Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

merhaba ben aranıza yeni katıldım. boyum 1.68 yaşım 26 kilom 105 12 haftadır diyetteyim. 110dan 105e düştüm.
Canım hoşgeldin. Dilerin istediğin kilıya ulasırsı. Kilon biraz fazls. Ama biz burda ne fazlalıklar gördük, incecik olan. Mühim olan istemek. Seni herhün burda görelim menülerini yaz. Yorumlayalım. Sen bizlerin menülerini incele. Eleştir. Yeterki azmin sonmesin.

Anlatsana kendini tanıyalım seni. Ben 29 yaşında. Öğretmenim. evliyim Kaptan yardımcısıyım. metak ettiğin bişey varsa sorabilirsin.

Teşekkür ederim. Hoş buldum. Ben ev hanımıyım. 7 aylık bir kızım var. Çocukluğumdan beri hep kiloluyum. Ama artık vermek istiyorum. 2 haftadır diyetteyim. 110dan 105e düştüm. Devamının olmasını istiyorum. Saat 6dan sonra hiç birşey yemiyorum. Günde 4.5 ltye yakın su içiyorum. Tek problemim spor yok. Bebeğimi bırakabileceğim kimse olmadığı için yürüyüşe gidemiyorum. Dürüst olmak gerekirse evde de çok bunalıyorum spor yaparken. Günde 3 dilim ekmek hakkım var ister hepsini sabah ye, ister 3 öğüne yay. Aklıma geldikçe yeşil çay içiyorum.

Tatlım harikasın. Her vuma öğlene kadar kilo bildirimini yap. 2 hafta kadar deneme süren var. 3. Cuma sende listeye girerdin ancak aktif katılım ve cuma kilo bildirimi şart. Hedef in kaçtı tatlım.

Tatlım harikasın. Her vuma öğlene kadar kilo bildirimini yap. 2 hafta kadar deneme süren var. 3. Cuma sende listeye girerdin ancak aktif katılım ve cuma kilo bildirimi şart. Hedef in kaçtı tatlım.
ilk hedefim 90. ondan sonra ki 70 en son 58 :) ki kendimi o kiloda hiç görmedim . Yalnız tek problemim ,hergün girebilirim, ancak uzun süre duramıyorum, kızımla ilgilenmem gerek. Umarım beni dahada motive eder burası çünkü gerçekten çok ihtiyacım var.

hosgeldinnnnn :)

Biz buradayiz hepimiz birbirimizi motive ediyoruz. Insallah hedefine ulasirsin :)

Tunaydin kizlarr.. Sabah 9,30 kahvalti yaptim
2 dilim ekmek
1 zeytin
1/2 sahanda yumurta
1 kibrit kutusu buyuklugunde yagsiz kiymali borek.

Oglen
Izgara tavuk gogsu
Salata
2 kasik bulgur pilavi

Ara
1 portakal

Aksam
Menumde zeytinyagli enginar diyo ama baska bisey yiyecegim. Enginara cok bayilmiyorum valla

Iyi hafta sonlari herkeseeee

Hoşgeldin masalcım
Ben 29 yaşında 168 boyunda 76 kiloyum.
Moral olsun diye söylüyorm 96 kilodan geldim bu kiloya
20 aylık bir canavarım var artık eminim bu kız küçük bir canavar bi çocuk 5' oturmaz mı yaa Allahım Allahım

Havalar ısınınca dışarda yürürsünüz bebeişinle. Leslie sansone diye bi bacı var evde yürüyüş yapıyorsun ben onu yapıyorum bir kaç gündür.
15' sıda var 1 saatide.
Hatta bi grup açıldı beraber yapılıyor. Linkini buluyumda ekleyim orada videolar var

Canıııımmmm hoşgeldiiiinn :) kardeşim 100 kgdan 65e düştü şuan :) ben de 78 kilodan 66ya . Burası beni acayip motive etti bebeğim. Bilmediğim ya da sindirimime yardımcı olacak bi sürü kür vs öğrendim. Sağlıklı bir şekilde kilo veriyorum. Yavaş yavaş gidiyor ama olsun. Sağlıklı bi şekilde beslenmeye başlayınca kiloların gittiğini gördüm :) diyet yapmayı denedim, olmadı. Sonra fast food, tatlı, hamurişi çıkarmaya çalıştım. Fabrika çıktısı bisküvi, çikolata 60 kilo olana kadar yememek için kendime söz verdim. Yeşilçay, su vazgeçilmezim. Yediğim yemeklerin porsiyonlarını küçülttüm. :) ilk başlarda zorlandım az yemek yediğim için. Ama 2 hafta sonra kendiliğimden az yemeğe başladım. Sakın vazgeçme tamam mı 2-3 hafta zorlanıyor vücut sonra alışıyor :) bebeğim hayatın için 1 ay sabredeceksin. Gerisi gelecek. Şişkinliğin olduğunda vs. Buraya yazarsın ben ve arkadaşlar sana elimizden geldiğince yardımcı oluruz. Sen de bize söz ver vazgeçmek yok !

Kızlar bugün bi sürü işim vardı sabahtan beri koşturuyorum.

Kahvaltı
1 kızarmış kepek ekmek

Öğle
Salata
Ayran
1 adet fırında sigara böreği
1 porsiyon fırında baharatlı patates
1 ısırık pizza

Akşam
Sütlü tatlı yiyeceğim.

2 litre su. Yatana kadar 3 olur.

söz veriyorum asla vazgeçmek yok :) bugün kendi tabağımdan daha küçük tabaklar aldım yengemden en fazla 2 kaşık yemek alıyor tabak:) önce gözüm doyuyor yani . kesinlikle başarmam gerekiyor.çok teşekkür ederim. inanın şu yaklaşımınız bile vazgeçmemek için çok büyük bir neden.

teşekkür ederim evet hamileyken onu yaptım. ama bugün bir karar daha verdim çatlasamda patlasamda evde spor yapacağım :)

akşam yemeğim 2 kaşık bulgur pilavı yoğurt ve 3 kaşık et sote :) saat 6da yenilecek.

Yemeklerden yarım saat önce su içilecek canım :) yemek esnasında su içmek yok. Yemekten 1 saat sonra su içilecek. Sindirim o şekilde daha iyi oluyor :)

Gece yatmadan önce göbek eriten bi kür tarifi veriyorum.
2 kaşık yoğurt
1 çay kaşığı pul biber
Yarım limon

Bunları karıştırıp yatmadan yarım saat önce ye. Metabolizmanın ne kadar hızlı çalıştığını göreceksin :)

Hatta her öğünde yoğurt yemeni tavsiye ederim. Çünkü yoğurt yağ yakıyor :) egzersiz olarak da jillian yapmanı öneririm. 1 aylık bi program.

bu küre bu akşamdan itibaren başlayacağım. ama suyu yemekte değilde sürekli olarak içiyordum. ona da dikkat edeyim o zaman. her sabah elma sirkeli ve limonlu ılık su içerek başlıyorum güne. umarım faydası dokunur. teşekkür ederim tekrar.

Her gece yatmadan ye canım. 2 hafta sonra göbeğinin gittiğini göreceksin.

Suyu her zaman içeceksin ama yemek vakitlerinde o şekilde yapacaksın canım. Sindirim açısından :) yemeklerden en az yarım saat önce ve yemek yedikten 1 saat sonra :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…