- 8 Eylül 2011
- 1.159
- 1.009
- 448
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #107.661
Canım bu detoks diyeti nasil birsey?ben de 1 ay once diyetisyene gittim.yağ oranimin yuksek oldugunu soyledi.10 gunde 2.5 kilo vermen çok guzel:)Merhabalar kızlar,
Bugün diyetisyendeydim. 10 gün önce 60,1 kiloydum bu sabah 57,2 kilo olmuşummmm.
Neredeyse 3 kilo gitmiş ve önemli kısmı da yağdan gitmiş.
Bana detoks çok yaradı sanırsam.
Bugün sabah diyetisyen kontrolüm var diye kahvaltı yapmadım.
Ara öğün: 1 Kivi
Öğlen: Bulgurlu köfte, 1 kase yoğurt (limonlu ve kırmızı biberli :), Bol acılı ezme.
1. Ara: 1 greyfurt
2. Ara: 1 armut ve 7 badem
Akşam: Pırsa sote, Bol salata ve 3 kaşık yoğurt.
Akşamdan sonra birşey yememem lazım ama bir iki kaşık oğlumun sütlacından, muhallebisinden aşırıyorum(
ŞIMARMAMAM LAZIMMMMM, 2,5 KİLO DAHA VERDİKTEN SONRAAAA, korumaya geçicem inşallah.
Çok güzel ya Detox tarifini verir misinMerhabalar kızlar,
Bugün diyetisyendeydim. 10 gün önce 60,1 kiloydum bu sabah 57,2 kilo olmuşummmm.
Öğlen: Bulgurlu köfte, 1 kase yoğurt (limonlu ve kırmızı biberli :), Bol acılı ezme.
Akşamdan sonra birşey yememem lazım ama bir iki kaşık oğlumun sütlacından, muhallebisinden aşırıyorum(
ŞIMARMAMAM LAZIMMMMM, 2,5 KİLO DAHA VERDİKTEN SONRAAAA, korumaya geçicem inşallah.
2 hafta düzenli olarak denemek gerekiyormuş. hemen pes etmemek lazımmış. ama benim diyetimde akşam 6 dan sonra hiçbirşey yememek gerekiyor. o yüzden akşam yemeğinde yiyorum.
Allah kabul etsinCanım Allah kabul etsin :) bizim için de dua eder misin ?
teşekkürler amin inşallah canımAllah kabul etsin
Masalkuşu, öyle bi söylemişsinki kızamıyorki insan :) Üstüne 1 tatlı kaşığı yoğurtla hazırlayabileceğin bir ayran içersen, vücudunda şeker dengesini çok bozmazsın. Ama 2. dilime geççççme sakınnnn!ben bişi yaptım bir dilim kek yedim. canım çok istedi bişey olmaz değil mi?
tatlım 3 set şelinde uygulamanı tavsiye ederim.Kızlar 100 mekik çekerken hangi periyotlarda yapıyorsunuz ? Hepsini birden mi yapıyorsunuz ya da 50+50 şeklinde mi ?
ayranı bilmiyordum hemen içeyim o zmanMasalkuşu, öyle bi söylemişsinki kızamıyorki insan :) Üstüne 1 tatlı kaşığı yoğurtla hazırlayabileceğin bir ayran içersen, vücudunda şeker dengesini çok bozmazsın. Ama 2. dilime geççççme sakınnnn!
Merhabalar kızlar,
ben bişi yaptım bir dilim kek yedim. canım çok istedi bişey olmaz değil mi?
:) olsun ya bende öyle bir şey var ki bir kere tolerans gösterdim mi devamı geliyor. ama gelmiycek bir daha. bir de birşey diyeceğim. yarn arkadaşımın eşinin doğum günü varmış yemeğe davet etti saat :08.30da evde yeyip gitsem orada sadece çay içsem çok mu ayıp olur sizce ?Canım 1 kere yersen bişey olmaz. Bunu sürekli hale getirirsen kilo alırsın. Yani 3 gün kek yersen alırsın. İçin rahat olsun :) önümüzdeki 1 hafta bu tarz bişey yeme.
Vücudumuzun herşeye ihtiyacı var. Haftada 1 gün yiyebilirsin canının istediğini. Ben börek yemek için cumayı bekliyorum mesela :)
:) olsun ya bende öyle bir şey var ki bir kere tolerans gösterdim mi devamı geliyor. ama gelmiycek bir daha. bir de birşey diyeceğim. yarn arkadaşımın eşinin doğum günü varmış yemeğe davet etti saat :08.30da evde yeyip gitsem orada sadece çay içsem çok mu ayıp olur sizce ?
eşlerimizin işten çıkış saati olduğu için birşey diyemedim. olmazsa sadece atıştırırım salata ve yoğurt tüketirim. anlayış göstereceğini düşünüyorum. yani inşallah kırılmazYemeğe davet ettiyse ayıp olur canım :) fakat yakın arkadaşında durumu anlatırsın bi çorba içersin 1-2 çatal diyete uygun bişey yiyebilirsin. Ama biraz geç uyu :)
Bide arkadaşına söylesen yemek vaktini biraz öne alsa ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?