Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Menüm
Sabah
2 yumurta
1 kk peynir

ara
1 sütlü salep (paketlerin hepsini değilde yarısını yapıyorum açık oluyor yani)

öğlen
krep içinde tavuk mantar kaşar falan vardı dışarda yedik
1 mini kurabiye

ara
1 sütlü kahve

akşam
1 tabak mercimek çorbası
1 tabak soğanlı yumurta
yoğurt ve yarım dilim ekmek

akşam ara
avuç içinden az leblebi ve elma
Yazınca çok gibi ama bugün bence iyi bir gündü. Vicdanım rahat yani şu an

Hoş geldin canım. Uzun uzun sofrada oturma işi zor ya. Biz de hafta sonu öyleyiz. Kahvaltımız 2 saat sürüyor. Bende 32 yaşındayım. 1 kızım bir oğlum var oğlum 1 yaşında doğum kilolarımı vermeye çalışıyorum diycem ama onları verdim şimdi hamile kalmadan kilo almıştım onları vermeye çalışıyorum. Kilom 55 bende 52 olmak istiyorum.

İnşallah bir an önce istediğin kiloya ulaşırsın canım. Hep beraber ulaşırız. Ben seni anlıyorum çünkü bende tıpkı senin gibiyim. Başkalarına göre kilom çok normal hatta diyetisyene gitsem beni terlikle falan kovalar. Millete göre ayyy küçücük kaldın falan diyorlar ama bana göre hiçte öyle değil. O 3 kiloda beden fark ediyor resmen. Birde çocuktan mıdır nedir aynı kilodayken eskiden olan kıyafetler şimdi olmuyor. Tamam 3 kiloyu verince tıg gibi olmıycam zaten olamam vücut yapım itibari ile ama en azından eski kıyafetlerime girmek istiyorum. O yüzden bence insan olmak istediği kiloya eğer ki inebiliyorsa bunun peşini bırakmamalı. Çünkü sen o kiloda mutlu olacaksın.

Sabah ile öğle bir gibi oldu
1 dlm peynir
5 zeytin
Börek
Yeşil çay

1 Kurabiye

Ara
1 kase yoğurt içine 2 kaşık yulaf ezmesi taze nane, dereotu

Akşam
1 kepçe çorba
Haşlanmış karnabahar yoğurtlu
1 minik köfte
5 patates kızartması

Ara
1/4 kivi

2lt su
Spor: 2 mil leslie
10'-5' iki bölgesel video

Merhaba arkadaşlar, agustosta dugunum var.1.62 boyundayim.64 kiloyum.1 haftadir yediklerime dikkat ediyorum ama motiveye ihtiyacim var.pes etmekten korkuyorum ama zayiflamaliyim((

Merhaba arkadaşlar, agustosta dugunum var.1.62 boyundayim.64 kiloyum.1 haftadir yediklerime dikkat ediyorum ama motiveye ihtiyacim var.pes etmekten korkuyorum ama zayiflamaliyim((
cnm hoşgeldin. hedef kilon nedir kendini tanıtırmısın?
sana kısaca bilgi vereyim. en az 2 hafta deneme süren var. tabi bu süre uzayabilirde yani sana bağlı. aktif katılım yaparsan, her cuma öğlene kadar kilo bildirimini yaparsan 3 hafta listeye girersin cnm. ama tabi aktif katılım şart.

Iyi geceler bugünkü menümü
Kahvaltı
1 dilim kepek ekmek
1 yumurta
1 domates maydanoz yeşil ve kırmızı biber
1 kk peynir

Öğle
1 kase tarhana çorbası
3 kaşık bulgur pilavı
3 kaşık köfteli patates yemeği
1 kase yoğurt
Maydanoz

Akşam
2 lahmacun (ev yapımı)
1 bardak ayran
2 kaşık irmik helvası

Ara
Soda
1 portakal

ve bol suyla günü kapadım sanırım hastalanıyorum boğazım fena öksürükte başladı

geçmiş olsun cnm. bol vitamin al. menün de gayet başarılı bu arada.

