Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Dayko bacım çok geçmiş olsun. Hiç duymamıştım iltahabın sırtlara falan vurdugunu. Antibiyotik şişkinlik yapar bacım biliyorsun bagırsakları çok etkiler

Gülsümmm bu yoğurt pulbiber ne biçim bişeymiş hakikaten çok sağol. Şu anda yağ yakıyormu bilmiyorum ama tuvalet konusunda on numara işe yaradı
süper süpee.
Daykom çook geçmiş olsun. Aman bol suyu eksik etme. Ayaklarını sıcak tut. İlaçlardandır o şişlik. Hiç dert etme.
Kıız bende bu kimki diyorum. Zeynep sen misin cnm. Cuma bildirmeyi unutmalım değişikliği.
Ya bende yapıcam artık her yerde karşıma çıkıyor.
yap sezenim on numara.

Evet canım benim
Bildirmek gerektiğini unutmuşum tamamen

Sağol canım içiyorum suyu da normalde de çok içerim şimdi daha da arttırdım

Buda benim yarinki menumm..

Biber dolmasi yerine patlican dolmasi yapicam, bunun disinda tum menume uyabilirim sanirim :)
Yarin azicik sporda yaptimmi tamamdirr :)

Eklentiler

• image.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 63
bugün yediklerim

sabah 1,5 dukan krep, peynir domates maydonoz

ara 1 kayısı türk kahvesi

öğle tavuklu salata(işe götürdüm)

Akşam: 5-6 kaşık kuru fasulye, 2 çatal pilav, yoğurt, salata

akşamdan sonra: bügün gün içinde hiç ara öğü yapmadım ve akşam ara öğünüm "öğünler" haline geldi
5 tane taze badem, 20 tane kadar yer fıstığı, şekersiz kakaolu süt, 1 etma(aslında kaçamak yok bunlardan bi kaçını saat 5 gibi yemeliydim)

biraz omuz ve boyun ağrım için egzersiz yaptım.
100 basen, 50 iç bacak, 20 kadar da squat ve türevleri.

Canım gayet iyi bi gün geçirmişsin bence. Ara öğünlerde form bisküvi filan yiyodum ama kuruyemiş yemenin daha faydalı olduğunu gördüm. Gayet güzel bugünkü menün :) devam...

Ya ben bu ara spor yapamıyorum benim çocuklar canımı çıkarıyor saat 12 ye geliyor kızı yatırmaya çalışıyorum oglan hala cin gibi
+aynen yaa çocuklarla zor oluyor senin istemen yetmiyor .benimkide daha yeni uyudu saatlerdir uyusun diye uğraşıyorum. Ne kadar izin verirse o kadar spor yapabiliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…