Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Dünkü menüm
Sabah
1 lokma peynir
1 tatlı kaşığı nutella
1 pankek

Ara
Kahve

Öğle
Fırında karnabahar limon eşliğinde

Akşam
1 kepçe çorba
4kaşık pilav
4 kaşık et sote
Salata

Kahve

Ara
Yoğurt

3 kupa yeşilçay

2ltsu
1 mil leslie

Kızlar su içmeyi unuttuğum için 1 litrelik sürahi aldım. Onu 3 kere bitirmeye çalışıyorum. O kadar çabuk bitiyor ki.
Daha önce kaç bardak içtim diye sayıyordum. Hep sayıyı unutuyordum. Siz de öyle yapabilirsiniz :) diyetisyene gittiğimde günde 0.5 l su içiyorum demiştim. Bana " o kadar suyla asla kilo veremezsin" demişti. Su çok önemli. Yemek listelerimizin altına kaç litre su içtiğimizi de yazalım bence :) hepinizi çok öpüyorum iyi geceler :)

Kotu ama yine de yazayım belki utanır da kendime.gelirim
Sabah
Pogaca

Ogle
Kiymalı karnıbahar yogurt
1 tatlı

Aksam
1 dilimcik ekmekle yaptıgım.tost

Saçma.sapan bir menü oldu ya
Su 3 litre

Evet canım çok hakl~sın. Bende suyu bardakla içemeyenlerdenim.bardakla daha az su içiyorum. Ben.yarım.litelik şişeyle içtigimde daha çok su içebiliyorum.aslında diger türlü su içmekbiçin kendimi zorluyorum sürekli. Eskiden epey kiloluydum ben simdiki halime göre. Yan bekarken be hiç ama hiç su içmezdim. Koca kış bir bardak bile su içemezdim. Sonra kendimi su içmeye şişe sayesinde alıştırdım.

Ya varya koca istanbul kar altında bizim buarada bi sey yok. Iki gundur dua ediyorum.kar yagsada kızımla.kar topu oynasak diye ama yok. Var da sadece arabaların üstünde de azıcık. Zavallı çocugum haberleri izleyip izleyip üzülüyor. Bu arada bende istanbuldayım

Ayy sen iztanbulun neresindesin.. Bizim burada 40 santim oldu. Ben sarıyerdeyim :)

Günaydın kızlarr

Bugün diyetisyen menümde enginar falan var. Dışarısı kar kıyamet, nereden bulucam enginarı.

Kafama göre evde ne varsa onu yapıp yerim. Bugünde böyle olur.. :)

Günaydın dün erkenden yattığım için menümü yazamadım
Kahvaltıdan önce akşam yaptığım ama yemediğim çikolatalı turta vardı dayanamadım küçük 1 dilim yedim
Kahvaltı
2 dilim kepek ekmek
1 kk peynir
1 yumurta
Domates yeşil ve kırmızı biber maydanoz
3 zeytin

Öğle Yemeği
1 kase arpa Şehriye çorbası
1 tabak salata bol limonlu
1 kaşık erişte
2 kaşık tavuk sote
1 kase yoğurt

Akşam
2 tane küçük hamsi

Aralar
Şekersiz Türk Kahvesi
1.5 lt su

Son düzenleme:
Bende su içemeyenlerdenim yani bazen 2 günde 1 bardak falan içerdim ama şimdi alıştırdım kendimi küçük şişeyle iyi oluyor ama işyerinde sürekli doldurmak sıkıntı bende çözümü 1.5 litrelik su almakla buldum şişe yanımda sürekli dolduruyorum bardağa böylece ne kadar içtigimde biliyorum

günaydınnn. sabah:
2 yumurta(haşlanmış ,biri tüm diğerinin beyazı)
zeytin 5 adet
1 kk peynir
domates
ara: elma
öğle:
karnbahar salatası
yoğurt
barbunya
ara: badem, fıstık
akşam
tavuk
bulgur pilavı
yoğurt

4 mil leslie
4 lt su

Kızlar günaydın :) nihayet okul kar tatili verdi bugün. Dışarısı kıyamet :)

Kahvaltı
1/2 kase tarhana çorba
1.5 kk süzme peynir
3 dilim kızarmış kepek ekmek
3 kaşık domates sosu
Maydanoz
2 kaşık pulbiberli-naneli light yoğurt
Çay

Öğle yok kızlar kahvaltıyı sağlam ve öğle vaktinde yaptım.

Akşam
Çorba
1 dilim kepek ekmek

Kızlar basen hareketleri yapıcam 30 dk. 100 mekik.

3 litre su.
3 bardak yeşilçay.
Aralarda acıkırsam eğer 2 ceviz.

Kızlar 100 mekik çekerken hangi periyotlarda yapıyorsunuz ? Hepsini birden mi yapıyorsunuz ya da 50+50 şeklinde mi ?

Merhabalar kızlar,
Bugün diyetisyendeydim. 10 gün önce 60,1 kiloydum bu sabah 57,2 kilo olmuşummmm.
Neredeyse 3 kilo gitmiş ve önemli kısmı da yağdan gitmiş.
Bana detoks çok yaradı sanırsam.

Bugün sabah diyetisyen kontrolüm var diye kahvaltı yapmadım.
Ara öğün: 1 Kivi
Öğlen: Bulgurlu köfte, 1 kase yoğurt (limonlu ve kırmızı biberli :), Bol acılı ezme.
1. Ara: 1 greyfurt
2. Ara: 1 armut ve 7 badem
Akşam: Pırsa sote, Bol salata ve 3 kaşık yoğurt.
Akşamdan sonra birşey yememem lazım ama bir iki kaşık oğlumun sütlacından, muhallebisinden aşırıyorum (

ŞIMARMAMAM LAZIMMMMM, 2,5 KİLO DAHA VERDİKTEN SONRAAAA, korumaya geçicem inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…