Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

sağol canım yeterki iste olmayacak şey yok sadece tavsiyem ilk zamanlar kilolar hızla veriliyor çok olunca o zamanı iyi değerlendirmek olabildiğince az kaçamak hatta hiç kaçamak yapmamak çok etkili oluyor
Kesinlikle sana katılıyorum. Kaçamaklar az bile olsa cok etkiliyor malesef .burası beni çok motive etti cok şükür. Daha yeniyim burda ama buraya katildigimdan beridir bir lokma kaçamak yapmak bile gelmedi aklima inşallah hep böyle devam eder. Benimde vermem gereken kilo çok.

hoşbulduk. şu an gidebileceğim tek diyetisyen özelde o da çok pahalı zaten sağlık güvencemde yok. ama onların verdiklei listeler bana hep fazla gelmiştir günde 10 dilim ekmek dedi en son gittiğim ben o ekmeği yemediğim halde bu kilodayım demekki yesem yolda yuvarlanarak gideceğim :) şu an yediklerimle doyuyorum. her öğünüm dolu dolu oluyor ve acıkmıyorum. halsizlik falanda olmuyor. bu kez kendi yöntemimi denemek istiyorum. ama söylediğiniz yağ ,kas ve su ölçümü için belki ilerde gidebilirim. öneriniz için çok teşekkür ederim.

çok geçmiş olsun. hoşbulduk bu arada.

Ayy Allah korusun,
İnşallah faydası olsun canım yaa.
Bnm hep iltahaplı idrar yolları yaa ondan içime şüphe düştü.
Maydonoz tüket bol bol iltahap söktürücü olarak ii oluyor

bugün garip bir karışım yaptım bakalım herhangi bir faydası olacak mı? eğer hazırladığım bitki çayının etkisini görebilirsem sizlerlede paylaşırım :)

benimde en az 15 kg daha vermem gerek
ben ilk zamanlar diyetisyene gittim ama bu site diyetisyenden daha güzel motive ediyor insanı gerçekten şu ara 80-81 arasındayım ilk hedef 70 ikinci hedef 60-65 arası boyum 168 olmam gereken kilo 63 diyetisyen bile 70 e insen yeter demişti ben 38 bedeni hedefledim kendime ömrümde 38 beden giymedim mucize olur artık başarırsam

Gülsümmm bu yoğurt pulbiber ne biçim bişeymiş hakikaten çok sağol. Şu anda yağ yakıyormu bilmiyorum ama tuvalet konusunda on numara işe yaradı

Yoğurt yağ yakıyor kaptanım. Bütün diyetisyenler öyle dedi bana. Her öğünde yememi söylediler aynen öyle şişkinlik nedir kalmadı bende

bende hiç 38 giymedim bende 63 kilo olmak istiyorum ama hayırlısıyla önce bir 90ı göreydim iyiydi

Kaptanım ben de haftada bir dışardan söylüyorum valla ama ızgara söylüyorum. Fast food tan uzak duralım tamam mı

Kızlar akşam yemeğim
1 kase mercimek çorbası
1 porsiyon brokoli haşlaması
2 yk yoğurt

Kızlar bu menüyü sevdim ben :) akşamları genellikle böyle mi yesem ?

Basarirsin inşallah zaten en onemli kismi atlatmis vermen gereken kiloların yarısından çoğunu vermissin
geriside gelir inşallah. Bende hiç 58'in altina düşmedim hedefim 53kg olmak bakalım nasıl olacak!

bende hiç 38 giymedim bende 63 kilo olmak istiyorum ama hayırlısıyla önce bir 90ı göreydim iyiydi
Görürsün bende öyle diyordum dediğim gibi ilk kilolar hem çabuk hem de daha rahat veriliyor
2 lokmadan bısi olmaz ekmek yememissin zaten fazlası olmasın yeterki

her öğün yiyorum zaten. sadece bazen bulgur pilavı sarma vs olduğu zamanlarda yemiyorum. listeye birşeyler daha ekleyince sanki çok yiyormuşum gibi geliyor bana.
bravo ne guzel dengelimissin boyle devammm :)

selam kızlar nasılsınız keyifler yerindedir umarım

Abbowww naaptin bacim yaa.. Cok cok gecmis olsunn.. Amaninn dikkat et kendine.
Ben diyetisyene giderken (2 sene once ki ) bi hastalanmistim. Birsure antibiyotik almistim. 3 kilomu 4 kilomu ne arti cikmistim. Acayippp odem yapiyor ilaclar. Hiccc dert etme..

Kizzz ben bir zamanlar 36-38 bedendim puuu bana.. Iki tane etegimi sakliyorum birgun giyecegim diye. Avuc kadar minnacik. Ayyy simdi bu kiloyla kiyafette bulunmuyo sinir oluyorum. Allah'imm hepimiz en kisa surede istedigimiz kiloya dusup istedigimiz herseyi giyelim artikkkk :)

Kaptanım ben de haftada bir dışardan söylüyorum valla ama ızgara söylüyorum. Fast food tan uzak duralım tamam mı
Yok ayol ne fast food'u.. Hayatta yemem.. Benim disardan yemek anlayisim izgara kofte yada kara lahana sarmasi :) ama gerek kalmadi dunden kalan biraz mercimek biraz makarna ve salata yedim. Atlattik bugunude cok sukur :)

O kadarcik borekten bisi olmaz. Zaten ekmek yememissin..

adas rahatladım valla gerçi anlıyorum artık ödem olunca ellerim kapanmıyor şişlikten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…