- 6 Ekim 2014
- 1.277
- 1.495
- 208
- 40
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #107.561
Sezencimm bi an once bitsin gitsin istiorum son 4 kg kaldi o yuzden de spor fazla yuklendimbu aralarr bide kuculdugumu gordukce motivasyonum artio sporlari aksatmadan yapiorum jilian level 2 yanina bi de ebru slli ekledim bakalimm senin menulerin falanda cookk iyii zafer yakindir senindeNurgülll bacım kutlarım seni nasıl bir spor canavarı çıktın kız sen. Çok kıskanıyorum seni okudukça sen kısa zamanda veri gidicen valla kiloları. Bravo bacım.
Canım sen hangi listeyi soruyorsun? Benim yazdığım listeyi soruyorsan onda senin ismin yok sen daha henüz geldin. Senin şu anki kilonu söylemen, hedef kilonu söylemen ve günlük katılımlarını bekliyor olacağız:)Arkadaşlar liste nerde nerden gorcem listeyi
cnm hiç öyle düşünme öyle güzel verenler var ki, senin neyin eksik. bakben günde 4 ltye yakın su içiyorum, 3 bardak yeşil çay (evde kendim demleyerek içiyorum.), 2 mil leslie yapıyorum hergün, fiziksel aktivemi biraz daha artırmayı düşünüyorum. sağlıklı şeyler yemeye çalışıyorum. tatlı, makarna, pirinç, beyaz ekmek kesinlikle yasak. ara öğünlerimi unutuyorum ne yazık ki. 50 kilo nasıl verilir hiç bilmiyorum. bazen düşünürken bile yoruluyorum ve çok umutsuzluğa kapılıyorum.
Valla kendini 50 kilo halinle harika bir elbisenin içinde canlandır.. O kadar güzel oluyor ki hiççç o umutsuzluk kalmıyor.. :)ben günde 4 ltye yakın su içiyorum, 3 bardak yeşil çay (evde kendim demleyerek içiyorum.), 2 mil leslie yapıyorum hergün, fiziksel aktivemi biraz daha artırmayı düşünüyorum. sağlıklı şeyler yemeye çalışıyorum. tatlı, makarna, pirinç, beyaz ekmek kesinlikle yasak. ara öğünlerimi unutuyorum ne yazık ki. 50 kilo nasıl verilir hiç bilmiyorum. bazen düşünürken bile yoruluyorum ve çok umutsuzluğa kapılıyorum.
Bravo nurgül.. Ben haftada bir anca bişeyler yaparken bu koca totomla sen hergün dahafa azimle sarılıyorsun.. Vallahi bravo maşallah.. Sabah bende yapıcam bak çok gaza geldimSezencimm bi an once bitsin gitsin istiorum son 4 kg kaldi o yuzden de spor fazla yuklendimbu aralarr bide kuculdugumu gordukce motivasyonum artio sporlari aksatmadan yapiorum jilian level 2 yanina bi de ebru slli ekledim bakalimm senin menulerin falanda cookk iyii zafer yakindir seninde
canım ben karatay diyeti uyguluyorum bizde ekmek hiç yok sabah kahvaltıda 1 çay bardağı kavrulmamış kuruyemiş yiyoruz. sabah akşam 2 öğün yiyoruz öğle yemeği ara öğün yok meyve yok o yüzden böyle canım normal yani:)))Tatlım dünde soracaktım ama fırsatım olmadı
1 çay bardağı badem çok değil mi? Diyetisyenler genelde ara öğünde öneriyor
cnm bana şu karatayı biraz ayrıntılı anlatabilir misin yaa?canım ben karatay diyeti uyguluyorum bizde ekmek hiç yok sabah kahvaltıda 1 çay bardağı kavrulmamış kuruyemiş yiyoruz. sabah akşam 2 öğün yiyoruz öğle yemeği ara öğün yok meyve yok o yüzden böyle canım normal yani:)))
Şu anki kilom 79 hedefim 59KIZLAR KIZLARR
AŞAĞIDA YAZDIKLARIM HAKKINDA YANLIŞLIK OLDUĞUNU DÜŞÜNEN VARSA DÜZELTSİN LÜTFEN..
İsim - Başlangıç Kilosu - Hedefi olarak listeliyorum..
Akrepimm : 71-55
Remya : 75-60 ( 7 şubattan sonra katılım yapmadı)
Masalkuşu : 105-90
Minicooper2013 : 75-53
Pokehontas : 92-90
Suzibazi : 60,1-55
Ozenti : 64-55
Seda07edb: 64-55
SsSimqE : başlangıç kilosu ve hedef belirlenecek
Önerilerin için teşekkür ederim canım çok SağolCanım evden götürceksen eğer salata tarzı şeyler hazırlayabilirsin ya da akşamdan kalanları öğlen de tüketebilirsin.
Dışarda yiyorsan ben ızgara tercih ediyorum ya da salata :) kıtır tavuk salataya bayılırım mesela. Çok da doyurucu oluyor. Ya da çorba ve 1 dilim ekmek de tüketebilirsin :)
Ev yemekleri yapan bi yere gidebilirsin.
