Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bende sabah
1 ,5 dilim kepek ekmeği
1 dilim beyaz peynir
4 zeytin yedim

Öğlen
Önce 1 dilim ekmek le dünden kalan 2 kaşık salatayı yedim ama doymadım
Biraz öncede 4 kaşık bulgur pilavıyla yoğurt yedim.

Ara öğün sadece sütlü kahve içerim

Akşama
Çorba salata yaparım
Başkada bişi yemem, öğlen iyi yedim :)

Merhabalar
Sabah
1dilim kepekli ekmek
1 haşlanmış yumurta
1kk peynir
4 zeytin
Küçük domates:))
Bugun kararliyim dun bir tane egler yedim çok pismanim(

Merhabalar
Sabah
1dilim kepekli ekmek
1 haşlanmış yumurta
1kk peynir
4 zeytin
Küçük domates:))
Bugun kararliyim dun bir tane egler yedim çok p
Canım bu detoks diyeti nasil birsey?ben de 1 ay once diyetisyene gittim.yağ oranimin yuksek oldugunu soyledi.10 gunde 2.5 kilo vermen çok guzel:)

Çok güzel ya Detox tarifini verir misin

İki defa yazdım hatta. Bulabilirsem bir daha yapıştırayım buraya. Bana kilo vermemi hızlandırmam için 10 günlük diyetimde sadece 1 gün takip etmemi söyledi. Şimdi 15 günlük diyetimde yine 1 gün daha yapmamı istedi. Kontrollü yapılıyor yani. Öncelikle onu belirteyim.

Buldun bir daha detoks listesini. lütfen bir yere kaydedin kızlar

DETOKSUM ŞÖYLE:
Diyetisyenim sadece bir gün uygulamamı söyledi (23 günlük ana diyetten sonra verdi, belirteyim.).
Uyanınca: Su+1 dilim ananas
Kahvaltı: 200 ml kefir, 1 kaşık yoğurt ve 1 kivi (Blendırdan geçirip biraz tarçın ekledim.) (Aslında kivi yerine, geceden ıslatılmış 3-4 tane kuru erik demişti diyetisyenim ama ara tara bulamadım, kivi yaptım yerine:)
Ara öğün: 1 tane greyfurt
Öğle yemeği: Çiğ lahana salatası, 1 kabaktan yağsız sote, 45 gram ton balığı ve 1 bardak limonlu soda
Ara öğün: 2 yemek kaşığı lor (loru kendim yaptım:), 5 adet badem ve yeşillik
Akşam: Yeşil salata, 90 gr ton balığı, 1 bardak limonlu soda
Ara öğün: 2 yemek kaşığı lor , 5 adet badem ve yeşillik

İkindi ile akşam arasında çoookkk zorlandım. ama eve gelip de ton balıklı salatamı yiyince duruldum. O arada detoksu bozmak işten bile değildi. Ama dayandım ve gurur duyuyorum kendimle :))) Akşam yemeğinden sonraki ara öğünü ise istemeyerek yedim. Listede var diye yedim.

Kızlar bir de, sır değil aslında ama bende metabolizmayı hızlandıran şeyin ne olduğunu söylemek isterim.
Neredeyse 2 günde bir marketten nane, roka, maydonoz, tere, reyhan alıyorum. Eve gelince onları sirkeli suda iyice temizleyip süzgeçte suyunu süzdürüyorum. Bende dev gibi tupper kaplarından var onu kullanıyorum ama büyük başka bir saklama kabı da kullanabilirsiniz. Sonra sabah kahvaltıda ve akşam yemeğinde ben ve eşim yiyoruz. İlla tupper kabına gerek yok, çünkü biz iki kişi, 5-6 bağ yeşilliği 2 günde bitiriyoruz. Detoks tarifime bakarsanız, orda da epey yeşillik var. Bence yeşillik çok önemli.

Benim diyetisyenim, kahvaltıda yeşilliği mecbur tutuyor, salatalık-dometesi ise istersen yiyebilirsin dedi. Ben de çok aramadım domates-salatalığı, zaten mevsimi değil.

ben bişi yaptım bir dilim kek yedim. canım çok istedi bişey olmaz değil mi?
Masalkuşu, öyle bi söylemişsinki kızamıyorki insan :) Üstüne 1 tatlı kaşığı yoğurtla hazırlayabileceğin bir ayran içersen, vücudunda şeker dengesini çok bozmazsın. Ama 2. dilime geççççme sakınnnn!

ayranı bilmiyordum hemen içeyim o zman daha önce yasak değildi o yüzden canım çekmezdi ama şimdi yasak ya hep aklıma geliyor

tebriklerrr canım .. maşallah listeye girmeden mezun olacaksın

detoxun tek gün mü?
bir yakınıma 3 gün detox vermişti diyetisyeni. sanırım kilo fazlalığı ile ilgili bi durum

ben bişi yaptım bir dilim kek yedim. canım çok istedi bişey olmaz değil mi?

Canım 1 kere yersen bişey olmaz. Bunu sürekli hale getirirsen kilo alırsın. Yani 3 gün kek yersen alırsın. İçin rahat olsun :) önümüzdeki 1 hafta bu tarz bişey yeme.
Vücudumuzun herşeye ihtiyacı var. Haftada 1 gün yiyebilirsin canının istediğini. Ben börek yemek için cumayı bekliyorum mesela :)

:) olsun ya bende öyle bir şey var ki bir kere tolerans gösterdim mi devamı geliyor. ama gelmiycek bir daha. bir de birşey diyeceğim. yarn arkadaşımın eşinin doğum günü varmış yemeğe davet etti saat :08.30da evde yeyip gitsem orada sadece çay içsem çok mu ayıp olur sizce ?

Yemeğe davet ettiyse ayıp olur canım :) fakat yakın arkadaşında durumu anlatırsın bi çorba içersin 1-2 çatal diyete uygun bişey yiyebilirsin. Ama biraz geç uyu :)

Bide arkadaşına söylesen yemek vaktini biraz öne alsa ?

eşlerimizin işten çıkış saati olduğu için birşey diyemedim. olmazsa sadece atıştırırım salata ve yoğurt tüketirim. anlayış göstereceğini düşünüyorum. yani inşallah kırılmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…