Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Form bisküviler pek fena canım ya insan form olunca kalorisiz zannediyor ama aslında hiç öyle değil. Epey kalorisi var aslında onun yerine ince iki dilim ekmekle tost yesen daha güzel diycem ama okulda nasıl yiycen. ya da en sağlıklısı elma yemek aslında. ben bir elma canavarı olarak menüme yazamıyorum ama yaklaşık 13 yıldır falan her sabah gözümü elma ve su ile açarım. Yemeklerden sonra da canım tatlı bir şeyler isteyince hemen bir dilim elma yerim ara öğünlerde de şimdilerde yoğurt+ elma+ tarçına başladım süper oluyor valla. Bu arada ne öğretmenisin.

Edebiyat ogretmeniyim canim.bugun zaten elma aldim.yarin cantama atacagim bir tane.yogurdu çok seviyorum ama ogretmenler odasinda herksin icinde nasil yiyecegim ki((

Öncelikle nişanın hayırlı olsun canım.
Yemek konusunda da ızgara köfte+ tavuk , salata , çorba falan yiyebilirsin tabii yanlarına koydukları o patatesleri görmemezden gelerek ya da sipariş verirken söylersen patates yerine salatayı daha çok koyar mısınız dersen o şekilde de yaparlar sanırım ben aklıma gelince bu şekilde yapıyorum. Hiç bir şey bulamadın alternatif olarak arada bir bir lahmacun ve ayran da bence diyetini çok sabote etmez.

Edebiyat ogretmeniyim canim.bugun zaten elma aldim.yarin cantama atacagim bir tane.yogurdu çok seviyorum ama ogretmenler odasinda herksin icinde nasil yiyecegim ki((

edebiyat öğretmeni mi

ıııı şey hocam ben ben bazen cep telefonundan giriyorum da ondan Türkçem biraz bozuk oluyor kızma hocam kızma olur muHep bu dokunmatik telefonların suçu. Direk öğrenciye bağladım.
Tabii şimdi oradaki ortamı bilemiyorum ama şöyle porsiyonluk yoğurtlar var aslında onlardan falan yesen yanında çok mu ayıp olur bilemedim. Ya da olmadı arada bir aktivya falan yesen onlarda çok fazla kalorili değil diye biliyorum. Bizim Allahtan mutfağımız var da sorun olmuyor.

Bu ara çocuklar beni hepten yoruyor spor olarak her akşam 15 dakika yerde havlayarak ve emekleyerek yakalamaca, sonra kucağımda 10 kilo ağırlıkla yakalamaca, sonra evde yine kucağımda 10 kilo ağırlıkla dans etmece, çocukları ayağımda uçak yapmaca bir de geceleri toplam 4 -5 saat uyuma derken spor yapmaya hiç halim kalmıyor bacılar.

Kaptan evet yeni gelen arkadaşlar aramıza katılırsa yani listede katılırsa epey bir kalabalık olucaz. Ama valla ben artık takip edemiyorum kim geldi kim kimdi çıkamıyorum içinden.

kahvaltı: 1 kk peynir. 4 zeytin. 1 domates. 1 tutam maydonoz 1 çavdar ekmeği. bitki çayı
öğle: salata, ayran, 5 tane köfte.
ara: türk kahvesi, 1 kare bitter
ara: 2 kayısı, 2 ceviz
akşam: 10-15 tane ince yaprak sarma, (bulgur ve pirinç karışık), 2 kaşık kabak yemeği, 2 kaşık patates püresi salata, yoğurt

Önemli degil canim benim.telefondan girince internete yanlış yazılıyor. :))
Bir çözüm bulucam artik portatif meyveden başka cantamda ne tasiyabilirim ki(

Beyaza bürünmüş istanbuldan iyi akşamlar kızlar nasılsınız benimde kendimi anlatasım geldi ☺ 34 yaşında 1.58 boyunda 71 kg ile bu serüvene başlayan 5 yaşında kızı olan bir anneyim muhasebeci olduğumdan sebep hep oturuyorum basenler aldı başını hedefim kimse inanmasada 55 olmak çokk istiyorum

Bugünkü menüm
Kahvaltı
2 dilim kepek,
1 domates maydanoz yeşil ve kırmızı biber
1 yumurta
1 kk peynir

Öğle Yemeği
1 dilim kepek ekmek
Yarım kase mercimek çorbası
1 porsiyondan az hamsi tava
Salata bol limonlu

Akşam yemeği
1 dilim kepek ekmek
Büyük bir tabak salata bol limonlu

Aralar
3.4 çekirdekli siyah üzüm
1 fincan yeşil çay tarçınlı karanfilli
2 fincan tarçınlı sıcak su
2 çatal tahin helvası
2 lokma Tahinli çörek

cnm bende öğretmenim ve dersim genelde 12.30da başlıyo, kahvaltıyıda 10'da yapınca öğlen 1.30-2.00 gibi acıkıyorum ve hep okula yiyecek bişeyler götürürüm bugün mesela tupper kaplarıma salata ve köfte koydum bi de kantinden ayran aldım, saat 2 gibi dersim boştu orda yedim. başka arkadaşlarda vardı ama ne bileyim ben çekinmem hiç öyle şeylerden. arkadaşlarımada ikram ettim yemediler neyse ki

