- 18 Mayıs 2012
- 1.028
- 1.016
- 208
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #107.601
hep öyle yapıyorum zaten :) kız kardeşim daha bekar. o evlendiğinde güzel bir elbise giymek istiyorum. kızımla oynarken soluk soluğa kalmak istemiyorum. insanların bana acıyarak bakmasından nefret ediyorum.Valla kendini 50 kilo halinle harika bir elbisenin içinde canlandır.. O kadar güzel oluyor ki hiççç o umutsuzluk kalmıyor.. :)
evet, isteyince oluyor. bende çok istiyorum. ve inşallah olacak.cnm hiç öyle düşünme öyle güzel verenler var ki, senin neyin eksik. bakdayko en iyi örneklerimizden bitanesi epey bi vermişliği var isteyince oluyor.
Teşekkürler canimm bak işte ne gûzel vesile oldum sanada :) hep beraber incelelim. SıkılaşalımmBravo nurgül.. Ben haftada bir anca bişeyler yaparken bu koca totomla sen hergün dahafa azimle sarılıyorsun.. Vallahi bravo maşallah.. Sabah bende yapıcam bak çok gaza geldim
aynı durum bende de var. ama ne yazık ki gidebileceğim bir yer yok. allah yardımcınız olsun.günaydın kızlar
acayip stresliyim bugün üst kat komşu stresimin sebebi evi satma aşamasına geldik o derece yani
sağol canım sana da sabır versinaynı durum bende de var. ama ne yazık ki gidebileceğim bir yer yok. allah yardımcınız olsun.
birde onu deneyeyim olmazsa. daha öncede vardı böyle bir problem ama hamilelikte arttı, doğum sonrası canımı aldı. hala düzene girmedi.sağol canım sana da sabır versin
bitki çayı tavsiye edeyim kabızlık içinde doğuş form maydonozlu limonlu çay
kim kullandıysa memnun çeremde bi dene istersen
şu anda 64 kiloyum, hedefim 55. boyum 1.63. senin boy kilo hedef nedirSen kaç kilo sun hedefin kaç
geçen bende çok çektim geçmiş olsun canım zor bir durum bilirimbirde onu deneyeyim olmazsa. daha öncede vardı böyle bir problem ama hamilelikte arttı, doğum sonrası canımı aldı. hala düzene girmedi.
ayyy nooldu yaaa..günaydın kızlar
acayip stresliyim bugün üst kat komşu stresimin sebebi evi satma aşamasına geldik o derece yani
bizim burda gülsümün bi tarifi var. Hakikaten işe yarıyor. Ben çok menun kaldım. 2 kaşık yoğurt, 1/2 limon, 1 çay kaşığı pul biber. Sabah yada gece yatarken yiyorsun. Bende zaman zaman kabızlık olur, 4-5 gün gidemem. Yine öyle olmuştu. Bunu yedim ertesi gün o kadar çok wc'ye gittimki :) tavsiye ederim valla.. Yağ yakıyor aynı zamanda :) nerdeyse bütün takım yapıyoruzarkadaşlar bende ciddi anlamda kabızlık problemi var. kuru kayısı dışında önerebileceğiniz birşeyler var mı acaba?
teşekkür ederim :)geçen bende çok çektim geçmiş olsun canım zor bir durum bilirim
kaptanım yaptım da bende etki göstermedi ne yazık ki. olmazsa sürekli yapayım. belki o zaman etkisini görürüm.ayyy nooldu yaaa..tüh yaa çok üzüldüm
bizim burda gülsümün bi tarifi var. Hakikaten işe yarıyor. Ben çok menun kaldım. 2 kaşık yoğurt, 1/2 limon, 1 çay kaşığı pul biber. Sabah yada gece yatarken yiyorsun. Bende zaman zaman kabızlık olur, 4-5 gün gidemem. Yine öyle olmuştu. Bunu yedim ertesi gün o kadar çok wc'ye gittimki :) tavsiye ederim valla.. Yağ yakıyor aynı zamanda :) nerdeyse bütün takım yapıyoruz
adaş apartmanda yaşamasını bilmeyen insanlar oldukça ben ne diyeyim sanki ormanda yaşıyorlar daha da uzun yazmayayım yoksa bir iki sayfa yazabilirimayyy nooldu yaaa..tüh yaa çok üzüldüm
bizim burda gülsümün bi tarifi var. Hakikaten işe yarıyor. Ben çok menun kaldım. 2 kaşık yoğurt, 1/2 limon, 1 çay kaşığı pul biber. Sabah yada gece yatarken yiyorsun. Bende zaman zaman kabızlık olur, 4-5 gün gidemem. Yine öyle olmuştu. Bunu yedim ertesi gün o kadar çok wc'ye gittimki :) tavsiye ederim valla.. Yağ yakıyor aynı zamanda :) nerdeyse bütün takım yapıyoruz
Ayni durum bende de var aksam yemegini 7 de yiyorum ,10-11 gibi acikiyorumakşam yemeğini 18.00 gibi yiyorum. ama 20.00den sonra çok acıkıyorum. mesela dün dayanamadım, fazla kalorili olmasın diye domates roka peynir yedim. siz açlığınızı nasıl bastırıyorsunuz akşamları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?