil mi yaa, fazla suda zehirler deniliyor
ayyy gözün aydınnnnnnBacılar bugün tarifsiz bir mutluluk içindeyim.sabah baktım cumadan beri 600gr uçmuş;-) üstelik temizlik yüzünden spor yapamamistm ama temizlik iyi gelmiş demekki.yarın eşim geldiğinde giymek için aldığım herşey tam istediğim gibi olduhedefledigm kiloya henüz gelemesemde vücudum tam istediğim şekilde.dünyalar benim su an
Yüz bin kere masaallah kızımızaBacılar bugün tarifsiz bir mutluluk içindeyim.sabah baktım cumadan beri 600gr uçmuş;-) üstelik temizlik yüzünden spor yapamamistm ama temizlik iyi gelmiş demekki.yarın eşim geldiğinde giymek için aldığım herşey tam istediğim gibi olduhedefledigm kiloya henüz gelemesemde vücudum tam istediğim şekilde.dünyalar benim su an
Bugünkü menum;
Kahvaltı
1 yumurta
2 domates
1 salatalık
Öğlen yemek yemeğe zamanım olmadi
Aksam
Lahana çorbası
bologene soslu yogurtlu karnabahar
1 bardak salgam
2.5 litre su, yeşil cayimida şimdi içiyorum
Bende ilk kez yaptım. İçinde havuç soğan sarımsak yeşil biber de var yağ yok. Rondo dan gecirdim yapımı kolay. Tavsiye ederim güzel oldu ve bol vitaminli olduCanım harika bi liste. Lahana çorbası çok iyi diyorlar :) afiyet olsun.
Bende ilk kez yaptım. İçinde havuç soğan sarımsak yeşil biber de var yağ yok. Rondo dan gecirdim yapımı kolay. Tavsiye ederim güzel oldu ve bol vitaminli oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?