- 8 Eylül 2011
- 1.159
- 1.009
- 448
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #107.461
hoşgeldinn.. Verilecek çok az kilon var. 3 haftalık deneme süremiz var listeye girmen için. O sürede bu kiloyu verirsin herhalde. Hadi inşallah hedefine ulaşman ümidiyle :)Tamam kısaca kendimi tanıtayım:
32 yaşındayım, Ankara'dayım, Memurum (full time masa başı olanlardan), Evliyim ve 1 çocuğum var.
Boyum 1.70, şimdiki kilom 58,5. HEDEFİM 55. (Büyük yazıyom ki yazdığıma sadık kalayım:)
Hedefime Mart sonuna kadar ulaşmak istiyorum.
Spor yapmaya ayrıca vakit ayıramıyorum ama öğle aralarında mutlaka yürüyüş yapmaya çalışıyorum.
Öncelikle boğazımdan kısarak kilo vermeyi planlıyorum, sonrasında havalar da düzeldikçe öğle aralarımı spora ayıracağım.
Çocuğum gün içinde beni çoook özlediği için, mesai bitiminde spor yapıp eve geçmek gibi bir tercihte bulunamam.
ayy ne güzel menüü.. Bravo tatlım :) gece yoğurduna limonu unutmabugünkü menümü paylaşıyorum:
kahvaltı 1 dilim çavdar ekmeği, 1 kk peynir, 1 domates, 3 zeytin, biraz maydonoz, bitki çayı
öğle: tavuklu salata, yoğurt, 1 dilim çavdar ekmeği
ara:2 ceviz, 2 kayısı, 1 elma. türk kahvesi
akşam kabak yemeği, salata yoğurt, 1 dilim çavdar ekmeği.
ara: 1 meyve,
geçe yatmadan biberli yoğurt
tşkler kaptan. yook yoooook unutmam hiç limonuhoşgeldinn.. Verilecek çok az kilon var. 3 haftalık deneme süremiz var listeye girmen için. O sürede bu kiloyu verirsin herhalde. Hadi inşallah hedefine ulaşman ümidiyle :)
ayy ne güzel menüü.. Bravo tatlım :) gece yoğurduna limonu unutma
Teşekkür ederim iyi bir menü olur :)Evde karnabahar ve lahana varsa, onları pişirmeden, sirkeli suda beklettikten sonra diri diri kıyabilirsin. Az tuzla ovaladıktan sonra üstüne 3-4 kaşık yoğurt ilave edip kendine sebze tabağı oluşturabilirsin. Ben karnıbaharı çıtır çıtır yemeye bayılıyorum, tabi sirkeli suda temizlemeye dikkat etmek lazım. Yanına yine booool yeşillik ve bir dilim ekmekle çok iyi olur. Afiyet olsun
Teşekkür ederim. Nasıl sevindim anlatamam 99u görünce sanırım evde parende atacağım sevinçten :)Merhaba arkadaşlar
Masalkuşu süpersin ben yerimde sayıyorum bu gidişle ben seni yakalamaya çalışacağım
Aslında boyuna göre kilon çok iyi neden daha fazla zayıflamak istiyorsun kiTamam kısaca kendimi tanıtayım:
32 yaşındayım, Ankara'dayım, Memurum (full time masa başı olanlardan), Evliyim ve 1 çocuğum var.
Boyum 1.70, şimdiki kilom 58,5. HEDEFİM 55. (Büyük yazıyom ki yazdığıma sadık kalayım:)
Hedefime Mart sonuna kadar ulaşmak istiyorum.
Spor yapmaya ayrıca vakit ayıramıyorum ama öğle aralarında mutlaka yürüyüş yapmaya çalışıyorum.
Öncelikle boğazımdan kısarak kilo vermeyi planlıyorum, sonrasında havalar da düzeldikçe öğle aralarımı spora ayıracağım.
Çocuğum gün içinde beni çoook özlediği için, mesai bitiminde spor yapıp eve geçmek gibi bir tercihte bulunamam.
ben kaçırdım galiba işyerinden takip ediyorum sizi yoğrut limon işi nedir banada ayrıntılı açılarmısınız nasıl yapacağı hergünmühoşgeldinn.. Verilecek çok az kilon var. 3 haftalık deneme süremiz var listeye girmen için. O sürede bu kiloyu verirsin herhalde. Hadi inşallah hedefine ulaşman ümidiyle :)
ayy ne güzel menüü.. Bravo tatlım :) gece yoğurduna limonu unutma
Gülsüm bize bir tarif verdi. 2 kaşık yoğurt, 1 çay kaşığı pulbiber, 1/2 limon sabah aç karnına yada gece yatarken yiyoruz. Bende diyetisyenime sordum o da onay verdi. Hem tuvalet düzenine iyi geliyor. Hemde yağların yakılmasına yardımcı oluyor.ben kaçırdım galiba işyerinden takip ediyorum sizi yoğrut limon işi nedir banada ayrıntılı açılarmısınız nasıl yapacağı hergünmü
ben de dün başladım yoğurt olayına
süper süperGülsüm bize bir tarif verdi. 2 kaşık yoğurt, 1 çay kaşığı pulbiber, 1/2 limon sabah aç karnına yada gece yatarken yiyoruz. Bende diyetisyenime sordum o da onay verdi. Hem tuvalet düzenine iyi geliyor. Hemde yağların yakılmasına yardımcı oluyor.
Bu tarifin değişini yapıyordum bi ara 2 kaşık yoğurt 1 er çay kaşığı zerdeçal toz zencefil tarçın karıştırıp yiyordum şimdi böyle bi deneyeyimGülsüm bize bir tarif verdi. 2 kaşık yoğurt, 1 çay kaşığı pulbiber, 1/2 limon sabah aç karnına yada gece yatarken yiyoruz. Bende diyetisyenime sordum o da onay verdi. Hem tuvalet düzenine iyi geliyor. Hemde yağların yakılmasına yardımcı oluyor.
yaşım 26, boyum 1.63Cnm hoşgeldin. Arkadaşlarında seni tsnıması için güncel kilonu, hedefini yszsan az bi de kendini tanıtsan olur mu?
Esasında sorun yok ama biraz daha incelmek istiyorum. Eski kıyafetlerimi kullanamıyorum halaAslında boyuna göre kilon çok iyi neden daha fazla zayıflamak istiyorsun ki
Anladım canım. Fazlalığın çok az kısa sürede verirsin inşallahEsasında sorun yok ama biraz daha incelmek istiyorum. Eski kıyafetlerimi kullanamıyorum hala(( Bir de bende birkaç kilo çok farkediyor, bacaklarım düzeliyor hemen. Aynı şekilde kilo aldığımda da bacaklarım kalınlaşıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?