Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Günaydın kızlar dünkü menüm
Sabah
Soğanlı salçalı yumurta
Üç dilim kepek ekmek
5-6 yeşil zeytin
Peynir
Öğle
Bir kase müsli
Bir yeşil elma
Akşam
1 ızgara palamut
Bol yeşil salata
2 litre su
2 fincan bitki Çayı
Bir de ince bi dilim kek yedim

Yuppi bu hafta listedeyim

kendime biberiye,yeşil çay ve zencefili karıştırarak çay yaptım :)
Masalkuşu, bana diyetisyenim kabızlık olduğunda kayısı değil de kivi tüketmemi söyledi.
Özellikle Sabah uyanınca; 1 bardak su+1 kivi+1 Bardak su yapmamı istedi. Bunu yaptıktan 1.5 saat sonra da kahvaltıya geçmemi.

Benim eşimde de insülin direnci çıktı ve ona glifor verdi doktoru. O da insülin direncini düşürmek ve daha sağlıklı olmak için dünden itibaren diyete başladı. Biraz da hususen ben ondan önce diyete başladım ki, hem beni görüp azmetsin hem de üstümüzde taşıdığımız kiloların görüntümüzden önce hayatımızı da etkileyeceğini görsün istedim.

Yeni gelen arkadaşlar, hoş geldiniz. Ben de daha yeniyim. Geçen hafta katıldım.
Takım kaptanımız, yazdığın listede benim kilom ile hedefimi doğru yazmışsın. Benden yana sorun yok yaniiii.

Bugünkü menümü hızlıca verip forumdan ayrılmak zorundayım, işler birikti maalesef. Memurum ama yoğun olanlarındanım ben
Uyanınca: Su+kivi+Su
Kahvaltı: 1 haşlanmış yumurta, çeyrek yulaflı simit, bolll yeşillik, 3 kaşık lor peyniri ve oğlumun tabağıma yanlışlıkla dökmesi sonucu yarım avuç pul biber :)))
Ara:Yok.
Öğlen: 1 küçük alabalık (ızgara), Bol salata
Ara (Saat 15:00): 1 elma
Ara (Saat 17:00): 1 greyfurt-7 tane çiğ badem
Akşam(Saat 19:00) : 8-9 kaşık etli kurufasülye, bol salata, 3 kaşık yoğurt (Bugün ekmek yok)

Ve gün böyle bitirilir :))

kiviyi denemek isterim. eşinizede geçmiş olsun inşallah düşürebilir bu direçleri :)

arkadaşlar bende ciddi anlamda kabızlık problemi var. kuru kayısı dışında önerebileceğiniz birşeyler var mı acaba?

Canım yoğurt kürünü biliyorsun onu yapabilirsin. Ya da gece yatmadan önce bi su bardağının içine 1 kuru hurma atıp suda bekletiyoruz. Sabah aç karnına o suyu içip hurmayı yiyoruz. Internetten de hurmanın faydalarına bakabilirsin. Kabızlığa çok iyi gelir :)
Ya da günde 3 bardak yeşilçay iç. Sindirim problemin kalmaz :)

yeşilçay içiyorum sıvıda yiyorum ama neden hala geçmiyor anlayabilmiş değilim. tuhaf benim durumum biraz. yoğurt kürüne bu akşamdan itibaren yine başlayacağım.

Bende çok kabızlık yaşıyorum çoğu şeyi de denedim birgün etkili oluyo sonra etkisi kalmıyor yaptgim şeyin yoğurt kürü nasıl bu arada

Bugün ku menum
Sabah 09.00
ılık limonlu bi bardak su
Tek yumurtadan peynirli omlet
1 dilim tam buğday ekmeği
Maydanoz tere
Yarım domates

Nbte en çıktıgim için uyudum ara yapmadım

15.30 akşam yemeği
1 kase mercimek çorbası
2 parça fırında tavuk
1 tane küçük boy haşlanmış patates
Yarım kase yoğurt
Az salata

18.30
1 kivi
1 Bardak yeşil çay

2 litre su
30 dk yürüyüş yaptım
Aksama da
100 mekik
100 sguat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…