- 7 Ocak 2014
- 1.252
- 1.189
- 408
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #107.361
Kızlarrr motivasyona ihtiyacım var sabah sıkıya aldım yine kendimi canım sürekli çikolatalı tatlılar istiyor bu isteğimi nasıl bastırıcam ayrıca ben menülerimi akşam yazarım çünkü çalıştığım için bir öğün sonrası düşündüğümden farklı olabiliyor
7 aylık :) sizin ki
Yaww yerim ben sizi yaaaaaww.. Herkese ayrı ayrı teşekkürederim.. Bugün yine diyetisyeni aradım. Dedim abla bu ne. Mutfaktan çıkamıyorum manyakmısınız günlük menü yolluyosunuz dedim :) 2 hafta daha sabredersem 1 ay dolacak. O zaman istediğin menüyü istediğin gün yapacak kadar çok alternatifin olacak. Bu senin sağlıklı beslenmeye geçmen için bir sınav dedi. Üşenmeyip her gün bu yemekleri yapıp uymaya başladığında hayat tarzın değişecek öncelikle buna alıştırmaya çalışıyorum seni, dedi.. Böylede çılgın bi kadın.. Neyse efendime sööliimm.. Yoğurtlu pulbiberi sordum. Olur dedi.. Daha önce @daykocuğumun yazdığı bi karışım vardı onu söyledi.. Hee biliyorum ben onu diye atladım yazmadım şimdi unuttum. Elmalı karanfilli tarçınlı falan bişey.. Bide son bişey se_zenciğin söylediği gibi, dedim ne çok ekmek pilav makarna var.. Metabolizmam kafayı yediği için yani bi tarafımdan uydurduğum günlük 800 kalorilik ekmeksiz menüler yaptığım için vucüt kıtlık moduna girmiş. Onu düzeltmek için şu an normal beslenmeye geçmişiz. Önümüzdeki ay ekmekleri falan bi tık azaltacakmışız.. Vayyy dedim cahil cahil iş yapmışız canım vucüdum kafayı yemiş yazıkkk :)
Böyle işteee :)
canım senin kiloyu unuttum ben ama 6 mil çok geldi sanki.. Daha önceden spor geçmişin yoksa ve kilon çoksa daha alt seviye devam et derim naçizane :)
Yaa yuzde olarak nasıl yaziyorduk ? Topiclere bakindimda bulamadım, ama daha once okumuştum bir yerlerde
Se_zen ( 55 /54.6/0.4/%)
Bunnyoga (82.4 // / %)
Gulsum462 (66.8 / //% )
Nurgul_85 ( 53,5 /53,00 //% )
yüzde hesabını nasıl yapıyoruz?
Evet canım aynen bu :)Geçen hafta: 76
Bu hafta: 74,6
Fark: 1,4
Yuzdesel sonuç :% 1,84
Oldu mu?
Kaptanım bunnyoga 2 haftadır görünmüyor, şimdi listeyi etkileyeck mi bu arkadaş?Geçen hafta: 76
Bu hafta: 74,6
Fark: 1,4
Yuzdesel sonuç :% 1,84
Oldu mu?
evet malesef kendisi bize ceza oldu. 3 hafta listeye girmeyi bekleyip sonra ilk haftadan itibaren neden hiç uğramadı anlayamadım. bu hafta 2. bildirimsiz haftası.. haftayada ortalamayı etkileyecek malesef ve haftaya diskalifiye yazacağız.Kaptanım bunnyoga 2 haftadır görünmüyor, şimdi listeyi etkileyeck mi bu arkadaş?
Bi cezası olacak mı? Yoksa gelmediği için takımımıza mı ceza kendisi?
canım bence diskalifiyede yazılabilir paylaşım yetersizliği yazılıp en azından haftaya ortalamayı etkilemez***14.TAKIM 400. ETAP ***
Se_zen ( 55 /54.6/0.4/%0,72)
Bunnyoga (82.4 // / %) 2. kez bildirim yapmadı.
Gulsum462 (66.8 / //% )
Nurgul_85 ( 53,5 /53,00 /0,5/%0,93 )
14. TAKIM ORTALAMASI %
Gülsüm'ü bekliyoruz..
Bahar ilk baştaki kurallara; mazeretsiz 3 gün üst üste uğramayan üye takımdışı kalacak demiş.evet malesef kendisi bize ceza oldu. 3 hafta listeye girmeyi bekleyip sonra ilk haftadan itibaren neden hiç uğramadı anlayamadım. bu hafta 2. bildirimsiz haftası.. haftayada ortalamayı etkileyecek malesef ve haftaya diskalifiye yazacağız.
Estafurullah cicim..selam kızlar bu arada pat diye selamsız girdim kusura bakmayın
hoşbuldumEstafurullah cicim..
Hoşgeldinn
Nasıl oldun daykocum? Daha iyisindir umarım
Daha iyiyim canım şükür, yavaş ya aş sporada başladım.hoşbuldum
daha iyiyim canım sadece artılara geçtim onun stresi var sen nasılsın
canım benim artım ödemden sanırım yediklerime dikkat ediyorum çünki antibiyotik kullanımına bağladım bitsin belli olacakDaha iyiyim canım şükür, yavaş ya aş sporada başladım.
Yaw sorma, Bende artıdayım inemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?