Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Tut kendini Seda. Yeni öğrendim, yemekte önce 1 bardak su, sonra salata/yoğurt ve sonra çorba,ana yemek (8 kaşık susuz sebze yemeği yada 10-12 kaşık kuru baklagil yada 4 köfte kadar et, balık, tavuk) daha da aç hissedersen kendini ölçülü bir şekilde pilav, makarna yiyebilirsin. Ama bu sırada yiyince insan bitirişi makarnayla yapmak istemiyor. Ana yemekten sonra kalkmaya çalışşş

Valla ben aaaa yaparım neymişki bu diye kendime hava attım. ama dediğim gibi ikindi ve akşam saatlerini çokkkk zor geçirdim :))) Birşey diyemiyorum yani :) Belki de sen benden daha rahat yaparsın.

Canlarım merhabalar :)
Sabah su içip yarım saat yürüyerek okula gidiyorum. :) harika oluyor kızlar.

Kahvaltı
1 adet Patatesli poğaça
1 şekersiz çay

Öğlen
Tonbalıklı salata

Akşam
Et sote
Yoğurt

Kızlar dün arkadaşımın doğumgünüydü 1 dilim pasta yedim :) tartıya baktım sabah 300 gr gitmiş bile :) haftada 1 gün tatlı yemeğe ayırayım diyorum :) ne dersiniz ?

dün sabahtan okulda toplantı sonra öğlen okul derken akşam eve geldiğimde çok fena olmuştumm..üstüne de misafir var zaten yatılı onlarla yemek bulaşık felan yorgunluktan baş ağrısıyia oturmak istedim bu defada bebişim haklı olarak ilgi istedi beni özlemiş epeyde onunla ilgilendim bayağıda zor uyudu çok geç oldu yazamadım buraya dün neler yaptığımı.. neyse şimdi anlatmış oldum menüm şöyleydi. sabah; 2 haşlanmış yumurta , peynir, 10-11 zeytin,1 çay bardağı badem, 3 günkurusu akşam: mercimekli bulgur pilavı,yoğurt ve bol salata 1 türk kahvesi ve 2 kupa yeşil çay tükettim koşturmacadan spor yapamadım.

bende tıpkı senin gibiyim. kiloyu orantılı almıyorum. bacak ve basene gidiyor bir kaç kilo alsam bile. azimle uğraşalım. kilo kavramı kişiden kişiye değişir

dünkü menümü yazıyorum
sabah yeşil çay, 1 tavada yumurta, 1 kase yoğurt, roka
ara öğün 1 avuç sarı leblebi
öğlen;1 elma, 3 üçgen peynir
akşam; 1 tabak kısır, 1 kase yoğurt
su: 2.5 litre
spor yok aerobik yapmak istiyorum. ama eve gidince yorgunluk çöküyor.

bende 55 olmak istiyorum. şimdi 64 kiloyum. seni çok iyi anlıyorum. sımsıkı diyetle ancak veririz. sakın pes etme. ben bi kaç kilo verince hep bozdum. ama artık buraya başladım. utancımdan korkumdan yemiyorum :)

Kızlar herkese tekrardan merhaba sonunda Nişan telaşını atlattım ve normal hayatıma geri dönüş Yaptım :) artık diyete başlayabilirim ama bi konuda önerilerinize ihtiyacım var KPSS kursuna gidiyorum ve gün boyu Dışardayım nerdeyse, öğle yemeklerinde fast food yemek istemiyorum sizce ne yapabilirim?

KIZLAR KIZLARR

AŞAĞIDA YAZDIKLARIM HAKKINDA YANLIŞLIK OLDUĞUNU DÜŞÜNEN VARSA DÜZELTSİN LÜTFEN..

İsim - Başlangıç Kilosu - Hedefi olarak listeliyorum..

Akrepimm : 71-55
Remya : 75-60 ( 7 şubattan sonra katılım yapmadı)
Masalkuşu : 105-90
Minicooper2013 : 75-53
Pokehontas : 92-90
Suzibazi : 60,1-55
Ozenti : 64-55
Seda07edb: 64-55
SsSimqE : başlangıç kilosu ve hedef belirlenecek

sabah kalkar kalkmaz ılık limonlu su
kahvaltı
1 çatal acılı ezme
2 çatal reçel
1 dilim tam buğday ekmeğe tost
1 yumurta
1 dilim zeytin

öğle
2 kaşık bulgur pilavı
2 kaşık yoğurt
2 kaşık tavuk sote
2 bardak su

ara
1 fincan salep (bende poşetin yarısını döküyorum )

ara
1 tane eti form mısır patlağı

akşama da sadece 1 tabek mercimek çorba ve bir kase yoğurtla tamamlıcam bakalım :)

Menün bence güzel canım
Ben kilo verildiği müddetçe hafta bir gün ödüle sıcak bakanlardanım.

Tatlım dünde soracaktım ama fırsatım olmadı

1 çay bardağı badem çok değil mi? Diyetisyenler genelde ara öğünde öneriyor

Yediklerin menün bence ötnek diyet listesi olabilir, yeşil çay takviyesiyle.
Leslie 1 mil 15' sürüyor ben yapamasam bile yaptığı hareketleri bilince yemek yaparken filan yapıyorum deli gibi

Hayırlı olsun tatlım Allah tamamına erdirsn
Sağol canım meyve ve sıcak şeylerle geçiştirmeye çalışıyorum ☺
Geçmiş olsun akrepimm

Aramıza Ne kadar çok kişi katılmış yaff.. Karıştırdığım kadar varmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…