- 18 Mayıs 2012
- 1.028
- 1.016
- 208
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #107.381
Geçen hafta:105
Bu hafta:103.8
Fark:1.2
Yüzdesel sonuç: 1.14
canım bence diskalifiyede yazılabilir paylaşım yetersizliği yazılıp en azından haftaya ortalamayı etkilemez
Bahar ilk baştaki kurallara; mazeretsiz 3 gün üst üste uğramayan üye takımdışı kalacak demiş.
Bu nedemek? Listedışı mı yoksa bu takımdan mı çıktı demek.
Boşuboşuna yazmayalım telaşındayım, zaten çoğumuz izinliyiz ve dönemiyoruz
canım dediğim gibi haftaya da listede olup bildirim yapmazsa yine ortalamayı etkileyecek bence diskalifiye yazSiz bilirsiniz kızlar. Bu hafta diskalifiye yazalım diyorsanız yazarım :) neticede haklısınız hiç bir bildirim yapmadan 3 hafta bizi etkiliyor.
Üzülüyorum valla böyle bir hırsla gelip sonra yok olanları görünce anlayamıyorum da..
Gülsüm'ü de bekleyemeyeceğim. Mutlaka geçerli bir mazereti vardır. Aktif bir arkadaşımız ama bu saate kadar çoktan bildirim yapmış olması gerekirdi
Evet canım yaa kuş kadar kaldık.Listeyi paylaşım alanına koydum..
Bu haftada listede 2 arkadaşımız vardı, 2'side kilo verdi.. kucak kucak tebrik ederimm :)
darısı başımıza inşallahhh
ayyy kalabalık olalım azıcık hadi kızlar yaaa spora diyete koşunnn
Evet canım yaa kuş kadar kaldık.
Birazda üye alalım bari
Takımlardan birinde 16 kişi var
bunnyoga'a diskalifiye vererek iyi yapmışız zaten takıma da katılmıyor. gülsüm neden yok acaba aslında dün de buradaydı.bizde de aslında yaklaşık o kadar kişi var ama herkes izinli malesef
prelestniy
deryak45
pembepuantiyeli
mosmorum
se_zen
dayko
minikiminannesi
absolut123
meksilina
gülsüm462
sözen
nurgül85
rebeka33
bettybooop
en son baktığımda listede bu kadar kız vardı..
yakar ayrıldı, bunnyoga'yı diskalifiye ettik.
yani aslında kalabalığız ama kimsenin geri dönmeye niyeti yok gibi..yeni kızlar da inşallah sebat eder, 3 hafta sabır döneminden geçerlerse yeniden eskisi gibi kalabalık oluruz..
Gülsüm canım aslında güzel kilo vermişsin ama bildirim yapıldı bacım. Olsun yine de tebrikler. Kilo bildirimleri 12 yr kadar yapılıyor aslında başkan seni epey bekledi ama listeler yayınlanana kadar onunda bildirmesi gerekti***14.TAKIM 400. ETAP ***
Se_zen ( 55 /54.6/0.4/%0,72)
Bunnyoga (82.4 // / %) 2. kez bildirim yapmadı.
Gulsum462 (66.8 / 66.0 /0.8 / % 1.19 )
Nurgul_85 ( 53,5 /53,00 /0,5/%0,93 )
14. TAKIM ORTALAMASI %
Aslında epey kalabalıgız bence artık kilo veripte listeye girmek için bekleyenler girmeli listeye. Boyle bence daha kötü oluyor en azından bir hafta sonuncu olur sonra toparlarız böyle de birinci oldugumuz yokbizde de aslında yaklaşık o kadar kişi var ama herkes izinli malesef
prelestniy
deryak45
pembepuantiyeli
mosmorum
se_zen
dayko
minikiminannesi
absolut123
meksilina
gülsüm462
sözen
nurgül85
rebeka33
bettybooop
en son baktığımda listede bu kadar kız vardı..
yakar ayrıldı, bunnyoga'yı diskalifiye ettik.
yani aslında kalabalığız ama kimsenin geri dönmeye niyeti yok gibi..yeni kızlar da inşallah sebat eder, 3 hafta sabır döneminden geçerlerse yeniden eskisi gibi kalabalık oluruz..
Gülsüm canım aslında güzel kilo vermişsin ama bildirim yapıldı bacım. Olsun yine de tebrikler. Kilo bildirimleri 12 yr kadar yapılıyor aslında başkan seni epey bekledi ama listeler yayınlanana kadar onunda bildirmesi gerekti
canım ben diyetime devam ediyorum ilaçtan kaynaklı olduğunu düşündüğüm ödemi sanırım haftaya atmış olurum inş yani öyle umuyorumAslında epey kalabalıgız bence artık kilo veripte listeye girmek için bekleyenler girmeli listeye. Boyle bence daha kötü oluyor en azından bir hafta sonuncu olur sonra toparlarız böyle de birinci oldugumuz yok
canım olur böyle aksilikler üzülmeCanım aslında daha çok vermiş de olabilirimşimdi tartılmaya vaktim oldu. Sabah aç karnına tartılmak daha doğru oluyor. Ama işte moralim çok bozuk. Tekrar özür diliyorum takım arkadaşlarımdan. Affettiricem kendimi kızlar :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?