Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

dün onunla da bitmedi 50 squat+50 içbacak + 80 mekikle tamamladım günü dün çok sportiktim sanırım :)))

Onlar ne güzel sporlar nurgülüm, maşallah

Menünde gayet başarılı

Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz

Ben zeynep 29 yaşımdayım 1.69 boy ve 76 kilodayım.
20 aylık bir kızım var
Çalışmıyorum

Üstüste yazdım ama akşamları giremiyorum, gündüzde kızdan fırsatım olmuyor.

Canım evden götürceksen eğer salata tarzı şeyler hazırlayabilirsin ya da akşamdan kalanları öğlen de tüketebilirsin.

Dışarda yiyorsan ben ızgara tercih ediyorum ya da salata :) kıtır tavuk salataya bayılırım mesela. Çok da doyurucu oluyor. Ya da çorba ve 1 dilim ekmek de tüketebilirsin :)
Ev yemekleri yapan bi yere gidebilirsin.

kuzucumm çok teşekkür ederim motivasyon için
az evvel jilian yaptım akşamada ebru şallı yaptıkmı tamamdır
Şu ebru şallı yeni başlayanlar için pilatesi bende deneyim diyorum haftada 3 gün yapıyım dedim kendi kendime ama tabii denedikten sonra belli olacak

Bende birazdan leslie yapacağım haydinn sporaaaaa

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiler sefa geldilerr
ben burada kendimi tanıtmışmıydım hiç hatırlamıyorum ama bende 29 yaşındayım 1,60 boy şuan 53 kiloyum (59 dan düştüm ) hedefim 48
Evliyim çocuğum yok
şimdilik çalışmıyorum

Şu ebru şallı yeni başlayanlar için pilatesi bende deneyim diyorum haftada 3 gün yapıyım dedim kendi kendime ama tabii denedikten sonra belli olacak

Bende birazdan leslie yapacağım haydinn sporaaaaa
ben de ebru şallı 2 haftada 2 beden olanı yapıorum canım.dvd videolarını tercih ediyorum genelde çünkü programda yaptıklarını izlerken çok sıklıyorum çok konuşuyo benide afakanlar basıyo

kızlar benim en sinir olduğum şey bana' sen zaten normalsin fazlan yok' denmesidir. hep başladığım diyetleri bu yüzden bıraktım. hedefime ulaşamadım. başkasının gazına çok çabuk geliyorum. bu grup benim işime yarayacak, birbirimizi motive edicez. hedefimize ulaşana kadar devam...

ah ah canim ayni seyi inan bende cok yasiyrum ve sinir oluyorum millet cekmediginden ole soyluyo

Ben kimseyi tanimiyorum.bu diyet grubu ne zaman kuruldu?ne güzel herkes birbirini taniyormus gibi yorumlarda bulunup destek oluyor:)

benim hedefim 60 normal de ama ilk hedef olarak 90 iyi tabiii 90 a gelince düşürürüz artık

Kızlar iyi akşamlar :) umarım bugün kaçamak yapmamışsınızdır :)

Her gün zayıflamışsın diyenleri duydukça egom kabardı tatlı yemeler falan artık dur diyeceğim kendime. Eski 75li hallerime dönmek istemiyorum 60 olayım bi an önce.

Kızlar hayatımda ilk defa bu kadar kararlıyım ve ilk defa 65 oldum. Înanın bu sizin sayenizde. Hepinizden Allah razı olsun.

ne güzel çok sevindim senin adına darısı benim başıma inşallah.

menüm
sabah
2 yumurta
peynir domates

ara
1 salep
1-2 dilim ayva

öğlen
kıymalı karnabahar yemeği,yogurt 2 tane sarma

ara
1 minik çikolata 40 kalori
1 kase armutlu yoğurt tarçınlı

akşam
et yahisi vardı biraz ondan 1 tane de soğaz bir iki kaşık yoğurt

gece eşimin doğumgünü belki bir iki çatal pastadan alırım ama fazla yemem

Arkadaslar bugun cok sacma seyler yedim
Sabah
Sadece 1 tane haslanmis yumurta(ayakustu yedim,okula gec kaliyordum)
Ara
Teneffuste turk kahvesi ictim
Ogle
Ton balikli salata
Ara
Form biskuvi
Aksam
Yarim porsiyon corba
Yarim porsiyon Tavuk sote
Yarim porsiyon bulgur pilavi
Iki dilim kepekli ekmek
Az once dayanamadim cikolata yedim((
Yarin daha cok dikkat etmem lazim

Ahh bacım ahhh aynı dert bende de var. Yahu görünen köy kılavuz istemez ben kendimi bilmiyor muyum. ama işte fesatlık anacım başka bir şey değil. Hayır sanki biz zayıflayınca onlar kilo alıyor. Bugün bizim iş yerinde de bir hatun var inanılmaz takıntılı güzellik ve kilo konusunda gerçi hakkını da veriyor hatun hem güzel hem incecik başka bir arkadaş dedi ki yahu se_zen sen nasıl zayıflamışsın böyle baksana ..............senden daha ince olmuş dedi diğer kızın nasıl sinirleri bozuldu anlatamam yahu benim etim ne butum ne kardeşim , herkesin kilo su da güzelliği de kendine yok ama ondan zayıf olursam sanki kocasını falan alıcam elinden nasıl fesatlanıyor.

Ben kimseyi tanimiyorum.bu diyet grubu ne zaman kuruldu?ne güzel herkes birbirini taniyormus gibi yorumlarda bulunup destek oluyor:)

Canım sanırım sen fazla tesadüf geldin buraya sanıırm. Burası zayıflama takımlarının içinde bir grup. 10 tane falan böyle takım var her bir takım bir arada diğerleri ile yarışıyor aynı zaman da da birbirimize destek olup zayıflıyoruz. Haftalık tartılıyoruz kilo bildirimleri yapıyoruz sonra da listeler falan yayınlanıyor öyle işte kısaca.

aman ne güzel bacım maşallah de kendine. O gaza gelme olayı fena kötü oluyor bu ara benimde üstümde öyle bir vehamet var atamıyorum üstümden sanki bu kadar zayıfladın yeter diyor gibiyim kendime ama amacım bu değil aslında. Hep işte diğer insanların gazına geliyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…