Günaydın arkadaslar.hikayem kisaca şöyle: )universite son sinif da dahil her zaman çok zayıf,55i gecmeyen fit birisiydim,hiç kilo aldim derdim yoktu.ne zaman ki yuksek lisansa baslayinca eve ciktim.1 yıl icerisinde 10 kilo aldimyemek yapmasini bilmeyince surekli fastfood yiyordum.ardindan ogretmen olarak ataninca biraz hirs yapip 57 ye dustum.sonra ne oldu hic bilmiyorum.farkinda olmadan 65e gene ulastim3 yildir 64un altina henüz geçen hafta düştüm. Hedefim 55.gene eskisi gibi olmak istiyorum.o hallerimi ozluyorum(

Günaydınlar arkadaşlar, dünkü detoksum çooookkkk zor geçti. Özellikle ikindi öğünümden sonra kendimi çok zor tuttum. Gece de kaçamak yapmıyayım diye, oğlumla uyudum hemen:))) Ama çok işe yaradı. Sabah çok zinde kalktım.
Tam 700 gram atmışım. Perşembe günü diyetisyen kontrolüm var, umarım verdiğimin çoğu yağdandır.

Bugünkü menüm:
Uyanınca: Su+Yarım kivi+Su
Kahvaltı: Yarım kaşık tereyağıyla az sucuklu yumurta (eşimin sürprizi: dünkü halimi görünce ödül hazırlamış:), 3 kaşık lor, bol yeşillik ve 1 fincan kahve.
Ara öğün:Yok
Öğle: Yemekhanede kağıt kebabı çıkacakmış, yanına yoğurt salata alırım herhalde.
15:00 1. Ara: 1 meyve
17:30 2. Ara: 1 meyve
19:00 Akşam yemeği: Pırasa sote, salata, 3 kaşık yoğurt. Ve dükkan kapanıııır.

fikir olsun diye yazıyorum. Meyve öğünlerini atlamamamı diyetisyenim önerdi. Yağ yakımını hızlandırıyormuş

günaydınnnn. güzel ülkemin güzel kadınları :) sabah kahvaltıda 1 haşlanmış yumurta
birazcık mıhlama
şekersiz çay
2 dilim ekmek
öğle:
balık yemeyi düşünüyorum dün akşam saat 5 gibi çiğ köfte yediğim için akşam balık yemedim. o yüzden bu öğlen balığımı yiyeceğim
akşam:
haşlanmış karnıbahar
yoğurt
1 kase çorba

nasıl bir detoks bu suzi?

Dün yazmıştım buraya Masalkuşu.
Bulana kadar mahvoldum :))) Forumu pek kullananamıyorum bir de.
DETOKSUM ŞÖYLE:
Diyetisyenim sadece bir gün uygulamamı söyledi (23 günlük ana diyetten sonra verdi, belirteyim.).
Uyanınca: Su+1 dilim ananas
Kahvaltı: 200 ml kefir, 1 kaşık yoğurt ve 1 kivi (Blendırdan geçirip biraz tarçın ekledim.) (Aslında kivi yerine, geceden ıslatılmış 3-4 tane kuru erik demişti diyetisyenim ama ara tara bulamadım, kivi yaptım yerine:)
Ara öğün: 1 tane greyfurt
Öğle yemeği: Çiğ lahana salatası, 1 kabaktan yağsız sote, 45 gram ton balığı ve 1 bardak limonlu soda
Ara öğün: 2 yemek kaşığı lor (loru kendim yaptım:), 5 adet badem ve yeşillik
Akşam: Yeşil salata, 90 gr ton balığı, 1 bardak limonlu soda
Ara öğün: 2 yemek kaşığı lor , 5 adet badem ve yeşillik

İkindi ile akşam arasında çoookkk zorlandım. ama eve gelip de ton balıklı salatamı yiyince duruldum. O arada detoksu bozmak işten bile değildi. Ama dayandım ve gurur duyuyorum kendimle :))) Akşam yemeğinden sonraki ara öğünü ise istemeyerek yedim. Listede var diye yedim.

sanırım ben yapamam bunu tamam çok yemiyorum ama listeler beni çileden çıkartıyor:) bende dün doktor önerisiyle düşük glisemik indeks diyetine başladım insilün direnci çıktı patates pirinç ve tatlı gitti artık... yuppiiii artık canım istese de yememeliyim. kafayı yicem yaa yardım edin bana

Sabah için kendime guzel ve saglikli bir kahavalti hazirlamayi dusunuyordum.yumurtami hasladim.sonra bir baktim,derse geç kaliyorum(bu arada ogretmenim)sadece yumurtayi yeyip ciktim.teneffuste türk kahvesi ictim.sonra ders yogunlugundan birsey yiyemedim,simdi öğle arasi,kesin cok sey yicem((çünkü açım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…