- 25 Mart 2013
- 822
- 760
- 208
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #107.121
Kuzu bu yoğurt kürünü ben kesin denicem ne güzelmiş.Yemeklerden yarım saat önce su içilecek canım :) yemek esnasında su içmek yok. Yemekten 1 saat sonra su içilecek. Sindirim o şekilde daha iyi oluyor :)
Gece yatmadan önce göbek eriten bi kür tarifi veriyorum.
2 kaşık yoğurt
1 çay kaşığı pul biber
Yarım limon
Bunları karıştırıp yatmadan yarım saat önce ye. Metabolizmanın ne kadar hızlı çalıştığını göreceksin :)
Hatta her öğünde yoğurt yemeni tavsiye ederim. Çünkü yoğurt yağ yakıyor :) egzersiz olarak da jillian yapmanı öneririm. 1 aylık bi program.
Kuzu bu yoğurt kürünü ben kesin denicem ne güzelmiş.
tatlım akşama aadık kalabilirsen ne güzel. Afiyet olsun.Kahvaltın öğle ile birleşti malesef.
3 dilim sucuk
1 kk ezine peynir
5 zeytin
1/2 domates
1 yemek kaşığı pulbiberli yoğurt
2 dilim kızarmış kepek ekmek
2 çatal ezme
Çay
(Bugün anne evine veda ediyorum. Pazar kahvaltısı hazırlamış annem. Aralardan en uygunları seçtim)
Akşam
Çorba
Afiyet olsun, dolmanın pirincini ekmek yemeyerek dengelemişsin. Tebrikler cnm.öğlen yemeğinden önce
yarım saat jilian+50 mekik+50 kol+30 iç bacak çalıştım
öğle
2 tane küçük biber dolması (üzerine sarımsaklı yoğurt döktüm)
2 bardak su
İi pazarlar kaptanım. Barfiks falan wwaaaaww. Harikasın. Yoğurtu dün ystmadan once hemen yedim ben. Sabah ta tuvaletİyi pazarlar kızlar,
Bende sabah klasik kahvaltı yaptım
Domates salatalık peynir falan
Öğlen
1 kase çorba ve 1 dilim tb ekmeği
Ara
Sütlü kahve
Akşama
Fırında çipura
Saata ve haşlanmış brokoli
Bu yoğurt işi ne güzelmiş bende yapayım yarından itibaren...
Spor olarak bugün 4,5 km yürüyüş yaptım. Biraz streching ve barfiks (10 tane) yaptım
çokkgüzel bir menü. Akşam ki sarmaları abartma sskın tatlım.herkese merhaba sabah kahvaltısında patates ve yeşil biberli omlet ve salatalık yendi. öğle yemeğim 4 yk kuru fasulye, 1 yk pilav, 2 kaşık pul biberli yoğurt yenildi. akşam yemeği 4 yk yoğurtlu bakla ve yaprak sarma var.
Tatlım mekik yapamıyorum ben. Ama bu aralar boynum ve omuzlarım çook fena. Misafirlerim gidince, ağrılar bana kaldı. Hrrgün bolca omuz kol ve sırt egzesizleri uapıyorum. Kiii bu konuda tavsiyekerede açığım. Video falan.Canım ben denedim ve tavsiye ediyorum yani. Metabolizmanı nasıl çalıştırdığını göreceksin. Sabah aç karnına da yiyorum ben bazen :) mekikle de takviye yaptın mı tamamdır.
yok abartmam sanırım. zaten yetişeceğinide sanmıyorum artık :)tatlım akşama aadık kalabilirsen ne güzel. Afiyet olsun.
Afiyet olsun, dolmanın pirincini ekmek yemeyerek dengelemişsin. Tebrikler cnm.
İi pazarlar kaptanım. Barfiks falan wwaaaaww. Harikasın. Yoğurtu dün ystmadan once hemen yedim ben. Sabah ta tuvaletsevdim yani. Tavsiye ederim.
çokkgüzel bir menü. Akşam ki sarmaları abartma sskın tatlım.
Boşver cnm yetişmesin daha iyiiyok abartmam sanırım. zaten yetişeceğinide sanmıyorum artık :)
canım aslında yaptığım dolmanın tamamı pirinç değil biraz pirinç biraz bulgur böylesi daha güzel oluyor :)tatlım akşama aadık kalabilirsen ne güzel. Afiyet olsun.
hahaahaha ayy yazınca ne havalı durmuş hakkaten. Şu belediyelerin parklara kurduğu spor aletleri oluyo ya, orda yaptım halbukitatlım akşama aadık kalabilirsen ne güzel. Afiyet olsun.
İi pazarlar kaptanım. Barfiks falan wwaaaaww. Harikasın. Yoğurtu dün ystmadan once hemen yedim ben. Sabah ta tuvaletsevdim yani. Tavsiye ederim.
çokkgüzel bir menü. Akşam ki sarmaları abartma sskın tatlım.
Bulgurlu kesinlikle süper oluyor, bravocanım aslında yaptığım dolmanın tamamı pirinç değil biraz pirinç biraz bulgur böylesi daha güzel oluyor :)
Sabah kahvaltı öğlen birlikte.
1 dukan krep. 1 yumurtadan omlet. Peynir. Maydınoz domates. Yeşil çay. Maydonoz.
1 turk kahvesi şekersiz.
Ara tekrar yeşilçay
Akşam hafif bişeyler. Salata tavuk. 1 dukan krep. Yoğurt.
Yok kaptanım sadece dukanın krepini yaptım çık tok tutuyo yulaf kepeği. Ekmek yerine yani.Sende mi dukan'a başladınnnn
hahaahaha ayy yazınca ne havalı durmuş hakkaten. Şu belediyelerin parklara kurduğu spor aletleri oluyo ya, orda yaptım halbukiBu arada sanırım 4 gündür tuvalete gidemiyorum. Beton oldu valla hemen başlıyorum yoğurdaa
Sabah kahvaltı öğlen birlikte.
1 dukan krep. 1 yumurtadan omlet. Peynir. Maydınoz domates. Yeşil çay. Maydonoz.
1 turk kahvesi şekersiz.
Ara tekrar yeşilçay
Akşam hafif bişeyler. Salata tavuk. 1 dukan krep. Yoğurt.
Evet bende öyle yapıyorum. Ben pek sevmem zaten pirinci. Sadece sütlaçta. Onuda yapmıyorum artık diyetten sebep.canım aslında yaptığım dolmanın tamamı pirinç değil biraz pirinç biraz bulgur böylesi daha güzel oluyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?