Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

canım bence diskalifiyede yazılabilir paylaşım yetersizliği yazılıp en azından haftaya ortalamayı etkilemez

Siz bilirsiniz kızlar. Bu hafta diskalifiye yazalım diyorsanız yazarım :) neticede haklısınız hiç bir bildirim yapmadan 3 hafta bizi etkiliyor.
Üzülüyorum valla böyle bir hırsla gelip sonra yok olanları görünce anlayamıyorum da..

Gülsüm'ü de bekleyemeyeceğim. Mutlaka geçerli bir mazereti vardır. Aktif bir arkadaşımız ama bu saate kadar çoktan bildirim yapmış olması gerekirdi

canım dediğim gibi haftaya da listede olup bildirim yapmazsa yine ortalamayı etkileyecek bence diskalifiye yaz

***14.TAKIM 400. ETAP ***

Se_zen ( 55 /54.6/0.4/%0,72)

Bunnyoga (82.4 // / %) bildirim yapmadığı için diskalifiye edildi.
Gulsum462 (66.8 / //% ) 1. kez bildirim yapmadı
Nurgul_85 ( 53,5 /53,00 /0,5/%0,93 )

14. TAKIM ORTALAMASI % 0,41

Listeyi paylaşım alanına koydum..

Bu haftada listede 2 arkadaşımız vardı, 2'side kilo verdi.. kucak kucak tebrik ederimm :)

darısı başımıza inşallahhh

ayyy kalabalık olalım azıcık hadi kızlar yaaa spora diyete koşunnn

Evet canım yaa kuş kadar kaldık.

Birazda üye alalım bari

Takımlardan birinde 16 kişi var

Evet canım yaa kuş kadar kaldık.

Birazda üye alalım bari

Takımlardan birinde 16 kişi var

bizde de aslında yaklaşık o kadar kişi var ama herkes izinli malesef

prelestniy
deryak45
pembepuantiyeli
mosmorum
se_zen
dayko
minikiminannesi
absolut123
meksilina
gülsüm462
sözen
nurgül85
rebeka33
bettybooop

en son baktığımda listede bu kadar kız vardı..

yakar ayrıldı, bunnyoga'yı diskalifiye ettik.

yani aslında kalabalığız ama kimsenin geri dönmeye niyeti yok gibi..yeni kızlar da inşallah sebat eder, 3 hafta sabır döneminden geçerlerse yeniden eskisi gibi kalabalık oluruz..

bunnyoga'a diskalifiye vererek iyi yapmışız zaten takıma da katılmıyor. gülsüm neden yok acaba aslında dün de buradaydı.

Bunnyoga (82.4 // / %) 2. kez bildirim yapmadı.
Gulsum462 (66.8 / 66.0 /0.8 / % 1.19 )

14. TAKIM ORTALAMASI %

Kızlar binlerce kez özür dilerim. Sabahtan beri nelere uğraştığımı bilseniz ev sahibi, yönetici, ev arkadaşları uğraştım durdum eve yeni girdim daha. Aklımda hep burası vardı inanın. İçim hiç rahat durmadı. Hepinizden çok çok özür diliyorum. Benden kaynaklanan bi kusur değil inanın. Hepinizden tek tek özür dilerim tekrar.

Bunnyoga (82.4 // / %) 2. kez bildirim yapmadı.
Gulsum462 (66.8 / 66.0 /0.8 / % 1.19 )

14. TAKIM ORTALAMASI %
Gülsüm canım aslında güzel kilo vermişsin ama bildirim yapıldı bacım. Olsun yine de tebrikler. Kilo bildirimleri 12 yr kadar yapılıyor aslında başkan seni epey bekledi ama listeler yayınlanana kadar onunda bildirmesi gerekti

Aslında epey kalabalıgız bence artık kilo veripte listeye girmek için bekleyenler girmeli listeye. Boyle bence daha kötü oluyor en azından bir hafta sonuncu olur sonra toparlarız böyle de birinci oldugumuz yok

Canım aslında daha çok vermiş de olabilirim şimdi tartılmaya vaktim oldu. Sabah aç karnına tartılmak daha doğru oluyor. Ama işte moralim çok bozuk. Tekrar özür diliyorum takım arkadaşlarımdan. Affettiricem kendimi kızlar :S

Aslında epey kalabalıgız bence artık kilo veripte listeye girmek için bekleyenler girmeli listeye. Boyle bence daha kötü oluyor en azından bir hafta sonuncu olur sonra toparlarız böyle de birinci oldugumuz yok
canım ben diyetime devam ediyorum ilaçtan kaynaklı olduğunu düşündüğüm ödemi sanırım haftaya atmış olurum inş yani öyle umuyorum

canım olur böyle aksilikler üzülme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…