- 7 Ocak 2014
- 1.252
- 1.189
- 408
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #107.641
Evet canım çok hakl~sın. Bende suyu bardakla içemeyenlerdenim.bardakla daha az su içiyorum. Ben.yarım.litelik şişeyle içtigimde daha çok su içebiliyorum.aslında diger türlü su içmekbiçin kendimi zorluyorum sürekli. Eskiden epey kiloluydum ben simdiki halime göre. Yan bekarken be hiç ama hiç su içmezdim. Koca kış bir bardak bile su içemezdim. Sonra kendimi su içmeye şişe sayesinde alıştırdım.Kızlar su içmeyi unuttuğum için 1 litrelik sürahi aldım. Onu 3 kere bitirmeye çalışıyorum. O kadar çabuk bitiyor ki.
Daha önce kaç bardak içtim diye sayıyordum. Hep sayıyı unutuyordum. Siz de öyle yapabilirsiniz :) diyetisyene gittiğimde günde 0.5 l su içiyorum demiştim. Bana " o kadar suyla asla kilo veremezsin" demişti. Su çok önemli. Yemek listelerimizin altına kaç litre su içtiğimizi de yazalım bence :) hepinizi çok öpüyorum iyi geceler :)
Ayy sen iztanbulun neresindesin.. Bizim burada 40 santim oldu. Ben sarıyerdeyim :)Ya varya koca istanbul kar altında bizim buarada bi sey yok. Iki gundur dua ediyorum.kar yagsada kızımla.kar topu oynasak diye ama yok. Var da sadece arabaların üstünde de azıcık. Zavallı çocugum haberleri izleyip izleyip üzülüyor. Bu arada bende istanbuldayım
Bende su içemeyenlerdenim yani bazen 2 günde 1 bardak falan içerdim ama şimdi alıştırdım kendimi küçük şişeyle iyi oluyor ama işyerinde sürekli doldurmak sıkıntı bende çözümü 1.5 litrelik su almakla buldum şişe yanımda sürekli dolduruyorum bardağa böylece ne kadar içtigimde biliyorumEvet canım çok hakl~sın. Bende suyu bardakla içemeyenlerdenim.bardakla daha az su içiyorum. Ben.yarım.litelik şişeyle içtigimde daha çok su içebiliyorum.aslında diger türlü su içmekbiçin kendimi zorluyorum sürekli. Eskiden epey kiloluydum ben simdiki halime göre. Yan bekarken be hiç ama hiç su içmezdim. Koca kış bir bardak bile su içemezdim. Sonra kendimi su içmeye şişe sayesinde alıştırdım.
bol limonla enfes. denemelisiniz :)TADI nasıl oldu
2 hafta düzenli olarak denemek gerekiyormuş. hemen pes etmemek lazımmış. ama benim diyetimde akşam 6 dan sonra hiçbirşey yememek gerekiyor. o yüzden akşam yemeğinde yiyorum.Yoğurt kürünün de bi faydası olmafi bana
Günaydın kızlar nasılsınız
ben bugün niyetliyim
akşamada
1 tabak pırasa
yoğurt
1 tabak şehriye çorba
1 bir dilim tb ekmek
yemeyi planlıyorum :)
Amin inşallah canımCanım Allah kabul etsin :) bizim için de dua eder misin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?