Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bende merak ettim denemek istiyorum ama bugünlerde sabah uyandığımda bogazimda galiba midemden kaynaklı yanma oluyor o yüzden denemeye korkuyorum: (

Bende öyle şişeyle içiyorum yoksa bardakla olmuyor içesim gelmiyor şişem yarim litrelik sayıyorum: )iyi oluyor

Kızlar ne kadar cok yazmışsınız dun giremedim misafirlerim vardi iş, çocuk felan derken fırsat olmadı 45 dakikada ancak okudum valla neyse misafirlerim akşam gitti.
Dünkü menüm şöyleydi: sabah: maydanozlu omlet
Zeytin
peynir
1 çy bardağı badem
3 gün kurusu
Akşam: kabak borani
Kıymalı yumurta
Turp
Yeşillik

Bugün sabah: 2 haşlanmış yumurta
Zeytin
Peynir
3 gün kurusu
1 çy badem

Akşam: zeytinyagli pirasa
Tavuk kanat
1 kase yoğurt
Tere

Selam.kızlar ya bu ara çok yogun oluyorum kusura bakmayın ne olur fırsat bulamıyorum.
Hemen.menü yazayım
Sabah
2 yumurta Biraz peynir

Ara
İsyerinde ayvayı dograyıp tarçınla fırında pişirdim mis gibi oldu . yarım ayva. Fırın derken mikrodalga. Yemek ısıtmak için almıştık. Ama normal fırında da olur

Ogle
Fırında.somon diyet kola

Ara
Minik çikolata 50 kalorilik
3.dilim armut

Aksam
Taze fasülye
3 -4 kaşık pilav

Bugün sabah: 2 haşlanmış yumurta
Zeytin
Peynir
3 gün kurusu
1 çy badem

Akşam: zeytinyagli pirasa
Tavuk kanat
1 kase yoğurt
Tere
Canım karatay yapan sendin degil mi. Valla super olmuş menün. Benim eski çalıştıgım.yerde binanın sahibi bir ad vardı adam bayaa tombiş bi seydi. Adamı 3 ay so.ra bir görduk 25 kilo falan vermişti sırf karatayla. Oda böyle 2 ögün yiyordu ve tam uyuyordu. Şok geçormiştik valla.

Arkadaslar bişey sorcam lütfen cvp verir misiniz zayıflatıpta göğsü küçülen var aranızda
Ahhh ahhh degmeyin yarama. Hayatım boyunca gögüslerimin büyüklüğünden şikayet eden orta okul sıralarında o kocaman şeylerden hep utanan ben en.so. ya estetik mi yaptırsam bunlar yok oldu diyordum. Ama.şunu söyleyeyim bu tamamen yanlış diyetten daha önce cok.sağlıklı bir.diyet yapmış ve 15 kilo falan vermiştim.ama göğüslerim gayet idealdi. Ama yıllar sonra tekrar kilo aldıgımda bu sefer düzensiz her turlu diyeti deneyerek zayıfladım ve benimkiler resmen.yok oldu. Simdi rmziriyorum.ama.ona tagmen küçüldü. Emzirmeyi bırakınca heptenn yok olacak kesin yine

Yani düzensiz diyetten mi küçüldü senin

Iyi akşamlar kızlar nasılsınız ben fenayım ya öksürüğüm devam ediyor ve çok Üşüyorum ayrıca regl oldum bu arada regl kiloyu etkilermi
Kahvaltı
2 dilim kepek ekmek
1 kk peynir
1 yumurta
Domates yeşil ve kırmızı biber maydanoz

Öğle Yemeği
1 kase yayla çorbası
Yarım porsiyon patlıcan kebabı
1 kase yoğurt
1 dilim kepek ekmek

Akşam
Yarım bardak sütle hazırlanmış buğday gevreği
1 tane mısır ve pirinç patladı

Aralar
2 fincan yeşil çay
1 avuç kadar beyaz leblebi
2 litre su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…