- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #107.701
Haftaya ve ya sonra ki haftaya filanBen daha sonra denemek istiyorum canım
Evet bunu ben de merak ediyorum canimArkadaslar bişey sorcam lütfen cvp verir misiniz zayıflatıpta göğsü küçülen var aranızda
Arkadaslar bişey sorcam lütfen cvp verir misiniz zayıflatıpta göğsü küçülen var aranızda
Benim 95 ve ve küçülsn istiyorum artkBen varım. 85c takarken 80b takıyorum artık.
Başaracaksin inanıyorum sana :)hep öyle yapıyorum zaten :) kız kardeşim daha bekar. o evlendiğinde güzel bir elbise giymek istiyorum. kızımla oynarken soluk soluğa kalmak istemiyorum. insanların bana acıyarak bakmasından nefret ediyorum.
Bende merak ettim denemek istiyorum ama bugünlerde sabah uyandığımda bogazimda galiba midemden kaynaklı yanma oluyor o yüzden denemeye korkuyorum: (ayyy nooldu yaaa..tüh yaa çok üzüldüm
bizim burda gülsümün bi tarifi var. Hakikaten işe yarıyor. Ben çok menun kaldım. 2 kaşık yoğurt, 1/2 limon, 1 çay kaşığı pul biber. Sabah yada gece yatarken yiyorsun. Bende zaman zaman kabızlık olur, 4-5 gün gidemem. Yine öyle olmuştu. Bunu yedim ertesi gün o kadar çok wc'ye gittimki :) tavsiye ederim valla.. Yağ yakıyor aynı zamanda :) nerdeyse bütün takım yapıyoruz
inşallah ya valla beni çok mutlu ediyorsunuz.Başaracaksin inanıyorum sana :)
Bende öyle şişeyle içiyorum yoksa bardakla olmuyor içesim gelmiyor şişem yarim litrelik sayıyorum: )iyi oluyorEvet canım çok hakl~sın. Bende suyu bardakla içemeyenlerdenim.bardakla daha az su içiyorum. Ben.yarım.litelik şişeyle içtigimde daha çok su içebiliyorum.aslında diger türlü su içmekbiçin kendimi zorluyorum sürekli. Eskiden epey kiloluydum ben simdiki halime göre. Yan bekarken be hiç ama hiç su içmezdim. Koca kış bir bardak bile su içemezdim. Sonra kendimi su içmeye şişe sayesinde alıştırdım.
Keşke bir çatal Alsaydin. bazen tutamiyoruz kendimizi ama ne kadar çok kaçamak yaparsak o kadar kötü oluyor sanki kaçamaklar daha çok artıyor o zaman: ( hepberaber dikkat edelim canım : ))ben bişi yaptım bir dilim kek yedim. canım çok istedi bişey olmaz değil mi?
Canım karatay yapan sendin degil mi. Valla super olmuş menün. Benim eski çalıştıgım.yerde binanın sahibi bir ad vardı adam bayaa tombiş bi seydi. Adamı 3 ay so.ra bir görduk 25 kilo falan vermişti sırf karatayla. Oda böyle 2 ögün yiyordu ve tam uyuyordu. Şok geçormiştik valla.Bugün sabah: 2 haşlanmış yumurta
Zeytin
Peynir
3 gün kurusu
1 çy badem
Akşam: zeytinyagli pirasa
Tavuk kanat
1 kase yoğurt
Tere
Ahhh ahhh degmeyin yarama. Hayatım boyunca gögüslerimin büyüklüğünden şikayet eden orta okul sıralarında o kocaman şeylerden hep utanan ben en.so. ya estetik mi yaptırsam bunlar yok oldu diyordum. Ama.şunu söyleyeyim bu tamamen yanlış diyetten daha önce cok.sağlıklı bir.diyet yapmış ve 15 kilo falan vermiştim.ama göğüslerim gayet idealdi. Ama yıllar sonra tekrar kilo aldıgımda bu sefer düzensiz her turlu diyeti deneyerek zayıfladım ve benimkiler resmen.yok oldu. Simdi rmziriyorum.ama.ona tagmen küçüldü. Emzirmeyi bırakınca heptenn yok olacak kesin yineArkadaslar bişey sorcam lütfen cvp verir misiniz zayıflatıpta göğsü küçülen var aranızda
Yani düzensiz diyetten mi küçüldü seninAhhh ahhh degmeyin yarama. Hayatım boyunca gögüslerimin büyüklüğünden şikayet eden orta okul sıralarında o kocaman şeylerden hep utanan ben en.so. ya estetik mi yaptırsam bunlar yok oldu diyordum. Ama.şunu söyleyeyim bu tamamen yanlış diyetten daha önce cok.sağlıklı bir.diyet yapmış ve 15 kilo falan vermiştim.ama göğüslerim gayet idealdi. Ama yıllar sonra tekrar kilo aldıgımda bu sefer düzensiz her turlu diyeti deneyerek zayıfladım ve benimkiler resmen.yok oldu. Simdi rmziriyorum.ama.ona tagmen küçüldü. Emzirmeyi bırakınca heptenn yok olacak kesin yine
2 öğünle ara olmadan dayanmak çok zor değil mi yaBugün sabah: 2 haşlanmış yumurta
Zeytin
Peynir
3 gün kurusu
1 çy badem
Akşam: zeytinyagli pirasa
Tavuk kanat
1 kase yoğurt
Tere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?