Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kuzum bu kuru kac gun yapmak gerekiyor.....benim sorunum gobek malesefff

Ohh bende bugün menümü tam yaptım

Bi tek balık yedikten sonra ağzımda tadı kalıyo diye 1 porsiyon meyve yiyeceğim.

Heyoo süper oldu.. Hem sporlu hem sağlıklı süper bi gün oldu :)

Yoğurt olayına yarın başlıyorum bendee.. Bugün balık yiyince yoğurt yemek istemedim.
Cok acı oluyo mu yaa.. Ben acı hiç yiyememde

Kuzucum acı olmuyor. Tadını ilk başta sevmemiştim şimdi yiyorum yani. 1 çay kaşığı pul biber koyuyor. Acı olmuyor yani. Bide yarım limon sıkıyoruz. Hiç acılığı kalmıyo.

Kızlar nasılsınız.ben yokken sıkı tutuyorsunuz işleri değil mi benim eşim geldi stress heyecan bi de bazı üzücü olaylar yaşadım iştahım gitti sütüm de olmadı bi miktar daha kilo verdim ama şimdi kendimi t toplamaya başladım sıkıntılarımız da bitti hamdolsun sonraki hafta inşaallah katılacağım aranıza

iyıyiz canim buralar ayni skıntılarının bitmesine çok sevindim..en kisa zamanda bekliyoruz tekrar aramıza

Kuzucum acı olmuyor. Tadını ilk başta sevmemiştim şimdi yiyorum yani. 1 çay kaşığı pul biber koyuyor. Acı olmuyor yani. Bide yarım limon sıkıyoruz. Hiç acılığı kalmıyo.

Anammm ben bunu 2 hafta yapamam kusuyodum nerdeyse

Herkese merhaba

meksilina sırt ve boyun için bir video

Nurgul_85 canım bu göbüş için şahane bir video

Video canavarı Süpersin vallahi

oyyyy kocasıda gelmişş, dertleri de bitmişşş

Anammm ben bunu 2 hafta yapamam kusuyodum nerdeyse

Herkese merhaba

meksilina sırt ve boyun için bir video

Nurgul_85 canım bu göbüş için şahane bir video

Video canavarı Süpersin vallahi

oyyyy kocasıda gelmişş, dertleri de bitmişşş

Selam kızlar hafta sonu yine çok abarttım. Spor da yapamadım. Ben bu level 2 yi yapamıyorum ya. Level 1 den dwvam edicem yine. 2. Ci de cok atlan~p zıplanıyor benim cocuklar kalkıyor ve resmen ev sallanıyor. O yuzden yapamıyorum duzenli. 1.sini duzenli yapabiliyordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…