Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kızlarrr maşallah menüler süper valla bravoo..

Bende sabah
Ispanaklı beyaz peynirli tost yedim.
Ispanak tostun yanında salata gibi :)

Öğlen
Yoğurt
Tire köfte
Sebze çorbası

Ara
Yeşil çay
1 portakal

Akşama
Fırın tavuk
Şehriye çorbası

Bu arada siz soda içiyomusunuz yani gün içinde içmek istiyorum ama yemek yanındamı ara öğündemi içmeliyim bilemedim
Canım çok soda içmek vücuda tuz biriktiriyor. Bir profesör söylemişti. Ben bi ara hergün içiyordum. İçme demişti bana. Dolayısıyla haftada 1-2 falan içiyorum. Saatinin önemi yok. Yemekten önce sonra farketmez :)

Ispanaklı tost ilginç geldi. Denerim mutlaka

Kızlar akşam yemeğinde çorba salata yemedim malesef.
- 1/2. Etli karnıbahar yemeği
1 kase yoğurt
1 /2 salata
4 adet yaprak sarma ( kızlar bizim sarmalarımız normal sarmalardan çok farklı. Sadece düğü ve baharat var. O yüzden çok kalorisi yok. Zeytinyağlı.

3 saattir yürüyorum. 2 litre su bitti. Uyuyana kadar 3 olur. Biraz sonra da yeşilçayımı içeceğim :) sonra egzersiz yapıcam. Bugün okuldan bi arkadaşıma fotoğrafımı gönderdim. Olmuşsun biraz basen kalmış onları da yaza kadar halledersin dedi. Moralim tavan yaptı :)

Sabah;
Kepekli karışık tost
taze sıkılmış meyve suyu

Öğlen yine yemeğe vaktim olmadı

Aksam;
Lahana çorbası
Nohutlu bamya
yoğurt

3 litre su ve 2 bardak bitki cayi

G
Tebrikler darısı başımıza inşallah. Bahara kadar bende istediğim kiloda olmayı çok çok çoook istiyorum

Selam kızlar benim diyet falan bu hafta hepten yalan oldu ya. İnşallah yarın uyabilirim çok abarttım ya. Hepinizden çok özür diliyorum bu hafta için
bacım bence senin işin diyetten çok sporla. sen erkek Fatma ya devam et bi fotoğraf vardı nette bulabilirsem ekleyecem.
kadın 58kilo iken daha toplu duruyor, 62 kg iken daha zayıf.

Bu arada siz soda içiyomusunuz yani gün içinde içmek istiyorum ama yemek yanındamı ara öğündemi içmeliyim bilemedim
walla ben bi hamile iken içebiliyordum onu da zorla.
ama hergün sıkıntı olur gibi tansiyonda normal yada yüksekse

Ispanaklı tost ilginç geldi. Denerim mutlaka

bende merak ettim doğrusu

Selam kızlar bir kaç gündür inanılmaz tatlı yiyorum ve hastayım aslında bu bahane degil kızlar biliyorum ama kendimi frenleyemiyorum. Sismanın bahanesi bitmiyor işte bir de sanırım biraz şimardım ama zaman şimarıklık yapmak için uygun degil oglusumun dogum günü yaklaşıyor ve benim 2 kilo daha vermem lazım en azından.

Nepnep haklısın spor şart ama benim daha vercek yaglarım var. Daha önceleri bu halimden 10 kilo daha zayıf oldugum bir dönem oldugu için biliyorum. Yag olmasa nas~l o kadar zayıflardım bacım. Tamam iki çocuk ve bu yaştan sonra 45 kilo olayım.demiyorum ama 52 kilo olayım bari. Sonrasını sporla toparlarım.zaten. ama su an iki gun yiyip anında 1 kilo alıyorum

bende öyleyimm yaaa normalde öyle çok tatlıyada düşkün değilimdir ve iradeliyimdir hani kendi çapımda.

ama gece bi uyanıyorum gidip tatlı yiyorum hiç yaptığım iş değil sinir oldum kendime

ol bacım ol keşke 48 ol..
bana diyetisyen ideal kilon şuan 66 dedi. çok önceden de 62 dediydi. yani dediğin kilo bana çok yabancı

. Kızlarrrr bu ara bende tatlı krizindeyim. Ağzımın suları akıyo.. Ama şimdilik tutuyorum kendimii :)

Tarçınlı süt yapalım. İçinede 1 tatlandırıcı ohh miss.. Züğürt tesellisi

Kızlar tatlı demeyin bana. BEnder yememeye çalışıyorum. O yüzden eve sokmamayada çalışıyorum. Bugün tatlı bişey yapmadım diye esim kustu bana

***14.TAKIM 399. ETAP ***

Se_zen ( 55 / /%)
minikiminannesi (61.0/60.0/1.0/% 1.64) izine ayrılmak istiyor

Bunnyoga (82.4 / / %)
Gulsum462 ( geçen hafta cuma kilosu/ bu haftaki kilosu / yüzdesi% ) 3 hafta önceki başlangıç kilosu / hedefi
Nurgul_85 ( geçen hafta cuma kilosu/ bu haftaki kilosu / yüzdesi% ) 3 hafta önceki başlangıç kilosu / hedefi
Nepnep6 ( izine ayrılırkenki kilosu / bu haftaki kilosu / izinli hafta sayısına bölünmüş yüzdesi )
Meksilina ( izine ayrılırkenki kilosu / bu haftaki kilosu / izinli hafta sayısına bölünmüş yüzdesi )

14. TAKIM ORTALAMASI %

Sozen ve ben henüz izine ayrılırkenki kiloda olmadığımız için listeye giremiyoruz.

Nurgül ve Gülsüm bu hafta kilo bildirimi yaparken yukarıda yazdığım tüm kısımları doldurmanızı rica ediyorummm

Bunnyoga ve clementinee bu hafta hiç ses çıkmadı sizden kızlarrr

Yeni gelen diğer kızlarımız ( remya ve akrepimmm) 3. Hafta kilo bildirimi yapacaklarrr

***14.TAKIM 399. ETAP ***

Se_zen ( 55 /55.0 /0.0/0.0%)kilosu aynı
minikiminannesi (61.0/60.0/1.0/% 1.64) izine ayrılmak istiyor

Bunnyoga (82.4 / / %)
Gulsum462 ( geçen hafta cuma kilosu/ bu haftaki kilosu / yüzdesi% ) 3 hafta önceki başlangıç kilosu / hedefi
Nurgul_85 ( geçen hafta cuma kilosu/ bu haftaki kilosu / yüzdesi% ) 3 hafta önceki başlangıç kilosu / hedefi
Nepnep6 ( izine ayrılırkenki kilosu / bu haftaki kilosu / izinli hafta sayısına bölünmüş yüzdesi )
Meksilina ( izine ayrılırkenki kilosu / bu haftaki kilosu / izinli hafta sayısına bölünmüş yüzdesi )

14. TAKIM ORTALAMASI

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…