Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Günaydın. Sabah:
Sahanda yumurta
Salatalık
2 ince dilim salam
Biraz ev yapımı acılı ezme 2 dilim ekmek.
Öğle:
Karnıbahar
Yoğurt
Akşam:
Pırasa
Yoğurt
Mercimek Çorba :) bu arada bnm normal diyetimde yarın tartılma günüm. Sonuçları pazartesi de yazsam sorun olur mu ki acaba

Günaydın kızlar,

Dün kötü bir gündü, hiç diyete uyamadım. Aslında çok aman aman bişi yemedim ama menümle alakası olmayan şeyler yediğim için saçma oldu.

Bugün daha iradeli başladım.

Sabah
1,5 dilim ekmek
Beyaz peynir

Ara
1 portakal

Öğlen
Mercimek çorbası
Yoğurtlu karnabahar
1 dilim ekmek

Ara
1/2 nar
1 bardak light süt

Akşam
Fırında göğüs tavuk
2 minik haşlanmış patates
Ayran

Ara
2 adet grissini
1/2 nar

Tabiki bolll boll su..

Yürüyüşe çıkacaktık ama yine yağmur yağıyor evde yaparım bişeyler

Günaydın kızlar.
Kahvaltı
Çeyrek simit
Yarım poğaça
1 dilim beyaz ekmek
1 kk süzme peynir
4 dilim sucuk

Ara : şekersiz Türk kahvesi

Akşam
Mercimek çorba

En az 2 litre su. Kızlar sporu yazmıyorum ama günde en az 1 saat yürüyorum :) haftada 3 gün basen egzersizi yapıyorum.
Bugün kahvaltıya bi arkadaşımız geldi kapıyı açtım ilk tepkisi NE KADAR ZAYIFLAMIŞSIN SEN dedi. Benim moraller tavan.

merhaba kızlar
sabah kahvaltısını biraz abattım misafir vardı
2 bardak çay
2 dilim peynir
maydanoz
2 çatal reçel
tavada sucuklu yumurta
3,4 patates kızartması
2 dilim beyaz ekmek (tam buğday kalmamış evde)

öğlen yok

ara türk kahvesi

buarada 1lt su bitirdim

Merhabalar kızlar, soruma cevap verenlere öncelikle teşekkür ediyorum.
Aranıza yeni katıldım ve hikayem şöyle:
Çocuk olmadan önce, her yere yürüyerek giden, istediğini yiyen ama bir türlü kilo almayıp çıtı pıtı dolaşan bir tiptim.
Hamileliğim zor geçti, 2 ayını yatakta geçirdim ve davul oldum. 56 kiloyla başladığım hamilelik 74 kiloyla bitti.
Normal doğum yaptım, hastaneden eve geldiğimde 76 kilo olmuştum. Kilo vermediğim gibi ödemim olmuştu.
Erken doğum, çocuğun bakımı derken kendimi çok ihmal ettim. Şimdi çok şükür oğlum 2,5 yaşında.
Geçen ay oğlumu çocuklar için düzenlenen jimnastik saatine götürmüştüm, salonun 3 tarafı boydan boya ayna.
Jimnastik salonu sıcak mı sıcak, ben de içimdeki dar badiye kadar çıkardım. Aynaya bir baktım !!!! O da ne?
Bacaklarım sucuk gibi, göbeğim ve sırtım dombili dombili (( Oracıkta ağlayacaktım. Çocuğun jimnastiğini bıraktım habire aynaya bakıyorum.
32 yaşındayım, boyum 1.70 ve kendime geldiğimde kilom da 64'tü. Çoğu kişi sorun etmez bu boya bu kiloyu.
Geçen yıl 58 kiloya kadar inmiştim ama 5 ay önce emzirmeyi bırakınca yine kiloları almışım.

15 Ocak'ta koşa koşa diyetisyene gittim. Diyetisyende kilom 64 çıktı. Kan sonuçlarımda kolesterolüm olduğunu da öğrendim. Bu sabah tartıldım veeee 58,5 kilo olmuşum.
HEDEFİM 55 Kilo.
Ama kilo vermem çok zor, çünkü vücut analizimde kas oranım çok fazla ((
Hatta diyetisyen pek ilgili davranmadı bana, 57'ye düşsen yeter dedi ama. Ben 55'i görücem yine, tıpkı eskisi gibi.

