- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #107.501
Tut kendini Seda. Yeni öğrendim, yemekte önce 1 bardak su, sonra salata/yoğurt ve sonra çorba,ana yemek (8 kaşık susuz sebze yemeği yada 10-12 kaşık kuru baklagil yada 4 köfte kadar et, balık, tavuk) daha da aç hissedersen kendini ölçülü bir şekilde pilav, makarna yiyebilirsin. Ama bu sırada yiyince insan bitirişi makarnayla yapmak istemiyor. Ana yemekten sonra kalkmaya çalışşşSabah için kendime guzel ve saglikli bir kahavalti hazirlamayi dusunuyordum.yumurtami hasladim.sonra bir baktim,derse geç kaliyorum(bu arada ogretmenim)sadece yumurtayi yeyip ciktim.teneffuste türk kahvesi ictim.sonra ders yogunlugundan birsey yiyemedim,simdi öğle arasi,kesin cok sey yicem((çünkü açım
Valla ben aaaa yaparım neymişki bu diye kendime hava attım. ama dediğim gibi ikindi ve akşam saatlerini çokkkk zor geçirdim :))) Birşey diyemiyorum yani :) Belki de sen benden daha rahat yaparsın.sanırım ben yapamam bunutamam çok yemiyorum ama listeler beni çileden çıkartıyor:) bende dün doktor önerisiyle düşük glisemik indeks diyetine başladım insilün direnci çıktı patates pirinç ve tatlı gitti artık... yuppiiii artık canım istese de yememeliyim. kafayı yicem yaa yardım edin bana
bende tıpkı senin gibiyim. kiloyu orantılı almıyorum. bacak ve basene gidiyor bir kaç kilo alsam bile. azimle uğraşalım. kilo kavramı kişiden kişiye değişirEsasında sorun yok ama biraz daha incelmek istiyorum. Eski kıyafetlerimi kullanamıyorum hala(( Bir de bende birkaç kilo çok farkediyor, bacaklarım düzeliyor hemen. Aynı şekilde kilo aldığımda da bacaklarım kalınlaşıyor.
bende 55 olmak istiyorum. şimdi 64 kiloyum. seni çok iyi anlıyorum. sımsıkı diyetle ancak veririz. sakın pes etme. ben bi kaç kilo verince hep bozdum. ama artık buraya başladım. utancımdan korkumdan yemiyorum :)Günaydın arkadaslar.hikayem kisaca şöyle: )universite son sinif da dahil her zaman çok zayıf,55i gecmeyen fit birisiydim,hiç kilo aldim derdim yoktu.ne zaman ki yuksek lisansa baslayinca eve ciktim.1 yıl icerisinde 10 kilo aldimyemek yapmasini bilmeyince surekli fastfood yiyordum.ardindan ogretmen olarak ataninca biraz hirs yapip 57 ye dustum.sonra ne oldu hic bilmiyorum.farkinda olmadan 65e gene ulastim 3 yildir 64un altina henüz geçen hafta düştüm. Hedefim 55.gene eskisi gibi olmak istiyorum.o hallerimi ozluyorum (
Sağol canım meyve ve sıcak şeylerle geçiştirmeye çalışıyorum ☺geçmiş olsun cnm. bol vitamin al. menün de gayet başarılı bu arada.
dün onunla da bitmedi 50 squat+50 içbacak + 80 mekikle tamamladım günü dün çok sportiktim sanırım :)))hay maşallah, hem ebru hem jillian.
Canlarım merhabalar :)
Sabah su içip yarım saat yürüyerek okula gidiyorum. :) harika oluyor kızlar.
Kahvaltı
1 adet Patatesli poğaça
1 şekersiz çay
Öğlen
Tonbalıklı salata
Akşam
Et sote
Yoğurt
Kızlar dün arkadaşımın doğumgünüydü 1 dilim pasta yedim :) tartıya baktım sabah 300 gr gitmiş bile :) haftada 1 gün tatlı yemeğe ayırayım diyorum :) ne dersiniz ?
Tatlım dünde soracaktım ama fırsatım olmadıdün sabahtan okulda toplantı sonra öğlen okul derken akşam eve geldiğimde çok fena olmuştumm..üstüne de misafir var zaten yatılı onlarla yemek bulaşık felan yorgunluktan baş ağrısıyia oturmak istedim bu defada bebişim haklı olarak ilgi istedi beni özlemiş epeyde onunla ilgilendim bayağıda zor uyudu çok geç oldu yazamadım buraya dün neler yaptığımı.. neyse şimdi anlatmış oldum menüm şöyleydi. sabah; 2 haşlanmış yumurta , peynir, 10-11 zeytin,1 çay bardağı badem, 3 günkurusu akşam: mercimekli bulgur pilavı,yoğurt ve bol salata 1 türk kahvesi ve 2 kupa yeşil çay tükettim koşturmacadan spor yapamadım.
Bacım az önceki msj düz yazı gibi olunca, şimdi farkettimsabah; 2 haşlanmış yumurta , peynir,5-6 zeytin,3 gün kurusu ,ve 1 çb badem
akşam;kıymalı ıspanak ,yoğurt,salata yemeyi düşünüyorum
dünkü menümü yazıyorum
sabah yeşil çay, 1 tavada yumurta, 1 kase yoğurt, roka
ara öğün 1 avuç sarı leblebi
öğlen;1 elma, 3 üçgen peynir
akşam; 1 tabak kısır, 1 kase yoğurt
su: 2.5 litre
spor yokaerobik yapmak istiyorum. ama eve gidince yorgunluk çöküyor.
Hayırlı olsun tatlım Allah tamamına erdirsnKızlar herkese tekrardan merhaba sonunda Nişan telaşını atlattım ve normal hayatıma geri dönüş Yaptım :) artık diyete başlayabilirim ama bi konuda önerilerinize ihtiyacım var KPSS kursuna gidiyorum ve gün boyu Dışardayım nerdeyse, öğle yemeklerinde fast food yemek istemiyorum sizce ne yapabilirim?
Geçmiş olsun akrepimmSağol canım meyve ve sıcak şeylerle geçiştirmeye çalışıyorum ☺
KIZLAR KIZLARR
AŞAĞIDA YAZDIKLARIM HAKKINDA YANLIŞLIK OLDUĞUNU DÜŞÜNEN VARSA DÜZELTSİN LÜTFEN..
İsim - Başlangıç Kilosu - Hedefi olarak listeliyorum..
Akrepimm : 71-55
Remya : 75-60 ( 7 şubattan sonra katılım yapmadı)
Masalkuşu : 105-90
Minicooper2013 : 75-53
Pokehontas : 92-90
Suzibazi : 60,1-55
Ozenti : 64-55
Seda07edb: 64-55
SsSimqE : başlangıç kilosu ve hedef belirlenecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?