- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #107.481
İnşallah, hep birlikte verelim MasalKuşuAnladım canım. Fazlalığın çok az kısa sürede verirsin inşallah
yaşım 26, boyum 1.63
şu anki kilom 64
hedef kilom 55 :)
çalışıyorum genelde oturarak. 8 aydır evliyim. yemek yapmayı yemeyi ve yedirmeyi seviyorum. zaten hep bundan kaybediyoruz ):
evlenmeden önce 60 kiloydum. evlendikten sonra 8 kilo aldım. benim eşim uzun uzun sofrada oturmayı seviyor. bende oturuyorum onunla ama ağzım durmuyor tabi. :)
kendi kendime 3 kilo verdim. ama daha dikkat etmek istiyorum.
İnşallah bir an önce istediğin kiloya ulaşırsın canım. Hep beraber ulaşırız. Ben seni anlıyorum çünkü bende tıpkı senin gibiyim. Başkalarına göre kilom çok normal hatta diyetisyene gitsem beni terlikle falan kovalar. Millete göre ayyy küçücük kaldın falan diyorlar ama bana göre hiçte öyle değil. O 3 kiloda beden fark ediyor resmen. Birde çocuktan mıdır nedir aynı kilodayken eskiden olan kıyafetler şimdi olmuyor. Tamam 3 kiloyu verince tıg gibi olmıycam zaten olamam vücut yapım itibari ile ama en azından eski kıyafetlerime girmek istiyorum. O yüzden bence insan olmak istediği kiloya eğer ki inebiliyorsa bunun peşini bırakmamalı. Çünkü sen o kiloda mutlu olacaksın.Merhabalar kızlar, soruma cevap verenlere öncelikle teşekkür ediyorum.
Aranıza yeni katıldım ve hikayem şöyle:
Çocuk olmadan önce, her yere yürüyerek giden, istediğini yiyen ama bir türlü kilo almayıp çıtı pıtı dolaşan bir tiptim.
Hamileliğim zor geçti, 2 ayını yatakta geçirdim ve davul oldum. 56 kiloyla başladığım hamilelik 74 kiloyla bitti.
Normal doğum yaptım, hastaneden eve geldiğimde 76 kilo olmuştum. Kilo vermediğim gibi ödemim olmuştu.
Erken doğum, çocuğun bakımı derken kendimi çok ihmal ettim. Şimdi çok şükür oğlum 2,5 yaşında.
Geçen ay oğlumu çocuklar için düzenlenen jimnastik saatine götürmüştüm, salonun 3 tarafı boydan boya ayna.
Jimnastik salonu sıcak mı sıcak, ben de içimdeki dar badiye kadar çıkardım. Aynaya bir baktım !!!! O da ne?
Bacaklarım sucuk gibi, göbeğim ve sırtım dombili dombili(( Oracıkta ağlayacaktım. Çocuğun jimnastiğini bıraktım habire aynaya bakıyorum.
32 yaşındayım, boyum 1.70 ve kendime geldiğimde kilom da 64'tü. Çoğu kişi sorun etmez bu boya bu kiloyu.
Geçen yıl 58 kiloya kadar inmiştim ama 5 ay önce emzirmeyi bırakınca yine kiloları almışım.
15 Ocak'ta koşa koşa diyetisyene gittim. Diyetisyende kilom 64 çıktı. Kan sonuçlarımda kolesterolüm olduğunu da öğrendim. Bu sabah tartıldım veeee 58,5 kilo olmuşum.
HEDEFİM 55 Kilo.
Ama kilo vermem çok zor, çünkü vücut analizimde kas oranım çok fazla((
Hatta diyetisyen pek ilgili davranmadı bana, 57'ye düşsen yeter dedi ama. Ben 55'i görücem yine, tıpkı eskisi gibi.
cnm hoşgeldin. hedef kilon nedir kendini tanıtırmısın?Merhaba arkadaşlar, agustosta dugunum var.1.62 boyundayim.64 kiloyum.1 haftadir yediklerime dikkat ediyorum ama motiveye ihtiyacim var.pes etmekten korkuyorum ama zayiflamaliyim((
hay maşallah, hem ebru hem jillian.akşam
çeyrek ekmek
hamsi
salata
az evvel ebru şallı 2 haftada 2 beden+ jilian level 2 yaptım pert oldum
geçmiş olsun cnm. bol vitamin al. menün de gayet başarılı bu arada.Iyi geceler bugünkü menümü
Kahvaltı
1 dilim kepek ekmek
1 yumurta
1 domates maydanoz yeşil ve kırmızı biber
1 kk peynir
Öğle
1 kase tarhana çorbası
3 kaşık bulgur pilavı
3 kaşık köfteli patates yemeği
1 kase yoğurt
Maydanoz
Akşam
2 lahmacun (ev yapımı)
1 bardak ayran
2 kaşık irmik helvası
Ara
Soda
1 portakal
ve bol suyla günü kapadım sanırım hastalanıyorum boğazım fena öksürükte başladı
nasıl bir detoks bu suzi?Günaydınlar arkadaşlar, dünkü detoksum çooookkkk zor geçti. Özellikle ikindi öğünümden sonra kendimi çok zor tuttum. Gece de kaçamak yapmıyayım diye, oğlumla uyudum hemen:))) Ama çok işe yaradı. Sabah çok zinde kalktım.
Tam 700 gram atmışım. Perşembe günü diyetisyen kontrolüm var, umarım verdiğimin çoğu yağdandır.
sanırım ben yapamam bunuDün yazmıştım buraya Masalkuşu.
Bulana kadar mahvoldum :))) Forumu pek kullananamıyorum bir de.
DETOKSUM ŞÖYLE:
Diyetisyenim sadece bir gün uygulamamı söyledi (23 günlük ana diyetten sonra verdi, belirteyim.).
Uyanınca: Su+1 dilim ananas
Kahvaltı: 200 ml kefir, 1 kaşık yoğurt ve 1 kivi (Blendırdan geçirip biraz tarçın ekledim.) (Aslında kivi yerine, geceden ıslatılmış 3-4 tane kuru erik demişti diyetisyenim ama ara tara bulamadım, kivi yaptım yerine:)
Ara öğün: 1 tane greyfurt
Öğle yemeği: Çiğ lahana salatası, 1 kabaktan yağsız sote, 45 gram ton balığı ve 1 bardak limonlu soda
Ara öğün: 2 yemek kaşığı lor (loru kendim yaptım:), 5 adet badem ve yeşillik
Akşam: Yeşil salata, 90 gr ton balığı, 1 bardak limonlu soda
Ara öğün: 2 yemek kaşığı lor , 5 adet badem ve yeşillik
İkindi ile akşam arasında çoookkk zorlandım. ama eve gelip de ton balıklı salatamı yiyince duruldum. O arada detoksu bozmak işten bile değildi. Ama dayandım ve gurur duyuyorum kendimle :))) Akşam yemeğinden sonraki ara öğünü ise istemeyerek yedim. Listede var diye yedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?