Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

hoşgeldinn.. Verilecek çok az kilon var. 3 haftalık deneme süremiz var listeye girmen için. O sürede bu kiloyu verirsin herhalde. Hadi inşallah hedefine ulaşman ümidiyle :)

ayy ne güzel menüü.. Bravo tatlım :) gece yoğurduna limonu unutma

İyi haftalar kızlarr

Benim menümde bugün şöyle
Sabah
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
1 tk tahin pekmez

Ara
1/2 nar

Öğlen
Domatesli patlıcan sote
4 kaşık makarna

Ara
1/2 nar
2 grissini

Akşam
Hindili bezelye yemeği
4 kaşık makarna

Gece
Sihirli yoğurt karışımı

Haa bide baktım havalar düzelmiyor, evde yeniden hafif spora başladım. Dün ebru şallının plates videosunu yaptım. Yeni başlayanlar için. 50dk'lık bir videoydu ama 30 dk yapabildim. Nasıl iyi geldi anlatamam :)

Teşekkür ederim iyi bir menü olur :)

Aslında boyuna göre kilon çok iyi neden daha fazla zayıflamak istiyorsun ki

ben kaçırdım galiba işyerinden takip ediyorum sizi yoğrut limon işi nedir banada ayrıntılı açılarmısınız nasıl yapacağı hergünmü

ben kaçırdım galiba işyerinden takip ediyorum sizi yoğrut limon işi nedir banada ayrıntılı açılarmısınız nasıl yapacağı hergünmü
Gülsüm bize bir tarif verdi. 2 kaşık yoğurt, 1 çay kaşığı pulbiber, 1/2 limon sabah aç karnına yada gece yatarken yiyoruz. Bende diyetisyenime sordum o da onay verdi. Hem tuvalet düzenine iyi geliyor. Hemde yağların yakılmasına yardımcı oluyor.

Bu tarifin değişini yapıyordum bi ara 2 kaşık yoğurt 1 er çay kaşığı zerdeçal toz zencefil tarçın karıştırıp yiyordum şimdi böyle bi deneyeyim

Cnm hoşgeldin. Arkadaşlarında seni tsnıması için güncel kilonu, hedefini yszsan az bi de kendini tanıtsan olur mu?
yaşım 26, boyum 1.63
şu anki kilom 64
hedef kilom 55 :)
çalışıyorum genelde oturarak. 8 aydır evliyim. yemek yapmayı yemeyi ve yedirmeyi seviyorum. zaten hep bundan kaybediyoruz ):
evlenmeden önce 60 kiloydum. evlendikten sonra 8 kilo aldım. benim eşim uzun uzun sofrada oturmayı seviyor. bende oturuyorum onunla ama ağzım durmuyor tabi. :)
kendi kendime 3 kilo verdim. ama daha dikkat etmek istiyorum.

Son düzenleme:
Aslında boyuna göre kilon çok iyi neden daha fazla zayıflamak istiyorsun ki
Esasında sorun yok ama biraz daha incelmek istiyorum. Eski kıyafetlerimi kullanamıyorum hala (( Bir de bende birkaç kilo çok farkediyor, bacaklarım düzeliyor hemen. Aynı şekilde kilo aldığımda da bacaklarım kalınlaşıyor.

Kızlar dersten bildiriyorum.
Kahvaltı yapamadım sabah.

Öğlen
1 kase şafak çorbası (okulda çıkan bi çorbaydı. Havuç ve patatesi karıştırıp yapmışlar)
Salata bar 1 tabak

Akşam
Yumurta haşlayacağım 1 adet
Ve 1 kk süzme peynir
1 dilim kepek ekmek

Anladım canım. Fazlalığın çok az kısa sürede verirsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…