Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Valla kendini 50 kilo halinle harika bir elbisenin içinde canlandır.. O kadar güzel oluyor ki hiççç o umutsuzluk kalmıyor.. :)
hep öyle yapıyorum zaten :) kız kardeşim daha bekar. o evlendiğinde güzel bir elbise giymek istiyorum. kızımla oynarken soluk soluğa kalmak istemiyorum. insanların bana acıyarak bakmasından nefret ediyorum.

günaydın herkese
sabah:
kıymalı yumurta
2 dilim ekmek
öğle:
karnıbahar
yoğurt
salata
akşam: belli değil

Günaydınnn... O kadar çok kar yağdıki, apartmandan bile çıkamıyoruz hala da yağıyor..
Eşimde gidemedi evde kaldı :) sabah güzel bir kahvaltı yaptık.
Sabah
1 yumurta
1/2 dilim peynir
2 dilim tb ekmeği
2 zeytin
1 çay kaşığı tahin pekmez

Ara öğüne gerek kalmayacak sanırım çok fena tokum :)

Öğlen
Şehriye çorbası
Bir parça gögüs tavuk

Ara
Sütlü kahve 2 grissini

Akşam
4 kaşık bulgur pilavı
Patlıcanlı et sote

Ara
Yoğurt 1/2 elma

Su tabiki bolll bolll

Spor birazdan ebru şallı yapıcam

günaydın kızlar
acayip stresliyim bugün üst kat komşu stresimin sebebi evi satma aşamasına geldik o derece yani

arkadaşlar bende ciddi anlamda kabızlık problemi var. kuru kayısı dışında önerebileceğiniz birşeyler var mı acaba?

sağol canım sana da sabır versin
bitki çayı tavsiye edeyim kabızlık içinde doğuş form maydonozlu limonlu çay
kim kullandıysa memnun çeremde bi dene istersen
birde onu deneyeyim olmazsa. daha öncede vardı böyle bir problem ama hamilelikte arttı, doğum sonrası canımı aldı. hala düzene girmedi.

günaydın kızlar
acayip stresliyim bugün üst kat komşu stresimin sebebi evi satma aşamasına geldik o derece yani
ayyy nooldu yaaa.. tüh yaa çok üzüldüm

arkadaşlar bende ciddi anlamda kabızlık problemi var. kuru kayısı dışında önerebileceğiniz birşeyler var mı acaba?
bizim burda gülsümün bi tarifi var. Hakikaten işe yarıyor. Ben çok menun kaldım. 2 kaşık yoğurt, 1/2 limon, 1 çay kaşığı pul biber. Sabah yada gece yatarken yiyorsun. Bende zaman zaman kabızlık olur, 4-5 gün gidemem. Yine öyle olmuştu. Bunu yedim ertesi gün o kadar çok wc'ye gittimki :) tavsiye ederim valla.. Yağ yakıyor aynı zamanda :) nerdeyse bütün takım yapıyoruz

kaptanım yaptım da bende etki göstermedi ne yazık ki. olmazsa sürekli yapayım. belki o zaman etkisini görürüm.

adaş apartmanda yaşamasını bilmeyen insanlar oldukça ben ne diyeyim sanki ormanda yaşıyorlar daha da uzun yazmayayım yoksa bir iki sayfa yazabilirim

Merhabalar
Sabah
1 haşlanmış yumurta
1kk peynir
1 dilim kepekli ekmek

Öğle
Yarim kase corba
Bulgur pilavi
100gr kiymadan saç

Simdilik bu kadar:))

Ayni durum bende de var aksam yemegini 7 de yiyorum ,10-11 gibi acikiyorum(o saatte ne yenilebilir ki((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…