- 18 Mayıs 2012
- 1.028
- 1.016
- 208
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #107.181
teşekkür ederim.Cnm afiyet olsun tebrikler
Bilgilendirdigin icin teşekkür ederimCanım ben şu an izindeyim. bazi özel durumlardan dolayı izne ayrıldım. Son bildirim kiloma geri doönüp öyle listeye gireceğim. Son bildirimim 52.6 , aslında burayada 56 ile başladınım çok bi fazlam yoktu. Amaç psikolojimi düzeltmekti. İi de oldu.
Ben genelde sağlıklı kilo vermeden yanayım. Bir günümde her tür besinin olmasınna özen gösteriyorum.
Senin 2 hafta deneme süren var. Her cuma öğlene kadar kilonu buraya bildir. 3 cuma aktif katılım devam ederse listeye girersin Tatlım.
Tatlım ben kaptan yardımcısıyım. KaptanımızBilgilendirdigin icin teşekkür ederim
Hoşgeldinnnnn hadi hayırlısıyla sağlıkla kilolarını ver inşallah :)Tabiki hemen tanıtayım. Bende 29 yaşında evli ve çalışan bir bayanım,ayrıca 23 aylık bir oğlum var.
yeşil mercimek yapabilirsin misss gibi doyuruyor da.. :)Kahvaltı
Yarım poğaça
Çay
Öğle
1 kase çorba
1 porsiyon ızgara tavuk salata
Akşam
Akşam ne yesem bilemiyorum kızlar. Bana akşam neler yiyebilirim söyler misiniz ? Neler uygun olur?
Ayrıca okul başladı :S öğrenci evindeyim ne bulduysam yiyorum :S size danışacağım zamanla. Öpüyorum çok.
Cnm tebrik ederim cuma seni izlicem muhakkak.Kizlarr merhabalarr
yeni gelen arkadaslar sizlerde hosgelinizzz :)
Ben bugun niyetliydim onun icin ayrica sahur yapmadim dun aksam yediklerimle tuttum orucumu
bugun aksam yediklerime gelirsek
4 kasikmanti
1 tane dolmabiber
2 bardakta su ictim
suan canim inanilmaz tatli istiyo bi tanecik halley yicem cayin yaninda normalde abur cubur yemem ama oructan dolayi sanirimbuarada dun dayanamadimtartiya cktimkilo vermisimama bildirimimi cuma yapicam cumaya kadar da tartilmak yok
tesekkurler canimm cumaya kadar umarim biraz daha vermis olurum :)Cnm tebrik ederim cuma seni izlicem muhakkak.
Hoşgeldinnnnn hadi hayırlısıyla sağlıkla kilolarını ver inşallah Sağol. Hepberaber veririz inşallah.
Yemekte bozmamışsın. Bazen insan farklı birşey olunca dayanamıyorKızlar akşam yemeğim
1 adet lahmacun
1 kase yoğurt
4 kaşık havuç rendesi
Maraş'tan dondurma gelmiş dayanamadım 3 top yedimcezam neyse çekerim
Yemekte bozmamışsın. Bazen insan farklı birşey olunca dayanamıyorEn azından dondurma baklavadan tatlidan daha masum. Bir daha dikkat eder telafi edersin. Ben sunu farkettim yememen gereken birseyin asla tadına bile bakmayacaksin yoksa devami geliyor herhalde ondan 1 degilde 3 top yedin.!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?