- 25 Mart 2013
- 822
- 760
- 208
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #107.221
Cnm tavsiye olarak kesinlikle min 2 lt su. Yeilçay. Nide menünü sabahtan belirle. Buraya yaz. Ve kesinlikle o gün dışına çıkma. Burda kendine ve bize söz ver. Benim diyetimde. Öğle yada akşamdan biri protein, biri muhakkak sebze. Protein şart Kas yerine yağ kaybı için. Salata ve yoğurt ekleyebilirsin. patates havuç bezelye uzak durmamız gereken besinler.ban öneriniz varmı başlangıç için
Hosgeldin canım. Kilolarımızı yavaş ve saglıklı vericez inşallah. Ben 32 yaşındayım.boy 158 cm su an 55 kiloyum hedef 52. Benimde 6 yasşinda kızım ve 1 yaşında oglim var. Önümüzdeki ay yaşına giriyor paşamsöz veriyorum elimden geleni yapıp sağlıklı besleneceğim bakalım ne kadar verebileceğim
canım, her öğün bir dilim ekmekyemelisin. Çok çok az yiyince metabolizma çok yavaşlıyor. Aslında formül o kadar basitki, her öğün 1 dilim ekmek, 1 öğün sebze, 1 öğün et balık tavuk ve salata, aralarda meyve, yoğurt badem fındık vs. Bol bol su, 1 fincan yeşilçay, ve tabiki spor :)günaydın herkese bugün biraz geç oldu ama dün gece kızım hastaydı. sabaha kadar onunla uğraştım kahvaltıda bugün biraz kaçamak vardı karışık omlet yedim. 1 dilimde ekmek. öğle yemeğim de dün yiyemediğim baklayı ve yoğurdu yiyeceğim, akşamda yayla çorbası ve salata yemeyi düşünüyorum. her öğün 1 dilim ekmek ama bu dilimler 2 dilime denk geliyor.yediklerimi kiloma göre az bulunuyor sizcede öyle mi acaba?
hoşgeldinnn.. Sakın ümidini kaybetmee.. Haftada 100 gram ver yada ayda 100gr ver ama hep motivasyonunu yüksek tutmaya çalış :)Hoşbuldum meksilina ben 35 yaşındayım biri 14 diğeri 2 yaşında çoçuğum var. Kilo alma hikayem yanlış istikrarsiz diyetler 3 verip 5 almak katlayarak 92 kiloya ulaştım. sonra 2 bebeğim oldu ve malum emzirme dönemi bu kilolara ulaştım diyetisyenede gittim kaç defa ama hazır olduğumu düşünerek başlıyorum ama devam etmem ne mümkün kendime inancımı kaybettim artık çözümsüz bir haldeyim
her öğün yiyorum zaten. sadece bazen bulgur pilavı sarma vs olduğu zamanlarda yemiyorum. listeye birşeyler daha ekleyince sanki çok yiyormuşum gibi geliyor bana.canım, her öğün bir dilim ekmekyemelisin. Çok çok az yiyince metabolizma çok yavaşlıyor. Aslında formül o kadar basitki, her öğün 1 dilim ekmek, 1 öğün sebze, 1 öğün et balık tavuk ve salata, aralarda meyve, yoğurt badem fındık vs. Bol bol su, 1 fincan yeşilçay, ve tabiki spor :)
hoşgeldinnn.. Sakın ümidini kaybetmee.. Haftada 100 gram ver yada ayda 100gr ver ama hep motivasyonunu yüksek tutmaya çalış :)
geçmiş olsun.Bugün saçmasapan bi hava var, çok soğuk kar yağıyor falan. Kar yağdığında başım ağrır, yine tuttuçok sağlıklı şeyler yiyemedim bugün. Sabahtan beri peynir ekmek yiyorum. Akşama ne yerim bilmiyorum valla. Belki disaridan soylerim. Arada olur oyle :)
Çok geçmiş olsun .yeni arkadaşlar hoşgeldiniz azminiz daim olsun
kızlar ben izne ayrıldıktan sonra rahatsızlandım içimemi doğmuş ne iyiki izne ayrılmışım dedim
