Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kızlarrr motivasyona ihtiyacım var sabah sıkıya aldım yine kendimi canım sürekli çikolatalı tatlılar istiyor bu isteğimi nasıl bastırıcam ayrıca ben menülerimi akşam yazarım çünkü çalıştığım için bir öğün sonrası düşündüğümden farklı olabiliyor

Canım haftada bi sütlü tatlı yiyebilirsin. Puding filan mesela. Bi şeyi 1 kere yersen kilo almazsın. Hergün çikolatalı tatlı yersen alırsın :)
Bence akşam olmamak şartıyla öğlen ya da ara öğünde puding yiyebilirsin bir kase. Kendini çok sıkma :). Ayrıca normalin üstünde yersen de telafi edeceksin. Yürüyüş yap spor yap :)

İşe yürüyerek gidip geliyorum mümkün olduğunca yolu uzatmaya çalışıyorum diyet moduna girmemeye çalışıyorum diyetteyim dediğim an beynimde sürekli bi yeme isteği oluyor şimdide böyle oldu sanırım

Kızlar ben yediğim ekmekleri tost makinesinde iyice kızartıyorum. Peksimet gibi oluyor. Kalori olarak daha az oluyor kızarmış ekmek. Siz ekmeğin nasıl tüketilmesi gerektiğini düşünüyorsunuz kızlar ? Doğru mu yapıyorum acaba ?

Aslında en sağlıklısı o :) ama ben bazen tat alamıyorum ekmekten bu arada 4 mil leslie yaptım:)

Ben sürekli aynı şekilde beslenmekten hoşlanmıyorum. Arada farklılık vücudu şaşırtma açısından da ii olur diye düşünüyorum, gülsümcüm

kızlar akşma menümü yazayım
3 tane sarma
1 tabak mercimek çorba
3 kaşık patates yemeği
2 tane de biber dolma
2 bardak su
bugün de oruçtum oyüzden tek öğünümü paylaşıyorum daha da bişe yemicem yatana dek

en iyisi açık havada yürüyüş bayılırım bende saatlerce yürüsem gık demem valla ama bu havalrda elimize geçmiyor malesef.

Yaww yerim ben sizi yaaaaaww.. Herkese ayrı ayrı teşekkürederim.. Bugün yine diyetisyeni aradım. Dedim abla bu ne. Mutfaktan çıkamıyorum manyakmısınız günlük menü yolluyosunuz dedim :) 2 hafta daha sabredersem 1 ay dolacak. O zaman istediğin menüyü istediğin gün yapacak kadar çok alternatifin olacak. Bu senin sağlıklı beslenmeye geçmen için bir sınav dedi. Üşenmeyip her gün bu yemekleri yapıp uymaya başladığında hayat tarzın değişecek öncelikle buna alıştırmaya çalışıyorum seni, dedi.. Böylede çılgın bi kadın.. Neyse efendime sööliimm.. Yoğurtlu pulbiberi sordum. Olur dedi.. Daha önce @daykocuğumun yazdığı bi karışım vardı onu söyledi.. Hee biliyorum ben onu diye atladım yazmadım şimdi unuttum. Elmalı karanfilli tarçınlı falan bişey.. Bide son bişey se_zenciğin söylediği gibi, dedim ne çok ekmek pilav makarna var.. Metabolizmam kafayı yediği için yani bi tarafımdan uydurduğum günlük 800 kalorilik ekmeksiz menüler yaptığım için vucüt kıtlık moduna girmiş. Onu düzeltmek için şu an normal beslenmeye geçmişiz. Önümüzdeki ay ekmekleri falan bi tık azaltacakmışız.. Vayyy dedim cahil cahil iş yapmışız canım vucüdum kafayı yemiş yazıkkk :)
Böyle işteee :)

Yürüyüş ve mekik yerine 6 mil leslie yapsam. Hala mekik çekemiyorum sezeryan dolayısıyle
canım senin kiloyu unuttum ben ama 6 mil çok geldi sanki.. Daha önceden spor geçmişin yoksa ve kilon çoksa daha alt seviye devam et derim naçizane :)

Selam kızlar bugun benim halim içler acısı yine yahu. Yazamayacgım kadar çok yedim. Ustelik yediklerimden biri fena dokundu su an mide agrısından ölüyorum sanırım benim bunye artık sağlıksız şeyleri kabul etmiyor olsun bu da guzel bir sey degil mi

105 kiloyum şu an 6 mil dünün de telafisi kaptanım. Yarından itibaren günlk 3 mil bir ay devam kısmetse :)

Sabah : 2 yumurta
Yarım dilim tereyağlı ekmek
Peynir
Yarım çay bardağı fıstık
Havuç yarım portakal

Akşam: karnabahar
Zeytinyagli barbunya
Yoğurt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…