- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #107.161
Kendine dikkat et bacım. Bak bebisinin sutunden oluyordun onra. Yazık kuzucuga. Gozün aydın bu arada.Kızlar nasılsınız.ben yokken sıkı tutuyorsunuz işleri değil mibenim eşim geldi stress heyecan bi de bazı üzücü olaylar yaşadım iştahım gitti sütüm de olmadı bi miktar daha kilo verdim ama şimdi kendimi t toplamaya başladım sıkıntılarımız da bitti hamdolsun sonraki hafta inşaallah katılacağım aranıza
Cnm afiyet olsun tebriklerkahvaltı kavurmalı yumurta ve 1 dilim tam buğday ekmeği yendi. öğle yemeğinde kereviz ve yoğurt var. akşam yemeğinde ise bakla ve yoğurt :) tabaklarımı minumum dereceye indirdim 3 maksimum 4 yk yemek alıyor. söz veriyorum bu hafta daha dikkatli olacağım.
Kaptanım çok haklısın arkaarkaya balık zor iş. Kolay gelsin.Bugün menümde
Sabah
Yumurta
Peynir
Zeytin
Tb ekmeği vardı
Ara
1 meyve
Öğlen
Ton balıklı sandviç yazıyor
Daha dün balık yedim yaa
Ara
1 meyve
1 kase yoğurt
Akşam
Zeytinyağlı börülce ( hiç yemedim hiç pişirmedim )
Salata
Tb ekmeği
Ara
1 probiyotik yoğurt
Cnm gözün aydın. Acele et bekliyoruz seni.Kızlar nasılsınız.ben yokken sıkı tutuyorsunuz işleri değil mibenim eşim geldi stress heyecan bi de bazı üzücü olaylar yaşadım iştahım gitti sütüm de olmadı bi miktar daha kilo verdim ama şimdi kendimi t toplamaya başladım sıkıntılarımız da bitti hamdolsun sonraki hafta inşaallah katılacağım aranıza
sevgili rakibem aranıza dönmeme az kaldı sayılır. Yediklerime de dikkat ediyorum. Senin beni geçeceğin yok zaten.Selam kızlar hafta sonu yine çok abarttım. Spor da yapamadım. Ben bu level 2 yi yapamıyorum ya. Level 1 den dwvam edicem yine. 2. Ci de cok atlan~p zıplanıyor benim cocuklar kalkıyor ve resmen ev sallanıyor. O yuzden yapamıyorum duzenli. 1.sini duzenli yapabiliyordum.
sezencim nasılsın göremiyorum seni burda bayadır :) bende akşama level 1 yapcam level 1 de yarın son gün 10 undan sonra 2 ye geçicem bakalımSelam kızlar hafta sonu yine çok abarttım. Spor da yapamadım. Ben bu level 2 yi yapamıyorum ya. Level 1 den dwvam edicem yine. 2. Ci de cok atlan~p zıplanıyor benim cocuklar kalkıyor ve resmen ev sallanıyor. O yuzden yapamıyorum duzenli. 1.sini duzenli yapabiliyordum.
Cnm hoşgeldin sramıza. Kendini tanıtırsan semi daha ii tanıyabiliriz. Ben 29 yaşındayım çalışıyorum. Evliyim.Ben karatay beslenme programını uyguluyorum. Geçen hafta başladım. Sabah: 2 yumurta biraz tulum peyniri ,5 zeytin, 1 dilim ekmek ve biraz tereyağı ve 1 çay bardağı yer fıstığı yedim .yani klasik karatay kahvaltısı yaptım. Normalde ekmek yemiyorum ama Bazen kahvaltıda 1 dilim tuketiyorum
Tabiki hemen tanıtayım. Bende 29 yaşında evli ve çalışan bir bayanım,ayrıca 23 aylık bir oğlum var.
Canım ben şu an izindeyim. bazi özel durumlardan dolayı izne ayrıldım. Son bildirim kiloma geri doönüp öyle listeye gireceğim. Son bildirimim 52.6 , aslında burayada 56 ile başladınım çok bi fazlam yoktu. Amaç psikolojimi düzeltmekti. İi de oldu.Sizlerin nasıl gidiyor arkadaşlar ? En çok kilo verenler kaç kilo verdiler?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?