- 18 Nisan 2014
- 2.982
- 3.925
- 248
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #107.581
Inşallah tesekkr ederimİyi geceler kızlar
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz en kisa surede sağlıklı bir şekilde istediğiniz kiloya ulasirsiniz inşallah
bu tamamen senin metabolizmana ve yediklerine bağlı tatlım. ancak 1 ayda 3 kg versen ortalama 4 .5 ay sonra ulaşırsın hedefine. tabi ortalama konuşuyorum her bünye farklıdır.13 kilo için ne kadar zman uygun sizce
Inşallah ben onu 1 ay da 4 kilo yaparım yabu tamamen senin metabolizmana ve yediklerine bağlı tatlım. ancak 1 ayda 3 kg versen ortalama 4 .5 ay sonra ulaşırsın hedefine. tabi ortalama konuşuyorum her bünye farklıdır.
Canım öyle düşünme ilk zamanlar kilolar daha kolay veriliyor hele de verilecek kilo çok olunca ayda 6-7 kilo gidiyor dediklerini yapmaya devam et kaçamak olabildiğince yapmamaya çalış hatta hiç yapma ben de başladığımda 114 kg idim şimdi 80 -81 arasındayımben günde 4 ltye yakın su içiyorum, 3 bardak yeşil çay (evde kendim demleyerek içiyorum.), 2 mil leslie yapıyorum hergün, fiziksel aktivemi biraz daha artırmayı düşünüyorum. sağlıklı şeyler yemeye çalışıyorum. tatlı, makarna, pirinç, beyaz ekmek kesinlikle yasak. ara öğünlerimi unutuyorum ne yazık ki. 50 kilo nasıl verilir hiç bilmiyorum. bazen düşünürken bile yoruluyorum ve çok umutsuzluğa kapılıyorum.
doğru demişsin tatlım diyetisyenin tavsiyesi de ayda 3 kg idi hatta dünya Sağlık örgütüne göre ayda 2 kg vermek en sağlıklı olaniymis tabi bu verilecek kilonun azligi çokluğuyla da bağlantılı en önemlisi de spor...bu tamamen senin metabolizmana ve yediklerine bağlı tatlım. ancak 1 ayda 3 kg versen ortalama 4 .5 ay sonra ulaşırsın hedefine. tabi ortalama konuşuyorum her bünye farklıdır.
içtiğin su miktarınıda yazarsan, örnek olur bize cnm. güzel bi menü diyete uygun olmuş tebrik ederim :)menüm
sabah
2 yumurta
peynir domates
ara
1 salep
1-2 dilim ayva
öğlen
kıymalı karnabahar yemeği,yogurt 2 tane sarma
ara
1 minik çikolata 40 kalori
1 kase armutlu yoğurt tarçınlı
akşam
et yahisi vardı biraz ondan 1 tane de soğaz bir iki kaşık yoğurt
gece eşimin doğumgünü belki bir iki çatal pastadan alırım ama fazla yemem
menün çok iyi cnm. sende benim gibi ekmek yemiyorsun. yeşil çayda içmeye çalış. ben günde 2 kupa içiyorum.Günaydın canlar :) Gülsüm okula kaçar!
Kahvaltı ( akşamdan paket yapıp buzdolabına atıyorum. )
1 dilim kızarmış kepek ekmek
1 kk süzme peynir
1 haşlanmış yumurta
1 adet ceviz
Öğle
1 kase çorba
Salata bar
Akşam
1 kase tarhana çorba
Gülsüm hangi hareketleri yapacaksin cnm anlatsana biraz.Yeni gelen arkadaşlar olmuş. Hepisini tek tek okudum :) umarım sağlıklı bir şekilde istedikleri kiloya ulaşırlar.
Şimdi çıkıp 20 dk yürüyüş yapıcam. Akşam da basen inceltme hareketlerine başlayacağım artık ve 1 ay vazgeçmeden her gün yapacağım. :) söz veriyorum kızlar!
2 ay da verirsin. ama dikkat et çünkü pes etme bırakmaman lazım. diyetini bozduğun an, bir sonraki öğün tekrar diyete başla. bugün bozuldu yarın başlarım deme sakın cnm :)13 kilo için ne kadar zman uygun sizce
Belki yanlış ama meyve yiyorum bi tane Türk Kahvesi içiyorum meselaakşam yemeğini 18.00 gibi yiyorum. ama 20.00den sonra çok acıkıyorum. mesela dün dayanamadım, fazla kalorili olmasın diye domates roka peynir yedim. siz açlığınızı nasıl bastırıyorsunuz akşamları
akşam yemeğini 18.00 gibi yiyorum. ama 20.00den sonra çok acıkıyorum. mesela dün dayanamadım, fazla kalorili olmasın diye domates roka peynir yedim. siz açlığınızı nasıl bastırıyorsunuz akşamları
öyle yapma kararı aldım bu sefer inşallah devam eder2 ay da verirsin. ama dikkat et çünkü pes etme bırakmaman lazım. diyetini bozduğun an, bir sonraki öğün tekrar diyete başla. bugün bozuldu yarın başlarım deme sakın cnm :)
kahve iyi fikir deniycem cnmBelki yanlış ama meyve yiyorum bi tane Türk Kahvesi içiyorum mesela
Sen kaç kilo sun hedefin kaçkahve iyi fikir deniycem cnm
pes etmeye niyetim yok. kesinlikle sonuna kadar devam edeceğim. ama korkuyorum işte yine de insülin direnci çıktı. şimdi ilaçta kullanıyorum. doktor daha hızlı vereceğimi söyledi inşallah başarılı olurum.Canım öyle düşünme ilk zamanlar kilolar daha kolay veriliyor hele de verilecek kilo çok olunca ayda 6-7 kilo gidiyor dediklerini yapmaya devam et kaçamak olabildiğince yapmamaya çalış hatta hiç yapma ben de başladığımda 114 kg idim şimdi 80 -81 arasındayım
ilk zamanları iyi değerlendir tavsiye ederim çünki vereceğin kilo azaldikca daha zorlaşıyor kilo vermek tecrübeyle sabit 1 aydır 79 olamadım
süre uzadıkça hem diyet yapmaktan sıkılıyorsun psikolojik olarakta bedenen de zorluyor
offf askerler şafak sayar ya bende artık gramlari sayiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?