- 25 Haziran 2013
- 232
- 415
- 108
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #107.201
cnm öğleden sonra saat 5 gibi bi ara öğün eklersen akşam ki yediklerini azaltabilirsin belki. Bu bende işe yarıyor. Yulaf kepeğinden dukan krep öneriririm gerçekten tok tutuyor.Kızlar okulum başladığı için kahvaltıları geceden kahvaltı tabağı hazırlıyorum. Yarım domates haşlanmış yumurta peynir zeytin. Bunları paketliyorum sabah açıp yiyorum.
Öğlen okulumuzda ızgara tavuk salata + çorba menüsü var onu alıyorum.
İşte sıkıntı olan öğün. Akşam. Mercimek yemeğini nasıl yapacağım ? Ve hafif şeyler olarak önerisi olan varsa paylaşabilir mi? :) moralim çok bozuluyor bu duruma.
günaydın herkese bugün biraz geç oldu ama dün gece kızım hastaydı. sabaha kadar onunla uğraştım kahvaltıda bugün biraz kaçamak vardı karışık omlet yedim. 1 dilimde ekmek. öğle yemeğim de dün yiyemediğim baklayı ve yoğurdu yiyeceğim, akşamda yayla çorbası ve salata yemeyi düşünüyorum. her öğün 1 dilim ekmek ama bu dilimler 2 dilime denk geliyor.yediklerimi kiloma göre az bulunuyor sizcede öyle mi acaba?
günaydın canım. Bugün nasılsın. Diyet nasıl gidiyor?minicooper20139344336 .!.:Günaydın kızlar
günaydın herkese bugün biraz geç oldu ama dün gece kızım hastaydı. sabaha kadar onunla uğraştım kahvaltıda bugün biraz kaçamak vardı karışık omlet yedim. 1 dilimde ekmek. öğle yemeğim de dün yiyemediğim baklayı ve yoğurdu yiyeceğim, akşamda yayla çorbası ve salata yemeyi düşünüyorum. her öğün 1 dilim ekmek ama bu dilimler 2 dilime denk geliyor.yediklerimi kiloma göre az bulunuyor sizcede öyle mi acaba?
110du 105e düştüm.Kilon kaçtı bebeğim unutuvermişim kusura bakma :S
Cnm hoşgeldin. Ben kaptan yardımcısıyım. Öncelikle senin 2 hafta deneme süren var. Her cuma öğlene kadar kilonu buraya bildir ki 3 cuma kilon hesaplansın ve listeye dahil ol. Tabi listeye dahil olman için hergün aktif paylaşım şart. Hergün menünü buraya yaz niz Yorumlayalım. Sende bizim menülerimize yorum yap.merhaba aranıza yeni katıldım beni bilgilendirebilirmisiniz
Tatlım sakın öyle düşünme. Buraya gelerek çok çok büyük adım attım gerisi de gelir inş. Yeter ki buraya aktif katıl. Çünkü katılım azaldığında kaçamaklar artıyor.Hoşbuldum meksilina ben 35 yaşındayım biri 14 diğeri 2 yaşında çoçuğum var. Kilo alma hikayem yanlış istikrarsiz diyetler 3 verip 5 almak katlayarak 92 kiloya ulaştım. sonra 2 bebeğim oldu ve malum emzirme dönemi bu kilolara ulaştım diyetisyenede gittim kaç defa ama hazır olduğumu düşünerek başlıyorum ama devam etmem ne mümkün kendime inancımı kaybettim artık çözümsüz bir haldeyim
hoşgeldin. bende yeniyim. bugün diyetimde 3. haftama girdim ama bu gruba yeni katıldım. daha birkaç gün olmasına rağmen beni motive ediyor. sende başarabilirsin. asla umutsuzluğa düşme çünkü en büyük düşmanımız umutsuzluk ve stres.Hoşbuldum meksilina ben 35 yaşındayım biri 14 diğeri 2 yaşında çoçuğum var. Kilo alma hikayem yanlış istikrarsiz diyetler 3 verip 5 almak katlayarak 92 kiloya ulaştım. sonra 2 bebeğim oldu ve malum emzirme dönemi bu kilolara ulaştım diyetisyenede gittim kaç defa ama hazır olduğumu düşünerek başlıyorum ama devam etmem ne mümkün kendime inancımı kaybettim artık çözümsüz bir haldeyim
sen kaç kilosun herhalde bu grup yakın kilolarhoşgeldin. bende yeniyim. bugün diyetimde 3. haftama girdim ama bu gruba yeni katıldım. daha birkaç gün olmasına rağmen beni motive ediyor. sende başarabilirsin. asla umutsuzluğa düşme çünkü en büyük düşmanımız umutsuzluk ve stres.
yok benim ki bayağı uzak :) 110dan 105e düştüm ilk hedefim 90, ikinci 70sen kaç kilosun herhalde bu grup yakın kilolar
nasıl yaptın ve ne kadar sürede düştünyok benim ki bayağı uzak :) 110dan 105e düştüm ilk hedefim 90, ikinci 70
Cnm senin hedef kaç peki.nasıl yaptın ve ne kadar sürede düştün
2 hafta oldu bu 3. haftam sanırım ödemde vardı vücudumda bol su tükettim, porsiyonlarımı küçülttüm, pirinç, makarna ,beyaz ekmek ve tatlıyı hayatımdan çıkardım.nasıl yaptın ve ne kadar sürede düştün
ilk hedefim 90 düşmek ama 65 kilo olmak istiyorumCnm senin hedef kaç peki.
3 haftada 5 kilo çok iyi vermişsin2 hafta oldu bu 3. haftam sanırım ödemde vardı vücudumda bol su tükettim, porsiyonlarımı küçülttüm, pirinç, makarna ,beyaz ekmek ve tatlıyı hayatımdan çıkardım.
ban öneriniz varmı başlangıç içinilk hedefim 90 düşmek ama 65 kilo olmak istiyorum
bir kısmı ödemdir muhtemelen. çünkü 5 aydır regl olmuyorum ve çok kötü şişkinlik yaptı. istersen başarırsın ki sen bende daha düşük kilodasın amacına ulaşacağını düşünüyorum.3 haftada 5 kilo çok iyi vermişsin
bu konuda uzman değilim burda yetkili kişide değilim ama kendimce öneride bulunabilirim. 3 çay bardağı yeşil çay günde beyaz ekmeği tamamen kes çavdar, tambuğday ya da kepekli tercih et. su tüketimini artır. ve hemen tartı sonucu bekleme şahsen bugüne kadar denediğim bütün diyetleri bu yüzden bıraktım. 15 senelik üzerimde bulunan kiloyu 2 ayda verebileceğimi düşünmek beni hep yanılttı.ban öneriniz varmı başlangıç için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?