Bugün detoks günüm. Diyetisyenim sadece bir gün uygulamamı söyledi. Bugünkü menüm şöyle:
Uyanınca: Su+1 dilim ananas
Kahvaltı: 200 ml kefir, 1 kaşık yoğurt ve 1 kivi (Blendırdan geçirip biraz tarçın ekledim.)
Ara öğün: 1 tane greyfurt
Öğle yemeği: Çiğ lahana salatası, 1 kabaktan yağsız sote, 45 gram ton balığı ve 1 bardak limonlu soda
Ara öğün: 2 yemek kaşığı lor (loru kendim yaptım:), 5 adet badem ve yeşillik
Akşam: Yeşil salata, 90 gr ton balığı, 1 bardak limonlu soda
Ara öğün: 2 yemek kaşığı lor , 5 adet badem ve yeşillik

Kahvaltıyı atlattım, şimdi ara öğünü bekliyorum :) Bugün zor geçecek, bakalım gücüm yeter inşallah.

merhaba herkese. aranıza yeni katıldım. benim kilo hikayem şöyle.
doğduğumdan beri tombik bi çocuktum. hep hayatım balık etli geçti. zaman zaman diyet yapıp kile verdim. ama kalıcı olmadı. şimdi gerçekten zayıf olmak istiyorum. kilo problemi olan bölgem; vücudumun alt yarısı :)

Cnm çok az kalmış., hedefine ulaşmaya. Detoks tarifini pek tuttum

Cnm hoşgeldin. Arkadaşlarında seni tsnıması için güncel kilonu, hedefini yszsan az bi de kendini tanıtsan olur mu?

Tamam kısaca kendimi tanıtayım:
32 yaşındayım, Ankara'dayım, Memurum (full time masa başı olanlardan), Evliyim ve 1 çocuğum var.
Boyum 1.70, şimdiki kilom 58,5. HEDEFİM 55. (Büyük yazıyom ki yazdığıma sadık kalayım:)

Hedefime Mart sonuna kadar ulaşmak istiyorum.
Spor yapmaya ayrıca vakit ayıramıyorum ama öğle aralarında mutlaka yürüyüş yapmaya çalışıyorum.
Öncelikle boğazımdan kısarak kilo vermeyi planlıyorum, sonrasında havalar da düzeldikçe öğle aralarımı spora ayıracağım.
Çocuğum gün içinde beni çoook özlediği için, mesai bitiminde spor yapıp eve geçmek gibi bir tercihte bulunamam.

Evde karnabahar ve lahana varsa, onları pişirmeden, sirkeli suda beklettikten sonra diri diri kıyabilirsin. Az tuzla ovaladıktan sonra üstüne 3-4 kaşık yoğurt ilave edip kendine sebze tabağı oluşturabilirsin. Ben karnıbaharı çıtır çıtır yemeye bayılıyorum, tabi sirkeli suda temizlemeye dikkat etmek lazım. Yanına yine booool yeşillik ve bir dilim ekmekle çok iyi olur. Afiyet olsun

Yeni gelen arkadaslar hoş geldiniz. Bu ara sanki epey kalabalık olduk. Bence bi kadar üye yeter arkadaslar. Gelen arkadaşları daha ben kafsmda oturtamadım. Her geldigimde sanki farkı bir takıma gelmiş gibi oluyorum

bugünkü menümü paylaşıyorum:
kahvaltı 1 dilim çavdar ekmeği, 1 kk peynir, 1 domates, 3 zeytin, biraz maydonoz, bitki çayı
öğle: tavuklu salata, yoğurt, 1 dilim çavdar ekmeği
ara:2 ceviz, 2 kayısı, 1 elma. türk kahvesi
akşam kabak yemeği, salata yoğurt, 1 dilim çavdar ekmeği.
ara: 1 meyve,
geçe yatmadan biberli yoğurt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…