- 6 Ekim 2014
- 1.277
- 1.495
- 208
- 40
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #107.301
Ben daha 1. levelin son gününü dün bitirdim 2 ye başlamadım bile ama bir iki gün zaruri ara vericem. ama bu kez de sanki haftalardır yapmıyormuşsun gibi tekrardan hamlıyorum ağrılar vsAynen canım özellikle 2.levelde bana da oldu. Bende zorunlu olarak bir hafta ara verdim bir sey kalmadı
en iyisi açık havada yürüyüşKızlar jillian kesinlikle diz ağrısı yapıyorbende zaten problem var. Tam toparlıyorum bir jillian yapıyorum herşey başa dönüyor. 1 hafta fizik tedavi yapıyorum mecburen. Böyle bilmeden yaptığımız şeyler zarar veriyo mu acaba diye düşünüyorum bazen. Benim ilk diz problemim eliptik bisiklet aldığımda oldu. Sonra bir dönem spora gittim ve toparlandı. Ama işten ayrılıp evde oturmaya başladıktan sonra daha beter ağrım oldu. Hareketsizlikten kaslarım zayıflamış azıcık havalar düzelsin diye bekliyorum valla atıcam kendimi sokaklara.
Bide benim bir şansım var Burada 5km yürüyüş yolu var. Kendime söz verdim. Havalar ısınır ısınmaz en az 3 gün yürüyeceğim :) ( şansıma kar yağıyor)
Aslında böyle diyet listenin 1 gün önceden gelmesi kötü biraz kaptan ama sabır biraz. Peki diyetisyenine söylesen senin mütfağına uygun menüler yazsa daha iyi olmaz mı ki?Bugün öğle yemeğinden sonra bana bi geldiler. Akşam yemeğimde menümü birebir yaptım ama porsiyonları bayaa bi abarttımdoymadım yaa...
Birazcık keyifsizim bu ara.. Diyet yapıyorum ama menülere uymak için hergün yemek yapmam gerekiyor ki yemek yapmaktan nefret ediyorum. Nefret ettiğim bişeyi zorla yapıncada ortalık dağalıyor, sonra onları topla falan, bütün gün mutfakta sürünüyorum.. Böyle ne kadar gidecek bilmiyorum çünkü diyetisyenin verdiği bu menüyle 2 haftadır 1 gr değişmedim. Dün kontrol vardı. Hala sabret falan diyo.. Sabrım tükendi valla.. Kafama göre takılıcam yine galiba
Sadece havaların ısınacağı ve yürüyüşe başkayacağım diye kendimi motive ediyorum o kadar
Bugün öğle yemeğinden sonra bana bi geldiler. Akşam yemeğimde menümü birebir yaptım ama porsiyonları bayaa bi abarttımdoymadım yaa...
Birazcık keyifsizim bu ara.. Diyet yapıyorum ama menülere uymak için hergün yemek yapmam gerekiyor ki yemek yapmaktan nefret ediyorum. Nefret ettiğim bişeyi zorla yapıncada ortalık dağalıyor, sonra onları topla falan, bütün gün mutfakta sürünüyorum.. Böyle ne kadar gidecek bilmiyorum çünkü diyetisyenin verdiği bu menüyle 2 haftadır 1 gr değişmedim. Dün kontrol vardı. Hala sabret falan diyo.. Sabrım tükendi valla.. Kafama göre takılıcam yine galiba
Sadece havaların ısınacağı ve yürüyüşe başkayacağım diye kendimi motive ediyorum o kadar
Bugün öğle yemeğinden sonra bana bi geldiler. Akşam yemeğimde menümü birebir yaptım ama porsiyonları bayaa bi abarttımdoymadım yaa...
Şimdi bacım sen uzun zamand~r diyet yapıyor çogu zaman ekmegin yüzünü görmüyor, patatese düşman gibi davranıyor, proteine saldırıyorsun tıpkı bizlerin yaptığı gibi o yüzden saglıklı bir liste ile hemen kilo bermen gerçekten.zor valla benimde diyetiayeni düşünmeme sebebim en çok bu. Şimdi ben.bir dilim ekmekle tost yapıp yemeye çalıştırıyorum.kadın bana verecek 5 dilim ekmek ben.direk kilo alırım.diye bilmişlik yapıyorum ama bacım biliyorum ki sabredip uyarsan hepimizden daha güzel zayıflayacaksın.Bugün öğle yemeğinden sonra bana bi geldiler. Akşam yemeğimde menümü birebir yaptım ama porsiyonları bayaa bi abarttımdoymadım yaa...
Günaydın herkese dün gece çok hasta oldum dürüst olmak gerekirse nefis sınavı verdim. Pekde başarılı olamadım.hem çikolata yedim hemde gece çorba içtim. Ama bugün bırakmadım tabi aynen devam. Sabah kahvaltıda
bir dilim ekmek
şekersiz çay
sahanda yumurta
2 çeri domates
2 dilim salatalık
öğle
zeytinyağlı pırasa
2 yk yoğurt
akşam:
Bir kase çorba
salata
Herkeze merhaba
sabah 1,5 kk peynir 3 ceviz domates salatalık ve 1 dilim ekmek yedim
biraz öncede 1 fincan sahlep içtim ara öğün niyetine şimdilik bu kadar artık bir gün sonra yazsam daha iyi yediklerimi çünkü planladıklarım bazen olmuyor
Az kalorili Güzel bir gün diliyorum
Yürüyüş ve mekik yerine 6 mil leslie yapsam. Hala mekik çekemiyorum sezeryan dolayısıyleCanım kaçamaklarımız oluyor tabi. Ama onları telafi etmeliyiz. Cezan 100 mekik :) veya en az 45 dk yürüyüş
Yürüyüş ve mekik yerine 6 mil leslie yapsam. Hala mekik çekemiyorum sezeryan dolayısıyle
Yok o kadar zamanım ve gücüm yok sabah 2 mil yaptım. Saat 3 gibi 2 mil akşam 9 gibi 2 mil sonra uyku :)Tabi canım kalorileri yak da ne istersen yap. Bişey soracağım 6 mili durmadan mı yapıyorsun? Yoksa kesitli olarak mı yapıyorsun ?
Yok o kadar zamanım ve gücüm yok sabah 2 mil yaptım. Saat 3 gibi 2 mil akşam 9 gibi 2 mil sonra uyku :)
1 ay boyunca hergün 3 mil yapacağım. İnşallah işe yararAnladım canım harikasın :) hergün yapsan muazzam kilo verirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?