Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kendine dikkat et bacım. Bak bebisinin sutunden oluyordun onra. Yazık kuzucuga. Gozün aydın bu arada.

kahvaltı kavurmalı yumurta ve 1 dilim tam buğday ekmeği yendi. öğle yemeğinde kereviz ve yoğurt var. akşam yemeğinde ise bakla ve yoğurt :) tabaklarımı minumum dereceye indirdim 3 maksimum 4 yk yemek alıyor. söz veriyorum bu hafta daha dikkatli olacağım.

Bugün menümde
Sabah
Yumurta
Peynir
Zeytin
Tb ekmeği vardı

Ara
1 meyve

Öğlen
Ton balıklı sandviç yazıyor
Daha dün balık yedim yaa

Ara
1 meyve
1 kase yoğurt

Akşam
Zeytinyağlı börülce ( hiç yemedim hiç pişirmedim )
Salata
Tb ekmeği

Ara
1 probiyotik yoğurt

Cnm afiyet olsun tebrikler

Kaptanım çok haklısın arkaarkaya balık zor iş. Kolay gelsin.

Cnm gözün aydın. Acele et bekliyoruz seni.
sevgili rakibem aranıza dönmeme az kaldı sayılır. Yediklerime de dikkat ediyorum. Senin beni geçeceğin yok zaten.

sezencim nasılsın göremiyorum seni burda bayadır :) bende akşama level 1 yapcam level 1 de yarın son gün 10 undan sonra 2 ye geçicem bakalım

Ben karatay beslenme programını uyguluyorum. Geçen hafta başladım. Sabah: 2 yumurta biraz tulum peyniri ,5 zeytin, 1 dilim ekmek ve biraz tereyağı ve 1 çay bardağı yer fıstığı yedim .yani klasik karatay kahvaltısı yaptım. Normalde ekmek yemiyorum ama Bazen kahvaltıda 1 dilim tuketiyorum

Cnm hoşgeldin sramıza. Kendini tanıtırsan semi daha ii tanıyabiliriz. Ben 29 yaşındayım çalışıyorum. Evliyim.

Kahvaltı
Yarım poğaça
Çay

Öğle
1 kase çorba
1 porsiyon ızgara tavuk salata

Akşam
Akşam ne yesem bilemiyorum kızlar. Bana akşam neler yiyebilirim söyler misiniz ? Neler uygun olur?

Ayrıca okul başladı :S öğrenci evindeyim ne bulduysam yiyorum :S size danışacağım zamanla. Öpüyorum çok.

160 cm boyunda 75 kiloyum doğum kilolarımı verip emzirirken geri aldim malesef. Birazda stresli bir dönem atlattim ve strese girince abur cubura özellikle tatlı ve çikolataya saldıranlardandım ve nasıl kilo aldığımı hiç farketmedim bile hayatımda hic böyle kilolu olmadim en fazla 63 kilo olurdum. Ve artik bu doğum kiloları gitmeli eskisinden daha da zayıf olmalıyım gercekten çok üzülüyorum. Hiç bir kıyafetim olmuyor psikolojime yansıyor bu durum .bu arada hedef kilom basarabilirsem 53 kg olmak.

Sizlerin nasıl gidiyor arkadaşlar ? En çok kilo verenler kaç kilo verdiler?
Canım ben şu an izindeyim. bazi özel durumlardan dolayı izne ayrıldım. Son bildirim kiloma geri doönüp öyle listeye gireceğim. Son bildirimim 52.6 , aslında burayada 56 ile başladınım çok bi fazlam yoktu. Amaç psikolojimi düzeltmekti. İi de oldu.
Ben genelde sağlıklı kilo vermeden yanayım. Bir günümde her tür besinin olmasınna özen gösteriyorum.
Senin 2 hafta deneme süren var. Her cuma öğlene kadar kilonu buraya bildir. 3 cuma aktif katılım devam ederse listeye girersin Tatlım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…