- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #107.261
Sağol canım valla bende bilmiyordum kas tutulması diye gittimDayko bacım çok geçmiş olsun. Hiç duymamıştım iltahabın sırtlara falan vurdugunu. Antibiyotik şişkinlik yapar bacım biliyorsun bagırsakları çok etkiler
Ya bende yapıcam artık her yerde karşıma çıkıyor.Gülsümmm bu yoğurt pulbiber ne biçim bişeymiş hakikaten çok sağol. Şu anda yağ yakıyormu bilmiyorum ama tuvalet konusunda on numara işe yaradı
süper süpee.Gülsümmm bu yoğurt pulbiber ne biçim bişeymiş hakikaten çok sağol. Şu anda yağ yakıyormu bilmiyorum ama tuvalet konusunda on numara işe yaradı
Daykom çook geçmiş olsun. Aman bol suyu eksik etme. Ayaklarını sıcak tut. İlaçlardandır o şişlik. Hiç dert etme.yeni arkadaşlar hoşgeldiniz azminiz daim olsun
kızlar ben izne ayrıldıktan sonra rahatsızlandım içimemi doğmuş ne iyiki izne ayrılmışım dedim
şöyleki geçen çarşamba öğleden sonra belim sırtım tutuldu bi anda ben kas tutulması gibi bişi sandım evde aloe veralı kremlerim vardı ondan sürdüm ama nefes almak öksürmek oturup kalkmak bile eziyete döndü cuma günü dayanamadım artık acile gittim kan idrar tahlili falan yaptılar idrar yolları enfeksiyonu dedi ben hala inatlaşıyorum doktorla ama benim o konuda sıkıntım yok diye ama doktorun dediği böbreklere kadar etkilenmiş alt idrar yolları iltahabı olsa daha hafif geçer gibi bişiler dedi haklıymış 2 gün antibiyotik kullanınca kas tutulması cinsi ağrı gitti daha hafif bi ağrı kaldı
bol bol su içiyorum işte diyetime dikkat ediyorum sadece sabahları kahvaltı ederken pekmez yiyorum ekstra kaçamağım o oluyor ama artıdayım antibiyotik ödem yapar deyin acillll
bu sabah kalktığımda ellerim kapanmıyordu o derece şiştim püfff
neyse ağlandığım yeter sizler gayet güzel gidiyorsunuz okuduğum kadarıyla tebrik ederim
Kıız bende bu kimki diyorum. Zeynep sen misin cnm. Cuma bildirmeyi unutmalım değişikliği.Yeni gelenler arkadaşlar hoşgeldiniz
Tek tek alıntı yapamıyorum, çok yorgunum
Kaptanım çok güzel açıklamış öğünlerin olması gerektiği hali
Masalcım;
Tıp fakülteleri yada eğitim araştırma hastanelerinde ki diyetisyenler daha ilgili oluyor, istersen bi git örnek menü al
İstemiyorsan bidaha gitme.
Ben en son haziranda gitmiştim verdiğim kilolar yağ mı, kas mı, su mu diye?
Böylece gittiğim yolun doğru olup olmadığını görmüştüm:)
Tavsiye ederim yani.
yap sezenim on numara.Ya bende yapıcam artık her yerde karşıma çıkıyor.
Evet canım benimsüper süpee.
Daykom çook geçmiş olsun. Aman bol suyu eksik etme. Ayaklarını sıcak tut. İlaçlardandır o şişlik. Hiç dert etme.
Kıız bende bu kimki diyorum. Zeynep sen misin cnm. Cuma bildirmeyi unutmalım değişikliği.
yap sezenim on numara.
Menum
Sabah
2 dilim ekmekle tost
Ara
1 bardak sutlu salep
Ogle
Bulgurlu kapuska yogurt
Ara
Elma yogurt tarcın
Ara
10 15 leblebi
Aksam
7 kofte
3 sarma
Yogurt
Sağol canım içiyorum suyu da normalde de çok içerim şimdi daha da arttırdımsüper süpee.
Daykom çook geçmiş olsun. Aman bol suyu eksik etme. Ayaklarını sıcak tut. İlaçlardandır o şişlik. Hiç dert etme.
Kıız bende bu kimki diyorum. Zeynep sen misin cnm. Cuma bildirmeyi unutmalım değişikliği.
yap sezenim on numara.
kaptanım bişey sorcam bu menüler sana 1 gün önceden mi geliyo?Buda benim yarinki menumm..
Biber dolmasi yerine patlican dolmasi yapicam, bunun disinda tum menume uyabilirim sanirim :)
Yarin azicik sporda yaptimmi tamamdirr :)
Fazla aslında ama ben oyle 4 kofteyle falan doymuyorum ya. Gerci bizim kofteler minik yani normal kofte boyunda olmuyo inegöl.köfte kadar anca oluyo buyukluguCanım 7 köfte biraz fazla değil mi akşam yemeği için ?
sezenim sen zaten çocuklarala yapıyorsun sporunu. ama ektralarda fena olmaz hani.Ya ben bu ara spor yapamıyorum benim çocuklar canımı çıkarıyor saat 12 ye geliyor kızı yatırmaya çalışıyorum oglan hala cin gibi
Fazla aslında ama ben oyle 4 kofteyle falan doymuyorum ya. Gerci bizim kofteler minik yani normal kofte boyunda olmuyo inegöl.köfte kadar anca oluyo buyuklugu
bugün yediklerim
sabah 1,5 dukan krep, peynir domates maydonoz
ara 1 kayısı türk kahvesi
öğle tavuklu salata(işe götürdüm)
Akşam: 5-6 kaşık kuru fasulye, 2 çatal pilav, yoğurt, salata
akşamdan sonra: bügün gün içinde hiç ara öğü yapmadım ve akşam ara öğünüm "öğünler" haline geldi
5 tane taze badem, 20 tane kadar yer fıstığı, şekersiz kakaolu süt, 1 etma(aslında kaçamak yok bunlardan bi kaçını saat 5 gibi yemeliydim)
biraz omuz ve boyun ağrım için egzersiz yaptım.
100 basen, 50 iç bacak, 20 kadar da squat ve türevleri.
Evet yaaa bide gece geliyo mail ile. Aslinda 1 gun geriden takip etsem daha kolay olur da iste buzdolabindaki malzemeler uygunsa uymaya calisiyorumkaptanım bişey sorcam bu menüler sana 1 gün önceden mi geliyo?
olsun iyi ne güzel elinden geldiğince uyuyorsun sonuçta. tebrikler kaptan.Evet yaaa bide gece geliyo mail ile. Aslinda 1 gun geriden takip etsem daha kolay olur da iste buzdolabindaki malzemeler uygunsa uymaya calisiyorum
Sagol cancagzimmolsun iyi ne güzel elinden geldiğince uyuyorsun sonuçta. tebrikler kaptan.
+aynen yaa çocuklarla zor oluyor senin istemen yetmiyor .benimkide daha yeni uyudu saatlerdir uyusun diye uğraşıyorum. Ne kadar izin verirse o kadar spor yapabiliyorum.Ya ben bu ara spor yapamıyorum benim çocuklar canımı çıkarıyor saat 12 ye geliyor kızı yatırmaya çalışıyorum oglan hala cin gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?