Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Canım öyle düşünme ilk zamanlar kilolar daha kolay veriliyor hele de verilecek kilo çok olunca ayda 6-7 kilo gidiyor dediklerini yapmaya devam et kaçamak olabildiğince yapmamaya çalış hatta hiç yapma ben de başladığımda 114 kg idim şimdi 80 -81 arasındayım
ilk zamanları iyi değerlendir tavsiye ederim çünki vereceğin kilo azaldikca daha zorlaşıyor kilo vermek tecrübeyle sabit 1 aydır 79 olamadım
süre uzadıkça hem diyet yapmaktan sıkılıyorsun psikolojik olarakta bedenen de zorluyor
offf askerler şafak sayar ya bende artık gramlari sayiyorum

bu tamamen senin metabolizmana ve yediklerine bağlı tatlım. ancak 1 ayda 3 kg versen ortalama 4 .5 ay sonra ulaşırsın hedefine. tabi ortalama konuşuyorum her bünye farklıdır.
doğru demişsin tatlım diyetisyenin tavsiyesi de ayda 3 kg idi hatta dünya Sağlık örgütüne göre ayda 2 kg vermek en sağlıklı olaniymis tabi bu verilecek kilonun azligi çokluğuyla da bağlantılı en önemlisi de spor...

Günaydın canlar :) Gülsüm okula kaçar!

Kahvaltı ( akşamdan paket yapıp buzdolabına atıyorum. )
1 dilim kızarmış kepek ekmek
1 kk süzme peynir
1 haşlanmış yumurta
1 adet ceviz

Öğle
1 kase çorba
Salata bar

Akşam
1 kase tarhana çorba

Yeni gelen arkadaşlar olmuş. Hepisini tek tek okudum :) umarım sağlıklı bir şekilde istedikleri kiloya ulaşırlar.

Şimdi çıkıp 20 dk yürüyüş yapıcam. Akşam da basen inceltme hareketlerine başlayacağım artık ve 1 ay vazgeçmeden her gün yapacağım. :) söz veriyorum kızlar!

içtiğin su miktarınıda yazarsan, örnek olur bize cnm. güzel bi menü diyete uygun olmuş tebrik ederim :)

menün çok iyi cnm. sende benim gibi ekmek yemiyorsun. yeşil çayda içmeye çalış. ben günde 2 kupa içiyorum.

Gülsüm hangi hareketleri yapacaksin cnm anlatsana biraz.

akşam yemeğini 18.00 gibi yiyorum. ama 20.00den sonra çok acıkıyorum. mesela dün dayanamadım, fazla kalorili olmasın diye domates roka peynir yedim. siz açlığınızı nasıl bastırıyorsunuz akşamları

Belki yanlış ama meyve yiyorum bi tane Türk Kahvesi içiyorum mesela

2 ay da verirsin. ama dikkat et çünkü pes etme bırakmaman lazım. diyetini bozduğun an, bir sonraki öğün tekrar diyete başla. bugün bozuldu yarın başlarım deme sakın cnm :)
öyle yapma kararı aldım bu sefer inşallah devam eder

pes etmeye niyetim yok. kesinlikle sonuna kadar devam edeceğim. ama korkuyorum işte yine de insülin direnci çıktı. şimdi ilaçta kullanıyorum. doktor daha hızlı vereceğimi söyledi inşallah başarılı olurum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…