Suan 77 hedef 64 artk ben günlük yorum menu bildirimi filan yapcam. DemiCanım sen hangi listeyi soruyorsun? Benim yazdığım listeyi soruyorsan onda senin ismin yok sen daha henüz geldin. Senin şu anki kilonu söylemen, hedef kilonu söylemen ve günlük katılımlarını bekliyor olacağız:)
evet cnm hergün menünü ya. bizlerin menülerine yorum yap. iste sohbet muhabbet. bide her cuma öğlene kadar kilo bildir buraya. merak etme bizlerde birbirimizi tanımıyoruz burda. Amaa tanışıyoruz zamanla.Suan 77 hedef 64 artk ben günlük yorum menu bildirimi filan yapcam. Demi
tabi anlatırım ama çok fazla detay var. aslında karatayla ilgili başlıklar var forumda hatta o forumada katılıyorum çok güzel paylaşımlarımız var ordada. istersen orayı bir incele detaylı .. ben sana biraz bahsedeyim karatayda iki öğün yada yada kahvaltını çok erken yaparsan 3 öğün yapabiliyorsun ama önerilen 2 öğün.. ara öğün yok.. ekmek meyve şeker makarna pirinç her şekilde yasak meyve tüketeceksen tavsiye edilmiyor ama sadece 1 tane kahvaltıda yada saat 3 e kadar yemen gerek, bol yağ tüketiyorsun yağ yağı yakar yağların dengesi önemli omega 3 alman gerekiyor tgakviye gerekiyorsa ki genelde gerekiyor yeterince omega 3 alamıyoruz. bol protein var sebze yeşillikte var akşam 8 den sonra hiç birşey yenmeyecek yemek araları en az 4-5 saat olmaliki zayıflamaya yardımcı leptin hormonumuz var o çalışsın ve depolanmış yağlardan yaksın.. şimdilik böyle özetlemiş olayım ben kitaplarını okudum bilgilendim ama karatay başlığı altında çok güzel paylaşımlar var kitaplarını okumuş olmama rağmen hergün yeni birşeyler daha öğreniyorum ordan:) şimdilik iyi geceler yine konuşuruz sonra istersen ..cnm bana şu karatayı biraz ayrıntılı anlatabilir misin yaa?
cnm tşk ederim. senin bir günlük menünü takip edip bende deneyeceğim. takipteyim seni. şu 2 öğunlük menüden.tabi anlatırım ama çok fazla detay var. aslında karatayla ilgili başlıklar var forumda hatta o forumada katılıyorum çok güzel paylaşımlarımız var ordada. istersen orayı bir incele detaylı .. ben sana biraz bahsedeyim karatayda iki öğün yada yada kahvaltını çok erken yaparsan 3 öğün yapabiliyorsun ama önerilen 2 öğün.. ara öğün yok.. ekmek meyve şeker makarna pirinç her şekilde yasak meyve tüketeceksen tavsiye edilmiyor ama sadece 1 tane kahvaltıda yada saat 3 e kadar yemen gerek, bol yağ tüketiyorsun yağ yağı yakar yağların dengesi önemli omega 3 alman gerekiyor tgakviye gerekiyorsa ki genelde gerekiyor yeterince omega 3 alamıyoruz. bol protein var sebze yeşillikte var akşam 8 den sonra hiç birşey yenmeyecek yemek araları en az 4-5 saat olmaliki zayıflamaya yardımcı leptin hormonumuz var o çalışsın ve depolanmış yağlardan yaksın.. şimdilik böyle özetlemiş olayım ben kitaplarını okudum bilgilendim ama karatay başlığı altında çok güzel paylaşımlar var kitaplarını okumuş olmama rağmen hergün yeni birşeyler daha öğreniyorum ordan:) şimdilik iyi geceler yine konuşuruz sonra istersen ..
Bu arada ben kendimden bahsettim yukarda ama siz gormednz sanırımevet cnm hergün menünü ya. bizlerin menülerine yorum yap. iste sohbet muhabbet. bide her cuma öğlene kadar kilo bildir buraya. merak etme bizlerde birbirimizi tanımıyoruz burda. Amaa tanışıyoruz zamanla.
gözden kaçmış cnm. hoşgeldin tekrar.Bu arada ben kendimden bahsettim yukarda ama siz gormednz sanırım
cnm şu anki kilon kaç? hedefin kaç?Ben 22 yaşındayım bekarım daha düğün yok hemşireyim izmir de yaşıyorum valla kendi bildim bileli kiloyum çok yiyorum ama artık dur dmek isturm çok diyet yaptım ama 3 verdim 5 aldım artk bunu uzun süreli yapmak istyrm kalıcı kilo vermek isturm sağlıklı beslenmeyi yaşam tarzı haline getirmek istiyorum 14 gündür dikkat ediyorum 2 kilo verdim bakalm
77 yim hedef 64cnm şu anki kilon kaç? hedefin kaç?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?