- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #107.321
Kızlarrr motivasyona ihtiyacım var sabah sıkıya aldım yine kendimi canım sürekli çikolatalı tatlılar istiyor bu isteğimi nasıl bastırıcam ayrıca ben menülerimi akşam yazarım çünkü çalıştığım için bir öğün sonrası düşündüğümden farklı olabiliyor
İşe yürüyerek gidip geliyorum mümkün olduğunca yolu uzatmaya çalışıyorum diyet moduna girmemeye çalışıyorum diyetteyim dediğim an beynimde sürekli bi yeme isteği oluyor şimdide böyle oldu sanırımCanım haftada bi sütlü tatlı yiyebilirsin. Puding filan mesela. Bi şeyi 1 kere yersen kilo almazsın. Hergün çikolatalı tatlı yersen alırsın :)
Bence akşam olmamak şartıyla öğlen ya da ara öğünde puding yiyebilirsin bir kase. Kendini çok sıkma :). Ayrıca normalin üstünde yersen de telafi edeceksin. Yürüyüş yap spor yap :)
Aslında en sağlıklısı o :) ama ben bazen tat alamıyorum ekmekten bu arada 4 mil leslie yaptım:)Kızlar ben yediğim ekmekleri tost makinesinde iyice kızartıyorum. Peksimet gibi oluyor. Kalori olarak daha az oluyor kızarmış ekmek. Siz ekmeğin nasıl tüketilmesi gerektiğini düşünüyorsunuz kızlar ? Doğru mu yapıyorum acaba ?
Aslında en sağlıklısı o :) ama ben bazen tat alamıyorum ekmekten bu arada 4 mil leslie yaptım:)
Vicdan yapma :) yaparsın bebe uyuyunca hemen yapıyorum ben yoksa fırsatm olmuyorCanım harikasın valla ben de akşam yapacağım egzersizlerimi :) sen kurtulmuşsun. Ben de vicdan yaptım bak.
Kızlar ben yediğim ekmekleri tost makinesinde iyice kızartıyorum. Peksimet gibi oluyor. Kalori olarak daha az oluyor kızarmış ekmek. Siz ekmeğin nasıl tüketilmesi gerektiğini düşünüyorsunuz kızlar ? Doğru mu yapıyorum acaba ?
Zaten o bebeler varya. Allh tan seninki uyuyormuşVicdan yapma :) yaparsın bebe uyuyunca hemen yapıyorum ben yoksa fırsatm olmuyor
7 aylık :) sizin kiZaten o bebeler varya. Allh tan seninki uyuyormuş
Ne kadarlık bu arada bebiş?
en iyisi açık havada yürüyüşbayılırım bende saatlerce yürüsem gık demem valla ama bu havalrda elimize geçmiyor malesef.
Aslında böyle diyet listenin 1 gün önceden gelmesi kötü biraz kaptan ama sabır biraz. Peki diyetisyenine söylesen senin mütfağına uygun menüler yazsa daha iyi olmaz mı ki?
Ayrıca evet biraz daha sabır. Yeni oturuyo diyetin ve başlayacaktır tartıda düşüşler.
Aa aaa kaptanım sakın!! Daha vücut yeni yeni alışıyor bu beslenmeye.
Pes etmek yok.! Bak ben daha yeni toparlanıyorum. Sen böyle yaparsan bende salarım
Diyetisyeninle konuş ya haftalık göndersin menüleri yada değişimlerle göndersin ki daha kolay çık mutfaktan..
Ayrıca fizyoterapist ile görüş yada ben sanada bakıyım videoya hergün mutlaka yapki güçlensin kaslar
Kaptanım diyetisyenin gönderdiği menüler sağlıklı beslenmene yönelik yiyecekler. Sağlıklı beslenmeye başladığımız zaman kendiliğinden kilo veriyor vücudumuz. Yavaş yavaş olacak bizim olacak !
Şimdi bacım sen uzun zamand~r diyet yapıyor çogu zaman ekmegin yüzünü görmüyor, patatese düşman gibi davranıyor, proteine saldırıyorsun tıpkı bizlerin yaptığı gibi o yüzden saglıklı bir liste ile hemen kilo bermen gerçekten.zor valla benimde diyetiayeni düşünmeme sebebim en çok bu. Şimdi ben.bir dilim ekmekle tost yapıp yemeye çalıştırıyorum.kadın bana verecek 5 dilim ekmek ben.direk kilo alırım.diye bilmişlik yapıyorum ama bacım biliyorum ki sabredip uyarsan hepimizden daha güzel zayıflayacaksın.
canım senin kiloyu unuttum ben ama 6 mil çok geldi sanki.. Daha önceden spor geçmişin yoksa ve kilon çoksa daha alt seviye devam et derim naçizane :)Yürüyüş ve mekik yerine 6 mil leslie yapsam. Hala mekik çekemiyorum sezeryan dolayısıyle
Allah kabul etsin canım benim :)kızlar akşma menümü yazayım
3 tane sarma
1 tabak mercimek çorba
3 kaşık patates yemeği
2 tane de biber dolma
2 bardak su
bugün de oruçtum oyüzden tek öğünümü paylaşıyorum daha da bişe yemicem yatana dek
Aaaaaa sen adını ne zaman değiştirdin ayoll.. Bende diyorum bu kim yawZaten o bebeler varya. Allh tan seninki uyuyormuş
Ne kadarlık bu arada bebiş?
105 kiloyum şu an 6 mil dünün de telafisi kaptanım. Yarından itibaren günlk 3 mil bir ay devam kısmetse :)Yaww yerim ben sizi yaaaaaww.. Herkese ayrı ayrı teşekkürederim.. Bugün yine diyetisyeni aradım. Dedim abla bu ne. Mutfaktan çıkamıyorum manyakmısınız günlük menü yolluyosunuz dedim :) 2 hafta daha sabredersem 1 ay dolacak. O zaman istediğin menüyü istediğin gün yapacak kadar çok alternatifin olacak. Bu senin sağlıklı beslenmeye geçmen için bir sınav dedi. Üşenmeyip her gün bu yemekleri yapıp uymaya başladığında hayat tarzın değişecek öncelikle buna alıştırmaya çalışıyorum seni, dedi.. Böylede çılgın bi kadın.. Neyse efendime sööliimm.. Yoğurtlu pulbiberi sordum. Olur dedi.. Daha önce @daykocuğumun yazdığı bi karışım vardı onu söyledi.. Hee biliyorum ben onu diye atladım yazmadım şimdi unuttum. Elmalı karanfilli tarçınlı falan bişey.. Bide son bişey se_zenciğin söylediği gibi, dedim ne çok ekmek pilav makarna var.. Metabolizmam kafayı yediği için yani bi tarafımdan uydurduğum günlük 800 kalorilik ekmeksiz menüler yaptığım için vucüt kıtlık moduna girmiş. Onu düzeltmek için şu an normal beslenmeye geçmişiz. Önümüzdeki ay ekmekleri falan bi tık azaltacakmışız.. Vayyy dedim cahil cahil iş yapmışız canım vucüdum kafayı yemiş yazıkkk :)
Böyle işteee :)
canım senin kiloyu unuttum ben ama 6 mil çok geldi sanki.. Daha önceden spor geçmişin yoksa ve kilon çoksa daha alt seviye devam et derim naçizane :)
Teşekkür ederim canımcımmAllah kabul etsin canım benim :)
Aynen bende öyle yapıyorumVicdan yapma :) yaparsın bebe uyuyunca hemen yapıyorum ben yoksa fırsatm olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?