Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

cnm öğleden sonra saat 5 gibi bi ara öğün eklersen akşam ki yediklerini azaltabilirsin belki. Bu bende işe yarıyor. Yulaf kepeğinden dukan krep öneriririm gerçekten tok tutuyor.

Cnm aslında zayıflamanın kuralı az yemek değil. Motabolizma hızına göre beslenmek. Ve bu ölçümüde diyetisyenler yapıyor. Benim bi arkadaşım diyeyisyene gidiyor, günde 4-5 dilim ekmek yiyor buna rağmen zayıflıyor. Yağ yakıyor.ama tabi o onun bünyesi. diyetisyene gitme imkanın varsa gidebilirsin belki.

minicooper20139344336 .!.:
Günaydın kızlar
günaydın canım. Bugün nasılsın. Diyet nasıl gidiyor?

Kilon kaçtı bebeğim unutuvermişim kusura bakma :S

Kahvaltı

3 dilim sucuk ( çok pişmiş kıtır )
2 dilim kızarmış ekmek
2 kk süzme peynir
Pulbiberli zeytinyağı
Çay

Öğle yok. Bir avuç karışık kuruyemiş, yeşil çay, şekersiz Türk kahvesi

Akşam
Brokoli haşlayacağım.

merhaba aranıza yeni katıldım beni bilgilendirebilirmisiniz
Cnm hoşgeldin. Ben kaptan yardımcısıyım. Öncelikle senin 2 hafta deneme süren var. Her cuma öğlene kadar kilonu buraya bildir ki 3 cuma kilon hesaplansın ve listeye dahil ol. Tabi listeye dahil olman için hergün aktif paylaşım şart. Hergün menünü buraya yaz niz Yorumlayalım. Sende bizim menülerimize yorum yap.
Tekrar hoşgeldin. Sormak istediğin bişey varsa sorabilirsin.
Bizde seni tanıyalım mı tatlım. Kimsin kaç yaşındasın. Kilo alma hikayeen nedir??

Hoşbuldum meksilina ben 35 yaşındayım biri 14 diğeri 2 yaşında çoçuğum var. Kilo alma hikayem yanlış istikrarsiz diyetler 3 verip 5 almak katlayarak 92 kiloya ulaştım. sonra 2 bebeğim oldu ve malum emzirme dönemi bu kilolara ulaştım diyetisyenede gittim kaç defa ama hazır olduğumu düşünerek başlıyorum ama devam etmem ne mümkün kendime inancımı kaybettim artık çözümsüz bir haldeyim

Tatlım sakın öyle düşünme. Buraya gelerek çok çok büyük adım attım gerisi de gelir inş. Yeter ki buraya aktif katıl. Çünkü katılım azaldığında kaçamaklar artıyor.

hoşgeldin. bende yeniyim. bugün diyetimde 3. haftama girdim ama bu gruba yeni katıldım. daha birkaç gün olmasına rağmen beni motive ediyor. sende başarabilirsin. asla umutsuzluğa düşme çünkü en büyük düşmanımız umutsuzluk ve stres.

ban öneriniz varmı başlangıç için
bu konuda uzman değilim burda yetkili kişide değilim ama kendimce öneride bulunabilirim. 3 çay bardağı yeşil çay günde beyaz ekmeği tamamen kes çavdar, tambuğday ya da kepekli tercih et. su tüketimini artır. ve hemen tartı sonucu bekleme şahsen bugüne kadar denediğim bütün diyetleri bu yüzden bıraktım. 15 senelik üzerimde bulunan kiloyu 2 ayda verebileceğimi düşünmek beni hep yanılttı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…