- 25 Mart 2013
- 822
- 760
- 208
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #107.401
Cnm hoşgeldin. 2 hafta boyunca buraya aktif katılım yapıp, her cuma öğlen 12ye kadar kilo bildirimi yaparsan 3 cuma listeye alınırsın sende. Bu süre deneme süresi. Tabi aktif katılım ve bildirim şart. Hergün gel menünü yaptığın sporu yaz bbizimkilere yorum yap yeter. Şu an kaç kilosun. Hedefin nedir. Kilo alma hikayen ve zayıflama yontemlerin neler Cnm. Seni tanıyalım biraz.Kızlar ben de katıldım aranıza. Şimdi bana kısaca ne olup bittiğini anlatır mısınız lütfen? Yeni üye oldum. Takımlar halinde yarışılıyor sanırım. Ben geçen hafta 62,9 kiloydum bu hafta 60,1 kg oldum.
Tatlım harika kilo vermşsin. Bu seferlik olsun. Haftaya hesaplayıp tümden 2 ye böleriz. Evet affetirmen için bu haftada en az 1 kilo kilo vereceksin sana cezaKızlar binlerce kez özür dilerim. Sabahtan beri nelere uğraştığımı bilsenizev sahibi, yönetici, ev arkadaşları uğraştım durdum eve yeni girdim daha. Aklımda hep burası vardı inanın. İçim hiç rahat durmadı. Hepinizden çok çok özür diliyorum. Benden kaynaklanan bi kusur değil inanın. Hepinizden tek tek özür dilerim tekrar.
Allahtanbizde de aslında yaklaşık o kadar kişi var ama herkes izinli malesef
prelestniy
deryak45
pembepuantiyeli
mosmorum
se_zen
dayko
minikiminannesi
absolut123
meksilina
gülsüm462
sözen
nurgül85
rebeka33
bettybooop
en son baktığımda listede bu kadar kız vardı..
yakar ayrıldı, bunnyoga'yı diskalifiye ettik.
yani aslında kalabalığız ama kimsenin geri dönmeye niyeti yok gibi..yeni kızlar da inşallah sebat eder, 3 hafta sabır döneminden geçerlerse yeniden eskisi gibi kalabalık oluruz..
İnşallah hedefime ulaşıp mezun olana kadar burdayımbizde de aslında yaklaşık o kadar kişi var ama herkes izinli malesef
prelestniy
deryak45
pembepuantiyeli
mosmorum
se_zen
dayko
minikiminannesi
absolut123
meksilina
gülsüm462
sözen
nurgül85
rebeka33
bettybooop
en son baktığımda listede bu kadar kız vardı..
yakar ayrıldı, bunnyoga'yı diskalifiye ettik.
yani aslında kalabalığız ama kimsenin geri dönmeye niyeti yok gibi..yeni kızlar da inşallah sebat eder, 3 hafta sabır döneminden geçerlerse yeniden eskisi gibi kalabalık oluruz..
Yazıya bak yaa. Yani demem o ki 50 kilo vermem lazım ve başarmadan hiçbir yere gitmiyorumm. Bu arada akşam patates salatası ve yoğurt yendi ve 3 mil leslie yapıldıValla bende bir yere gitmiyorum 50 kilo vermem benden +1 insan daha çıkacak ve siz bana ben size destek olacağım.
Hoşgeldin canımm... Meksilina yazmış zaten hedefin nedir? nasıl kilo aldın.. anlatır mısın biraz kendiniKızlar ben de katıldım aranıza. Şimdi bana kısaca ne olup bittiğini anlatır mısınız lütfen? Yeni üye oldum. Takımlar halinde yarışılıyor sanırım. Ben geçen hafta 62,9 kiloydum bu hafta 60,1 kg oldum.
güzelim üzülmee.. olur öyle arada sırada.. bak ne güzel maşallah kilo vermissin.. haftaya bildirim yaptığın zaman ikiye böleceğiz yüzdeni ama unutma sakın :)Kızlar binlerce kez özür dilerim. Sabahtan beri nelere uğraştığımı bilsenizev sahibi, yönetici, ev arkadaşları uğraştım durdum eve yeni girdim daha. Aklımda hep burası vardı inanın. İçim hiç rahat durmadı. Hepinizden çok çok özür diliyorum. Benden kaynaklanan bi kusur değil inanın. Hepinizden tek tek özür dilerim tekrar.
valla idolümsünkızlar 45 dk leslie +15 dk karın hareketleri yaptım haftaya inş artı kiloyu verip aranıza döneceğim
inşallah inşallahhh hepimiz aynı dileklerdeyizAllahtan
İnşallah hedefime ulaşıp mezun olana kadar burdayımsizi bırakmaya hiç niyetim yok. İnşallah Mezun olduktan sonra ne oluyor kızlar?
işte buuu bravoo inşallah canım benim:)Valla bende bir yere gitmiyorum 50 kilo vermem benden +1 insan daha çıkacak ve siz bana ben size destek olacağım.
canım bu yoğurt kürünü ne zamandır yapıosun faydası oluyormu gerçekten?selam kızlar
dün spor aşkım depreşti gündüz yaptığım sporun üzerine gece de 45 dk bantta tempolu yürüdüm yatmadan önce de 15 dk 1 mil leslie yaptım toplam 2 saat spor yapmış oldum sonrada limon suyu yoğurt pulbiber karışımı yaptım vee bu sabah 500 gr eksideyim
ben biliyorum kendimi spor yapsam şimdiye hedef kiloma ulaşmıştım ya neyse artık inşallah böyle devam ederim
bugün platese başlamayı düşünüyorum ebru şallı nın bi videosunu indirdim 2 haftada 2 beden adı
aranızda plates yapan yada bilgisi olan varmı acaba hemen başlasammı yoksa biraz daha zayıflayana kadar beklesemmi tabi o arada başka sporlar yaparım leslie yürüyüş gibi
canım bu yoğurt kürünü ne zamandır yapıosun faydası oluyormu gerçekten?
evet canım ilk senden duydum ben de ama daha başlayamadım hergün yatmadan yarım saat önce başlıcam diyorum hep te unutuyorumCanım ben haftalardır bu kürü söylüyorum. Takımdaki kızların çoğu yapıyo :)
evet canım ilk senden duydum ben de ama daha başlayamadım hergün yatmadan yarım saat önce başlıcam diyorum hep te unutuyorumbugün başlıcam bende inşallah.... sen ne zamandır yapıosın etkisioluyormu?
tadının güzelliğini tahmin edebiliyorum yoğurt ve limon2 haftadır yapıyorum canım. Tadı ilk başta midemi bulandırıyordu ama şuan gayet güzel yiyorum :) şişkinlik nedir unuttum canım. Tuvalete koşuyorum.göbek gitti diyebilirim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?