- 7 Ocak 2014
- 1.252
- 1.189
- 408
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #107.521
dün onunla da bitmedi 50 squat+50 içbacak + 80 mekikle tamamladım günü dün çok sportiktim sanırım :)))
Onlar ne güzel sporlar nurgülüm, maşallahsabah kalkar kalkmaz ılık limonlu su
kahvaltı
1 çatal acılı ezme
2 çatal reçel
1 dilim tam buğday ekmeğe tost
1 yumurta
1 dilim zeytin
öğle
2 kaşık bulgur pilavı
2 kaşık yoğurt
2 kaşık tavuk sote
2 bardak su
ara
1 fincan salep (bende poşetin yarısını döküyorum )
ara
1 tane eti form mısır patlağı
akşama da sadece 1 tabek mercimek çorba ve bir kase yoğurtla tamamlıcam bakalım :)
Kızlar herkese tekrardan merhaba sonunda Nişan telaşını atlattım ve normal hayatıma geri dönüş Yaptım :) artık diyete başlayabilirim ama bi konuda önerilerinize ihtiyacım var KPSS kursuna gidiyorum ve gün boyu Dışardayım nerdeyse, öğle yemeklerinde fast food yemek istemiyorum sizce ne yapabilirim?
Menün bence güzel canım
Ben kilo verildiği müddetçe hafta bir gün ödüle sıcak bakanlardanım.
kuzucumm çok teşekkür ederim motivasyon içinOnlar ne güzel sporlar nurgülüm, maşallah
Menünde gayet başarılı
Şu ebru şallı yeni başlayanlar için pilatesi bende deneyim diyorum haftada 3 gün yapıyım dedim kendi kendime ama tabii denedikten sonra belli olacakkuzucumm çok teşekkür ederim motivasyon için
az evvel jilian yaptım akşamada ebru şallı yaptıkmı tamamdır
ben de ebru şallı 2 haftada 2 beden olanı yapıorum canım.dvd videolarını tercih ediyorum genelde çünkü programda yaptıklarını izlerken çok sıklıyorum çok konuşuyo benide afakanlar basıyoŞu ebru şallı yeni başlayanlar için pilatesi bende deneyim diyorum haftada 3 gün yapıyım dedim kendi kendime ama tabii denedikten sonra belli olacak
Bende birazdan leslie yapacağım haydinn sporaaaaa
Ayy evet leslie de çok konuşuyoben de ebru şallı 2 haftada 2 beden olanı yapıorum canım.dvd videolarını tercih ediyorum genelde çünkü programda yaptıklarını izlerken çok sıklıyorum çok konuşuyo benide afakanlar basıyo
leslie çok duydum ama hiç yapmadım canımcımAyy evet leslie de çok konuşuyo
Sesini kısıp müzik açıyorum
ah ah canim ayni seyi inan bende cok yasiyrum ve sinir oluyorumkızlar benim en sinir olduğum şey bana' sen zaten normalsin fazlan yok' denmesidir. hep başladığım diyetleri bu yüzden bıraktım. hedefime ulaşamadım. başkasının gazına çok çabuk geliyorum. bu grup benim işime yarayacak, birbirimizi motive edicez. hedefimize ulaşana kadar devam...
benim hedefim 60 normal de ama ilk hedef olarak 90 iyi tabiii 90 a gelince düşürürüz artıkKIZLAR KIZLARR
AŞAĞIDA YAZDIKLARIM HAKKINDA YANLIŞLIK OLDUĞUNU DÜŞÜNEN VARSA DÜZELTSİN LÜTFEN..
İsim - Başlangıç Kilosu - Hedefi olarak listeliyorum..
Akrepimm : 71-55
Remya : 75-60 ( 7 şubattan sonra katılım yapmadı)
Masalkuşu : 105-90
Minicooper2013 : 75-53
Pokehontas : 92-90
Suzibazi : 60,1-55
Ozenti : 64-55
Seda07edb: 64-55
SsSimqE : başlangıç kilosu ve hedef belirlenecek
ne güzel çok sevindim senin adına darısı benim başıma inşallah.Kızlar iyi akşamlar :) umarım bugün kaçamak yapmamışsınızdır :)
Her gün zayıflamışsın diyenleri duydukça egom kabardı tatlı yemeler falanartık dur diyeceğim kendime. Eski 75li hallerime dönmek istemiyorum 60 olayım bi an önce.
Kızlar hayatımda ilk defa bu kadar kararlıyım ve ilk defa 65 oldum. Înanın bu sizin sayenizde. Hepinizden Allah razı olsun.
tanışırsın zamanla merak etme. çok iyi tanımıyoruz biz de birbirimizi sohbet ede ede gelişiyor herşey.Ben kimseyi tanimiyorum.bu diyet grubu ne zaman kuruldu?ne güzel herkes birbirini taniyormus gibi yorumlarda bulunup destek oluyor:)
kızlar benim en sinir olduğum şey bana' sen zaten normalsin fazlan yok' denmesidir. hep başladığım diyetleri bu yüzden bıraktım. hedefime ulaşamadım. başkasının gazına çok çabuk geliyorum. bu grup benim işime yarayacak, birbirimizi motive edicez. hedefimize ulaşana kadar devam...
Ben kimseyi tanimiyorum.bu diyet grubu ne zaman kuruldu?ne güzel herkes birbirini taniyormus gibi yorumlarda bulunup destek oluyor:)
aman ne güzel bacım maşallah de kendine. O gaza gelme olayı fena kötü oluyor bu ara benimde üstümde öyle bir vehamet var atamıyorum üstümden sanki bu kadar zayıfladın yeter diyor gibiyim kendime ama amacım bu değil aslında. Hep işte diğer insanların gazına geliyoruz.Kızlar iyi akşamlar :) umarım bugün kaçamak yapmamışsınızdır :)
Her gün zayıflamışsın diyenleri duydukça egom kabardı tatlı yemeler falanartık dur diyeceğim kendime. Eski 75li hallerime dönmek istemiyorum 60 olayım bi an önce.
Kızlar hayatımda ilk defa bu kadar kararlıyım ve ilk defa 65 oldum. Înanın bu sizin sayenizde. Hepinizden Allah razı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?