- 19 Ekim 2013
- 476
- 1.274
- 333
- 35
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #107.621
Yuppi bu hafta listedeyimaynı sebeple bu listeyi hazırladım. herkes yeni gelen arkadaşlarımızı görsün, arada eksik gözden kaçan olmasın diye... Haftalarını doldurdukça listeye girecekler. Bu hafta akrepimm listeye girecek. Buraya gelip 2-3 gün takılıp sonra yok olan çok kişi oluyor, bende karıştırdım artık kim kimdir diye. İnşallah kemik bir kadro oluruz yakında :)
evden sandviç hazırla canım. İki ince dilim ekmek arasına, Dil peyniri, yeşillik domates vs Yanına meyve koy, ceviz koy.
Benim de boyum 1.63 hedefim 64 şimdilik çok sıkıyım herkes ınanmiyorm kilom a 77 oldugumaşu anda 64 kiloyum, hedefim 55. boyum 1.63. senin boy kilo hedef nedir
Masalkuşu, bana diyetisyenim kabızlık olduğunda kayısı değil de kivi tüketmemi söyledi.kendime biberiye,yeşil çay ve zencefili karıştırarak çay yaptım :)
kiviyi denemek isterim. eşinizede geçmiş olsun inşallah düşürebilir bu direçleri :)Masalkuşu, bana diyetisyenim kabızlık olduğunda kayısı değil de kivi tüketmemi söyledi.
Özellikle Sabah uyanınca; 1 bardak su+1 kivi+1 Bardak su yapmamı istedi. Bunu yaptıktan 1.5 saat sonra da kahvaltıya geçmemi.
Benim eşimde de insülin direnci çıktı ve ona glifor verdi doktoru. O da insülin direncini düşürmek ve daha sağlıklı olmak için dünden itibaren diyete başladı. Biraz da hususen ben ondan önce diyete başladım ki, hem beni görüp azmetsin hem de üstümüzde taşıdığımız kiloların görüntümüzden önce hayatımızı da etkileyeceğini görsün istedim.
arkadaşlar bende ciddi anlamda kabızlık problemi var. kuru kayısı dışında önerebileceğiniz birşeyler var mı acaba?
menün çok iyi cnm. sende benim gibi ekmek yemiyorsun. yeşil çayda içmeye çalış. ben günde 2 kupa içiyorum.
Gülsüm hangi hareketleri yapacaksin cnm anlatsana biraz.
yeşilçay içiyorum sıvıda yiyorum ama neden hala geçmiyor anlayabilmiş değilim. tuhaf benim durumum biraz. yoğurt kürüne bu akşamdan itibaren yine başlayacağım.Canım yoğurt kürünü biliyorsun onu yapabilirsin. Ya da gece yatmadan önce bi su bardağının içine 1 kuru hurma atıp suda bekletiyoruz. Sabah aç karnına o suyu içip hurmayı yiyoruz. Internetten de hurmanın faydalarına bakabilirsin. Kabızlığa çok iyi gelir :)
Ya da günde 3 bardak yeşilçay iç. Sindirim problemin kalmaz :)
2 yk yoğurt yarım limon suyu 1 çay kaşığı pul biberBende çok kabızlık yaşıyorum çoğu şeyi de denedim birgün etkili oluyo sonra etkisi kalmıyor yaptgim şeyin yoğurt kürü nasıl bu arada
Teşekkür ederim deniycem hemen2 yk yoğurt yarım limon suyu 1 çay kaşığı pul biber
rica ederim. akşam yatmadan yarım saat önce yemelisin ya da sabah aç karnınaTeşekkür ederim deniycem hemen
TADI nasıl oldukendime biberiye,yeşil çay ve zencefili karıştırarak çay yaptım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?