- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #107.541
Arkadaslar bugun cok sacma seyler yedim
Sabah
Sadece 1 tane haslanmis yumurta(ayakustu yedim,okula gec kaliyordum)
Ara
Teneffuste turk kahvesi ictim
Ogle
Ton balikli salata
Ara
Form biskuvi
Aksam
Yarim porsiyon corba
Yarim porsiyon Tavuk sote
Yarim porsiyon bulgur pilavi
Iki dilim kepekli ekmek
Az once dayanamadim cikolata yedim((
Yarin daha cok dikkat etmem lazim
Öncelikle nişanın hayırlı olsun canım.Kızlar herkese tekrardan merhaba sonunda Nişan telaşını atlattım ve normal hayatıma geri dönüş Yaptım :) artık diyete başlayabilirim ama bi konuda önerilerinize ihtiyacım var KPSS kursuna gidiyorum ve gün boyu Dışardayım nerdeyse, öğle yemeklerinde fast food yemek istemiyorum sizce ne yapabilirim?
Edebiyat ogretmeniyim canim.bugun zaten elma aldim.yarin cantama atacagim bir tane.yogurdu çok seviyorum ama ogretmenler odasinda herksin icinde nasil yiyecegim ki((
Kaptan evet yeni gelen arkadaşlar aramıza katılırsa yani listede katılırsa epey bir kalabalık olucaz. Ama valla ben artık takip edemiyorum kim geldi kim kimdi çıkamıyorum içinden.KIZLAR KIZLARR
AŞAĞIDA YAZDIKLARIM HAKKINDA YANLIŞLIK OLDUĞUNU DÜŞÜNEN VARSA DÜZELTSİN LÜTFEN..
İsim - Başlangıç Kilosu - Hedefi olarak listeliyorum..
Akrepimm : 71-55
Remya : 75-60 ( 7 şubattan sonra katılım yapmadı)
Masalkuşu : 105-90
Minicooper2013 : 75-53
Pokehontas : 92-90
Suzibazi : 60,1-55
Ozenti : 64-55
Seda07edb: 64-55
SsSimqE : başlangıç kilosu ve hedef belirlenecek
Önemli degil canim benim.telefondan girince internete yanlış yazılıyor. :))
edebiyat öğretmeni mi
ıııı şey hocam ben ben bazen cep telefonundan giriyorum da ondan Türkçem biraz bozuk oluyor kızma hocam kızma olur muHep bu dokunmatik telefonların suçu. Direk öğrenciye bağladım.
Tabii şimdi oradaki ortamı bilemiyorum ama şöyle porsiyonluk yoğurtlar var aslında onlardan falan yesen yanında çok mu ayıp olur bilemedim. Ya da olmadı arada bir aktivya falan yesen onlarda çok fazla kalorili değil diye biliyorum. Bizim Allahtan mutfağımız var da sorun olmuyor.
cnm bende öğretmenim ve dersim genelde 12.30da başlıyo, kahvaltıyıda 10'da yapınca öğlen 1.30-2.00 gibi acıkıyorum ve hep okula yiyecek bişeyler götürürüm bugün mesela tupper kaplarıma salata ve köfte koydum bi de kantinden ayran aldım, saat 2 gibi dersim boştu orda yedim. başka arkadaşlarda vardı ama ne bileyim ben çekinmem hiç öyle şeylerden. arkadaşlarımada ikram ettim yemediler neyse kiÖnemli degil canim benim.telefondan girince internete yanlış yazılıyor. :))
Bir çözüm bulucam artik portatif meyveden başka cantamda ne tasiyabilirim ki(
hoşgeldin cnm. hadi tanıt kendini, kilo alma hikayeni, düğününü)))) tanıyalım seni.Ben geldim napmam gerekiyo
aynı sebeple bu listeyi hazırladım. herkes yeni gelen arkadaşlarımızı görsün, arada eksik gözden kaçan olmasın diye... Haftalarını doldurdukça listeye girecekler. Bu hafta akrepimm listeye girecek. Buraya gelip 2-3 gün takılıp sonra yok olan çok kişi oluyor, bende karıştırdım artık kim kimdir diye. İnşallah kemik bir kadro oluruz yakında :)Kaptan evet yeni gelen arkadaşlar aramıza katılırsa yani listede katılırsa epey bir kalabalık olucaz. Ama valla ben artık takip edemiyorum kim geldi kim kimdi çıkamıyorum içinden.
evden sandviç hazırla canım. İki ince dilim ekmek arasına, Dil peyniri, yeşillik domates vs Yanına meyve koy, ceviz koy.Önemli degil canim benim.telefondan girince internete yanlış yazılıyor. :))
Bir çözüm bulucam artik portatif meyveden başka cantamda ne tasiyabilirim ki(
amanınnn kar deme vallahi artık psikolojim bozuldu. Kar yağmur çamur soğuk vallahi bıktım. Bi güneş çıksada kendimi sahile atsam diye bekliyorum vallaBeyaza bürünmüş istanbuldan iyi akşamlar kızlar nasılsınız benimde kendimi anlatasım geldi ☺ 34 yaşında 1.58 boyunda 71 kg ile bu serüvene başlayan 5 yaşında kızı olan bir anneyim muhasebeci olduğumdan sebep hep oturuyorum basenler aldı başını hedefim kimse inanmasada 55 olmak çokk istiyorum
Canim benim okul ilin en buyuk okulu.100 den fazla ogretmen var.o kalabalık da rahat hareket etmek zor oluyorcnm bende öğretmenim ve dersim genelde 12.30da başlıyo, kahvaltıyıda 10'da yapınca öğlen 1.30-2.00 gibi acıkıyorum ve hep okula yiyecek bişeyler götürürüm bugün mesela tupper kaplarıma salata ve köfte koydum bi de kantinden ayran aldım, saat 2 gibi dersim boştu orda yedim. başka arkadaşlarda vardı ama ne bileyim ben çekinmem hiç öyle şeylerden. arkadaşlarımada ikram ettim yemediler neyse ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?