Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bilgilendirdigin icin teşekkür ederim

Menum
saat 11 gibi kahvaltı: 1 dukan krep, peynir, 4 tane çeri domates, maydonoz.

12.30 öğle 2 köfte, 3 kaşık yoğurt

14.00 civari bir orta lahmacun kadar açılı ekmek. (Tenefüste arkadaşlar ikram etti hatay yöresiymiş)

saat 16.00 civarı 2 kayısı 2 ceviz

Akşama 1 dukan krep, yoğurtlu ıspanak. Salata

Ara 1 meyve ve 6-8 tane badem

Planlarım bu şekilde hanımlar.

Tabiki hemen tanıtayım. Bende 29 yaşında evli ve çalışan bir bayanım,ayrıca 23 aylık bir oğlum var.
Hoşgeldinnnnn hadi hayırlısıyla sağlıkla kilolarını ver inşallah :)

yeşil mercimek yapabilirsin misss gibi doyuruyor da.. :)

Kizlarr merhabalarr
yeni gelen arkadaslar sizlerde hosgelinizzz :)
Ben bugun niyetliydim onun icin ayrica sahur yapmadim dun aksam yediklerimle tuttum orucumu
bugun aksam yediklerime gelirsek
4 kasikmanti
1 tane dolmabiber
2 bardakta su ictim
suan canim inanilmaz tatli istiyo bi tanecik halley yicem cayin yaninda normalde abur cubur yemem ama oructan dolayi sanirim buarada dun dayanamadimtartiya cktimkilo vermisimama bildirimimi cuma yapicam cumaya kadar da tartilmak yok

Cnm tebrik ederim cuma seni izlicem muhakkak.

Kızlar akşam yemeğim
1 adet lahmacun
1 kase yoğurt
4 kaşık havuç rendesi

Maraş'tan dondurma gelmiş dayanamadım 3 top yedim cezam neyse çekerim

Kızlar akşam yemeğim
1 adet lahmacun
1 kase yoğurt
4 kaşık havuç rendesi

Maraş'tan dondurma gelmiş dayanamadım 3 top yedim cezam neyse çekerim
Yemekte bozmamışsın. Bazen insan farklı birşey olunca dayanamıyor En azından dondurma baklavadan tatlidan daha masum. Bir daha dikkat eder telafi edersin. Ben sunu farkettim yememen gereken birseyin asla tadına bile bakmayacaksin yoksa devami geliyor herhalde ondan 1 degilde 3 top yedin.!

Menum
Sabah
Ev yapımı minik pogaca
2 yumurta
Domates

Ogle
1 tabak bulgurlu kapuska
Yogurt

Ara
1 sutlu kahve
Kayısı ceviz yabanmersini hepsinden az az

Aksam
5 tane sarma
Yesil.mercimek
Az kapuska ve yogurt

Bugün menümde börülce ve ton balığı vardı. İkisini de yemedim. Onun yerine mercimek yemeği yaptım yedim. Akşam da 4-5 kaşık kepekli makarna yedim. Yoğurt falan koydum.
Bakalım yarına menümde ne gelecek.. :)

Canı tatlı çekenler, forumda bir başlıkta önerdiler, gün kurusu kayısıyı biraz suda bekletip kakaoya bulayınca bitter çikolata gibi oluyomuş. Birde elma rendesini tarçınla kavurup yiyebilirsiniz.. Ben krize girersem kesin yaparım çok sağlıklı :)

Canım dayanamadım napim bugün hiç bozmadım ama. Sabah ve öğlen diyetime uygun yiyorum ama akşam benim için çok sorun. Öğrenci evinde kalıyorum. Ne yapacağımı bilemiyorum.

Kızlar okulum başladığı için kahvaltıları geceden kahvaltı tabağı hazırlıyorum. Yarım domates haşlanmış yumurta peynir zeytin. Bunları paketliyorum sabah açıp yiyorum.

Öğlen okulumuzda ızgara tavuk salata + çorba menüsü var onu alıyorum.

İşte sıkıntı olan öğün. Akşam. Mercimek yemeğini nasıl yapacağım ? Ve hafif şeyler olarak önerisi olan varsa paylaşabilir mi? :) moralim çok bozuluyor bu duruma.

Bugün üzerimde bi kırgnlik var ama ona ragmen az evvel jilian yaptim 50 mekik 50 iç back çaliştim.. Yarinda yine niyetliyim nasipse iyi geceler dostlar

günaydın herkese bugün biraz geç oldu ama dün gece kızım hastaydı. sabaha kadar onunla uğraştım kahvaltıda bugün biraz kaçamak vardı karışık omlet yedim. 1 dilimde ekmek. öğle yemeğim de dün yiyemediğim baklayı ve yoğurdu yiyeceğim, akşamda yayla çorbası ve salata yemeyi düşünüyorum. her öğün 1 dilim ekmek ama bu dilimler 2 dilime denk geliyor. yediklerimi kiloma göre az bulunuyor sizcede öyle mi acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…