- 17 Ocak 2015
- 1.541
- 4.345
- 158
- 31
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #107.421
tadının güzelliğini tahmin edebiliyorum yoğurt ve limonbenim tek sorunum göbek kuzucum ya hergün mekik çekiyorum ama bu da işe yarıosa bunu da yapıcam ...
ben akşam ilk defa yedimcanım bu yoğurt kürünü ne zamandır yapıosun faydası oluyormu gerçekten?
evet bende senden öğrendim teşekkürlerCanım ben haftalardır bu kürü söylüyorum. Takımdaki kızların çoğu yapıyo :)
bana gayet güzel geldi tadı gerçi komşumun dediği gibi benim ağız tadımda kalmadı artık yağsız tuzsus yemekten2 haftadır yapıyorum canım. Tadı ilk başta midemi bulandırıyordu ama şuan gayet güzel yiyorum :) şişkinlik nedir unuttum canım. Tuvalete koşuyorum.göbek gitti diyebilirim :)
afiyet olsun canım suriye ekmeği nasıl oluyor hiç duymamışım ayrıca yoğurt karın yağları için bire birKahvaltı öğle ile birlikte oldu.
1 adet poğaça
1 yk kahvaltı sosu
3 dilim sucuk
1 kk kaşlar peynir
1 kk süzme peynir
1/2 Suriye ekmeği
2 yk pulbiberli yoğurt
1 dilim salam
1 adet ceviz
(Sevgililer günü dolayısıyla sevgilim kahvaltı hazırladı. Biraz abartmış olabilirim)
Akşam
Sandviç yiyeceğim :)
Bende senin gibiyim sporsuz hızlı Kilo veremiyorum . Ben geçmişte plates yaptım hatta hamileliğimdede hamilelik pilatesi yayapmıştım. Cok guzel sıkılaştırıyor kilo vermesen bile bedenin küçülüyor, ölçülerini almanı tavsiye ederimselam kızlar
dün spor aşkım depreşti gündüz yaptığım sporun üzerine gece de 45 dk bantta tempolu yürüdüm yatmadan önce de 15 dk 1 mil leslie yaptım toplam 2 saat spor yapmış oldum sonrada limon suyu yoğurt pulbiber karışımı yaptım vee bu sabah 500 gr eksideyim
ben biliyorum kendimi spor yapsam şimdiye hedef kiloma ulaşmıştım ya neyse artık inşallah böyle devam ederim
bugün platese başlamayı düşünüyorum ebru şallı nın bi videosunu indirdim 2 haftada 2 beden adı
aranızda plates yapan yada bilgisi olan varmı acaba hemen başlasammı yoksa biraz daha zayıflayana kadar beklesemmi tabi o arada başka sporlar yaparım leslie yürüyüş gibi
benimde 15 kg daha var vermem gereken 168 boy 81 kg gün itibari ile o dediğim videoyu izledim az önce ebru şallı nın bana uymadı o videoda bacak ağırlıklı çalıştırıyor benim bacak basen problemim yok alt bedenim üste göre ince şimdi diğerini yapmaya karar verdim 3k (kol,karın,kalça) önce leslie yapim 1-2 saat sonra onu deneyeceğimBende senin gibiyim sporsuz hızlı Kilo veremiyorum . Ben geçmişte plates yaptım hatta hamileliğimdede hamilelik pilatesi yayapmıştım. Cok guzel sıkılaştırıyor kilo vermesen bile bedenin küçülüyor, ölçülerini almanı tavsiye ederimeğer hedef kilona yakinsan başla bence . Benim 21 kilo vermem gerek suan yürüyüş ve leslie yapıyorum ki yağlar gevsesin kolay erisin hedefime 5-6 kg kala inşallah pilatese geçecem. Ayy ne çok konuştum
bayılırım türk kahvesine afiyet olsun bende sonra içicemmm haydi ben gittim görüşürüz kızlarTurk kahvesi molası: ) yoksa ayilamiyorum
evet bende senden öğrendim teşekkürler
bana gayet güzel geldi tadı gerçi komşumun dediği gibi benim ağız tadımda kalmadı artık yağsız tuzsus yemektenbirde ben 2 çay kşğı pulbiber koydum
afiyet olsun canım suriye ekmeği nasıl oluyor hiç duymamışım ayrıca yoğurt karın yağları için bire bir
Sabah: 2 yumurta
11-12 zeytin
Peynir
1-2 lokma tereyağlı ekmek
3 gunkurusu
2/3 çay bardağı badem
1 çay kaşığı kaymak
sağol bişi daha öğrendimCanım Suriye ekmeği lavaş gibi boyutu filan ama yufkanın biraz kalını canım.
Pul biberi metabolizmayı çalıştırıyor canım :) ama yanmıyor mu miden ya ?
Yok canım çok değil: ) ekmek hic yok sadece sabah aksam iki öğün yiyorum ben. Karatay diyetini uyguluyorum canım: )Canım baya sağlam kahvaltı yapmışsın :) hergün böyle yapmıyorsundur inşallah.
Yok canım çok değil: ) ekmek hic yok sadece sabah aksam iki öğün yiyorum ben. Karatay diyetini uyguluyorum canım: )
Sağol canım: ) sanadaAnladım canım :) afiyet olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?