Kaptan evet yeni gelen arkadaşlar aramıza katılırsa yani listede katılırsa epey bir kalabalık olucaz. Ama valla ben artık takip edemiyorum kim geldi kim kimdi çıkamıyorum içinden.
aynı sebeple bu listeyi hazırladım. herkes yeni gelen arkadaşlarımızı görsün, arada eksik gözden kaçan olmasın diye... Haftalarını doldurdukça listeye girecekler. Bu hafta akrepimm listeye girecek. Buraya gelip 2-3 gün takılıp sonra yok olan çok kişi oluyor, bende karıştırdım artık kim kimdir diye. İnşallah kemik bir kadro oluruz yakında :)

evden sandviç hazırla canım. İki ince dilim ekmek arasına, Dil peyniri, yeşillik domates vs Yanına meyve koy, ceviz koy.

Ben 22 yaşındayım bekarım daha düğün yok hemşireyim izmir de yaşıyorum valla kendi bildim bileli kiloyum çok yiyorum ama artık dur dmek isturm çok diyet yaptım ama 3 verdim 5 aldım artk bunu uzun süreli yapmak istyrm kalıcı kilo vermek isturm sağlıklı beslenmeyi yaşam tarzı haline getirmek istiyorum 14 gündür dikkat ediyorum 2 kilo verdim bakalm

amanınnn kar deme vallahi artık psikolojim bozuldu. Kar yağmur çamur soğuk vallahi bıktım. Bi güneş çıksada kendimi sahile atsam diye bekliyorum valla
Bu arada bu hafta bildirim yapacaksın, geçtiğimiz cuma kilonu bildirmişmiydin?? Ona göre hesaplama yapacaksın.

Canim benim okul ilin en buyuk okulu.100 den fazla ogretmen var.o kalabalık da rahat hareket etmek zor oluyor

KIZLAR,

ÖZELLİKLE BUGÜN GÜN İÇİNDE YAYINLADIĞIM LİSTEDEN ADINIZIN KARŞISINA DENK GELEN BAŞLANGIÇ KİLONUZ VE HEDEF KİLONUZU KONTROL EDİP BİLGİ VERİRSENİZ SEVİNİRİM. ( doğru veya yanlış)

Yeni gelen arkadaşlar, her hafta cuma günü kilo bildirimi yapıyoruz. Sizlerin 2 hafta deneme süresi var. 2 hafta bittikten sonra 3. Hafta bildirim listesinde adınız yer alacak. Yüzde hesaplamasıyla ilgili sorunuz olursa yardımcı oluruz.
Ben takım kaptanıyım.
meksilina ve dayko kaptan yardımcıları. Her sorunuza cevap verecek biri mutlaka olur.

Daha önce takımlarda yarışmış biri varsa önceden haber versin lütfen.

Herkesin günlük minimum 5 mesaj yazma zorunluluğu bulunmaktadır, bu mesajlarınız yediğiniz yada yiyeceğiniz günlük menüleriniz, yaptığınız sporlar, içtiğiniz su ve diğer arkadaşların yazdığı menülere yorumlar olabilir.

Cuma bildirimleri saat 12.00'ye kadar yapılmaktadır. Lütfen bu saati geçmemeye özen gösterin.

3 hafta mazeretsiz kilo bildirimi yapmayan diskalifiye edilir. Ayrıca bildirim dışında hafta içi katılım yapmayanlara uyarı verilecek ve diskalifiye edilecektir.

Hedef kilosuna ulaşan arkadaşlar, hedefini revize edebilir veya mezun olabilir.

Tüm takımlar içinde o hafta en çok kiloyu veren arkadaş birnciler sırlarını paylaşıyor topiğinde o hafta neler uyguladığını yazmak zorundadır. Arada orayı okuyarak fikir edinebilirsiniz.

Şok diyetler yapmak yasaktır. ( 5 günde 10 kilo vb.) Lütfen sağlıklı beslenerek, spor yaparak kilo vermeye gayret ediniz.

Son olarak, sizin motivasyona ihtiyacınız olduğu kadar takım arkadaşlarınıznda motivasyona ihtiyacı olduğunu unutmadan yapıcı yorumlarla takımı motivasyon içinde tutmaya özen göstereceğinizi umuyorum..

ben günde 4 ltye yakın su içiyorum, 3 bardak yeşil çay (evde kendim demleyerek içiyorum.), 2 mil leslie yapıyorum hergün, fiziksel aktivemi biraz daha artırmayı düşünüyorum. sağlıklı şeyler yemeye çalışıyorum. tatlı, makarna, pirinç, beyaz ekmek kesinlikle yasak. ara öğünlerimi unutuyorum ne yazık ki. 50 kilo nasıl verilir hiç bilmiyorum. bazen düşünürken bile yoruluyorum ve çok umutsuzluğa kapılıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…