- 17 Ocak 2015
- 1.541
- 4.345
- 158
- 31
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #107.081
Se_zen ( 55 / /%)***14.TAKIM 399. ETAP ***
Se_zen ( 55 / /%)
minikiminannesi (61.0/60.0/1.0/% 1.64) izine ayrılmak istiyor
Bunnyoga (82.4 / / %)
Gulsum462 ( geçen hafta cuma kilosu/ bu haftaki kilosu / yüzdesi% ) 3 hafta önceki başlangıç kilosu / hedefi
Nurgul_85 ( geçen hafta cuma kilosu/ bu haftaki kilosu / yüzdesi% ) 3 hafta önceki başlangıç kilosu / hedefi
Nepnep6 ( izine ayrılırkenki kilosu / bu haftaki kilosu / izinli hafta sayısına bölünmüş yüzdesi )
Meksilina ( izine ayrılırkenki kilosu / bu haftaki kilosu / izinli hafta sayısına bölünmüş yüzdesi )
14. TAKIM ORTALAMASI %
@Sozen ve ben henüz izine ayrılırkenki kiloda olmadığımız için listeye giremiyoruz.
Nurgül ve Gülsüm bu hafta kilo bildirimi yaparken yukarıda yazdığım tüm kısımları doldurmanızı rica ediyorummm
Bunnyoga ve clementinee bu hafta hiç ses çıkmadı sizden kızlarrr
Yeni gelen diğer kızlarımız ( remya ve akrepimmm) 3. Hafta kilo bildirimi yapacaklarrr
Aynen bende yapmak istiyorum. Cumartesi 75 ile başladım. Bugün 72.8 kiloyum. Bende 60 lari görmeyi cok istiyorumGünaydın kızlar motivasyonumu düşürmemek için kilo bildirimi yapıyorum 71 kg ile p.tesi başladığım serüvenim bugün 69.90 ile devam ediyor 60 lı rakamları eritip 50 li rakamlarıda görürüm inşallah hepimizin kilolarının sağlıkla erimesi dileğiyle
Bence bekleme canım. Zaten 1 haftadır da uğramıyormuş ...Bunnyoga bildirim yapacak mı acaba?? En son geçen hafta bildirm yapmış ve bir daha uğramamış buraya..
Saat 15.00'e kadar bekleyip listeyi taşıyacağım.. Kilo veren herkesi kucak kucak tebrik ediyorum.. Bravo kızlarrrrr
ortalamanı yanlış hesaplamışsın canım.Se_zen ( 55 / /%)
Bunnyoga (82.4 / / %)
Gulsum462 ( geçen hafta cuma kilosu/ bu haftaki kilosu / yüzdesi% ) 3 hafta önceki başlangıç kilosu / hedefi
Nurgul_85 (54/ 53,5 / 0,50% ) 3 hafta önceki başlangıç kilosu:54 / hedefi:48
Nepnep6 ( izine ayrılırkenki kilosu / bu haftaki kilosu / izinli hafta sayısına bölünmüş yüzdesi )
Meksilina ( izine ayrılırkenki kilosu / bu haftaki kilosu / izinli hafta sayısına bölünmüş yüzdesi )
14. TAKIM ORTALAMASI %
Bu kadar kisimiyiz :)***14.TAKIM 399. ETAP ***
Se_zen ( 55 /55.0 /0.0/0.0%)kilosu aynı
Bunnyoga (82.4 / / %) bildirim yapmadı
Gulsum462 (67.2 / 66.8 / % 0.59 ) Yeni üye başlangıç kilosu 70.3 / 60.0
Nurgul_85 (54/ 53,5 / 0,92% ) Yeni Üye başlangıç kilosu:54 / hedefi:48
14. TAKIM ORTALAMASI % 0.63
Şu an çok fazla üyemiz izinde. Onlarda gelse sanırım 12 kişi falanız :)Bu kadar kisimiyiz :)
anladım ben şu an için demiştim :)Şu an çok fazla üyemiz izinde. Onlarda gelse sanırım 12 kişi falanız :)
harikasin ;-)İyi aksamlar
Sabah
sütle mısır gevreği
Aksam
Patates tavuk haslama
karnabahar brokoli salatasi
3 lt su 1 kupa yeşil cay
İyi aksamlar
Sabah
sütle mısır gevreği
Aksam
Patates tavuk haslama
karnabahar brokoli salatasi
3 lt su 1 kupa yeşil cay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?