- 6 Ekim 2014
- 1.277
- 1.495
- 208
- 40
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #107.141
sütlaçç mı dedinn bende bayılırım sütlaçaEvet bende öyle yapıyorum. Ben pek sevmem zaten pirinci. Sadece sütlaçta. Onuda yapmıyorum artık diyetten sebep.
evet yaa ben çok seviyorum tadı sırf pirinç olmuyo bu şekilde :) bide içine kimyon karabiber et bulyon katıyorum müthiş güzel oluyoBulgurlu kesinlikle süper oluyor, bravo
Kuzum bu kuru kac gun yapmak gerekiyor.....benim sorunum gobek malesefffYemeklerden yarım saat önce su içilecek canım :) yemek esnasında su içmek yok. Yemekten 1 saat sonra su içilecek. Sindirim o şekilde daha iyi oluyor :)
Gece yatmadan önce göbek eriten bi kür tarifi veriyorum.
2 kaşık yoğurt
1 çay kaşığı pul biber
Yarım limon
Bunları karıştırıp yatmadan yarım saat önce ye. Metabolizmanın ne kadar hızlı çalıştığını göreceksin :)
Hatta her öğünde yoğurt yemeni tavsiye ederim. Çünkü yoğurt yağ yakıyor :) egzersiz olarak da jillian yapmanı öneririm. 1 aylık bi program.
Kuzum bu kuru kac gun yapmak gerekiyor.....benim sorunum gobek malesefff
Ohh bende bugün menümü tam yaptım
Bi tek balık yedikten sonra ağzımda tadı kalıyo diye 1 porsiyon meyve yiyeceğim.
Heyoo süper oldu.. Hem sporlu hem sağlıklı süper bi gün oldu :)
Yoğurt olayına yarın başlıyorum bendee.. Bugün balık yiyince yoğurt yemek istemedim.
Cok acı oluyo mu yaa.. Ben acı hiç yiyememde
Tamam canımcım denicem :) umarım işe yarar bemde deCanım en az 2 hafta her gece yatmadan yarım saat önce. Ben sabah aç karnına da yiyorum. Kahvaltıdan sonra tuvalete koşuyorum resmen. Cidden tavsiye ederim. Hem sağlıklı da.
zeynebimm cansin can :-* teşekkür ederimzeynepcim süpersin. tşkler
iyıyiz canim buralar ayniKızlar nasılsınız.ben yokken sıkı tutuyorsunuz işleri değil mibenim eşim geldi stress heyecan bi de bazı üzücü olaylar yaşadım iştahım gitti sütüm de olmadı bi miktar daha kilo verdim ama şimdi kendimi t toplamaya başladım sıkıntılarımız da bitti hamdolsun sonraki hafta inşaallah katılacağım aranıza
Kuzucum acı olmuyor. Tadını ilk başta sevmemiştim şimdi yiyorum yani. 1 çay kaşığı pul biber koyuyor. Acı olmuyor yani. Bide yarım limon sıkıyoruz. Hiç acılığı kalmıyo.
oyyyy kocasıda gelmişş, dertleri de bitmişşşKızlar nasılsınız.ben yokken sıkı tutuyorsunuz işleri değil mibenim eşim geldi stress heyecan bi de bazı üzücü olaylar yaşadım iştahım gitti sütüm de olmadı bi miktar daha kilo verdim ama şimdi kendimi t toplamaya başladım sıkıntılarımız da bitti hamdolsun sonraki hafta inşaallah katılacağım aranıza
Kuzucum acı olmuyor. Tadını ilk başta sevmemiştim şimdi yiyorum yani. 1 çay kaşığı pul biber koyuyor. Acı olmuyor yani. Bide yarım limon sıkıyoruz. Hiç acılığı kalmıyo.
oyyyy kocasıda gelmişş, dertleri de bitmişşşKızlar nasılsınız.ben yokken sıkı tutuyorsunuz işleri değil mibenim eşim geldi stress heyecan bi de bazı üzücü olaylar yaşadım iştahım gitti sütüm de olmadı bi miktar daha kilo verdim ama şimdi kendimi t toplamaya başladım sıkıntılarımız da bitti hamdolsun sonraki hafta inşaallah katılacağım aranıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?