Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Cnm hoşgeldin. 2 hafta boyunca buraya aktif katılım yapıp, her cuma öğlen 12ye kadar kilo bildirimi yaparsan 3 cuma listeye alınırsın sende. Bu süre deneme süresi. Tabi aktif katılım ve bildirim şart. Hergün gel menünü yaptığın sporu yaz bbizimkilere yorum yap yeter. Şu an kaç kilosun. Hedefin nedir. Kilo alma hikayen ve zayıflama yontemlerin neler Cnm. Seni tanıyalım biraz.

Tatlım harika kilo vermşsin. Bu seferlik olsun. Haftaya hesaplayıp tümden 2 ye böleriz. Evet affetirmen için bu haftada en az 1 kilo kilo vereceksin sana ceza

Allahtan
İnşallah hedefime ulaşıp mezun olana kadar burdayım sizi bırakmaya hiç niyetim yok. İnşallah Mezun olduktan sonra ne oluyor kızlar?

Valla bende bir yere gitmiyorum 50 kilo vermem benden +1 insan daha çıkacak ve siz bana ben size destek olacağım.
Yazıya bak yaa. Yani demem o ki 50 kilo vermem lazım ve başarmadan hiçbir yere gitmiyorumm. Bu arada akşam patates salatası ve yoğurt yendi ve 3 mil leslie yapıldı

kızlar merhabalar tekrardan
akşam menüm
1 tabak mercimek çorba
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek

2 lt su içtim
jilian +50 kol+120 mekik+50 içbacak çalıştım

Sizlere özel bit çay tarifi vermek istiyorum. Zayıflama ile alakalı değil ama sıcak içecek alternatifi hem sağlıklı hem hastalıklardan korur. Çocuklarınıza bile güvenle içirebilirsiniz. Kuşburnu, tane karabiber, çubuk tarçın, zencefil güzelce kaynatın ertesi gün tüketilmesini tavsiye ediyorum. İçine 1 çay kaşığı bal İle ve yeniden ısıtılarak. Zıpkın gibi oluyor insan. Tavsiyemdir.

Hoşgeldin canımm... Meksilina yazmış zaten hedefin nedir? nasıl kilo aldın.. anlatır mısın biraz kendini

güzelim üzülmee.. olur öyle arada sırada.. bak ne güzel maşallah kilo vermissin.. haftaya bildirim yaptığın zaman ikiye böleceğiz yüzdeni ama unutma sakın :)

kızlar 45 dk leslie +15 dk karın hareketleri yaptım haftaya inş artı kiloyu verip aranıza döneceğim
valla idolümsün

Allahtan

İnşallah hedefime ulaşıp mezun olana kadar burdayım sizi bırakmaya hiç niyetim yok. İnşallah Mezun olduktan sonra ne oluyor kızlar?
inşallah inşallahhh hepimiz aynı dileklerdeyiz

Valla bende bir yere gitmiyorum 50 kilo vermem benden +1 insan daha çıkacak ve siz bana ben size destek olacağım.
işte buuu bravoo inşallah canım benim:)

veeeee beklenen hafta sonu gelirrr.. hafta sonu için hepimize boll bol irade diliyorum.. kaçamak yokk spora devamm..

bi de bişey rica edebilir miyimm spor yapmadan önce buraya yazabilir misinizzz.. hani eskiden yaptığımız gibi hep birlikte spor yapalım (müsait olanlar için ) valla biri beni gaza getirmezse hiççç totomu kaldırmıyorum çünkü..

Günaydın kızlarr
az evvel uyandım uyanır uyanmaz bir bardak su içtim
minik bir ev poğaçası atım ağzıma
1 tane form büsküvi
bir fincanda nescafe içiyorum şu an

selam kızlar
dün spor aşkım depreşti gündüz yaptığım sporun üzerine gece de 45 dk bantta tempolu yürüdüm yatmadan önce de 15 dk 1 mil leslie yaptım toplam 2 saat spor yapmış oldum sonrada limon suyu yoğurt pulbiber karışımı yaptım vee bu sabah 500 gr eksideyim
ben biliyorum kendimi spor yapsam şimdiye hedef kiloma ulaşmıştım ya neyse artık inşallah böyle devam ederim
bugün platese başlamayı düşünüyorum ebru şallı nın bi videosunu indirdim 2 haftada 2 beden adı
aranızda plates yapan yada bilgisi olan varmı acaba hemen başlasammı yoksa biraz daha zayıflayana kadar beklesemmi tabi o arada başka sporlar yaparım leslie yürüyüş gibi

canım bu yoğurt kürünü ne zamandır yapıosun faydası oluyormu gerçekten?

Canım ben haftalardır bu kürü söylüyorum. Takımdaki kızların çoğu yapıyo :)
evet canım ilk senden duydum ben de ama daha başlayamadım hergün yatmadan yarım saat önce başlıcam diyorum hep te unutuyorum bugün başlıcam bende inşallah.... sen ne zamandır yapıosın etkisioluyormu?

evet canım ilk senden duydum ben de ama daha başlayamadım hergün yatmadan yarım saat önce başlıcam diyorum hep te unutuyorum bugün başlıcam bende inşallah.... sen ne zamandır yapıosın etkisioluyormu?

2 haftadır yapıyorum canım. Tadı ilk başta midemi bulandırıyordu ama şuan gayet güzel yiyorum :) şişkinlik nedir unuttum canım. Tuvalete koşuyorum. göbek gitti diyebilirim :)

2 haftadır yapıyorum canım. Tadı ilk başta midemi bulandırıyordu ama şuan gayet güzel yiyorum :) şişkinlik nedir unuttum canım. Tuvalete koşuyorum. göbek gitti diyebilirim :)
tadının güzelliğini tahmin edebiliyorum yoğurt ve limon benim tek sorunum göbek kuzucum ya hergün mekik çekiyorum ama bu da işe yarıosa bunu da yapıcam ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…