- 25 Haziran 2013
- 232
- 415
- 108
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #107.441
Cnm çok az kalmış., hedefine ulaşmaya. Detoks tarifini pek tuttumMerhabalar kızlar, soruma cevap verenlere öncelikle teşekkür ediyorum.
Aranıza yeni katıldım ve hikayem şöyle:
Çocuk olmadan önce, her yere yürüyerek giden, istediğini yiyen ama bir türlü kilo almayıp çıtı pıtı dolaşan bir tiptim.
Hamileliğim zor geçti, 2 ayını yatakta geçirdim ve davul oldum. 56 kiloyla başladığım hamilelik 74 kiloyla bitti.
Normal doğum yaptım, hastaneden eve geldiğimde 76 kilo olmuştum. Kilo vermediğim gibi ödemim olmuştu.
Erken doğum, çocuğun bakımı derken kendimi çok ihmal ettim. Şimdi çok şükür oğlum 2,5 yaşında.
Geçen ay oğlumu çocuklar için düzenlenen jimnastik saatine götürmüştüm, salonun 3 tarafı boydan boya ayna.
Jimnastik salonu sıcak mı sıcak, ben de içimdeki dar badiye kadar çıkardım. Aynaya bir baktım !!!! O da ne?
Bacaklarım sucuk gibi, göbeğim ve sırtım dombili dombili(( Oracıkta ağlayacaktım. Çocuğun jimnastiğini bıraktım habire aynaya bakıyorum.
32 yaşındayım, boyum 1.70 ve kendime geldiğimde kilom da 64'tü. Çoğu kişi sorun etmez bu boya bu kiloyu.
Geçen yıl 58 kiloya kadar inmiştim ama 5 ay önce emzirmeyi bırakınca yine kiloları almışım.
15 Ocak'ta koşa koşa diyetisyene gittim. Diyetisyende kilom 64 çıktı. Kan sonuçlarımda kolesterolüm olduğunu da öğrendim. Bu sabah tartıldım veeee 58,5 kilo olmuşum.
HEDEFİM 55 Kilo.
Ama kilo vermem çok zor, çünkü vücut analizimde kas oranım çok fazla((
Hatta diyetisyen pek ilgili davranmadı bana, 57'ye düşsen yeter dedi ama. Ben 55'i görücem yine, tıpkı eskisi gibi.
Cnm hoşgeldin. Arkadaşlarında seni tsnıması için güncel kilonu, hedefini yszsan az bi de kendini tanıtsan olur mu?merhaba herkese. aranıza yeni katıldım. benim kilo hikayem şöyle.
doğduğumdan beri tombik bi çocuktum. hep hayatım balık etli geçti. zaman zaman diyet yapıp kile verdim. ama kalıcı olmadı. şimdi gerçekten zayıf olmak istiyorum. kilo problemi olan bölgem; vücudumun alt yarısı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?