şöyleki geçen çarşamba öğleden sonra belim sırtım tutuldu bi anda ben kas tutulması gibi bişi sandım evde aloe veralı kremlerim vardı ondan sürdüm ama nefes almak öksürmek oturup kalkmak bile eziyete döndü cuma günü dayanamadım artık acile gittim kan idrar tahlili falan yaptılar idrar yolları enfeksiyonu dedi ben hala inatlaşıyorum doktorla ama benim o konuda sıkıntım yok diye ama doktorun dediği böbreklere kadar etkilenmiş alt idrar yolları iltahabı olsa daha hafif geçer gibi bişiler dedi haklıymış 2 gün antibiyotik kullanınca kas tutulması cinsi ağrı gitti daha hafif bi ağrı kaldı
bol bol su içiyorum işte diyetime dikkat ediyorum sadece sabahları kahvaltı ederken pekmez yiyorum ekstra kaçamağım o oluyor ama artıdayım antibiyotik ödem yapar deyin acillll
bu sabah kalktığımda ellerim kapanmıyordu o derece şiştim püfff
neyse ağlandığım yeter sizler gayet güzel gidiyorsunuz okuduğum kadarıyla tebrik ederim
Daykocum çok çok geçmiş olsun,yeni arkadaşlar hoşgeldiniz azminiz daim olsun
kızlar ben izne ayrıldıktan sonra rahatsızlandım içimemi doğmuş ne iyiki izne ayrılmışım dedim
şöyleki geçen çarşamba öğleden sonra belim sırtım tutuldu bi anda ben kas tutulması gibi bişi sandım evde aloe veralı kremlerim vardı ondan sürdüm ama nefes almak öksürmek oturup kalkmak bile eziyete döndü cuma günü dayanamadım artık acile gittim kan idrar tahlili falan yaptılar idrar yolları enfeksiyonu dedi ben hala inatlaşıyorum doktorla ama benim o konuda sıkıntım yok diye ama doktorun dediği böbreklere kadar etkilenmiş alt idrar yolları iltahabı olsa daha hafif geçer gibi bişiler dedi haklıymış 2 gün antibiyotik kullanınca kas tutulması cinsi ağrı gitti daha hafif bi ağrı kaldı
bol bol su içiyorum işte diyetime dikkat ediyorum sadece sabahları kahvaltı ederken pekmez yiyorum ekstra kaçamağım o oluyor ama artıdayım antibiyotik ödem yapar deyin acillll
bu sabah kalktığımda ellerim kapanmıyordu o derece şiştim püfff
neyse ağlandığım yeter sizler gayet güzel gidiyorsunuz okuduğum kadarıyla tebrik ederim
Süpermiş yaa maşallah 30 kilo vermek harika bir azim. .inşallah herkes istediği kiloya ineryeni gelen arkadaşlar buraya sık sık uğrayın çok faydasını göreceksiniz ben 30 kilodan fazla verdim bu topikte motivasyonunuzu yitirdiğiniz anda girip kilo verenlerin resimlerine bakın çok iyi geliyor ben 2014 nisan ayında diyete başladım mayıs ayında 14.takıma geldim pek çok arkadaşı mezun ettik burdan absolutcumla bizde mezun olacaz da vercek kilo çok olunca az uzun sürecek işte bizim gitmemiz ama o da olacak
sağol canımDaykocum çok çok geçmiş olsun,iltahabın sırta vurduğunu ilk defa duyuyorum.
Ay bian bende mi o yüzden kitlendim diye aklıma gelmedi değil
sağol canım yeterki iste olmayacak şey yok sadece tavsiyem ilk zamanlar kilolar hızla veriliyor çok olunca o zamanı iyi değerlendirmek olabildiğince az kaçamak hatta hiç kaçamak yapmamak çok etkili oluyorSüpermiş yaa maşallah 30 kilo vermek harika bir azim. .inşallah herkes istediği kiloya inerhepberaber kutlarız burda inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?